Yükselen Koç burcu

Koç'ta Nakshatra Etkileri

Ashwini Nakshatra'da doğanlar , alınan işi herhangi bir eksiklik olmadan bitirme yeteneğine sahiptirler, liberal bağışçıdırlar, yiğit bir insandır, yalan söylemezler, süsler ve Aksesuarlarla ilgilenirler, ünlüler ama küçük şeyler için bile sinirlenirler.
Bharani Nakshatra altında doğan kişiler , ebeveynleri için sevgili, zeki, ünlü, ve belagat sahibidir ve daha az uyku uyurlar.

İlk pada altında doğmuş kişiler Krittika atanan gümrük, oldukça öğrenilen ve seçkin kişi, bir soylu, bir usta savaşçı veya kahraman, bilge kişi aşağıdaki olacak ama hastalıklara yatkın olacaktır.

Yükselen Koç

Onları dengeleyecek ve hayatlarına çok fazla eğlence getirecek birini ararlar, ancak davranışları normlara uygun birini bulamazlar. Eşin eksantrik alışkanlıkları. 

Ayrıca kötü erdemleri nedeniyle eşlerini bulamadan çift ilişkilerinde zorunlu olarak başarısız olacaklar.

Koç yükselenleri doğal liderlerdir, hayatlarını isteklerine göre yaşamak isterler, aile için çok çalışırlar ve lüks bir hayat kurarlar. Küçük kardeşleriyle iletişim halindedirler ve beceri kazanmayı ve muazzam fikirleri yürütmeyi severler.

Anneye, ana vatana ve yuvalarına karşı çok duygusal. Yaratıcı ve zekalarıyla biraz gurur duyuyorlar. Engelleri en pratik şekilde aşmak isterler. İlişkide denge ararlar. Biraz korkmuş olabilirler ama biraz da.

okült eğilimi. İnançları konusunda güçlüdürler, işlerinde kararlıdırlar ve kariyer açısından güçlü bir temel isterler ve yüksek bir konum isterler. Büyük bir ağ çemberi istiyorlar ve derin maneviyatta yaşama gücüne sahipler.
 

Yükselen Koç'a aitseniz, zayıf ve kaslı olmanız muhtemeldir. Orta boylu ve vasat bir vücuda sahipsin. Ne kalın ne de aşırı zayıfsın. Kirli tenli, uzun boyunlu ve yüzlü, çeneniz dar ve başınız geniş. Gür bir kaşınız ve kafanızda sert ve kalın kıllarınız var. Başınızda ve yüzünüzde bir yara izi olması muhtemeldir. Gözler muhtemelen grimsi kahverengidir.

Koç burcu insanları genellikle cesur, güçlü, bağımsız, hırslı, saldırgan ve öfkeli..

Koç Yükselen ile doğan kişi zihniyet, basit açık sözlü ve bağımsızdır. Kişi, Koç burcunun yükselen burcuna ait, iyi organize etme yeteneğine ve insanlar üzerinde büyük bir hakimiyete sahip olabilir.

Koç burcu insanları genellikle özgürlüğü sever, ancak doğaları gereği cömert ve yardımseverdir. Para harcarken az da olsa liberaldirler. Macera dolu yaşam tarzı ve sporu da seviyorum.

Yükselen Koç doğumlu, gayretli bir işçi, zekice, gerçekçi ve pratik onlara göre. Öngörülemeden harekete geçme eğilimi vardır. Koç, daha hızlı hareket etmeyi ve ilerici bir tavır sergilemeyi sever.


Hayatta birçok mücadeleyle karşılaşırlar. Servet söz konusu olduğunda, değiştirilebilirler. Politikaya girmeyi severler ve fırsat bulduktan sonra mükemmelleşirler. Az ya da çok dindarlar.



Yükselen Koç ile doğan insanlar için ev hayatı gergin. Az çocukları vardır ve sık sık ev değiştirme eğilimindedirler. Koç burcu kişiliği oldukça seyahat eder. Oldukça fazla düşmanları var.


Evlilik genellikle erken ve aceleyle gerçekleşir. Hızlı eylem, karar, tıbbi alan ve sorumluluk pozisyonu ile ilgili alanda iyi çalışırlar.


