Shatabhisha Nakshatra

Shatabhisha Nakshatra Shatabisha kadınları genellikle striptizci kültürüne bağlı. Hepsi shatabisha'nın hükümdarı Varuna ile bağlantılı. ...

Shatabhisha Nakshatra

Shatabisha kadınları genellikle striptizci kültürüne bağlı. Hepsi shatabisha'nın hükümdarı Varuna ile bağlantılı.
 Shatabisha, dolandırıcılık, mahremiyet ihlali, adam kaçırma gibi suçlarla ilgilidir, ancak özellikle bir erkek/kadının başkalarını gizlice oynaması. Çünkü dünyayı denetleyen (gözetim) ve yeraltı dünyasının ve gizli suçların efendisi olan Varuna tarafından yönetiliyor.

Rahu Ardra- ♊- Merkür- Zeka Swati- ♎- Venüs- Zevk 
Satabhisha- ♒- Satürn- Sefalet 

Rahu'nun portföyü Bunları bolca verin ve doğası akıllıdır, zevke düşkündür ve sonunda acıya neden olur, çünkü tüm bu burçlar Kama Üçgenine düşer ve Hava Burçlarıdır.

Shatabhisha Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Rahu

Yönetici tanrı: Lord Varuna, Vedik sular tanrısı.

Shatabhisha Nakshatra'nın konumu: 06°40' - 20°00' Kova burcunda.

Shatabhisha Nakshatra'nın Sembolü: Boş Bir Daire ⭕️


Shatabhisha: 100 ilahi şifacı 

Astronomik Yıldız Adı: λ Aquari veya Lambda Aquari.

Shatabhisha Nakshatra Cinsiyet: Nötr

Shatabhisha Nakshatra Nadi: Vata veya Rüzgar

Shatabhisha Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Shatabhisha Nakshatra Doğa: Hareketli veya Geçici (Chara).

Shatabhisha Nakshatra Tattva veya Element: Eter

Shatabhisha Nakshatra Kast: Kasap sınıfı


Shatabhisha Nakshatra Gana: Rakshasa

Shatabhisha Nakshatra Yoni: Dişi At (Ashwa Yoni)



 Shatabhisha Nakshatra  


Kova burcu 06:40 / 20:00
Yöneticisi: Rahu hareketli kadın
Karakteristikleri:Kendine bağımlı, sert ama dürüst, gereksiz işler yapar ilaç veya doktor Yüz şifacıları
Shatabhisha Nakshatra yöneticisi : Rahu Çene, kahkahalar
Shatabhisha Nakshatra : Dizler Symbol: Boş daire veya çekicilik
Yönetici Gezegenin Yönetici Tanrısı: Durga
Şakti: : Şifa veya Bheshaja Shakti
Kast: Şudra
Doğa: Hareketli veya geçici (Chara)
Gana: Rakshasa (şeytani)
Vücut Varāhamihira: Çene, kahkaha
Vücut Parashara: Dizler
Raşi/Zodyak: Kova burcu
Evlilik: Hayırlı değil
Tercüme: Yüz şifacı
4 pada için Beejakashra: Git, Sa, Si, Su
Şanslı mektuplar: G&G
Şanslı Taş: Gomedhaka
Şanslı Renk: Mavi Yeşil
Şanslı veya Uygun Sayılar: 4
İlişkili Ağacın Ortak Adı: Kadamba
İlişkili Ağacın Botanik Adı: Anthocephalus Kadamba
Astronomik İsim: Lambda Kovaları
doşa: Vata
Guna: Tamasik
Kuş Adı: kuzgun
Yoni/Hayvan Sembolü: Bir Dişi At

Kariyer: Tıp, Psikoloji, yazarlar, şairler, zanaatkarlar, astronomlar, astrologlar, spiritüel üstatlar, uzay mühendisleri, nükleer fizikçiler, kaşifler, pilotlar, Zen uygulayıcıları, Reiki uygulayıcıları



Shatabhisha Nakshatra


Shatabhisha Nakshatra Özellikleri


Shatabhisha nakshatra'nın kişisi olarak, oldukça inatçısınız ve şifa ve bakım özelliklerine sahipsiniz.

Geniş bir vizyonla son derece ketumsunuz ve mistik ve rasyonel bir yanınız var.

Güçlü bir sezgi gücünüz var ve metodik bir yaklaşımla çalışıyorsunuz.

