Yükselen Boğa Burcu

Yükselen Boğa Burcu

 
Boğa Burcu Nakshatralar

Krittika 2., 3. ve 4. pada – kısa boylu, önceden belirlenmiş kurallara uymayan, kıdemli bir savaşçı veya kahraman, sabırsız bir kişi ve kronik bir hasta.

Rohini - Susuzluğu yüksek, sözü edilen sözleri kabul edebilen şair, fakirlere sadaka olarak yemek verir ve süt veren hayvanlardan faydalanır.

Mrigasirsha 1. ve 2. pada – Zengin bir insan, düşmanları yok eden savaşçı ruhu , şişman bir insan, konuşmada dürüst, hatta yumuşak huylu bir insan ve her zaman sadece kelimeler konuşacaktır.

Boğa Yükselenleri

Gizli eş, onlara karşı arzu ettiği kadar açık olmayacaktır. Özellikle evlilikten sonra, çoğu zaman istenmeyen birçok dönüşümden geçmelerini sağlayacaktır. 

Partnerin kendine ait psikolojik sorunları var ve bu da iletişim sırasında birçok tartışmanın ortaya çıkmasına neden oluyor

Çok çalışmak, lüks bir yaşam tarzı edinmek ve pratik bir yaşam, aile ile güçlü bir iletişim, iyi bir mali durum yaşamak istiyorlar. Küçük kardeşlerine karşı duygusal davranabilirler. Evleri hakkında yaratıcı fikirleri var.

Evde iyi ve sevgi dolu ortamı severler ve memleketlerinde gurur duyarlar. Yaratıcılıklarına, zekalarına ve eğitimlerine gelince, kendilerini topraklanmış hissetmek isterler, bu konuda doğal mükemmeliyetçi oldukları için bu şeylere gelince seçecekler ve seçeceklerdir.

Engellere dengeli bir bakış açısıyla yaklaşırlar ve gergin olmazlar. İnsanlarla ve evlilik hayatlarıyla olan etkileşimlerini özel tutmayı severler. Dönüşümü ve bilinmeyen sorunları akıllıca ele alırlar ve inanç sistemleri söz konusu olduğunda çok kararlı ve kararlıdırlar.

Daha büyük bir amaç için çalışmak ve çok istikrarlı bir kariyere sahip olmak istiyorlar, ancak daha büyük bir organizasyonla çalışmayı içermelidir. Genellikle çok kolay kazanç akışına sahiptirler, ancak çalışmaları için tanınmazlarsa kafaları karışır.


Yükselen Boğa ve Fiziksel Görünüm genellikle sağlam bir fiziğe sahiptir. Çok uzun değiller ama oldukça kısalar veya ortalama bir boydadırlar. Oldukça ortalama boyları, güçlü vücutları tarafından daha iyi tamamlanır ve eğer çok fazla fiziksel aktivite yapmazlarsa, istenmeyen kilo alma eğiliminde olabilirler.

Yüzleri ve fiziksel yapıları bir kareye yakın. Yükselen Boğa burcunun çehresi, belirgin bir alın, yanaklar, dudaklar, burun ve ağız ile güç yayar. İnce gözleri yoktur, bunun yerine koyu gölgelere daha çok eğilen önemli yuvarlak gözleri vardır.

Yükselen Boğa burcunun da geniş omuzları olan kısa ve güçlü elleri olacaktır. Saçlarının dokusu dalgalı veya kıvırcık olarak adlandırılabilir ve genellikle siyah veya daha koyu saç rengine sahiptirler.

Hem iyi hem de kötü zamanlarda yanlarında olacak iyi arkadaşlar fikrine özellikle yönelirler. Yükselen Boğa burcu, mahremiyetlerini korumak için büyük öncelikler koyacaktır. Dış dünyanın kendi özel ve kişisel meselelerine karışmasını tercih etmezler.

Boğa burcunda doğan herkes son derece sahiplenicidir ve eşyalarını ve sevdiklerini sadece kendilerine saklamaya inandığı kadar, sevdiklerine gelince eşit derecede sadık ve kararlıdırlar.

son derece acımasızdır. Herhangi biri veya herhangi bir şey hayalini kurarsa, dünyada onları arayışlarından caydıracak veya fikirlerini değiştirebilecek neredeyse hiçbir şey yoktur.

