Purva Bhadrapada Nakshatra

Purva Bhadrapada Nakshatra

KOVA-BALIK 20:00 03:20
Yöneticisi: Satürn. Jüpiter

Tercüme Eski şanslı ayaklar

Sembol İki yüzü olan bir adam, bir cenaze karyolasının ön ayakları

hayvan sembolü erkek aslan

Başkanlık Tanrısı Aja ekapanda, tek ayaklı keçi

Kontrol eden/Yönetici Gezegen Jüpiter

Gezegenin Yönetici Tanrısı Şiva

Doğa Manushya (insan)

 Pasif Numara 25

Cinsiyet Erkek

doşa Vata

Guna satwik

eleman Eter

eğilim şiddetli ve şiddetli

Kuş avocet

Ağacın Ortak Adı Mango

Ağacın Botanik Adı Mangifera göstergesi

tohum sesleri Se, Yani, Da, Di.

Cinsiyet erkek

Purva Bhadrapada Nakshatra'nın cinsiyeti Erkek'tir ve çalışkan ve cesurdur. Hayırsever bir yapıya ve insani bir bakış açısına sahiptirler.

Purva Bhadrapada Nakshatra


Poorva Bhadrapada Nakshatra Özellikleri

Poorva Bhadrapada Nakshatra'da doğduğunuz için, okült uygulamalara ve doğaüstü güçlere oldukça yatkınsınız.

Yardımseverlik, hoş tavırlar, nezaket, yardım etme tutumu ve sosyallik gibi özelliklere sahipsiniz.

İkili bir kişiliğiniz var, hem yıkım hem de yaratma faaliyetlerinde bulunuyorsunuz.

Bilgili, gerçek, adanmış ve ruhsalsınız.

Her türlü zihinsel ve fiziksel zorluğa göğüs gerebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Samimi, çalışkan, disiplinli ve kararlı olmak en temel özelliklerinizdir.

Saldırganlık, insanlık ve sevgi de ruhunuzda.


Doşa: Vata

Dosha, hangi tür hastalığın kişiyi etkileyeceğini temsil eder. Purva Bhadrapada Nakshatra huzursuz, gergin olmaya karşı dikkatli olmalı ve kazalara, düşmelere ve yaralanmalara dikkat etmelidir.

Guna: Sattwa


Purva Bhadrapada Nakshatra'nın gunası, bilgili, ruhsal olarak eğimli, iyi huylu ve yaratıcı yapan Satwik'tir.


Öğe: Eter

Purva Bhadrapada Nakshatra, Eter elementi tarafından yönetilir. Eter, tüm yaratılışın gerçekleştiği ilahi sessizliği temsil eder. Eter elementi, yeni fikirlere ve başlangıçlara sahip olma yeteneği verir. öğrenmeye meraklı, iletişimsel ve eylem odaklıdır.

Kuş: Avocet

Purva Bhadrapada Nakshatra'nın simgesi olan kuş Avocet'tir. geleneksel olmayan düşünceye sahiptir ve çoklu görevlerde yeteneklidir ve derin felsefi bilgeliğe ve bağımsız davranışlara sahiptir.
P.Bhadra takım yıldızında doğanların bedeni biçimlidir, yalındır, ne uzun ne dekısadır. Bu kişiler dış görünüş olarak çok güzeldir, parlak dudakları ve geniş yanakları vardır.
P.Bhadra Takım yıldızında doğanların dürüstlük ve samimiyet ana özellikleridir. Aşırı iyimserdirler.

Çok prensipli olduklarından küçük bir çatışma veya sorun bile onun kalbini kırar ve çok acı verir. Yemek yemeyi severler ve kilo sorunları olur.

Puvarhadra Takım yıldızında doğanlar genelde dinin kör ilkelerine inanmazlar, araştırır ve sorgularlar. Düşkünlere yardım eli uzatmaya hazırdırlar. Onun durumu zayıf olsa dahi, başkaların kolayca saygılarını ve güvenini kazanabilirler.

Puvarhadra Takım yıldızında doğanlar 24 ve 33 yaş arasında sosyal olarak büyük ilerleme kaydederler. Bu dönemde ara ara ruhsal gerginlikler de yaşayabilirler. 40-54 yaş arası hayatlarının altın çağlarını yaşarlar.

Puvarhadra Takım yıldızında doğanlar sağlık olarak diyabete eğilimlidir. Kaburga, yanları ve ayak tabanı ile ilgili sorunlar olabilir. Düşük kan basıncı, ödem veya şişmiş ayak bilekleri, kızarmış ayak sorunları olacaktır…

Purva Bhadrapada Nakshatra'nın Güçlü Yönleri


Mantıklı, eksantrik, başkalarını okumada iyi, becerikli, mücadeleci, savaşçı, zeki, özverili, benzersiz, para kazanma konusunda yetkin, bilgin, ekonomik, manevi, vizyon sahibi, hayal gücü kuvvetli, güçlü, iyi yazar, çok iyi konuşmacı, idealist.

Purva Bhadrapada Nakshatra Zayıf Yönleri

Kasvetli, endişeli, kötü planlayıcı, kararsız, kaba, dürtüsel, aşırı ciddi, çabuk sinirlenen ve baskın birisiniz.


