Vedıc-astrology-evler


Doğum saatinin doğru olması çok önemlidir çünkü 

Vedıc Astrology Rektifikasyon Detayı
12 alt Varga harita Yükselen değişimleri
 
D-1- iki saat içinde değişir
D-2- her 1 saatte bir değişir
D-3- her 40 dakikada bir değişir
D-4- her 30 dakikada bir değişir
D-7- her 18 dakikada bir değişir
D-6-her 15 dkaikada bir değişir
D-9- her 13 dakikada bir değişir
D-10- her 12 dakikada bir değişir
D-12- her 9 dakikada bir değişir
D-24- her 5 dakikada bir değişir
D-30- her 4 dakikada bir değişir
D-60- her 2 dakikada bir değişir

 


          Vedik-Astrolojisi-Evler 


Kişiliğiniz ve gerçek benliğiniz, doğduğunuz tam an ve yerde gezegenlerin pozisyonları tarafından belirlenir. Gelecekle ilgili tahminler için, gezegenin geleceği ve mevcut konumları doğum haritanızdakilerle karşılaştırılır.

Vedik astroloji nakshatraları, özellikle yaşamınızın ilişki alanlarıyla ilgili astroloji ile uğraşırken kullanır.

Astrolojide kullandığımız on iki güneş burcu yerine, Vedik burçlar ve astroloji bunun yerine yirmi yedi ay arketipine odaklanır.

Vedik astroloji hayatınızın her alanına netlik getirir, size daha derin anlamları olabilecek konuları ortaya çıkarır ve hayatınızda karşılaşacağınız fırsatlar ve birçok zorlukla başa çıkmanıza yardımcı olur.

Evlerin çeşitleri ve sınıflandırılması

12 ev veya Bhava'lar birkaç grupta sınıflandırılır:

• DHARMA EVLERİ

1, 5 ve 9. Evler Dharma evleridir.

Bu evler görev duygusu, yaşamdaki misyon, ruhun ruhsal evrimde ilerleme biçimi, yaşam felsefesi, din, maneviyat, ibadet şekli, ruhani öğretmenler ve öğrenme, dürüstlük ve ahlaki değerlerle ilgilidir.

Dharma ya da görevi takip etmek iyi karmaya bağlı olarak "iyi şanslar" getirdiği için, bunlar en hayırlı evler olarak kabul edilir.

Bu evler geçmişten gelen iyi karmayı ve bunun şimdiki yaşamı nasıl etkilediğini gösterir.

Bu evlere yerleştirilen gezegenler ve yönettikleri evler zenginleşmeye ve lehine olma eğilimindedir ve aynı zamanda kişinin yaşamda ruhsal olarak nasıl ilerlediğini ve gelecek için iyi karma yarattığını gösterir.

• ARTHA EVLERİ

Evler 2, 6 ve 10 Artha evleridir.

Artha, yaşamın maddi ve fiziksel desteği ile ilgilidir.

Refah, zenginlik, çalışma, maddi başarı ve tanınma ile ilgilidirler.

2. ev çoğunlukla genel olarak servet, aile serveti veya çaba harcamadan gelen servet ile ilgilidir.

6. ev, ihtiyacınız olanı elde etmek için çaba sarf etme ve çok çalışma kapasitesini ve yaşamdaki olası engelleri ve bunların üstesinden gelme kapasitesini temsil eder.

10. ev, kariyer, toplumdaki statü veya konumdaki başarıyı, isim ve şöhreti temsil eder.

KAMA EVLERİ

3., 7. ve 11. Evler, arzularla ve bunları gerçekleştirme olasılığıyla ilgili Kama evleridir.

3. ev, esas olarak kişisel hırs ve motivasyonlarla ilgilidir.

7. ev, esas olarak karşı cinse yönelik cinsel istek ve çekiciliği ve yakın ilişkiler ve ortaklıklara sahip olma arzusunu temsil eder.

11. ev daha çok para arzusu, istenen eşyalara sahip olma ve kazanma arzusuyla ilgilidir. Aynı zamanda arkadaşlıktan ve sosyal ilişkilerden zevk alma arzusuyla da ilgilidir.

MOKSHA EVLERİ

4., 8. ve 12. Evler Moksha evleridir

Bu evler maddi esaretten ve Karma'nın yaratılışından ve bağlılığından kurtuluşla ilgilidir.

Moksha, mutlak aydınlanma ve özgürlüğe ulaşmak için hayatın en yüksek hedefi, ruhun geldiği yerin kaynağına geri dönmektir.

Bu, ruhsal bilince tam olarak dalmak için maddi dünyayı ve düşünceleri ayırmayı ve bırakmayı gerektirir.

