Yükselen Akrep burcu

 Akrep Yükselen 

 
Akrep'teki NakshatraVishakha - Kişide yüksek bir karakter ve gurur ve neşe olacak. Kişi etkili olacaktır. Düz bir insan. Dik bir insan. Bağımsız hareket edecek. Ve her şeyi açıkça ve uygun yetkiyle yapacak.
Anuradha - Zihnin sağlamlığı, güç, bencillik verir Nakshatra'da doğanların özelliklerinden bazılarıdır. Kaba bir insan. Ama her şeyi bir tür konuşmayla, sempati ve nezaketle yapacaktır. Yetenekli bir kişi ve aynı zamanda deneyimli biri.

Jyeshta – Yetki kontrol olmadan hiçbir şey yapmazlar. bencildirler. Çalışkan bir insan. Hayal güçleri vardır. Ve her şeyi kaliteyle tamamlayacaktır. İstemeden kavga edecekler . Ancak savaşmak gerekliyse geride kalmayacak. Sert konuşacaklar.

Akrep yükselen 🦂

 Onlara zihinsel olarak zarar veren kalp kırıklıklarıyla ilgilenecek. Şefkatli ve baskıcıdırlar ancak ilişkiler konusunda doğuştan gelen zekaları yüksek değildir.
 Fiziksel yakınlığa çok önem verir. Maddi imkanların ötesinde bir yaşam tarzına neden olabilecek, bakımı yüksek bir eşe sahip olacak.

Doğal olarak, çok az kişinin aradığı bilgiye, belirli gezegenler belirli yerlere oturduğunda sahip olabilecekleri çok dönüştürücü bir hayata, büyük araştırma yeteneğine ve takip yollarına eğilimlidirler.

Ayrıca Mars tarafından yönetildiği için bağımsız bir doğa verir.

Ailelerinden akıllıca öğütler beklerler. Zenginlik biriktirme bilgisine doğal olarak sahip olduklarından, genellikle zenginlik konusunda çok iyidirler.

Küçük kardeşleriyle ilişkileri çok disiplinlidir Yükselen lord 3.evde yücedir bu yüzden çokça beyin fırtınası yaptıktan sonra harekete geçerler ve bu konuda çok temkinlidirler.

Evde çok işbirlikçi bir ortam ararlar, annelerine ve anavatanlarına hizmet etmek isterler, burada yaratıcılıkları ve zekaları söz konusu olduğunda biraz kafaları karışır, ancak uygun rehberlikten sonra bunda mükemmelleşirler.

Engellerle baş etmeye gelince, her türlü zorluğa göğüs gererler, sorunlardan korkmazlar ama çok fazla düşmanları olabileceğinden dikkatli olmaları gerekir.

İlişkide istikrar isterler. Diğer insanlarla uğraşırken verimlilik beklerler ve çok iyi bir takım oyuncusudurlar. Her zaman dönüşümleri düşünürler.

Okült söz konusu olduğunda, bu tür şeylerin doğal öğrencisidirler, bu konuda birçok fikir edinirler.

İnançları konusunda çok duygusaldırlar, Kariyerde yaratıcı olmak ve toplumda yüksek bir konum elde etmek isterler. Tanınma ve kazanımları söz konusu olduğunda, bu konuda çok yapılandırılmış ve disiplinlidirler. Kısa yol aramazlar.



Vedik Astrolojide Akrep Yükselen ve 8. ev 

Akrep, Vedik Astrolojide (varsayılan olarak) 8. evi yöneten bir su burcudur. Akrep'i daha çok sıkışıp kalabileceğiniz bir bataklık olarak düşünün.

Balık, okyanus gibi derin suların bir işaretidir ve Yengeç akan sudur (bir nehir gibi). Bu 3 su işareti arasındaki en büyük fark budur.

Akrep veya 8. ev, kanalizasyon hatları, oluklar, ceset, madencilik, mineraller, petrol, petrol, altın madenleri vb. gibi tüm gizli ve toprak altındaki şeyleri temsil eder.

"Gizli", "gömülü", "dönüşüm", "dolandırıcılık", "savaş", "ani olaylar", "riskler", "acil durum", "belirsizlikler", "denetim", araştırma, soruşturma, "ani çıkışlar" kelimeleri ve çıkışlar", "bir şeye yapışma", "mıknatıs gibi çekim", kaynak, kökler, cehennem, geçmiş yaşam eylemleri, ameliyatlar vb.