Katı bir kişiliğe sahipsiniz ve katı bir disiplini takip ediyorsunuz.

Birkaç arkadaşınızı tutmayı seviyorsunuz, ancak onlarla uzun vadeli bir ilişki sürdürmek için sınırları aşıyorsunuz.


Shatbisha takım yıldızında doğanlar, uzun boylu, yalın oldukça güzel bacaklar sahip, zarif ve geniş yanaklı, geniş alınlı, çekici gözleri olan ve yumuşak tenli bir vücuda sahip olurlar.
Shatbisha takım yıldızında doğanların hafızaları çok kuvvetlidir. Sakin huylu ve bazen de çok sıcak, şakacı bir görünüm sergilerler. Dini inançları vardır ve dine meyillidir. Tanrı korkusu taşır. Bazen, ailesiyle kavgalı olabilir.

Belli prensipler ile doğmuş kendi yaşam ilkelerini dışına çıkamazlar. Kendi doğru ve gerçeklerini korumak için hayatlarını feda edebilirler.

Shatbisha takım yıldızında doğanlar, 34 yaşına gelinceye kadar ideal mesleklerini bulmaya çalışacaklardır. 34 yaşında bu mesleği bulup ilerleyeceklerdir. Çalışırken bu kişilerin sloganı “özverili hizmet”tir. Yaptıkları işin hakkını verirler.

Özellikleri Bilmek

Shatabhisha Nakshatra altında doğan insanlar son derece felsefi, mistik ve gizemlidir. Mantıksal ve analitik yetenekleri çok güçlüdür ve bilimsel yaklaşımları onları vizyoner yapar. Zaman zaman içe dönük, eksantrik ve münzevi olarak karşımıza çıkarlar. Depresyona yol açabilecek yalnızlığı tercih ederler. Ancak, kutunun dışında düşünme ve bir sorunu çözmek için alışılmadık çözümler bulma yeteneğine sahiptirler. Doğru sözlüdürler, kavrayışlıdırlar ve astroloji, uzay araştırmaları, astronomi, şifalı bitkiler, ilaçlar vb. gibi ezoterik konulara derin bir ilgileri vardır. Jüpiter doğum haritasında iyi durumdaysa, bu tür yerliler iyimser, hayırsever ve girişimcidir; Satürn pratik ve ciddi bir doğa verir.Shatabhisha Nakshatra Pada 1: Jüpiter tarafından yönetilen Yay namasa'ya düşer, bu nakshatra'nın hayırsever tarafı ile ilgilidir.

Shatabhisha Nakshatra Pada 2: Satürn tarafından yönetilen Oğlak namasasına düşer, bu nakshatra'nın daha pratik ve organizasyonel yönüyle ilgilidir.


Shatabhisha Nakshatra Pada 3: Satürn tarafından yönetilen Aquarius namasa'ya düşer, bu nakshatra'nın vizyoner, fütüristik ve felsefi yönüyle ilgilidir.

Shatabhisha yıldızı altında doğanlar , özellikle Cumartesi gününe denk geliyorsa, Shatabhisha yıldız gününde Sri Agnesswarar adlı Lord Shiva'yı susam (gingili) yağı ve sandal macunu ile meshetmelidir. Abhishehkam, archana ve ateş ritüeli yapmak da hayırlıdır. Bu ritüelleri yapmak hastalıklara şifa olacaktır. Bu tapınağa tapınmak aynı zamanda Satürn'ün etkisinin neden olduğu sorunların üstesinden gelmek için yardım sağlar.

Cinsiyet: Nötr

Shatabhisha Nakshatra'nın cinsiyeti Tarafsızdır ve bu Nakshatra'nın y cesur, çalışkan ve cesurdur. Hayırsever bir yapıya ve insani bir bakış açısına sahiptirler.

Doşa: Vata

Bu Nakshatra'hastalıklarının tespit edilmesi ve doğru teşhis edilmesi zor olduğu için sağlıklarına dikkat etmelidir. bu da gecikmiş iyileşmeye yol açar.

Guna: Tamasik


Nakshatra' korku, özgüven eksikliği, istikrarsızlık, depresyon ve sorunlu ilişkiler gibi olumsuz özellikler verebilen Tamasik'tir.


