Dhanishta Nakshatra

Dhanishtha Nakshatra

Dhanishta Nakshatra Lord veya yönetici gezegen: Mars veya Mangal (Kuja).

Yönetici tanrı: Ashta Vasu veya Vasus, sekiz Vedik tanrı.

Dhanishta Nakshatra'nın Konumu: 23°20' Oğlak burcunda - 06°40' Kova burcunda.

Dhanishta Nakshatra'nın Sembolü: Davul 🥁


Dhanishta: Bolluk'un 

Astronomik Yıldız Adı: β Delphini veya Beta Delphini.

Dhanishta Nakshatra Cinsiyet: Kadın

Dhanishta Nakshatra Nadi: Pitta veya Safra

Dhanishta Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Dhanishta Nakshatra Doğa: Hareketli veya Geçici (Chara).

Dhanishta Nakshatra Tattva veya Element: Eter

Dhanishta Nakshatra Kast: Hizmetçi sınıfı


Dhanishta Nakshatra Gana: Rakshasa

Dhanishta Nakshatra Yoni: Dişi Aslan (Simha Yoni)



 Dhanishta Nakshatra 


(23 Oğlak burcu 23 ° 20 ′ ile Kova burcu 6 ° 40 ′ dereceleri )

Karakteristikleri: doğan bu kişiler cesur, zengin ve aşk müziğidir.

Dhanishtha Nakshatra Sembol: Müzikal davul

Dhanishtha Nakshatra Yöneticisi : Mars 

Shakti : Bolluk ve şöhret verme gücü

Dhanishtha Değerli Taş: Mercan Şanslı harfler: G

Dhanishtha Şanslı Renk: Gümüş Gri Şanslı Sayılar: 9

Dhanishtha Nakshatra Kuş: Altın Arı

Hayvan adı: Bir Dişi Aslan

Dhanishtha Nakshatra Ağacı: Shami

Tercüme en zengin

Sembol Müzikal davul ve flüt

hayvan sembolü dişi aslan

Başkanlık Tanrısı Sekiz Vasus, ışık ve enerji tanrıları

Doğa Rakşasa (şeytan)
Aktif Numara 23

Cinsiyet Dişi

doşa pide

Guna Tamasik

eleman Eter

eğilim hareketli

Ağacın Ortak Adı Sami

Ağacın Botanik Adı prosopis cineraria

tohum sesleri Ga, Gi, Gu, Ge

cinsiyet: Kadın

Dhanishta Nakshatra'nın cinsiyeti Kadın'dır ve anlayışlı, hayırsever, şefkatli ve samimidir. Ancak bazen narsist, tartışmacı ve düşüncesiz olabilirler. Sosyal hizmet yapmayı severler ve STK'ları çok başarılı bir şekilde yönetebilirler.
 

Dhanishta Nakshatra'nın 4 padası 


1 st çeyrek Güneş tarafından yönetilir

2 nd çeyrek Merkür tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Venüs tarafından yönetilir

4 th çeyrek Mars tarafından yönetiliyor

Dhanishtha Nakshatra

Dhanishta Nakshatra Özellikleri

Uyarlanabilirliğiniz ve sosyalliğiniz için oldukça tanınıyorsunuz.

Etkileyici ve arkadaş canlısı olduğunuz için grup etkinliklerine daha yatkınsınız.

Değişken ortam ve çevre için sizi en uygun hale getiren ayarlanabilir bir tutuma sahipsiniz.

Sempati, neşe, umut, uyum, dürüstlük ve güler yüzlülükten oluşan çok boyutlu olumlu davranış yönleriyle dolusunuz.



Doşa: Pide

Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Dhanishta Nakshatra Pitta hakimdir. Pitta vücuttaki metabolizmayı temsil eder ve yiyecek ve suyun sindirim yoluyla enerjiye dönüştürülmesinden sorumludur. Bu Nakshatra'da doğanlar, omurga, bel ve sırt ile ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmelidir.
Guna: Tamasik

Dhanishta Nakshatra'nın gunası, korku, depresyon, istikrarsızlık ve öfke gibi olumsuz özellikler verebilen Tamasic'tir.