Sağlık ve Yükselen KoçKoç burcu insanları güçlü ve sağlam olsalar da yaralanma, kaza ve cerrahi insizyondan muaf değildir. Bu nedenle, Koç yükselen burcuyla doğan kişiye, aceleci sürüşten ve maceralı sporlardan kaçınması şiddetle tavsiye edilir.


Baş ve yüz büyük olasılıkla yaralanır. Koç burcuyla doğan kişi, yaralanmalar, kazalar, ameliyatlar, yanıklar, yüksek ateş, kolit, sivilce, küçük çiçek hastalığı gibi rahatsızlıklardan muzdariptir. Uykusuzluk ve felç.


Yükselen Koç burcu için önlemler uykuları konusunda çok dikkatli olmalılar. Özellikle yeşil sebzeler ve sağlıklı sebzeler olmak üzere seçici yiyeceklere sahip olmak çok önemlidir. Öfke ve heyecandan uzak durmalılar.

Bu zodyakın ilk işaretidir. Raşiler Aslan ve Yengeç'ten (Güneş ve Ay) bölünmüştür ve bölünmeye göre Başak ilk burç, İkizler son burç olmalıdır ancak bu sayımda ilk Raşi'dir. 
Bunun nedeni, yerleştirilen tüm gandantaların Vishnu'nun göbeği olduğu ve kişinin üç bölümünün olduğu söylenmesidir. Göbeğin başlangıç ​​kısmı, Ashwini ve Rewati gandanta'dan oluşur; bunlardan Yıldız Ashwini Koç burcuna düşer ve zodyakın bu ilk burcunu yapar ve bu doğal olarak diğer tüm ateş burçları gibi bu yükselende doğan kişilerin de yeni bir şey yaratma/başlatma motivasyonuna sahip olduğu anlamına gelir.

Ancak bir fark olmalı ve bu, yükselen Koç'un her şeye nişastadan başlamak istemesi, Yükselen Aslan'ın ise yalnızca daha önce belirsiz olan ancak şimdi durdurulan şeyleri yeniden düzenlemek istemesi, bu işleri yeniden şekillendirmek ve yeniden başlatmak istemesi,

Yay ise yeni bir tamamlamanın gerektiğine inanıyor. /doruk. Herhangi bir burcun odağı 7. evde, yani Kama'nın (Arzu) evidir ve burada sembolik olarak dengeleme anlamına gelen Terazi 'yı buluruz ve aynı özellik, her şeyi dengelemek ve her özelliğe sahip olmak isteyen yükselen burcu Koç'un doğasında da yansıtılır. kişiliği dengeli bir anlayışta.

Mars tarafından yönetildikleri için aşırı öfkeleri vardır, ancak Güneş'in yüceldiği bir burç olduğundan öfkeleri yalnızca doğru zamanda, doğru amaç için ve yalnızca birini yok etmek için değil korumak için ortaya çıkar

. Satürn'ün bu yükselenle veya yöneticisiyle ilişkisi olduğunda veya 7. evle veya yükselen Koç burcunun Venüs'üyle bağlantısı olduğunda bazen dengelenebilecek özellikleri bu şekilde dengelerler .

Satürn'ün bu yükselen burcunda daha önce anlatıldığı gibi zayıflamış olması, kişiyi tembel, aptal ve sağlığı konusunda dikkatsiz yapma eğiliminde olacak ve kısa ömür verecektir.

Satürn'ün lagna/7. ev veya lordlarını etkilemesi koşuluyla, onları etkilemediği durumlarda çok fazla zarar vermeyebilir ancak tembellik, korkaklık vb. anlamlarını artırma eğiliminde olacaktır.






Yükselen Koç burcunda gezegenler nasıl hareket eder?


Güneş 

bu yükselende yüceliktedir, bu yükselen için çok önemli bir gezegendir ve 5. evin yöneticisidir, aynı zamanda Raajyogaların da sebebidir (Güneş aktive edilmiş Raajyoga) Bu yükselen için Güneş'in konumu çok önemlidir. Güneş'in zayıf olması kişiyi kısa boylu yapabilir. - öfkeli, cahil, sinirli ve tüm Raajyogaları sona erdirecek ve kişiyi yoksulluk içinde yaşamaya zorlayacak, 5. evin yöneticisi olarak kötü şans verecek, o kişinin 30 yaşından önce karmaları aracılığıyla kazanacağı ve toplayacağı şans miktarını gösterir. 30 yıllık hayattan sonra. Güneş'in 5. evin yöneticisi olması, bu yükselen burcun insanlarını doğal olarak politikaya, yönetime ve dürüstlüğe eğilimli kılar.