8. ev veya Akrep burcunun ana temasıdır.


Cep telefonunuzu arkadan veya herhangi bir elektronik cihazın arkasından açmanız yeterlidir ve içinde gizli biçimde gördüğünüz tüm bu kablolama veya kodlama, elektronik cihazların çalışmasını sağlar.

Bu aynı zamanda Akrep'in temsilidir. Elektronik eşyanın kendisi bir lüks iken, Venüs lüks olduğu için 2. evin (Venüs tarafından yönetilen) bir temsilidir.

Gizli kaynak kodu Akrep (8. ev) iken web sitesinin kendisi Venüs'tür (Venüs yaratıcılık olduğu için yaratıcılığın 2. evi).

Vedik doğum haritasında 8. ev ve 2. ev birbirinin tam karşısında olmasının nedeni budur. Bilim adamlarının yaptığı tüm araştırma çalışmaları (yaşamın ve doğanın gizli sırları) 8. ev etkinliğinin bir parçasıdır.


Toprağın derinliklerine indiğinizde ne elde edersiniz? Altın, mineraller, petrol, petrol vb. şeklinde servet elde edersiniz.

Araştırma yapma ve dünyadan yeni şeyler bulma veya yeni bir şey keşfetme faaliyeti Akrep faaliyetidir, ondan elde ettiğiniz şey ise servetiniz olur (Venüs). - 2. ev). Böylece 2. ev ve 8. evin birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu görebilirsiniz. 2. ev sadece 8. evin sonucudur.

Bu nedenle 2. ev materyalist ürünler (toprak burcu) iken 8. ev araştırma ve dönüşüm evidir (su burcu).


Birçok Akrep Yükseleninin doğum çizelgelerini kontrol ettim ve birçoğu web, yazılım ve uygulama geliştirme (sürekli programlama yapıyor) ve çoğu bilgisayar korsanlığı alanında. Bunun nedeni, sürekli olarak 8. evin gizli kodlarıyla oynamalarıdır.
  

Yükselen bir Akrep iseniz, hayatınızın asıl amacı 8. ev olacaktır, çünkü 8. ev varsayılan olarak Akrep tarafından yönetilir.

Ancak 8. ev tarafından temsil edilen başka birçok şey de var. Dönüşüm , 8. evin temsil ettiği bir diğer önemli şeydir.

Örneğin, Kundalini Güç Uyanışı hayatınızı değiştirir ve bu nedenle kundalini uyanışı 8. ev aktivitesidir. 8. ev aynı zamanda mooladhara çakrasıdır ve bu çakra boşaltım sisteminizi yönetir. Aldığınız tüm yiyecekler ağzınızdan gelir ve bu 2. evin aktivitesidir ( 2. ev gönderisinde zaten bahsedilmiştir ) ve atıkların atılımı,

Vedik doğum haritasında 2. evin hemen karşısındaki 8. evdir. 8. ev aynı zamanda tecavüz gibi gizli ve yasa dışı cinsel aktivitelerin de ana evidir.

Birçok Akrep Yükselen kişi, hammaddeleri bitmiş ürünlere dönüştürdükleri için de üreticidir. Bu aynı zamanda dönüşümdür ve bitmiş ürün 2. evin konusudur. Örneğin uçak kumaşından dikerek bir tişört yaptığınızda bu dönüşümden başka bir şey değildir. Bu bile bir dikiş makinesiyle yapılabilir, ancak yine de bu bir dönüşüm ve 8. ev etkinliğidir.

Antik yüzyıllarda Akrepler avcıydı. Et elde etmek için hayvanların yanı sıra bal, yün, kürk, fildişi, lif, iplik, köpekbalığı çenesi, deri, ipek vb. elde edebilmek için derilerini ve dişlerini avlarlardı.

İçinde bulunduğumuz yüzyılda, Bu şeylerin üreticisi ama yine de birçok Akrep Yükselen avı.