Öğe: Eter

Bu Nakshatra'nın Doganlar ünlü şarkıcılar ve müzik aletleri çalma konusunda uzman olabilirler. Dans, koreografi, yoga, şifa vb. ile ilgili kariyerler de faydalı olabilir.

Kuş: Altın Arı

Dhanishta Nakshatra'nın simgesi olan kuş Altın arıdır. Arılar ilginç yaratıklardır ve sıkı çalışmayı, topluluk yaşamını ve ekip çalışmasını simgeler. iletişim becerileri aracılığıyla insanlarla kaynaşma ve enerjilerini dünyevi başarılar elde etmeye yönlendirme yeteneğine sahiptir.

Dhanishtha takım yıldızında doğanlar; çekici veya yakışıklı, sükse yapan giysilere düşkün, yaşı kırkı geçse bile fiziği çok genç, orantılı ve güzeldir. Kalın dudakları ile davetkar bir görünümleri vardır. Bazı durumlarda, dış dudakların çıkıntı yapan dişlerinden dolayı kötü bir görünüme sahip olabilirler. Yağsız vücut yapısına sahiptirler.

Bu takım yıldızında doğanlar üstlendikleri tüm işlerde uzman olacaklardır. Son derece zekidirler ve yüksek bir bilgi birikimleri vardır.

Dhanishtha takım yıldızında doğanlar 24 gibi genç yaşlarda maddi anlamda kazanç ve ilerleme göstereceklerdir. Ticari konularda başkalarına güven duyma konusunda aceleci olmamalı ve dikkat etmelidirler.

Dhanishtha takım yıldızında doğanların sağlık durumları pek iyi olmayabilir çünkü bu kişiler sağlıklarını o kadar umursamazlar. Boğmaca, anem, akut solunum bozuklukları ve rahim bozuklukları yaşayabilirler.

Dhanishta Nakshatra

Dhanishta Nakshatra'nın Güçlü Yönleri

Anlayışlı, yetenekli, cesur, anlayışlı, hırslı, maneviyatçı, başarılı, iyi konuşkan, şefkatli, organizasyonel yeteneklere sahip, hayırsever, denizaşırı bölgelerde iyi performans gösterme yetkinliği, müzik aşığı, materyalist, cesur, liberal ve özverili.


Dhanishta Nakshatra'nın Zayıf Yönleri


Acımasız, kendini beğenmiş, fazla konuşkan, kıskanç, asabi, agresif, düşüncesiz, fazla açık sözlü, materyalist, endişeli, tartışmacı, dikkatsiz ve ketum birisiniz.


Dhanishta Erkek Özellikleri

Dhanishta Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman tüm işinizde uzmanlığa sahipsiniz. Aşırı bilgi ve zekaya sahipsiniz.

Başkaları için gereksiz sorun yaratabilecek herhangi bir şey yapmaktan kaçınırsınız. Ayrıca, dini ruhu geliştirmeye ve dini eylemler gerçekleştirmeye de büyük ilgi duyuyorsunuz.

Kendinizi şımartmak için son derece gerekli veya zorunlu olana kadar tartışmalardan kaçınmayı tercih ediyorsunuz. Çok sabrınız var ve belirli bir işi yapmak veya bir şey elde etmek için mükemmel zamanı uzun yıllar bekleyebilirsiniz.

Dhanishta Kadın Özellikleri


Dhanishta Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, işinizde çok hırslısınız. Zor kazanılan parayı gereksiz şeylere harcama eğiliminiz var. Sen alçakgönüllü bir insansın ve muhtaç ve imtiyazsız insanlara karşı büyük bir empati ve şefkate sahipsin. Biraz baskınsınız ama ailenizin iyiliği için bu eğilimi değiştirmeniz gerekiyor.