Purva Bhadrapada Erkek Özellikleri


Purva Bhadrapada Nakshatra'da doğmuş bir erkek bireyseniz, o zaman barışı seven bir bireysiniz. Katı normlara ve değerlere uyuyorsunuz ve basit bir hayat yaşamayı seviyorsunuz. Başkalarına karşı tarafsız kalırsınız. Muhtaç olanlara ve aynı zamanda çok dindar olanlara yardım etmeyi seviyorsunuz.

Bazen finansal olarak zayıf hissediyorsunuz ama yine de güçlü bir irade ile ilerliyorsunuz.

Purva Bhadrapada Kadın Özellikleri


Purva Bhadrapada Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, işinize gelince dürüst olursunuz. Kimse sizi ilkelerinize uymaktan alıkoyamaz. Doğuştan liderlik özelliklerine sahipsiniz. Sizinle çalışmak başkaları için kolay değil çünkü siz kolayca ikna olmuyorsunuz. Sen muhtaç insanlara cömertsin.

purva Bhadrapada Eğitim/ Kariyer İlgi Alanı/ Meslek


Purva Bhadrapada'nın kişisi olarak, harika iş becerilerine ve zekaya sahipsiniz. İşinizde sürekli maaş artışları ve terfiler almanız muhtemeldir.

Bilim ve araştırma alanında en iyisini yapacaksınız.

24-33 yaş arası dönem sizin için oldukça verimli olacaktır.

Poorva Bhadrapada Nakshatra'nın kadın bir bireyiyseniz, o zaman bilim ve teknoloji alanlarında iyi kazanma olasılığınız yüksektir.

Hayatınızdaki altın dönem 40 yaşından 54 yaşına kadar olacaktır.

En Uygun Meslek: İdari planlamacı, Astrolog, Mortician, Bilim Adamı, Bilişim Mühendisi, Araştırma Analisti.

NEW,P.Bhadra Naksha,NEW,P.Bhadra Nakshatra,


Purva Bhadrapada Nakshatra'nın 4 Padası

1 st çeyrek Mars tarafından yönetiliyor

2 nd çeyrek Venüs tarafından yönetilir

3 rd çeyrek Merkür tarafından yönetilir

4 th çeyrek Ay tarafından yönetilir

Purva Bhadrapada Pada 1: Koç Navamsa'ya düşer ve Mars tarafından yönetilir. Bu pada, bu nakshatranın en agresif tarafını ortaya çıkarır. Buradaki enerji daha eyleme yöneliktir. Kişinin hedeflerine ulaşması için muazzam bir kararlılık verir.

Purva Bhadrapada Pada 2: Venüs tarafından yönetilen Boğa Navamsa'ya düşer. Bu pada, bu nakshatranın daha hoşgörülü tarafıyla ilgilidir. Buradaki enerji daha dünyevi ve yerliler muhtemelen hayatın karanlık taraflarıyla ilgileniyorlar.

Purva Bhadrapada Pada 3: Merkür tarafından yönetilen Gemini Navamsa'ya düşer. Bu pada, nakshatranın daha zihinsel yönüdür. Burada ifade edilen enerji daha iletişimsel ve öğrenici bir şekilde.


Purva Bhadrapada Pada 4: Ay tarafından yönetilen Yengeç Navamsa'ya Düşüyor. Bu pada, son derece iyi huylu veya son derece tehlikeli olabilmesi açısından son derece şeytani bir niteliğe sahiptir.


Purva Bhadrapada Nakshatra'da yükselen: Felsefi doğa, iyi bir konuşmacı, güçlü cazibe merkezleri, seyahat ve para düşkünlüğü

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Güneş: Yaratıcı zeka, rutinden hoşlanmama, çeşitliliğe ihtiyaç duyma, iyi yazma becerisi, bağımsız ve tenha gibi.

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Ay: Ruhani, iyi öğretme becerisine, okült bilgisine sahip, işin yürütülmesinde zeki ve zeki.

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Mars: Dürtüsel, sinirli , çatışma eğilimi, Mars bu nakshatra'da gücünü kaybediyor.

Purva Bhadrapada Nakshatra'daki Merkür: İyi bir entelektüel seviyeye sahip olun. Maddi kazanımlara yönelik birincil motivasyonları nedeniyle iş dünyasında genellikle başarılıdırlar.

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Jüpiter: Kişi bilginin karanlık tarafına ilgi duyar (tantra, gizli bilim), iyi yargılama gücüne ve cömert doğaya sahiptir.

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Venüs: Kişi çok eksantrik bir şekilde sever ve hoşgörülü olabilir. Din, felsefe ve maneviyattan bilgi edinmenin keyfi vardır.

Purva Bhadrapada Nakshatra'da Satürn: Kişi çok sosyal, kayıtsız, benzersiz bir çalışma şeklidir. Hayırsever ve insancıl.

Purva Bhadrapada Nakshatra'daki Rahu: Purvabhadrapada'daki Rahu, ruha yaşamının akışını değiştirmesi için cesaret verir. Rahu, yerli yaşamda gerçek bir dönüşüm getiriyor. Bu insanlar güzelliğe fiziksel özelliklerin ötesinde bakmaya başlarlar.


Purva Bhadrapada Nakshatra'daki Ketu: Purva Bhadra'daki Ketu, bireysel ruhun gidişatını değiştirme ve yaşamın gerçek anlamını keşfetme cesaretine sahip olduğu geçmiş bir idealizm yaşamını gösterir. Kişi, geçmiş yaşamındaki mücadelelerin çoğunu tamamladı.

DAHA FAZLASI..

P.Bhadra Naksha 108076385931692710

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item