Öğe: Eter

Shatabhisha Nakshatra, Eter elementi tarafından yönetilir. Eter, tüm yaratılışın gerçekleştiği ilahi sessizliği temsil eder. Eter elementi, yeni fikirlere ve başlangıçlara sahip olma yeteneği verir. Bu Nakshatra'Kişileri hırslı ve yaratıcıdır.

kuş: kuzgun

Shatabhisha Nakshatra'nın simgesi olan kuş Kuzgun'dur. Bu Nakshatra'nın yerlileri anlayışlı, iç gözlemcidir ve iyi olgunluk ve karar verme yeteneklerine sahiptir.
Shatabhisha Nakshatra'nın Güçlü YönleriAlgılayıcı, cüretkar, zeki, dürüst, yardımsever, keskin fikirli, cesur, girişimci, sanatsal, analitik, iyi yazma becerilerine sahip, savunmacı, keskin ve duygusal olarak dengeli. İş anlaşmaları ve sözleşmelerin imzalanması

Shatabhisha Nakshatra


Shatabhisha Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Algılayıcı, cüretkar, zeki, dürüst, yardımsever, keskin fikirli, cesur, girişimci, sanatsal, analitik, iyi yazma becerilerine sahip, savunmacı, keskin ve duygusal olarak dengeli.

Shatabhisha Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Başkalarına son derece bağımlısınız, özsaygı ve güven eksikliğiniz var, çok fazla ketum, esnek olmayan ve inatçı, zihinsel olarak ıstıraplı, iletişimden uzak, kararsız, ketum, cimri ve tartışmacısınız.


Shatabhisha Erkek Özellikleri


Shatabhisha Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman ne olursa olsun ilkelerinizde daima son derece sağlam kalırsınız. Belirlenen ilkelere uymak uğruna kendi çıkarlarınızı bile feda edebilirsiniz. Dini inançlara ve ritüellere yatkınsınız. Biraz inatçısın ve bakış açını kimse için değiştirmiyorsun. Hem duygusal hem de zekisin. Agresif bir kişiliğe sahipsiniz ve küçük meselelerde bile sinirlenme eğilimindesiniz.

Başarılarınızın, yeteneklerinizin ve maddi varlıklarınızın propagandasını yapmaktan hoşlanmıyorsunuz ve basit ve mütevazı bir yaşam tarzını seviyorsunuz.

Shatabhisha Kadın Özellikleri


Shatabhisha Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman sakin ve huzurlu bir doğaya sahipsiniz. Ancak başkalarının sizi küçük meselelerde kışkırtması da kolaydır. Siz Tanrı'yı ​​seven bir insansınız ve dini eylemler gerçekleştirmeye ilgi duyuyorsunuz. Gereksiz tartışmalara ve aile içi kavgalara kendinizi kaptırdığınız için zihinsel huzurunuzu kaybetme eğilimindesiniz. Sağlam bir hafızaya sahip cömert ve sevecen bir insansınız.

Shatabhisha Eğitim/ Kariyer İlgi/ Meslek

Erkekler 34 yaşına kadar zorlu ve zor bir dönem yaşayabilirler. Bundan kısa bir süre sonra, kariyerinizde ve işinizde istikrarlı bir büyüme kaydetmeniz muhtemeldir. Akademik ve edebi mükemmelliğiniz ancak genç yaşınızda fark edilecektir. 
Eğer kadın bir bireyseniz, bilim alanına yoğun bir ilginiz var demektir.

En Uygun Meslek: Yazar, Astronom, Roket Bilimcisi, Araştırmacı, Doktor, Mühendis, Nükleer bilim adamı ve Doktor
arazi ve emlak anlaşmaları

Eğitim yolculuk bisiklet sürmek

eğlence girişimleri

meditasyon
cinsel aktivite

astronomi ve astroloji

ilaç terapiler

medya etkinlikleri

deniz/okyanus ziyareti

Shatabhisha Nakshatra'nın Zayıf Yönleri
Yalnızlık

özgüven eksikliği kısıtlı

sessiz ama her şeyi rafine edilmemiş bir şekilde bulanıklaştıracak

dolandırıcı dengesiz

tartışmacı iletişimsiz

cimri

ihtiyaçlarını karşılamak için başkalarına bağımlı

yoğun bir şekilde kısıtlanmış veya zihinsel olarak ıstıraplı hissediyor

sorunlu ilişkiler ayrılmış inatçı




DAHA FAZLASI..

Shatabhisha Nakshatra 8150567211442812436

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item