Yükselen oğlak burcu

Yükselen oğlak burcu


Oğlak burcu Nakshatra

Uttarashada 2., 3. ve 4. pada – İdari beceri mevcut olacaktır. İşlerini Titizlikle planlayacaklar ve her şeyi sabır ve beceriyle uygulayacaklar. Güvenilir Kişi. Ve savurganlık olmayacak. Uzman bir ekonomist olacaklar.

Shravana – sabırlı ve dikkatli davranacaklar. Biraz korkak ve güvenilir bir insan. Azim ve doğruluk orada olacak. Ve öngörülen görevleri tamama erdirecekler .

Dhanishta 1. ve 2. pada – Zengin olacaklar. Güçlü bir zihni olacak. Ve titizlik dikkatle hareket edecektir. Ama bencil Kaba ve inatçı bir insan. Bu tür insanların yüksek hırsları olacak ve açgözlü olacaklar. Ama barışmayı sevecekler..

Oğlak Yükselen 🐊

 Anne sorunları ilişki hayatına da yansıyacak. Makul olanın ötesinde beslenmek istersiniz. Başa çıkılması zor bir yapıya sahip olabilecek, bir şeyi yapmayı reddetme veya olumsuzlaşma gibi ani dirençlere sahip olabilecek çok karamsar eşlere yönelecek

Satürn tarafından yönetilir. Hayatlarında disiplin isterler, yüksek statü elde etmek isterler. İnsanlar onları sıkıcı bireyler olarak yanlış anlıyor ama yaratıcılar ve mükemmellik için gelişiyorlar. Pragmatikler ama sıkıcı değiller. Çok güzel insanlar.

Aile hayatlarında ailelerine hizmet etmek istediklerini hissederler, para biriktirebilirler ve iyi bir servete sahip olurlar. Aile ve zenginlikle uğraşırken çok pratiktirler.



Küçük kardeşlerle olan ilişkilerine gelince kafaları karışıyor ancak bir gurudan rehberlik aldıklarında, küçük kardeşlerle olan ilişkileri becerileriyle birlikte gelişiyor.

Ev hayatlarında hızlı karar vermek isterler.

Anneleri oldukça baskın, lider bir kişiliktir ve zorlukların üstesinden geldikten sonra rahatlarına kavuşmak isterler.

Yaratıcılıkları söz konusu olduğunda disiplinli bir yaklaşımları vardır, ince bir yaratıcılık duygusuna sahiptirler. Engeller ve rekabetle uğraşırken, bunları benzersiz fikirler ve ezber bozan düşüncelerle ele alırlar.

Partnerlerinden duygusal destek ararlar. Sert bir kabuk tutmalarına rağmen ilişkilerine derinden dahil olurlar.

Dönüşüm, herhangi bir olumsuz durumda onları çok rahatsız etmez.

Başlarını her zaman dik tutarlar ve her durumla güvenle yüzleşirler.

Çok köklü bir inanç sistemine sahipler ve ona karşı metodik bir yaklaşımları var. Kariyerlerinde denge ararlar ve bir grup ortamında birçok insanla çalışmak isterler. Ağ çevreleri ve gelirleri hakkında gizlidirler. Maneviyatı sürdürmek için bir guruya veya öğretmene ihtiyaçları var








Mars'ın bu yükselen burcunda yücelişi, onların savaşma becerilerini, hiç bitmeyen şevklerini ve kendi içlerinde sahip oldukları gücü ima ediyor.

Mars, 4. ve 11. evlerin yöneticisidir, bu onların gücünü gösterir ve temel motivasyon rahatlıktır.

Rahat ve mutlu kalmak istiyorlar, iyi arkadaşlara, sosyal çevrelere ve makul bir gelire sahip olmak istiyorlar ve bunlar için yetersiz kaldığında kavga etmeye başlıyorlar.

Onların temel motivasyonu rahatlık ve evleridir; sıklıkla ev, araç ve rahatlık için mücadele ederken görülebilirler. Onlar savaşçı olarak doğarlar, çünkü Satürn burcudurlar, birçok zorluk, mücadele ve eziyetten sonra şansları hayatın ilerleyen dönemlerinde yükselir, ancak Satürn sizi çalıştıracağı şeyler vaat eder, bu nedenle Satürn sizin çok çalıştığınızı ve sonra bir gün kesinlikle buna sahip olacağınızı gösterir.

