Gandanta ruhsal değişim

 Gandanta  ruhsal değişim

Ateş ve suyun buluştuğu yer Gandanta

Gand' kelimesi 'düğüm' anlamına gelir ve 'Anta' 'son' anlamına gelir. Bu nedenle Gandanta, sondaki düğüm olarak tercüme edilir. Zodyak'ta su elementinden ateş elementine geçişte olan alandır.

Bu noktalar üç yerde meydana gelir; Balık ve Koç , Yengeç ve Aslan ile Akrep ve Yay arasındaki kavşaklar. 0 derece Koç, Aslan ve Yay'daki üç noktaya denir.

NEW,Gezegenler,Ay Chandra, Gandanta  ruhsal değişim.


Geleceğe geçmek istiyorsan, şimdiki zamanı inkar edemezsin. Gandanta'daki gezegenlerin konumu güçlüdür. Bu, bu doğum için çok özel bir amaç olduğunu gösterir. Karşı karşıya gelmemiz gereken birçok zorluk olabilir, yaşamda yapılacak düzeltmeler, ikinci seviyeye bir manevi gelişim seviyesine geçerken. Bu, bugünün gerçeği ile anlaşmaya varmayı öğrenirken dengeyi oluşturabildiği gibi çok iyi bir pozisyon olabilir.

Üç çeşit Gandanta vardır:

Lagna Gandanta

Nakshatra Gandanta

Tithi Gandanta

Gandanta'nın Sınıflandırılması 1 Gündüz doğum ise Pitri (baba) Gandanta, Gandanta sırasında gece doğum ise Matri (anne) Gandanta olarak adlandırılır.

Sınıflandırma 2

Revati (Balık) – Aswini (Koç) kavşağında doğum Swa (öz) -Gandanta olarak adlandırılır.

Aslesha (Yengeç) – Magha (Aslan) kavşağında doğum Matri (anne) Gandanta olarak adlandırılır.

Jyestha (Akrep) – Moola (Yay) kavşağında doğum Pitri (baba) Gandanta olarak adlandırılır.

Lagna Gandanta, yükselen burcun iki tarafın da 14 dakika içinde düştüğü zamandır.

Nakshatra Gandanta, Ay'ın bu noktaların her iki tarafında 48 dakika içinde bulunduğu zamandır.

Tithi ay günüdür ve Tithi gandanta, tithi'nin sonunda veya başında olur.

İnanç, yaşam belirli bir noktada kristalleştiğinde, ruhun ve bilincin daha yüksek tezahürüne doğru yol alırız. Ruh halimizdeki bir sonraki adıma zihinlerimizi hazırlamak Ruhumuzla zaman geçirmeliyiz.

Eğer gandantaların herhangi birinde doğmuşsanız, bu doğumda bazı manevi zorluklar bekleyebilirsiniz. Destek eksikliği, değişim dönüşüm duygusu. Duygusal yalnızlık gibi.

Balık/ Revati ve Koç/ Ashwini Gandanta , tam bir yaşam döngüsünün bittiğini ve ardından bu kavşakta doğan kişinin yeni sorunlarla yüzleşmek zorunda olduğu yeni yaşam döngüsüyle başladığını gösteriyor.

Gandanta'nın Koç/Aşwini bölümünde, burada ruh geçmiş yaşamla bağlantılıdır ancak yeni bir yaşam yolculuğuna girdiğini bilir.

Bu, geçmiş yaşam deneyimleri ile şimdiki yaşamdaki yeni karşılaşmalar arasında kafa karışıklığı yaratır. Ay'ın bu kavşaktaki konumu, güçlü bir geçmiş yaşam bağlantısını ortaya koyuyor.

Yengeç/Ashlesha ve Aslan/Magha Gandanta maddi hayata tam katılım gösterirler. Yengeç / Ashlesha aşaması, yaşam deneyimindeki arayışın tamamlandığı yerdir. Psikolojik değişiklikler olur. Ashlesha'nın yönetici tanrısı Naga'dır - bilge yılanlar, bir başkasını büyütmek için derinin dökülmesini tasvir eder. Bu dönüşüm son derece acı verici olabilir ama ruhun başka bir boyuta geçmesi için gereklidir.

Magha/Aslan aşamasında, ruh nihayet yaşamı maddi düzeyde deneyimlemeye hazırlanıyor. Bu bir bağlantı noktasıdır; bu nedenle, Yengeç/Ashlesha düzeyinde deneyimlemiş olduğu entelektüel değişimler hala çok güçlüdür. Burada yine geçmiş yaşamla bağlantı var.

Magha / Aslan aşamasında, ruh nihayetinde yaşamı maddi düzeyde deneyim lemeye hazırlar.