8. ev aynı zamanda ani olayların ve ani iniş çıkışların da evidir. Örneğin, Mars'ınız 8. evdeyse ve Rahu ve Satürn gibi negatif gezegenlerden, doğum haritasındaki diğer bazı evlerde oturanlardan veya transitten Mars'a bir bakış açısı varsa, o zaman hayatta bir kaza ile de karşılaşabilirsiniz. Mars döneminde.

Yani 8. ev her zaman iyi bir ev değildir. Bu, 6. ve 12. ev dışındaki negatif evlerden biridir.

Gazetede sık sık bir kişinin birini öldürüp cesedi bavula koyup bir yere fırlattığını okuruz. Tüm bunlar gizli bir şekilde gerçekleştiğinden, bu tür korkunç faaliyetler 8. evin bir parçasıdır. 8. ev toplu katliamdır ve bu yüzden savaşlar da onunla temsil edilir ve bu yüzden birçok Akrep Yükselen'in terörist ve hatta polis olmasının nedeni budur.

Farklı insanların yaptığı ve duyduğunuz tüm farklı dolandırıcılık türleri, hepsi Akrep veya 8. ev aktivitesidir.

Tantra ve astroloji gibi tüm gizli bilgiler de 8. evin altındadır.

Ameliyat veya operasyon veya böbrek dönüşümü gibi şeyler yapmak 8. evin bir faaliyeti olduğundan, birçok cerrah doktor aynı zamanda Akrep Yükselenleridir. Tıpkı eskiden Akrepler avcıydı (hayvan avı), şimdilerde insan ve hayvan ameliyatları yapılıyor şeklinde yapılıyor, bu durum iyiye de olsa birilerine zarar veriyor. Akreplerin çoğu kasaptır ve bu da avcılıktan başka bir şey değildir.

Akrep aynı zamanda karmik bir işarettir (geçmiş yaşam eylemlerinden sorumlu işaret). Navamsa Haritasındaki Akrep burcundaki herhangi bir gezegen hayatta çok fazla sorun verebilir.

Devlet vergileri, sigorta, PPF, çeyiz, eşin evlenmeden önceki ailesi, ani servet veya ani kazançlar veya ani kayıplar da 8. ev tarafından yönetilir.

8. ev aynı zamanda hayalet avcılığı, duyu dışı algı (örneğin telepati), maneviyat ve hayalet avcılığı, kriptozooloji ve ufoloji gibi paranormallerin evidir.

Akrep'teki Gezegenler 🦂



Gandanta, uç kısmında Gandanta bulunan dönüşüm burçları, bu insanların kendi kurallarına göre bir hayat yaşayacaklarını, son yaklaştıkça kişinin değiştirmeye başlayacağını gösterirken, başlangıçta gandantaya sahip olan burçlar kendilerinden radikal dönüşümü kabul etmeleri gerektiğini belirtir. 

Hayatın başlangıcı. Akrep burcu Ay'ın zayıflamış hali olduğundan burada istikrarlı değildir ve aşırı baskı ve zor koşullar altındadır.

Zihin tıpkı burada ölmek gibidir ve bu burcu çok enerjik kılar, Akrep başlı başına karanlık enerjiye sahip ana içeriktir ve kanalize edildiğinde dünyanın iyiliği için kullanılabilir, yanlış kullanıldığında ise etrafındaki insanların hayatlarında hasara yol açabilir.

Akrep insanı önce onları, sonra enerjilerini kabul etmeyi öğrenmeli, sonra da onu refah için nasıl kullanacaklarını öğrenmelidir. 9. evin lordu Lagna'da zayıf olduğundan bu burcun uğursuz olduğu düşünülür. Akrep ve Kova burcunun lanetli burçlar olduğunun söylenmesinin nedeni budur (Kova burcuna daha sonra değineceğiz). 



Yükselen Akrep burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş


Güneş bu yükselen için 10. evin yöneticisidir ve karmalarının doğruluk, otorite duygusuyla motive edildiğini ve evlilikte ister profesyonel ister kişisel olsun tüm işlerinde gücün tadını çıkarmak ve kontrolü ellerine almak istediklerini gösterir. hayat da bu yükselen burçta veya ay burcunda doğan kadınlar, kocalarına ve ailelerine hükmetmeye çalışacaklardır.