Bu yükselen burcun Zodyak'ta kişileştirilmiş Doğal 10. ev olmakla ilgili olduğu şey budur, onlar şu anda çalışıyorlar ve elde edilene kadar sonuna kadar çalışıyorlar. Hayatta yüksek başarı gösterenlerin Oğlak burcunda öne çıkan gezegenleri olmalıdır.

Başarılı olmak için gereken gücü ve motivasyonu gösterdiği için. Tüm motivasyon kitapları Oğlak burcu insanları tarafından Oğlak burcu insanları için yazılmıştır.


Ay 

Ay Oğlak burcundaysa, kişinin hayatında bir kez hiç yapmadığı bir şey yüzünden kötü bir üne sahip olduğu söylenir; AL'ın zayıf AL lordu ile birlikte Satürn veya Rahu tarafından etkilendiği durumlarda bu doğru olabilir.

Ancak diğerleri için bu kombinasyon mevcut olmadığında, bu onların katlanmak zorunda oldukları zorlukları ve kötü bir üne sahip oldukları herhangi bir şeye bulaşmadan çektikleri eziyetleri gösterir.

O kadar korkunç bir durum ki, yalnızca asık suratlı insanlar başka hiç kimseyle yüzleşemez.



Oğlak burcunda yükselen gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş Bu yükselen için 8. evin yöneticisidir ve uzun ömürlülüğü kontrol eder, uzun ömürlülükle ilgili birkaç ev vardır bunlardan biri 8. ev yaşam süresi tamamlandığında ölümü ifade eder, diğeri ise 10. ev kişinin herhangi bir şey yapamadığı zaman ölümü ifade eder. Kişinin çalışmalarına devam edememesi halinde felç gibi hastalıkların analizinde de kullanılabilecek ileri çalışmalar yapılabilir.

Yükselen ise bedenin sonu nedeniyle ölümü ifade eder ve ruhsal kişilerin istedikleri zaman bedenlerini terk ettikleri durumlarda ölümü gösterebilir. 2. ve 7. evler Maraka Evleri olarak adlandırılmakta olup kelimenin tam anlamıyla ölüme neden olan evler anlamına gelirken, asıl anlamı çeşitli ölüm türlerini gösteren evlerdir. Shastralarda 8 çeşit ölümden söz edilir, bunlardan bazıları gerçek ölüm, herhangi bir işi ileriye taşıyamama (felç, koma), itibar kaybı, kötü nesillerin doğması (soyun karmasının yok olması) vb. 8. ev ve 8. evden itibaren 8. yani daha önce de belirtildiği gibi 3. ev, yaşam süresi tamamlandığında ölümü gösterir ve 2. evin yöneticisi ve 7. ev, yalnızca yaşam süresi tamamlandığında ölümü gösterir, çünkü uzun ömürlü evlerden 12. evin lordu olmaları, uzun ömürlülüğün ölüme neden olduğunu gösterir.

Oysa 2. ve 7. evlere yerleşen gezegenler de ölüm verebilir ve bu, kişinin ölüme neden olan karmalar yapmasıyla gerçekleşir. Jyotish'te ölümün hiçbir zaman doğru bir şekilde tahmin edilemeyeceğine dair bir söz vardır, çünkü karmalara dayalı olarak kişi ömrünü değiştirebilir.

Dolayısıyla 2. ev ve 7. eve yerleştirilen gezegenler, kişi kötü karmalar yaptığında ve bedensel süresi tamamlanmadan ölüm gösterebildiğinde ölüm verir. Spiritüel insanlar söz konusu olduğunda, 9. ev veya 12. evle ilgili gezegenler ölüm anında işleyebilir ve benliğin tamamlanmasının dharma'sı (9. ev) nedeniyle ölümü veya moksha'ya (12. ev) yönelik bir arzudan dolayı ölümü gösterir.

Gati evi (yol) ve kişinin zihninin götürdüğü yolu gösterir ve 12. evle ilgili gezegenlerin dasalarındaki ölüm ölümü gösterir çünkü karmayı motive eden zihin görevlerini ve dharmayı (4. evden 9. evden) bitirmiştir. Bhavat hakkında tuhaf bir şey vardır -Bhavam, bunun yalnızca bir kez uygulanabileceğini. Oysa herhangi bir evi yükselen olarak belirlemek ve aynı haritayı o evi yükselen olarak alarak okumak, Jyotish'teki klasik eserler tarafından onaylanan iyi bilinen bir kuraldır. 3-6-10-11 evlere yerleştirilen Güneş, özellikle günlük doğumlarda 11. evdeki Güneş iyi bir uzun ömür verir ve 2. veya 11. evdeki konumu, ani para kazancının yanı sıra mirastan veya gizli yollardan para verir.