Boğa bu burcu çabuk öfkelenirler ve sınırlarının ötesine geçerlerse buna göre misilleme yaparlar. pragmatik bir bireydir. Sağlık ve mal varlıklarının gösterişli teşhirine inanmazlar, daha ziyade basit ve rahat bir yaşamdan memnundurlar.

Bununla birlikte, genel olarak sakin ve huzurludur ve arkadaş canlısı, kolay giden bir eğilime sahiptir. Bu özellik onların çevrelerindeki herkes tarafından beğenilmesine yol açar. Boğalar ayrıca doğaları gereği estetik ve duygusallığa ilgi duyarlar. İç huzuru ve duyusal zevklerin yanı sıra hayatta güvende olmayı severler.

Hayatta daha güzel şeylerin tadını çıkarırlar ve anahtar, zevk ve oburluk arasında bir denge kurmaktır. Boğa burcu yükselenleri fiziksel dürtülerine hemen teslim olurlar ve iyi yemek ve şarabın, iyi bir rahatlamanın ve şehvetli zevklerin tadını çıkarırlar, ancak bu kötü bir şey değildir, ancak aşırıya kaçmaktan kaçınmalıdırlar, aksi takdirde hayatlarında olumsuz bir etkisi olabilir.


Yükselen Boğa burcunun sağlığı

genellikle iyidir. Genellikle güçlü bir fiziğe sahiptirler ve genellikle çocukluklarında sağlıklı bir yaşamın tadını çıkarırlar.


 Boğa burcunda yükselen rahatsızlıklara eğilimli hassas bölgeler boyun, gırtlak, kürek kemikleri ve genellikle üst vücuttur. Boğaz ağrısı, boyun tutulması ve kulaklarının içinde ve çevresinde ağrıya eğilimlidirler. Boğa burcunda görülen yaygın klinik rahatsızlıklar arasında inme, bademcik iltihabı, krup, larenjit ve boyun ve başın lenfatik durması boyun fıtığı bulunur.

 İkinci Ev olarak İkizler burcu, paraya olan eğilimi teşvik eder. Boğa burcu yükselenleri, finansal planlar ve para yönetimi yapmada doğal olarak iyidirler. Bu kişiler, finansal durum söz konusu olduğunda durgun kalmayı sevmezler. Akıllı bir zihne sahipler ve finansal bütçeler ve fikirler hazırlamaya gelince göreceli bir kolaylığa sahipler.

Onları daha fazlası için çabalamaya devam ettiren, daha fazla kazanmaya olan bu zevk ve ilgidir. Bu aynı zamanda onları tek seferde bir mesleğe bağlı kalmaktan da alıkoyabilir.

Yükselen boğa 6 ev 

zeki ve diplomatik bir iş arkadaşı yapar, aynı zamanda beceriklidir ve iyi bir takım arkadaşı olarak çalışırlar. Bu kişi aynı zamanda profesyonel yaşamlarındaki hiyerarşi arasında iyi bir arabulucu olabilir, bu da onları işçi sendikaları ve işverenleri arasındaki sorunları çözmek için ideal kişilikler haline getirir.

yükselen boğa kariyer 


Doğal olarak uzun vadeli hedeflerine odaklanırlar ve yönlendirilirler ve aynı zamanda harika bir takım oyuncusudur, ancak kendilerine tam özgürlük verilmedikçe tam potansiyelleri için çalışamazlar.

Yükseelen Boğa evlilik 

 
Kadına gelince Boğa burcunda yükselen bir adam son derece korumacıdır. Bu yerli, sevgi dolu bir baba ve evlilik mutluluğunu seven, düşkün bir koca. Ailesi için hayatı rahat hale getirmek için her türlü yolu denemek istiyor. Boğa burcunda yükselen bir erkek, daha iyi olan yarısına da son derece sadıktır. Duygusal zevklere verilmiş olsa da, ailesinin iyiliği için dürtülerini kısıtlamakta iyidir.