Sun'ın iyi yer durumu onlara yaşamda yüksek bir artış sağlar. Kendras'ta Güneş'in iyi konumlandırılması, profesyonel başarının yanı sıra yaşamdaki prestij ve genel başarı için de çok iyidir.

Kona'nın Raajyoga'sındaki yerleşimi, 12. evdeki yerleşimi ise onur, prestij, konum ve iş kaybı vereceği için çok kötüdür. kötü veya kötü niyetlerle motive edilebilir.

Güneş sonbaharında tüm Raajyogaları iptal edeceğini belirten standart bir Jyotish hükmü vardır, dolayısıyla Raajyoga'da Sun'ın yerleştirilmesinin sonuçlarını tahmin etmeden önce eleştirel ve yakından analiz edilmelidir.

Ay

Ay 9. evin yöneticisidir ve yükselen konumu dışında tüm Köşe evler yerleşimi iyidir; burada kişi zayıflayacaktır, bu da kişiye çok fazla zenginlik ve servet bahşedecektir ancak arzuları ve niyetleri düşük olabilir ve zihinsel ve duygusal olarak tatminsiz olabilir.

Akrep insanlarının tek sorunu duygusal kotalarının şu ya da bu nedenle hiçbir zaman dolmamasıdır.

Ay Yükselende ayrıca bazı ciddi aksiliklerden ve zihinsel işkenceden sonra 22-24 yaşlarında şanslarının artacağını da gösterir. Raajyoga'nın yerleşimi olduğu için onun Kendra'ya yerleştirilmesi iyi ve faydalıdır.

Güneş ve Ay, Parashari astroloji okulunda ayrı yükselenler oluşturdukları için herhangi bir yere iyi bir şekilde yerleştirilebilirler, ancak Düzenleyicilerinin yanlış yerleştirilmesi nedeniyle zayıf davranırlar.

lagna üzerindeki açılar ve kavuşumlar aynı Güneş ve Ay için de geçerlidir. Ay'ın Akrep'te olduğunu varsayalım, o zaman zayıftır, ancak Ketu Ay'la birlikteyse ve Mars Oğlak burcundaysa ve Akrep Venüs veya Jüpiter'den görünüm alıyorsa o zaman rahatlıkla Ay'ın iyi bir konumda olduğunu ve zayıflamış Ay'ın herhangi bir talihsizlik veya kötü etkisinin gerçekleşmeyeceğini söyleyebiliriz. .

Mars


Mars, yükselen burcun efendisidir ve bu yükselen için 6. evdir ve Yükselen lord olduğundan yalnızca bir dereceye kadar hayırseverdir, oysa yükselenin eş yöneticisi olan Ketu tam hayırsever olarak ele alınmalıdır ve Ketu Akrep haritasında hangi eve yerleştirilirse yerleştirilsin o ev önemli ölçüde gelişecektir.

Yükselen konuma yerleştirilen Mars, başarıyı bahşedecektir ancak Ketu'nun zayıf olması koşuluyla kişiyi zayıf ve hasta da yapabilir, 2. evdeki yerleşimi para kazanmak için iyi Yogalar yapar ancak banka dengesi çok fazla mücadele ve kavgadan sonra gelir ve genellikle meşalenin yanında bulunurlar. -ailelerinde taşıyıcılar. 3. evdeki Mars cesaret, dayanıklılık verir ve düşmanları gücünden dolayı mağlup olur ancak küçük kardeşlerle sorunlar ve davalar doğurabilir. 4. evdeki Mars sağlık açısından iyidir, anne bazı kan rahatsızlıkları yaşayabilir ve kişinin kendisi de nefes alma sorunlarından şikayetçi olabilir ancak etkilenmediği sürece bu büyük bir endişe olmayacaktır.

5 evdeki Mars iyi bir Raajyoga verir ancak çocuklarla ilgili kazalar, kürtajlar ve çocukların muhalefeti gibi durumlara yol açabileceği için çocuklar nedeniyle acı çeker.

6. evde Mars zayıf sağlık vermek için iyi bir konumdadır ancak hastalıklar olmayacak, yaşamda mücadeleler olacak ama aynı zamanda istikrarlı bir iş de vaat ediliyor.

