Beej Mantralar


Mantra Astroloji Çözümleri

Doğum haritasının okunması, sorunu tanımlamanın ve ardından sorunu çözmenin bir yolunu bulmanın ilk adımıdır. İkinci adım, içtenlikle kefaret etmek ve daha sonra çareler şeklinde olumsuzluğu olumlulukla dengelemeye çalışmaktır. Çoğu çare, tüm sorunlarınızı sihirli bir şekilde iyileştirmeyecek, ancak sorunun ciddiyetini kesinlikle azaltacaktır. Çözümleri bizim yerimize yapması için başkasına ödeme yapmak yerine bizzat kendimiz yapmalıyız. Vedik astrolojideki çareler çeşitlidir ve oruç tutmaktan değerli taşları satın alıp takmaya kadar uzanır. Yantra, tantra ve mantra da Vedik astrolojide çarelerdir.







Beej Mantraları


En temel mantralar Bija/Beej mantraları veya tohum mantralarıdır. Beej Mantraları, birçok anlamı olan tek heceli seslerdir ve anlamı, ilahinin amacına ve tonlamasına bağlıdır. Bija, tüm Vedik metinlerin köküdür.



Bir Mantra veya Sloka Nasıl Söylenir?

Aynı yerde düzenli olarak bir mantra söylemeniz önerilir. Sayının tekrarları, genellikle 108 numaralı boncukların Mala veya tespihinde sayılır ve boncukların malzemesinin de ilahiye kendi anlamlarını kattığı düşünülür. Mantraları ve slokaları sabah 4'te veya şafakta veya alacakaranlıkta olan Brahmamahurta'da lotus pozunda okumak en iyisidir. Tekrar sayısı belirlenir ve sayı artmalı, ancak azalmamalıdır.



Gezegenler İçin  Mantralar


Tüm mantraların anası Gayatri mantrasıdır. Bu mantra ilk olarak Brahmarshi Vishwamitra'ya verildi ve 'Vedaların Annesi'dir. Gayatri mantra ayrıca 'Mahamantra' veya 'Guru Mantra' olarak da adlandırılır. Bu, Güneş Tanrısına tapınmada bir mantradır.

mantra


Om Bhoorbhuvah Swah tatsviturvarenyam Bhargo Devasya Dheemahi Dhiyo Yo Nah Prachodayaat




HER GEZEGEN İÇİN FARKLI MANTRALAR VE SLOKALAR VE BUNUN İÇİN FARKLI UYGULAMALAR VARDIR. BİR GURU VEYA GÜVENİLİR VE NİTELİKLİ BİR ASTROLOG TARAFINDAN VERİLEN BİR MANTRAYI KULLANMAK EN İYİSİDİR.

DAHA FAZLASI..

NEW 8349729375838940482

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item