Güneş'in Kendra'daki yerleşimi, 7. ev ve Kona hariç iyi bir konumda. Oysa 6., 8., 7. ve 12. evlerde Güneş bu yükselen için zayıf kabul ediliyor. Nereye yerleştirilirse yerleştirilsin, iyi bir nesil vermek için 5. evden iyi bir şekilde yerleştirilmelidir, buna karşılık kişiye Raajyoga vermek için lagnadan itibaren iyi konumlandırılmalıdır, özellikle de Raajyoga'nın zeka nedeniyle etkinleştirildiği yerde.

Ay


Ay'ın 4. evin yöneticisi olması bu yükselen burcun konforu açısından çok önemlidir, eğer ay iyi yerleştirilmezse kişi tatminsiz olacak, duygusal olarak dengesiz hissedecek ve sonunda huysuz hissedecektir.

Ay bu yükselen burcunun 2. evinde yüceldiği için bu yükselen burcunda finans açısından çok önemli bir gezegendir. Ay güçlüyse Koç burcunda doğan kişi zengin olacaktır, aksi takdirde parasız ve mutluluksuz bir cimri olabilir, ayın gücü budur. Güneş – Ay’ın her iki tarafındaki 3 ev dijital olarak zayıf kabul ediliyor. Ay'ın 3. , 6. , 8. , 11. evlerdeki yerleşimi bu yükselen için kötü.



Mars

 burada yükselen Yöneticisidr ve 8. evin lordu, sekizinci ev burcun en kötü evlerinden biri çünkü şans 9. evden itibaren 12. sırada yer alıyor, şans kaybını gösterir ve hayatın en önemli yönü desteği olmadan şanstır. hayatta hiçbir şey başarılamaz.

Öte yandan, yükselen herhangi bir burçtaki en iyi evdir, çünkü hem Üçgen hem de Çeyrek dairedir ve yükselişte yer alan herhangi bir gezegen Shriman'dır ve ibadet etmeye değerdir. Burada Mars, ikili mülkiyeti nedeniyle bir çatışmaya giriyor, ancak Mool-Trikona Rashi'si (favori burç yükselene düştüğü için) olumlu olacak ve esas olarak birinci evin sonuçlarını verecek ve 8. evle ilgili talihsizlikler onun tarafından iletilecek. bu yükselenin eş lordu ketu.



Merkür

 bu yükselen için en kötü gezegendir. 3. evdeki Yöneticisi , kişinin sözlü kavgalara daha fazla düşkün olacağını ve gerçek kavgalarda Merkür Mars'la bağlantı kurana kadar korkak gibi davranabileceğini gösterirken, 6. evin lordluğu şunu gösterir: Bu yükselişte doğan insanlar keskin zekaya sahip olacaklar.

Köşe evlerdeki Merkür bu yükselen için çok kötüyken,

Dusthana'daki yani 6-8-12 evler konumu çok iyi. Dusthana'da fonksiyonel malefik olduğundan, sahip olduğu evlerde iyi sonuçlar verecek, ancak (yalnızken) yararlı olmanın sayesinde yerleştirildiği evlerin etkinliğini artıracaktır, ancak Dusthana'da kişi üzerindeki etkisi sıkıntılı olacaktır,

Jüpiter

burcun en şanslı evlerinden biri olan 9. evin yöneticisidir ve Varamihira tarafından uğurlu olduğu söylenir ve herhangi bir gezegen, yalnızca herhangi bir burçta 9. evin sahibi olduğunda, herhangi bir burç için hayırlı bir ortam haline gelir. 9. evin lordunun değerli taşının çok uğurlu sayılmasının basit nedeni budur.

Bununla birlikte, tarafsız bir ev olan ve sağlık açısından kötü olan (yükselen) 12. evin yöneticisidir.

Bu yükselen Jüpiter, Kendra ve konas'taki hemen hemen tüm evlerde iyidir ve iyi şanslar veren 9. evin tezahürünü artıracaktır. diğer evler kişi için maneviyata yol açan 12. evin tezahürünü verecektir.

6-8-12 evler yani Dusthana'ya iyi yerleştirilmiş Jüpiter, bu yükselen için maneviyat açısından çok iyidir.