Diğer Kendralarda Güneş, özellikle 7. evde iyi değildir, çünkü evlilik hayatından memnun değildir ve yaşam süresini bir dereceye kadar kısaltır.

Yükselen ve Güneş arasındaki ilişkinin uzun ömürlülüğünü öğrenmek için klasiklerde verilen ve evrensel olarak uygulanabilir görünmeyen bir yöntem vardır (Bu tekniğin kullanımında bazı bağlantılar gizlenmiştir ancak Güneş'in kişinin uzun ömürlülüğünü belirtmedeki önemi açıkça belirtilmiştir).

.Daha önce klasiklerden gördüğümüz gibi bir Shloka olabilir, eğer Gün doğumu Güneş 11. evde gerçekleşirse kişi iyi bir uzun ömürlülüğe sahip olur, eğer Güneş 11. 12. 2. 3. evdeyse kişi iyi bir uzun ömürlü olur, yükselen Güneş'in Geçici arkadaşı olur diğer evlerde ise Güneş'in geçici düşmanı haline gelir ve kısa ömür verebilir.

Gündüz doğumunun anlamı, gece doğumlarında kişinin 7. evi lagna olarak ele alması ve aynı formülü kullanması gerektiği anlamına gelebilir. Bu bir yorumdur (aklımdan çıkmıyor, büyükler beni bu konu hakkında aydınlatırlarsa onlara çok şey borçlu olurum) ve diğeri Güneş Karma'nın 10. evinin Karaka'sıdır ve sağlığın 1. evi Lagnesha ilişkisinin nasıl olacağını gösterecektir.

Satürn ve Venüs yükselen insanlarının sağlığının, çocukluk, gençlik veya yaşlılık olsun, hayatlarının bir bölümünde zayıf olduğunu görüyoruz, çünkü lordları yalnızca güneşe karşı tarafsız olabilir.

Yaşamın 2/3'ünün sağlığını ifade eden Lagnesh'in Güneş'in Hızlı dostu olması genel olarak yaşamın tamamının sağlıklı olduğunu gösterirken, Lagnesh'in Güneş'in tam düşmanı olması kişinin genel olarak tüm yaşamı boyunca hastalıklı olduğunu gösterebilir.

Başka bir çıkarım da, eğer Yükselen Güneş'in tam dostuysa kişinin ne kadar çalışacağını görmek olabilir, kişi daha az çalışabilir ve daha fazla ödül alabilir,

oysa Lagnesh Güneş'in tam düşmanı ise kişi çok çalışabilir ve çoğu zaman daha az tanınabilir.



Satürn ve Venüs yükselen insanlarının sağlığının, çocukluk, gençlik veya yaşlılık olsun, hayatlarının bir bölümünde zayıf olduğunu görüyoruz, çünkü lordları yalnızca güneşe karşı tarafsız olabilir.

Yaşamın 2/3'ünün sağlığını ifade eden Lagnesh'in Güneş'in Hızlı dostu olması genel olarak yaşamın tamamının sağlıklı olduğunu gösterirken, Yükselen Güneş'in tam düşmanı olması kişinin genel olarak tüm yaşamı boyunca hastalıklı olduğunu gösterebilir.

Başka bir çıkarım da, eğer Yükselen Güneş'in tam dostuysa kişinin ne kadar çalışacağını görmek olabilir, kişi daha az çalışabilir ve daha fazla ödül alabilir, oysa Lagnesh Güneş'in tam düşmanı ise kişi çok çalışabilir ve çoğu zaman daha az tanınabilir.