Akrep/Jyeshta ve Yay/Moola Gandanta evrensel bilinçle birleşmeye yönelik nihai yönü gösterir. Bu, ruhun maddi hayatından yolculuğuna başladığı ve manevi hayata girdiği aşamadır. Maddi bağlar kopuyor. Böylece içsel duyguların çalkalanması gerçekleşir.

Moola/Yay aşamasında, ruh geçmişteki maddi ihtiyaçlarıyla bağlantılıdır, ancak kader manevi yola yönelecektir. Yani, geçmiş yaşamına ve dünyevi ihtiyaçlarına (Moola'nın (kök) önerdiği) hala bağlı kalır, ancak mevcut doğum amacı, tüm materyalist ihtiyaçları terk etmeye doğru değişmeyi talep ediyor. Ruh, doğum amacının manevi yol yolculuğu olduğunu anlasa da, maddi hayattan meydana gelen kopukluklar, ruhu onunla savaşmaya zorlayacaktır. Dolayısıyla çok zor bir dönüşüm. Büyük bir olgunlukla ve kesinlikle çok iyi bir rehberlikle ele alınması gereken, fiziksel ve psikolojik olarak muazzam çatışmalar ve engeller ortaya çıkar.

Akrep/Jyeshtha aşamasında, bu, ruhsal yolculuğuna hazırlanmak için maddi mutluluğundan sıyrılan içsel duyguların muazzam çalkantısıdır. Değişim için bir muhalefet varsa, o zaman kişinin hayatını perişan eder. Maddi düzeyde bu, kişinin kendisini çok talihsiz hissetmesine neden olurken, ruhsal düzeyde Kundalini gücünüzü harekete geçirmeye yol açar.

Gandanta ve Gandanta Gezegenlerinin Etkileri

Kundali'de Gandantar Yoga ile doğan bir kişi, eski bir döngünün yıkımının sonunda ve yeni bir döngünün başlangıcında, kargaşanın tam ortasında kalır. Gandanta'daki gezegenler de kötü etkilerle karşı karşıya. Hayatlarında çözülmesi ya da çözülmesi zor olan mecazi bir düğüm ya da meseledir.

Karmik düğüm genellikle kişinin hayatındaki mecazi düğüm olan ıstırap ve acıya neden olan bir konudur.

Gezegenler bu pozisyonlara yerleştirildiğinde, onları bir sonraki seviyeye taşıyacak olan gizli düğümü çözmeye çalışırken belirsizlikle karşı karşıya kalırlar. Bu konular, kişisel ilişkiler, travmatik olaylar veya içsel mücadeleler yoluyla kendilerini bireyin yaşamında hissettirir.

Gandanta'daki gezegenlerin yerleşimleri, yaşamlarında oldukça karmik etkiler gösterir ve bu doğumun çok özel bir amacı olduğunu gösterir. Hayatta birçok zorlukla yüzleşmek zorunda kalacaklar ve ruhsal olarak büyümek için onlarla uzlaşmak için mücadele edecekler.

Tüm haritada, Gandanta noktasında özel olarak Ay, Ketu Jüpiter ve Venüs gibi gezegenleriniz varsa, o zaman - Ay zihindir ve zihin belirli bir şeye yönlendiriliyor ve Venüs sizin tutkunuz, sevginiz, ne olduğu anlaşılır. değer verdiğiniz, keyif aldığınız şey bu Gandanta pozisyonuna dönüşüyor. Ve Moksha gezegeni Ketu, Gandanta noktasındayken hiçliği temsil eder ve sonunda evrenin yaratıcısını anlar. Bu, ruhsal evrimi güçlü bir şekilde gösterir. Dharma'nın karakası olan Jüpiter gezegeni, gerçek yolunuz, maneviyatınız, yüksek bilginiz, guru, astrologlar, danışmanlar, danışmanlar, Gandanta noktasındayken, bu gezegende buraya getirdiğiniz ilahi bilginin dönüşümüne doğru olduğunu gösterir. .

Rahu Gandanta Rahu hava elementidir ve tıpkı doğadaki hava gibi Rahu bir gün rüzgarlı ertesi gün sakinleşebilir. Rahu her zaman geriye dönük olarak hareket eder

Gandanta'da çok fazla zaman geçiren Satürn, belirsizlik ve istikrarsızlığı ifade ediyor. Satürn yapıları ve temelleri yönetir. Satürn ayrıca istikrar sever.Yapılar, temeller ve reformlar dağıldıklarında ya da değiştiklerinde korku ve belirsizlik yaşarız Satürn kişinin aydınlanma arayışı içinde disiplin ve azim verir

Venüs Gandanta ; yüksek düzeyde kişisel ve ruhsal gelişim verirken ilişkiler ve evlilik güvensizlik alanı olacaktır.

DAHA FAZLASI..

NEW 2263570000620300835

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item