4. ev bağlılık yolu veya Bhakti, kalbin teslim olması (kalp çakrasının açılması) ve duyguların Tanrı'ya yüceltilmesi ve kozmik aşk deneyimi ile ilgilidir.

Sekizinci ev, ruhsal cehaletin yok edilmesi ve önceki "papalar" dan veya kötü karmalardan arınma ve Kundalini enerjisinin uyanışı, zihni kontrol etme ve üzerinde hakimiyet kurma ve ölümü fethetme kapasitesini getiren ruhsal güçle ilgilidir.

12. ev, Ego'nun ve bireysellik duygusunun Tanrı'ya tam teslimini, maddi mülklerden kopuşu temsil eder; vazgeçme, inzivaya çekilme, keşişlik ve teslimiyet yoludur.

KENDRA EVLERİ

1, 4, 7 ve 10 numaralı evler Kendra veya "köşeli" evlerdir.

Haritanın ve bir bütün olarak yaşamın gücünü temsil ederler ve istenen hedeflere ulaşma kapasitesi verirler.

Bu evlere yerleştirilen gezegenler güçlüdür ve enerjilerini tam olarak ifade etme kapasitesine sahiptir.

Buraya yerleştirilen fayda sağlayan gezegenler çok destekleyicidir ve yaşamın uzun ömürlülüğüne ve başarısına katkıda bulunurken, malefikler büyük zorluklara neden olabilir.

10. ev en güçlü olarak kabul edilir ve buraya yerleştirilen gezegenler tüm haritaya hakim olma eğilimindedir ve bazen yaşam ve kişilik üzerindeki etkileri üzerinde yükselenden daha baskın olabilir.

• TRİKONA EVLERİ

1, 5 ve 9. Evler trikona veya üçgen evlerdir.

Dharma evlerine karşılık gelirler ve iyi şansın, başarının, bilgeliğin ve bilginin evleridirler.

Gezegenler yok bu evler zenginleşiyor ve buraya yerleştirilen hayırlar geçmiş ve şimdiki iyi eylemler ve ahlaki karakter nedeniyle hayatta iyi şanslar ve iyi fırsatlar getiriyor.

• UPACHAYA EVLERİ

Evler 3, 6, 11 ve 10 upachaya evleri veya "büyüme evleri" dir.

Bu evlere yerleştirilen gezegenler zamanla büyüme ve gelişme eğilimindedir.

Buraya yerleştirilen zararlı gezegenler (özellikle 3,6 ve 11'de) hayattaki her türlü zorluğun üstesinden gelmek için çok yardımcıdır.

• DUSHTANA EVLERİ

Evler 6, 8 ve 12, dushtana evleri veya acıların ve zorlukların evleridir.

3. ev de dushtana olarak kabul edilir, ancak daha hafif bir etkiye sahiptir (3. ev, 8. evden 8. evdir).

Bu evler maddi refah ve refah için zıttır ve bu evlere yerleştirilen gezegenler ve yönettikleri evler acı çeker, tıkanır ve hayatta acı kaynağı olur.

Bu evlere yerleştirilen gezegenlerin temsil ettiği insanlar veya vücut kısımları bir ağrı kaynağı olma eğiliminde olacaktır.

Burada ilerleyen gezegenler yüceltilmişse veya kendi evindeyse, aslında yararlıdır ve acı ve zorluklara katlanma veya üstesinden gelme kapasitesi verir.

6. ev engeller, hastalıklar, kazalar, düşmanlar ve borçlarla ilgilidir.

8. ev engel, ölüm, karanlık veya depresyon ile ilgilidir.

12. ev kayıp, ayrılık, sonlarla ilgilidir.

Buna rağmen, onlar aynı zamanda ruhsal gelişim için önemli evler ve eğer güçlü ve iyi durumda iseler Yoga uygulama ve acıdan kurtulma kapasitesini temsil ediyorlar.

• PANAPARA EVLERİ

2,5,8 ve 11 numaralı evler Panapara veya "emsal" evler.

Bu evler anlam olarak istikrar, koruma, gelir ve maddi güvenlik ile ilgili sabit burçlara karşılık gelir.

Bu evlere yerleştirilen gezegenlerin gücü orta olarak kabul edilir.

Sekizinci ev, miras veya vasiyet yoluyla servet getirebilir, ancak aynı zamanda olumsuz sonuçlar da getirebilen bir duştan evidir.



• APOKLİMA EVLERİ

3,6,9 ve 12 numaralı evler Apoklima veya kadent evler olarak adlandırılır.

Bu evlere yerleştirilen gezegenler zayıf veya çok güçlü değil olarak kabul edilir.

Bu evler anlam olarak ikili burçlara karşılık gelir.

Bunların arasında 9. ev en iyisidir çünkü aynı zamanda bir dharma evi ve buraya yerleştirilen gezegenler güçlüdür ve iyi şans getirme eğilimindedir.