Satürn ve Venüs yükselen insanlarının sağlığının, çocukluk, gençlik veya yaşlılık olsun, hayatlarının bir bölümünde zayıf olduğunu görüyoruz, çünkü lordları yalnızca güneşe karşı tarafsız olabilir. Yaşamın 2/3'ünün sağlığını ifade eden Lagnesh'in Güneş'in Hızlı dostu olması genel olarak yaşamın tamamının sağlıklı olduğunu gösterirken, Lagnesh'in Güneş'in tam düşmanı olması kişinin genel olarak tüm yaşamı boyunca hastalıklı olduğunu gösterebilir. Başka bir çıkarım da, eğer Lagnesh Güneş'in tam dostuysa kişinin ne kadar çalışacağını görmek olabilir, kişi daha az çalışabilir ve daha fazla ödül alabilir, oysa Lagnesh Güneş'in tam düşmanı ise kişi çok çalışabilir ve çoğu zaman daha az tanınabilir.



Bunu basit bir yaklaşımla anlamaya çalışalım, ev Rashi'nin bir durum olduğu bir durumdur ve gezegenler canlı varlıklardır, onlara doğrudan etki ederler, açılar ise dolaylı etkilerdir. Burada 7. ev her türlü ortaklığı ve neden ortaklığa ihtiyaç duyulduğunu gösterir. Öldürmek ve kazanmak için partnerlere ihtiyacımız olduğu gibi, 7. ev de Jaya'yı (Zafer) belirtir. 7. ev aynı zamanda bir iş ilişkisi, eş ilişkisi veya cinsel ilişki olabilen Sambandha'dır (ilişki). Bir araya gelen her türlü ilişki 7. evden itibaren işaret edilir.

7. ev Yengeç burcudur ve hareketli bir burç olduğunu bildiğimiz için, ortaklıklarda bir değişikliğe ihtiyaçları vardır ya çok hızlı bir şekilde partner değiştirirler ya da istikrarlı olmak için öngörülemeyen, kendiliğinden bir partnere ihtiyaç duyarlar. ve sadece. Yengeç, duyguları gösteren sulu bir burçtur ve uzun süreli bir ilişki için duygusal ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini, tatmin olmadıklarında ise insanlarla ilişkilerini koparma eğiliminde olduklarını gösterir.

Sonra bir şeye çok bağlı olan Ayın Doğası gelir, bu nedenle partnerleri ister iş ister evlilik olsun, bir şeye bağlı olmalıdır, ister kendileri ister herhangi bir motivasyon olsun, aile üyelerine de bağlı olmalıdırlar.

Oğlak burcu insanları, iş ortaklarını evlerine birlikte öğle yemeği yemeye davet edenlerden biri olacaktır.

Mars


Mars 4. ve 11. evin yöneticisidir ve Ay'ın analizinde de gördüğümüz gibi evlerine karşı koruyucu, annelerine karşı saldırgandırlar ve Mars iyi konumlandığında anneleriyle birbirlerini mümkün olduğunca korurlar. Araçlarına yaklaşımları yine agresiftir ve yarış arabası aşkıyla hızlı sürücüler olabilirler, tüm yola hakimmiş gibi araba sürerler. Gelirlerine yine çok çalışma ve cesaret hakim oluyor, o kadar çok çalıştıklarını, mümkün olan her yolla ödeme almaları gerektiğini düşünüyorlar, ne kadar çalıştıkları ve ne kadar ödeme almaları gerektiği konusunda iyiler.

10. evde digbalaya sahip olan tüm Agni tattwa Graha'lar işle ilgili bir şeyler gösterir.

Güneş onun için statü odaklıdır, ben çok çalışacağım ve sen bana az maaş verebilirsin ama bana doktorluk gibi bir pozisyon ver ve çalışmak sorun değil gibi. Mars'ın iş için parasal teşvike ihtiyacı varken, bu temelde bana çalıştığım kadar öde gibi bir yaklaşımken, Ketu ben çalışıyorum ve endişelenme bana hiçbir şey verme çalışmaya devam edeceğim gibi bir yaklaşımdır, ketu'nun takip ettiği şey bir münzevi yaklaşımıdır.

Üçü de enerji gösterir ve herhangi bir burçtaki konumlarını analiz ederek kişinin enerjisini nasıl kullandığı hakkında fikir sahibi olabiliriz. Güneş öne çıktığında tanınmaya ihtiyaç duyarlar, Mars öne çıktığında güce ihtiyaç duyarlar ve ketu öne çıktığında kişisel gelişimde daha geri kalırlar.

Merkür   


Yükselen den itibaren  6. ve 9. ev yöneticisi Merkür , bu kişilerin çok çalışma, çekişme, mücadele sonrasında talihlerinin artacağını ve çoğu zaman başarıya ulaştıklarında kilo aldıklarını gösterir. 