7. evde kişinin eşi üzerinde hakimiyet kurmasını sağlar, maneviyat vaat etmeyen ama evet kişinin ruhu bilinçli, yüksek bilinçli bir ruha sahiptir. Evlilik hayatı sorunlu olabilir, eşi ince olabilir, beli ince olabilir, orta boylu olabilir, bazı çıban izleri, sivilceler, sivilceler olacaktır. Çalışkan ve enerjik olacak.

8. evdeki Mars uzun süren hastalıkları gösterir, bazı kalıtsal hastalıklar da olabilir, hastalıklar nedeniyle ölüm veya hastalığa neden olan ölümle acı çekmenin yanı sıra. Miras alabilir ve işi, gece vardiyası veya Pazar gününün iş günü olduğu ve diğer günlerin kapalı olduğu bir araba garajında ​​çalışan biri veya Sigorta acentesi gibi sabit bir çalışma programı/saati olmayan biri gibi düzensiz olacaktır.

9. evdeki Mars, talih artışına iyi gelir. Bacakları zayıf olabileceğinden uyluklarda engeller ve hastalıklar yaşanabilir, ebeveynlerle, yaşlılarla, özellikle aile ve toplumdaki erkek büyüklerle bazı sorunlar yaşayabilirler. Şansları 26-28 yaşlarında artabilir.

10. evdeki Mars onları toplumda oldukça konumlandırır, onlara çok fazla isim, şöhret ve yeniden yapılanma kazandırır, oysa Güneş iyi yerleştirilmezse Anneleri mutlu olur ve zaman zaman prestijleri tehlikeye girebilir. Meslekleri bazı engellerle ve sıkı çalışmayla birlikte yavaş yavaş yükselecek, ancak elde ettikleri büyüme zafer olarak kalıcı olacaktır.

11. evdeki Mars, özellikle sağlık sigortası gibi sektörlerdeyse iyi Dhan Yogalar yapar, çünkü Mars, Hastalıkların 6. evinin yöneticisidir ve Merkür burcunda (Sigorta) Gelirin 11. evinde yer alır, bununla birlikte zeka, bilgelik ve güce sahip olacaklardır. Karar verme güçleri iyi olacağından, ayrımcılığın etkisinden kolay kolay memnun olmayacaklardır. Ve her durumu çok keskin bir zekayla ele almaya çalışacağız.

12. evdeki Mars, kişiyi müsrif, zayıf, uzun süreli hastalıklarla çevrelenmiş yapar ve hastalıklara karşı iyi bir direnç gücü verir, eğer kişi spor salonuna giderse veya dövüş sanatları gibi başka bir fiziksel aktiviteyle meşgul olursa, banka dengesi için kötü ve maneviyat için iyidir. sağlıkları iyileşebilir ve harcamaları durdurulabilir.

Özellikle ışık üzerine meditasyon (Trataka) veya Hatha yoga onlar için en iyi tavsiye edilir çünkü zihinlerini (lagnada zayıflamış ay) Duyularını (Venüs Maraka) kontrol etmelerine yardımcı olacak ve enerjilerini kanalize edecektir (Satürn Evlerindeki Mars onları güçlü ve bazen öldürücü yapar)

Merkür


Merkür bu yükselen için 8. ve 11. evlerin yöneticisidir ve dolayısıyla sağlıkla ilgili konularda çok kritiktir. İyi yerleştirilirse miras verebilir ve ani para kazanabilir, ancak kötü yerleştirilmesi talihsizlik, kalıtsal hastalıklar ve bilinmeyen engeller doğuracaktır.

Köşe evlerdeki Merkür 8. ev için kötü şans getirdiği için iyi değildir ancak Yükselen veya 10. eve yerleştirilirse o zaman iyi Dhana Yogalar yaratacaktır ve yükselendeki yerleşimi de uzun süreli hastalıklara neden olacaktır bunlardan biri kalıtsal olabilir fazla.

Retro Merkür bereketi engelleyecek ve sonsuz acılar yaşatmanın yanı sıra yaşamı da çekilmez hale getirecektir. Balık burcunun Merkür'ün zayıflaması kötü bir gelecek verir

(Genellikle 40 yıl sonra kötü bir hayat ya da daha doğru bilmek için uzun ömürlülüğü bulup iki parçaya bölebilirsiniz) nesillerde ve nesillerle ilgili sorunlar verir. Dölde bazı kalıtsal hastalıklar veya doğuştan kusurlar olabilir (iyileştirici önlemler gereklidir) 9. evde Şansı, Şansı, Babanın büyümesini parçalayacak ve bereketi engelleyecektir.