Dhanishta Eğitim/ Kariyer İlgi/ Meslek

Erkek yerlilerin tarihçi veya bilim adamı olmaya çok ilgileri var. Ayrıca, tanınmış bir iş adamının özel sekreteri olarak çalışmak için en uygun kişi olmanız veya başkalarının sırlarını saklamakta son derece iyi olduğunuz için istihbarat teşkilatlarında çalışabilirsiniz. Ayrıca avukatlık mesleğine de çok uygunsunuz çünkü kimse sizi tartışmalarda ve istihbaratta tutamaz.

24 yaşından sonra istikrarlı bir büyüme gerçekleştireceksiniz.

Profesyonel cephenizde, başkalarına güvenmeniz gerekir, ancak bazı insanlar da gereksiz avantajlar elde edebileceğinden dikkatli olmalısınız. Bu Nakshatra'nın kadın bireyleri çok yönlü bir kişiliğe sahiptir ve birçok yeteneğe sahiptir. Eğitim, edebiyat veya bilim alanında çalışmanız muhtemeldir.


Dhanishtha Nakshatra 1. Pada: Aslan Navamsa'ya gelir ve Güneş tarafından yönetilir. Maddi başarılara yoğunlaşırken Mars, Satürn ve Güneş'in etkilerini birleştiriyor. Evlilik dışında, yerel tüm alanlarda başarı elde edecektir.

Dhanishtha Nakshatra 2. Pada: Merkür tarafından yönetilen Başak Navaması'na gelir halkın iletişim becerileri iyidir. Yine evlilik burada zor, ama atletik ve müzikal beceriler su yüzüne çıkacak.

Dhanishtha Nakshatra 3. Pada: Venüs tarafından yönetilen Terazi Navamsa'sında gelir evlilik başarılı olacak. sanat, astroloji ve maneviyat gösterisinde üstün olacak.

Dhanishtha Nakshatra 4. Pada: Mars tarafından yönetilen Akrep Navaması'na geliyor. Enerjisi cok fazladır fiziksel aktiviteler ilgilidir imtiyazlıları koruyacak, ancak evdeki sürtünmeden kaçınamayacak.

Dhanishtha, Vedik Astrolojinin yirmi üçüncü Nakshatra'sı, 'En Zengin ve en faydalısı' anlamıyla. Dhanishtha, bir kişiyi zenginlik, mülkiyet, şöhret ve statü ile kutsama yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda yaşamda birçok çeşit zevk getirir ve bu nakshatra sahip insanların mutlu yaşamlar sürmesini sağlar.

Dhanishtha nakshatra olan insanlar iyi bir iş, ticaret ve diplomasi anlayışına sahiptirler ve bu nitelikleri hayatlarında başarı merdiveni tırmanmak için kullanırlar.


Ailelerini tırmanma merdiveni olarak kullanmalarına ve hak ettikleri ilgiyi veya sevgiyi vermemelerine rağmen, hedef arayışlarında acımasız olabilirler. Kendi hayatlarının tadını çıkarmada iyidirler ve nakshatra yaşamlarına karşı tutumları ne kadar olumsuz olursa olsun onlara zenginlik ve sağlık kazandırır.

Bu nakshatranın güçlü etkisi altındaki kişiler özellikle Ayları veya yükselişleri ilk iki padaya, yani Oğlak burcuna düştüğünde, materyalist olarak çok yönlüdürler. Ay veya yükselen son iki padaya düştüğünde, Kova burcunda manevi eğilimlerin bir kısmı olabilirken,

Bu nakshatra ile doğan insanlar sosyal beceri ve diplomaside iyidir. Böylece diplomasileriyle büyük bir sosyal çevreyi korumayı hedefleyebilirler. İnsanları ikna etmelerini sağlayan iyi konuşma becerilerine sahiptirler, ancak mutlaka iyi doğaya ve gerçeklere dayanmaz. Genellikle bu insanlar aldatıcı olma eğilimindedir ve insanları yüzeysel konuşmalara dahil ederler, zıt doğru olduğunda kendilerini en iyi huylu insanlar olarak sunarlar.
 