Onlar için başarı kolay bir yol değildir ve hayatta başarılı olmak için çok fazla hesaplama ve kusursuz fikirlere ihtiyaç vardır. 
Genellikle hayatlarının 28-30. yıllarında başarı yolunda ilerlemeye başlarlar. 
Kendra'daki Merkür, hayatta güç ve başarı vermenin yanı sıra insanı hasta eder. 

5. evdeki yerleşimi kişiyi yaşlılıkta şanslı yapar ve hayatın orta kısmında mücadele eder,
9. ev ise kişinin şanslı bir şekilde doğuşunu ancak hayatının ortasını veya sonunu gösterir.
Merkür'ün Hora'sına dayanarak zenginliklerini ve servetlerini korumak için mücadele etmeleri gerekiyor. 6. evdeki konumu vücudu hastalıklardan koruduğu ve onları amcaları, çocukları ve kız kardeşleri için şanslı kıldığı için iyidir ancak şansları hayatın orta kısmında artacak ve yükseldiklerinde hastalıklar onları saracaktır. Şans da olur ve bununla birlikte babaları toplumda öne çıkan ve dikkat çeken bir kişilik olabilir.

Jupiter 


Jüpiter, bu yükselen için 12. ve 3. evin yöneticisidir ve genel olarak uysal olduklarını ancak kışkırtıldıklarında durumu daha da kötüleştirebileceklerini gösterir, çünkü 3. ev , duygusal açıdan dengesiz olduklarında cesaretlerinin uyandığını gösteren bir Jala tattwa işaretine sahiptir.

Venüs, zekaları çalışmadığında şiddetli bir Devi formuna sahip olabileceklerini göstermelerini yüceltmiştir (Merkür 3. evde zayıftır), 12. evin lordluğuna sahip olmak, eğer konsantre olmayı başarabilirlerse bize meditasyon şeklinde doğal bir çare sunar. Tanrının öğretmen formu sayesinde öfkelerini ve rahatsızlıklarını büyük ölçüde kontrol edebiliyorlar. Aynı zamanda harcamalarının dharma ve doğruluk bağları altında olduğunu da gösterir.

Onlar için Jüpiter 12. ev, 3. ev, 6. ev veya 8. evde iyi bir konuma sahiptir ve burada özellikle hasta olduğunda Vipreet Raaj Yoga yapar. 
Kendra'ya yerleştirilmesi iyi bir yerleştirme değil. Konas'tayken, ağır kutsama harcamalarının yanı sıra bazı kutsamalarda da bulunabilir (bu, birinden hediye alabilecekleri ve daha sonra birinin partisine gittikleri bir noktada kendi hediyelerini toplayıp başka birine verecekleri anlamına gelir)

2. evdeki yerleşimi iyidir çünkü harcamalarından bile para kazanır ve bir yatırımcıyı veya borç veren birini gösterebilir,

oysa 11. evdeki yerleşimi yine iyidir çünkü harcamaların kaybolduğunu ve bunun sonucunda hiç harcama yapılmadığını veya daha az harcama yapıldığını gösterir ve onlar harcamalarından bile para kazanıyorlar. Ancak bu aynı zamanda maneviyatlarının da kaybolmasına neden olur ve manevi yönlerini göz ardı ederek, tamamen maddi dünyaya gömülmüş biri haline gelebilirler.

Venüs , geleceğin 5. evinin yöneticisi olan ve şimdiki yaşamın bereket olarak tezahür eden iyi eylemlerine sahip olan ve 10. evin yöneticisi olan, işlerinde iyi organize olduklarını, temizliği ve güzelliği sevdiklerini ve her yerde işleri organize eden kişi olacaklarını gösteren yoga karakadır.

Ofisi veya evi temiz tutmayı severler ve her şeyin olması gerektiği yerde olması gerekir, organize olmayan insanlardan nefret ederler.

Köşe evlerde Venüs, dünyevi başarılarını ve tüm arzularının yerine getirilmesini sağlayan iyi bir yerleşimdir. Satürn'le birlikte Venüs Güçlü Raajyoga yapar ve kişinin Raajyoga'dan hoşlandığını gösterir.

Mars ve Merkür ile birleşimi Raajyoga'yı gösterebilirken, Kişinin Raajyoga'dan keyif alabilmesi için Lagna/Lagnesh/Atmakaraka/Arudh Lagna ile bağlantısı olması gerekir.