12. ev en zayıf ev olarak kabul edilir ve buraya yerleştirilen gezegenler enerjilerini maddi somut seviyede ifade etmekte güçlük çekerler, ancak ruhsal ilerleme için iyi olabilirler.

• MARAKA EVLERİ

2. ve 7. ev Maraka veya "katil" evler olarak adlandırılır ve ölüm veya hastalığa neden olma kapasitesine sahiptir.

Genellikle bir kişinin ölümü, Maha Dasha veya Antar dasha sırasında ve / veya bu evlere veya bu evlerin yöneticisine yerleştirilen veya bunlarla ilişkili bir gezegenin geçişleridir.


1. EV - GÜNEŞ

2. EV - JÜPİTER

3. EV - MARS

4. EV – AY & MERKÜR

5. EV – JÜPİTER

6. EV – MARS & SATÜRN

7. EV - VENÜS

8. EV – SATÜRN

9. EV – JÜPİTER & GÜNEŞ

10. EV – Merkür, Güneş, Jüpiter ve Satürn

11. EV – JÜPİTER

12. EV – SATÜRN

GÜNEŞ ruhun, canlılığın, sağlığın, kalbin, sağ gözün, statünün, nüfuzun, prestij, gücün, egonun, babanın, kraliyetin, kraliyet iyiliğinin, siyasetin, sıcaklığın, elektriğin, şöhret ve şerefin, tıp biliminin karakasıdır.

AY aklın , duyguların, annenin, sıvının, kalbin, uykunun, mutluluğun, seyahatin (uzak yolculuklar da dahil), sütün, incilerin, anlayış eğiliminin, iyi ismin ve şöhretin, yüz parıltısının, kraliyet lütfunun, refahın (zenginliğin), suyun karakasıdır. , iç huzur

MARS cesaretin, tutkunun, cesaretin, cesaretin, arzunun, liderliğin, gücün, dayanıklılığın, silahların, ateşin, yaralanmaların, skandalların, tartışmaların, küçük erkek kardeşin, polisin, savunmanın, ordunun, askerlerin, savunmanın, öfkenin, şiddetin, liderliğin karakasıdır. doktorlar, hastalıklar, muhalefet, düşmanlar, makine mühendisliği.

Merkür tüm zekanın, konuşmanın, ifadenin, eğitimin, iletişimin, matematiğin, öğrenmenin, mantığın, yazının, yayıncılığın, işletmenin, astrolojinin, muhasebenin, postacının, tıbbi bilgi ve mesleğin, dansın, dramanın, değerli taşların, amcanın, arkadaşların karakasıdır. , ayrımcılık, siyaset, analitik düşünme, hafıza.

JÜPİTER bilginin, bilgeliğin, öğrenmenin, felsefenin, öğretmenin, zenginliğin, bağlılığın, çocukların, bankacılığın, saygının, dini algının, ailenin, servetin, ağabeyin, kocanın, vücut yağının, kutsal mekanların, bağışın, şişmanlığın, yaşlıların, kutsal yazıların karakasıdır. , yardımseverlik, meyveli ağaçlar.

VENÜS eşin, evliliğin, güzelliğin, şöhretin, cinsel konuların, takıların, süs eşyalarının, duygusallığın, zevklerin, sanatın, yaratıcılığın, şarkı söylemenin, çiçeklerin, alım satımın, araçların, parfümlerin, dansın, müziğin, cinsel organların, çiçek açan ağaçların, işbirliğinin karakasıdır. , inekler, sulu yerler, beyazlık.

SATÜRN mesleğin, uzun ömürlülüğün, karmanın, yaşamın, ölümün, sıkıntının, davranışın, hizmetin, hastalığın, belanın, yoksulluğun, kayıpların, felaketin, geçimin, hırsızlığın, hizmetkarların, yaşlılığın, şerefsizliğin, hapisliğin, kederin, yağların, tarımın, batı yönü, yabancı dil ve bilim, madenler, açgözlülük, ayartılma.

RAHU , baba tarafından dedenin, hareketlerin, seyahatin, yabancıların, dışlanmışların, yılan, yılan ısırığı, gizem, zehir, cilt hastalığı, egzama, vücutta keskin ağrı, sert konuşma, hırsızlık, dul, vücutta şişlik, haccın karakasıdır.

KETU anne tarafından dedenin, veremin, acının, ateşin, yaranın, büyücülüğün, boynuzlu hayvanların, köpeğin, horozun kuşların, moksha'nın, okült bilimin, kopmanın, hapsedilmenin, psişik yeteneklerin, bilgeliğin, zekanın, şifanın karakasıdır. sanat, baharatlar, izolasyon.



DAHA FAZLASI..

Varga haritalar 252925942651673148

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item