Boğa burcunda yükselen bir adam fiziksel olarak güçlüdür ve çekici özelliklere sahiptir. Erkek duygusallığı ve çekiciliği var ama aynı zamanda sevgilisi veya karısı için endişe kaynağı olabilecek pragmatizm ve alaycılık da var.



Çoğu kadın, Boğa burcunun yükselen erkeğinin basitliği ve rutininde rahatlık bulur. Ayrıca, inisiyatif alıp onlara evlilik hakkında sorular soran sevgililerine de açıktırlar. Ancak bu adam, yanlış kişiyle ilişki kurduğunda bazen sopanın yanlış ucunda son bulabilir. Duygusal zevk eğilimleri nedeniyle ortakları tarafından kolayca manipüle edilebilir ve kullanılabilir.



Boğa burcunda yükselen bir adam, ancak sadece duygular ve hislerle ilgilenmekle kalmaz, aynı zamanda mali durumla da derinden ilgilenir. Finansal güvenliğin evlilik mutluluğunun anahtarı olduğu fikrine fazlasıyla bağlı. Duyguları ve sevgiyi takdir ediyor ama aynı zamanda inançları, iyi bir finansal gelirin sağlayabileceği maddi rahatlıklara sağlam bir şekilde yerleştirilmiş.



Boğa Burcu Kadın


Yükselen Boğa kadını, sadık ve çalışkan bir kadın ve kocasının destekleyici bir ortağıdır. Doğası gereği zeki olmaları, iyi sohbet taşıyıcılarıdır ve bir yaşam arkadaşı olarak güvenilir bir arkadaştırlar.



Ancak evlilik, Boğa burcunda yükselen bir kadının bakış açısını biraz değiştirebilir. Evliliklerinin sorunsuz ve herhangi bir engel olmaksızın sağlam kalmasını sağlarlar. Ancak Boğa burcunda yükselen bir kadın aşk ve arkadaşlıktan çok, evlendiği erkeğin refahına öncelik verir.



Sevgi ve arkadaşlık herhangi bir evliliğin temel taşları olduğundan, bu bütüncül yaklaşım evliliklerinin uzun ömürlü olmasını engelleyebilir. O harika bir hizmetçi ve şefkatli ve şefkatli bir anne. Duygularını ve duygularını göstermekte tereddütlü olabilir, ancak eylemleri ve kocasına olan ilgisiyle bunu telafi ediyor.


Yükselen Boğa için İdeal Eşleşme
Venüs, yükselen Boğa burcunun yönetici gezegenidir . Merkür beşinci Lord olarak hareket eder ve Satürn dokuzuncu Lord olarak hareket eder. Bu hizalanma ile ilgili olarak, Yükselen Boğa kelimenin tam anlamıyla Başak ve Oğlak burcu için uygundur.

Yükselen Yengeç ile ilişkileri normaldir ve Boğa burcuları genellikle yükselen Akrepleri çeker.


Boğa burcunun evine ve ailesine birincil önem verir. Kendilerine saygı ve prestij fikirleri, mutlu bir aile tarafından işgal edilen güzel bir ev yapmada yatmaktadır. Gayrimenkul ve mülk sahibi olmaktan çok hoşlanıyorlar. Ailede önemli kararların bir parçası olduklarından emin olmaya çalışırlar ve genellikle yaşamın çeşitli ev alanlarında inisiyatif alırlar.


Boğa Burcu için MesleklerYükselen Boğa'nın “dharma” ve “karma” Evleri veya sırasıyla dokuzuncu ve onuncu Evleri Lord Satürn'dür. Satürn, yükselen Boğa burcunun yöneticisi olan Lord Venüs ile de samimidir ve bu, yükselen Boğa burcunun kariyeri için verimli bir uyumdur.


Boğa burcunun Lord Satürn dönemine girmesi durumunda, bu kişi istikrarlı bir gelire sahip saygın bir işe sahip olacak. Ayrıca kendi işlerine sahip olabilirler veya altlarında çalışan birkaç çalışanla girişimci olabilirler.