Diğer durumlarda, kişinin akrabaları, Raajyoga'nın yukarıda bahsedilen noktalarla hiçbir bağlantısı olmadan Raajyoga'nın 5. evde gerçekleştiğini varsayabilir, o zaman çocuklarında Raajyoga olabilir.

Venüs Raajyoga'yı verdiğinde yerlilerden saflık talep eder ve yerine getirilmediğinde bu sadece kısa bir süre için olabilir.

Satürn


Satürn yükselenin yöneticisi ve 2. evin yöneticisidir ve bu lagna için çok önemli bir gezegendir.

Venüs'le olan yerleşimi, Satürn'ün doğası gereği çok fazla çekişme ve mücadeleden sonra yaşlılıkta çok para vermenin yanı sıra kendisinin de keyif aldığı ve onu yüksek bir konuma getiren Raajyoga'nın yanı sıra Dhana Yoga'yı da iyi yapar ve Satürn olarak saflık kriterleri bir kez daha ön plana çıkar. kötü huyludur ve eğer kişi Tamas guna'nın tuzağına düşerse Raajyoga'sı kısa ömürlü olabilir.

Satürn buradaki hemen hemen tüm evlerde iyidir. Yükselen durumda, yükselenin efendisi olarak iyidir ve zayıf vücuduna rağmen iyi sağlık ve uzun ömür verir ve kişinin haritasındaki tüm Raajyogalardan keyif almasını sağlar.

2. evde, iyi dhana yoga yapar,

3. ev iyi bir yerleşimdir çünkü para ve sağlıkta artış sağlar, burada malefik olarak kontrol edilirken, yükselişte erken ölüme veya aile üyelerinden birinden ayrılmaya neden olmalıdır

4. ev yine iyidir, ancak burada üzgün ve yalnız bir yaşlılık yaşatır ama aynı zamanda

5. evde Raaj ve Dhana Yoga'yı da verir, bazen bereketleri engeller ve istikrarsız bir gelecek ve bazı yanlış kararlar verir, ancak kişiyi zengin ve kutsanmış yapar.

6. ev yine kötü niyetli bir upachaya evi için iyidir ve ona düşmanlarına ve hastalıklara karşı zafer kazandırır, ancak para, herkese hizmet etmekten zorluklardan sonra gelecektir, ancak bu, istihdam veya hizmet sağlama işi şeklinde olabilir.

7. ev, özellikle yerli kadınlar söz konusu olduğunda, evlilik hayatlarını berbat hale getirir, eşler arasında önemli bir yaş farkı yaratır, eşi yaşlandırır, cadı gibi davranır ve kolayca yorulur, ancak işten para verir ve kişinin hem Lagnesh hem de Dhanesh olarak hayatta başarılı olmasını sağlar. digbala'ya sahip olmak zihnin kendine odaklanacağını ve para kazanmaya odaklanacağını göstermektir.

Onun 8. evdeki yerleşimi, özellikle Satürn'ün dasasında, uzun ömür için biraz kritiktir, ancak onlara miras yoluyla, bilinmeyen kaynaklar yoluyla para verir ve eğer Satürn orada güçlüyse, stok için iyi şanslar varsa ani para sağlar.

9. evdeki Satürn şans açısından kötüdür, hayatta geç doğuş sağlar ve 36 yaşına kadar bereketi engeller, ancak bundan sonra kişiyi şanslı yapar, hayatta yükseliş sağlar, kişinin babasını iyi bir konuma getirir ve özverili çalışmaya adamıştır.

10. evdeki Satürn yüksek konumu verir ve bir kez bu konumdan düşer ve tekrar daha da yüksek bir yüksekliğe çıkar.

Bu onları özverili çalışmaya adamıştır, cömerttir, tanınmak isterler. Ve ebeveynlerinden üstünler. 11. evdeki yerleşimi bir kez daha dhana yoga yapar ve para bu insanları daha fazla para kazanmaya motive eder, çalışkan olmaları ile tanınacaklar.

12. evdeki Satürn kişiyi fiziksel olarak zayıf, duygusal olarak dengesiz yapar, masrafları kendisine aittir ve sıklıkla meditasyon yaparken görülürler. Maliyelerini işlerine ve baba soylarına adamalarıyla tanınırlar.




#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga



#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu



DAHA FAZLASI..

Yükselen oğlak burcu 7666329851585055157

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item