Bu Ay konaklarının gölge tarafı


maddi bükülmedir. aşırı hırslı, açgözlü, cimri ve diğer servetleri kıskanabilirler. Mars yönetimi nedeniyle kişi acımasız, bencil, düşüncesiz, kalpsiz, uzak, kibirli, tartışmacı ve intikamcı bir doğa görülebilir. hayatın zorluklarıyla başa çıkmak için sabır ve azim geliştirmeleri gerekir. Mars, evlilik uyumu için en olumsuz gezegen olarak kabul edilir. 
Oğlak burcu Kova burcuna göre daha sorunludur. Bunun nedeni Kova'nın Oğlak burcuna göre daha uzlaşmacı bir doğaya sahip olmasıdır. Mars, Satürn, Rahu veya Ketu bu nakshatraya, özellikle Oğlak bölümüne yerleştirildiğinde evlilik gec ve zorlayıcı olur . Bu yerleştirmenin yedinci evle bir bağlantısı varsa, böyle bir kişinin düzgün bir evli yaşamı olması imkansız olabilir. 7. evi Oğlak burcuna düşen ve bu gezegenlerden herhangi birine sahip olup olmadıkları çoğu Yengeç Yükselenler, 7. evde Mars, Saturn, Rahu, Ketu, evli yaşamda zorluk çekiyor.

Dhanishtha Mars'ın güçlü etkisi nedeniyle görülebileceği avukatlar, polis memurları, ordu personeli, istihbarat ajanları, kilit iş adamlarına özel sekreterler veya güvenlik görevlileri. Mars'ın bu insanlara verdiği diğer profesyoneller sporcular, sporcu, işadamları, diplomatlar, yöneticiler, savaş başkanları, savunma alanı ile ilgili otorite figürleridir.

Dhanishta Nakshatra'da yükselen: İddialı, idealist, disiplinli, liberal, muhafazakar, kibirli, zengin ve erdemli.

Dhanishta Nakshatra'da Güneş: Sosyal ilgi, varlıklı, stresli yaşam tarzı, çalışkan, alaycı ve öfke ile ilgili sorunlar olur

Dhanishta Nakshatra'da Ay: Zengin, liberal, kayıtsız, yapılandırılmış, organize, müziğe, şiire ve inatçıya düşkün.

Dhanishta Nakshatra'daki Mars : Mars bu nakshatrada yüceltildi. odaklanmış, hedefe yönelik, eylemlerde iyi sabrı ve kontrolü vardır.

Dhanishta Nakshatra'daki Merkür: Yavaş konuşur, çalışmalar üzerinde iyi bir konsantrasyona sahiptir, kutsal kitaplarda öğrenilir, iş konusunda iyi bilgiye sahiptir.

Dhanishta Nakshatra'daki Jüpiter : Jüpiter bu nakshatrada zayıftır . Çok materyalist, açgözlü, ateist olabilir, yüksek öğrenme ve bilgelikle ilgili bir endişe yoktur.

Dhanishta Nakshatra'daki Venüs: Aşkta ve ilişkide soğuk, temiz alışkanlıklara sahip, müzik ve şarkı söylemeye ilgi, servet yaratmayı biliyorum.


Dhanishta Nakshatra'daki Satürn: yapılandırılmış, organize, odaklanmış, materyalist, iş fikirli, iyi bir üne ve siyasete ilgi duyuyor.

Dhanishta'daki Rahu Nakshatra: Dhanishta'daki Rahu, karanlığını tanıyan ancak üstün zenginlik ve başarılarla aydınlanma arayışı içinde olan bir ruh gösterir.

Dhanishta Nakshatra'daki Ketu : Materyalist yolculuğun başlangıcını yöneten manevi gerçekleşmenin göstergesi olan Ketu, ruhun ilahi görevini yerine getirirken materyalist yaşamdan uzak önemini gösterir.

DAHA FAZLASI..

NEW 2005578869254152900

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item