Boğa burcu yükselenleri de genellikle iyi bir sese sahiptir. Böylece iyi şarkıcılar veya profesyonel müzisyenler de olabilirler.




Boğa burcu gezegenlerin Etkileri?


Yükselen Boğa da burçta Ay yücelmiştir, duyguların gezegeni bu yükselende doğuştan doğan duygusal bakım sempati dolu ama aynı zamanda inatçı olduğu için burcun doğal görüntüsü bir tür boğa olan Boğa burcuna benzemektedir. Sevgiyle buruştuklarında efendileri için her şeyi yapmaya hazırdırlar, öfkelendiklerinde ise gerçekten sorun çıkarabilirler.

Aynı durum Ay'ın dijital gücündeyken çocuksu bir anneyi kurtarması, diğer durumlarda ise dijital olarak zayıf olması gibi bir durumdur. döneminde can alabilir.

Ay'ın doğal yaşı 22-24 olduğundan, bu yükselende doğan kişiler, ayın Terazi burcunda olması veya 10. ev veya Rahu ve/veya Satürn ile herhangi bir bağlantısının olması koşuluyla, bu dönemde profesyonel hayatlarına başlayabilirler.

Ayın gücü bu yükselen için çok önemlidir, çünkü kendisi bu yükselende yücelmiştir ve bununla birlikte bu yükselenin 3. evinin yöneticisidir. Bu yükselende doğan insanlar önemsedikleri için ana odak noktaları kardeşleri olabilir ve onlara çok bağlı olabilirler (ay Boğa burcunda olanlar için de aynı sonuç olacaktır) ve kardeşlerine her zaman önem verirler ve eğer yapmazlarsa. Kardeşlerinden sevginin karşılığını göremezlerse kendilerini yalnız hissedebilirler ve kendilerini hayat mücadelesi içinde bulabilirler.

Ay neredeyse tüm evlerde bu yükselen için iyidir, ancak en iyi ihtimalle yükselen, 3. ev, 4. ev, 6. ev, 7. ev ve 9. evdedir, ay 2. ev, 8. ev ve 11. evde bu yükselen için sorun yaratabilir.

Özellikle 9. evde, özellikle de kadın burçlarında karakter nedeniyle bazı karalamalar yapma olasılığını verir (tek olasılık oradadır - diğer Yogalar olmadan, bu sadece kişiyle ilgili diğer faktörlere bağlı olarak doğru olabilecek veya olamayacak iddialar olacaktır) bu da doğumdan sonra. Güçlü bir ay, küçük kız kardeşleri teşvik eder.



Yükselen Boğa burcunda gezegenler nasıl hareket eder?

Güneş


Güneş bu yükselen burcunda 4. evin yöneticisidir ve 4. ev saflığın ve mutluluğun evi olduğundan gücü çok önemlidir . Zayıf Satürn huzursuzluğun yanı sıra mutsuzluk da verebilir. 4. evin yöneticisi , kişinin rahatlık kavramının yönetici olduğunu gösterir; eğer kişi güçten hoşlanıyorsa, zor durumlarda bile mutlu hissedecektir, ancak güç kaybettiği hissine kapıldığında rahatsız hissedebilir ve ilişkilerden çıkmaya çalışabilir. sorumluluklar. Bu nedenle 4. ev, 4. evin lordu ve D4 evlilik için çok önemlidir.

Mars


Mars, bu yükselen yönetici 7. ev için 7. ve 12. evleri yönetiyor, partnerlerinin çalışkan, enerji dolu olmasını, özellikle de mizaçları itibarıyla ve bir iş anlaşması ya da bir kadına evlenme teklifi olsun, bir şeyi zorla yapan biri olmasını bekliyorlar. Ancak Mars orada olduğu için, bunun güçlü bir şekilde hakim veya teşvik edici olduğunu not etmek için çok akıllıdırlar, eğer hakimse o zaman Ketu'nun 7. evin üzerindeki ikili lordluğu nedeniyle kendilerini rahat hissederler, oysa 7. evin etkisinin olduğu yükselende cesaret verici bir durum olacaktır.