Jupiter


Jüpiter, bu yükselen için 2. ve 5. evin yöneticisidir ve eğer iyi konumlanmışsa iyi şanslar verir (eğer 5. evin lordu iyi yerleştirilmişse, o zaman uzun ömrün yarısı geçtikten sonra hayat şanslı ve talihli olacaktır)

Jüpiter iyi yerleştirilmişse iyi nesiller verecektir, onlardan mutluluk, iyi gelecek beklentileri ve kişi iyi işler yapmaya yönelecek ve karma kuralını aklında tutacaktır.

Köşe evlerde yerleşimi çok iyi ve olumluyken, Marana Karaka Sthana gibi zayıflıktaki 3. eve yerleşimi korkunçtur çünkü serveti, şansı, parayı, banka bakiyesini, aileden gelen desteği ve kişiyi yok eder. Sefil bir hayat yaşamaya meyillidir ancak 9. evdeki yardımsever yönü iyilik yapmaya çalışacak ve değerli taşı son derece elverişli olacaktır.

Karaka'sı Mars olan bir ev olduğundan, bakır renginde sarı safir, şansın yükselmesi ve Jüpiter üzerinde iyi etkilere sahip olması açısından tavsiye edilir.

Venüs


Venüs bu burç için 7. ve 12. evlerin yöneticisidir ve bu nedenle son derece önemli hale gelir. Onun lagna ile olan ilişkisi herhangi bir biçimde, özellikle işten büyük para kazanmak için iyidir ve

Köşe evlerde yerleştirilmesi iyi bir eş vermenin yanı sıra iş hayatında ve genel olarak Zaferde ilerleme sağlar. Ancak 12. evin olumsuz etkisinin de takip edeceği kesindir. Yükselen burcunda çok fazla para ve harcama getirir, 4. evdeki işletmelerde yatırımcı olabilir, her açıdan iyidir ancak 5. evde güzel, sevgi dolu, şefkatli, besleyici ve yetenekli bir eş (Kaliyuga'da bulmak zor) ister. gecikmiş döl verebilir, çoğunlukla kız çocuğu verebilir, bazı düşükler olabilir, ilk veya son çocuk fiziksel olarak zayıf olabilir. 7. ev eşle kavgalar verir; evlilik hayatında bazı uyumsuzluklar olabilir, sözlü kavgalar hakim olabilir ve kişi veya eşi, kavga sonrasında kendi kabuğuna çekilme eğiliminde olabilir ve bu durum durumu daha da kötü hale getirebilir. 9. evde, aslında iyidir ve kişinin evlilik ve birlikteliklerde iyi şanslar vermesi için saflık talep eder ve bazı evlilik dışı ilişkilere, ikili evliliklere şans verebilir, bir guruya sahip olduktan sonra 9. evin bu kötü etkilerinin çoğuna neden olabilir . kontrol altına alınsın.

Satürn


Satürn bu yükselen için 3. ve 4. evin yöneticisidir ve 4. evdeki yerleşimi hayatı çekilmez hale getirir, anne zayıftır ve Babanın uzun bir ömrü olacaktır, bununla birlikte Kişinin yaşamdaki yavaş ilerlemesi, kopmuş kalbi ve bazı içindeki sadist eğilimler. Pratik ve mutlu bir kişiliğe sahip olacak ve pek sosyal bir yaratık olmayacak.

Satürn Mars burcunda zayıf olduğundan bu yükselen için zararlıdır ancak 4. evin lordluğu onu Nötr yapar dolayısıyla 3-6-10-11 evlere iyi bir şekilde yerleşmiştir ve iyi şeyler yapacaktır ve kendralardaki yerleşimi yükselen hariç iyi sayılabilir Marana Karaka Sthana'da olacak ve kardeş sahibi olma şansına son verecek, yeni girişim, anneye kötü sağlık, acı ve kısa ömür verecek ve babasıyla anlaşmazlıklar ve farklılıklar yaratacak.

DAHA FAZLASI..

Yükselen Burç Etkileri 1600954210617826505

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item