Dusthana'ya gezegenler nasıl iyi yerleştirilebilir - Jüpiter'in Başak burcunda, Merkür ve Ay ile birlikte olduğunu hayal edin!

Burada Jüpiter 9. evden itibaren 10. evdedir (kişi için yorucu olacak çok çalışmaktan servet artacaktır - yükselenden itibaren 6. evde olmak yorgunluğu, huzursuzluğu gösterir.

12. evden itibaren badhak Sthan'da olmak ise ilk başta maneviyatta engelleri gösterir.)

ancak 4. evin lordu Ay kavuşumda olduğundan kişi ilahi anneye ibadet etmeye başladıktan sonra (4. ev annenin doğal evidir) maneviyatı güçlenecek ve tüm engeller sona erecektir)



Venüs, bu yükselenin 2. ve 7. evin yöneticisi olması nedeniyle tam Maraka'dır . Kötü yerleştirildiğinde ve malefiklerden etkilendiğinde dasasında ölüme neden olabilir.

Ölüm için Nakshatra dasalar öncelikle Panchanga'daki Nakshatra uzun ömürlülüğü gösterdiği için kullanılmalıdır, Nakshatra dasa'yı seçerken dikkatli olun.

Ayın Navamsa Düzenleyicisinin Rashi, Navamsa veya Şadbala çakrada güçlü olması koşuluyla Kaal-Çakra dasa bu bakımdan en iyisidir (eğer bu koşul yerine getirilmezse o zaman Kaal-Çakra dasa normal Phalit dasa olarak kullanılmalıdır) lordu olarak 2. ev, bu kişinin mali düzeyi üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir.

Bu nedenle, iyi yerleştirilmiş bir Venüs'ün iyi bir mali seviyeye sahip olması çok arzu edilir. İyi Mali Durum için Venüs'ün 4., 5., 6., 8., 10., 11. ve 12. yerlere yerleştirilmesi arzu edilir.

Oysa 7. evin yöneticisi olmanın evlilik mutluluğu üzerinde güçlü bir etkisi vardır. Venüs'ün her iki tarafta da güneşten yalnızca 2 ev uzakta kalabileceğini bildiğimiz için analiz edilmesi çok önemlidir. Yanıcı Venüs, bu kadar çok şey verdikten sonra aşkta cehaletin sonuçlarını verebilirken, geri giden Venüs, kişinin aşk hayatına çok sık yeniden başlaması gerektiğini gösterecektir.



Satürn 

bu yükselende Karmanın 10 ev lordudur ve onun yerleşimi bu kişinin karmalarının ne olduğunu ve onun kendisinde nasıl ortaya çıkacağını gösterecektir ancak bununla birlikte o aynı zamanda badhaktır. Güçlü olması gerekiyor ama çok güçlü değil.

Badhak çalışması 11. ev Rahu'nun eş yöneticisi tarafından gerçekleştirilecek, ancak Satürn'ün badhahaka için bu yükselen burcunda analiz edilmesi de çok kritiktir.

İyi konumlanmış Satürn, kişinin iyi karmalarını gösterecek ama aynı zamanda yoldaki engelleri artıracak, zayıf Satürn ise engelleri kaldıracak ancak bununla birlikte kişiyi tembel ve güçlü karmalar yapmayan biri yapacaktır.

Toplumda bir isme sahip olmak için, yaptıklarımızla tanındığımız için karmalara ihtiyaç vardır ve bu amaçla 10. ev, kariyeri etkileyebilecek veya etkilemeyebilecek statünün yanı sıra karmaların da önemini taşır.

Bu gençler arasında büyük bir kafa karışıklığıdır Karmalar ünlü kişiler için yaptığımız işlerdir karmalar onların da mesleği olabilir halbuki genel halk için mesleklerine başka noktalardan da bakmak gerekir bunlardan biri 6. ev, aydan itibaren 10. ev vs. Yükselen burcu, yükselen lordun görünümü veya yerleşimi veya Ay veya Jüpiter'in şöhreti tarafından iyi bir şekilde güçlendirilmiş olanlar için şöhretin onları takip edeceği kesindir ve bu tür insanlar için 10. ev (karmaları) mesleklerine karar verebilir.

DAHA FAZLASI..

Yükselen koç burcu 7558609967131942559

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item