Koç burcu (Bakınız yükselen Terazi) Mars'ın 12. ev yöneticisi, onların ruhsal yaşam ve kurtuluşa yönelik doğal eğilimlerini gösterir ve genellikle ruhsal ilerleme için çok çalışan ruhsal eğilimli kişilerdir ve onlar için bu, temelde kendilerini koruyamayan insanları korumak yoluyla olur. Mars, bu yükselende doğan genç bir kadın, makyaj malzemelerine para harcarken, aynı yükselende doğan bir erkek, parasını ticaret değirmeni, meyve sallama vb. ekipmanlarda fitness için harcayacaktır.



Merkür


Merkür 2. ve 5. evin yöneticisidir ve bu nedenle 2 ana finans kurumunu yöneten finans açısından çok önemlidir. 2. evin yöneticisi olmak onlara, kendilerine para harcayanların kendi aileleri olduğu fikrini verirken, para harcamayanların kendilerini çevrelerindeki insanlardan izole hissetme eğiliminde oldukları fikrini verir. Onların para anlayışı ellerinde akan paradır. Bir yerlere ya da banka hesaplarına yatırılan paradan ziyade fiziki olarak sahip oldukları parayla ilgilenirler. 5. evin yöneticisi bu onların erkek nesillere kıyasla sayıca daha fazla kadın nesile sahip olacağını gösterir. Merkür 5. evin yöneticisi olduğundan doğal olarak ticarete ilgi duyarlar ve iyi bir iş anlayışına sahiptirler.

Jupiter


Jüpiter bu yükselende 8. ve 11. evleri yönetir ve dolayısıyla bu yükselen için en işlevsel malefik gezegenlerden biri haline gelir. Kendra ve Köşe evlerde dışındaki evlere yerleştirilmesi takdir ediliyor. Kendras ve Köşe evlerde yerleştirildiği evlerin anlamı açısından kötüdür ancak Düzenleyicisine iyilik yapması ve Jüpiter enerjisini iletmesi için güç verir. 8. evin yöneticisi olarak evliliğin uzun ömürlü olmasını teşvik eder ve evlilikten gelecek çeyizleri mal olarak vaat ederken 11. evin yöneticisi olarak doğru geliri ve büyük bir sosyal çevreyi teşvik eder.



Venüs Boğa yükselen lord yönetici zekadır ve bu kişi güzellik bilincine sahip olabilir, detaylara ve mükemmelliğe dikkat eder, genellikle buğday tenli ve orta boylu olur, çekiciliğe sahip olur ve insanlar genellikle onlara çekilir ve eğer Venüs Kendra ve Köşede iyi bir konuma sahiptir, güzelliği hem içsel hem de dışsal olarak artırırken, zayıf Venüs onları hastalıklara yatkın hale getirebilir, hastalıklı hale getirebilir ve yükselen burcun 6. evine sahip olması nedeniyle güzellik duygularını bozabilir, zayıf bir konuma sahip Venüs mücadeleyi teşvik eder. ve hayatlarındaki zorluklara karşılık iyi konumlanmış Venüs pek çok isim ve keyif duygusu verir.



Satürn 10. ve 11. evlerin yöneticisidir ve badhaka olmakla birlikte bu yükselen için yoga karakadır. Engellerden uzak, huzurlu bir yaşam için Venüs ya da yükselen burcuyla hiçbir bağlantısının olmaması gerekir. Bu aynı zamanda babanın yerliyle olan ilişkilerinde soğuk olduğunu ve haritanın etkilenmesi durumunda şanslarının 33-36 civarında artacağını gösteriyor.

Rahu'nun 10. evin yöneticisi olması, eğer iyi yerleştirilmişse karmaların iyi ve asil olduğunu ve toplumda statü kazandırdığını gösterir ve aynı zamanda Raajyoga'yı da etkinleştirebilir.

Rahu çok belirginse kişi güzelliğini kötüye kullanabilir. Bu, Rahu'nun uğurlu kabul edildiği Kova burcundan başlayan dört burcun son burcudur.



#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

530

DAHA FAZLASI..

Yükselen Burç Etkileri 4950086797951993639

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item