Ashwini Nakshatra

 Ashwini Nakshatra

Ashwini "ulaşımın yıldızıdır", bu nedenle seyahatle ilgilenir, aynı zamanda madde bağımlılığı, özellikle alkol ile de ilgilenir.

Ashwini Nakshatra Lordu veya yönetici gezegeni: Ketu.

Yönetici tanrı: Ashwini Kumaras - doktor olan ilahi ikizler.

Ashwini Nakshatra'nın konumu: 00° - 13°20' Koç burcunda.

Ashwini Nakshatra'nın Sembolü: At (Ashwa) VEYA Atbaşı 🐴


Ashwini'nin çevirisi: At sahibi.

Astronomik Yıldız Adı: α veya β Arietis, Alpha Arietis ve Beta Arietis.

Ashwini Nakshatra Cinsiyet: Erkek

Ashwini Nakshatra Nadi: Vata veya rüzgar (hava)

Ashwini Nakshatra Guna veya Nitelikler: Tamas

Ashwini Nakshatra Doğa: Işık (Laghu) veya Swift (Kshipra).

Ashwini Nakshatra Tattva veya Element: Toprak

Ashwini Nakshatra Kastı: Vaishya (tüccar kastı)


Ashwini Nakshatra Gana: Dev

Ashwini Nakshatra Yoni: Erkek At (Ashwa Yoni)


Ashwini Nakshatra

Koç burcunda 0-00 - 13-20 aralığıdır

Tercüme "Bir Atın Doğuşu" veya "Binici"

Sembol Bir At Kafası

hayvan sembolü Erkek At

Tanrısı Ashwini Kumaras

Yöneticisi Gezegeni Ketu

Ashwani Nakshatra'nın 4 /Padası

1 çeyrek / pada Mars tarafından yönetiliyor

2 çeyrek / pada Venüs tarafından yönetilir

3 çeyrek / pada Merkür tarafından yönetilir

4 çeyrek / pada Ay tarafından yönetilir

Doğa Deva (Tanrı gibi)

Cinsiyet Erkek

Element toprak

Ateşi hareketli

Kuş vahşi kartal

Ağacın Ortak Adı Nuxvomica Ağacı

Ağacın Botanik Adı Strychnosnuxvomica

Harfleri Chu, Che, Cho, La

Ashwini Nakshatra


Doşa: Vata

Vata, vücudumuzdaki hareketleri ve düşünme yeteneğimizin sürecini yöneten şeydir. Ashwini Nakshatra'da güçlü Ay'a sahip bir kişi, iyi bir zihinsel güce sahip olacak ve sağlıklı ve enerjik bir vücuda sahip olacaktır.

Ashwini Nakshatra kişileri için stresli zamanlarda fiziksel egzersiz yapmak tempolu yürüyüş yapmak iyi kabul edilir.

Guna: Sattwa

Vedik kültürü, üç Guna başarılı bir hayat sürmek için üç işlemlerdir Sattwa, Rajas ve Tamas olarak bilinen (lar) vardır. Ashwini Nakshatra, kişileri görevlerini dürüstçe takip etmesini sağlayan Sattwa Guna'ya sahiptir .

Element : Dünya

Ashwini Nakshatra, toprak elementi ile hayatta güçlü bir temel sağlar. Bunun dışında, başka türlü kolayca elde edilemeyecek kadar çok bilgi de verir.

kuş: kartal

Kuşlar son derece ruhsal yaratıklardır ve her Nakshatra, içine doğduğumuz belirli Takımyıldızı/Nakshatra'ya göre içimizde doğuştan var olan o kuşla ilgili enerjiyi tasvir eden özel bir kuş sembolüne sahiptir.

Ashwini Nakshatra'nın kuş sembolü Kartal'dır.

Ashwini terimi, bir kısrağın yavruları anlamına gelir ve iki benzetme olarak bir ineği ve bir atı vardır. Bu iki hayvan, parlaklık ve zindelik kombinasyonunu ya da bir duygunun kaba güçle birleşmiş bir karışımını temsil eder.

Kartal, her şeyi aynı anda görme yeteneğine sahiptir, çünkü diğer kuşların yapamayacağı yüksekliklere uçabilir. Bu, gözden uzak olsalar bile küçük ayrıntıları görmelerini sağlar.

Ashwini Nakshatra'da doğanlar, hayattaki hedefe ulaşmak için içsel zayıflığı ve gücü analiz etme ve başkalarına gizlenebilecek küçük ayrıntıları gözlemleme yeteneğine sahiptir.


Dikkat edersek, kartalın dört parmağı olduğunu göreceğiz ve bu sağlam bir temelin simgesidir. Bu aynı zamanda gandanta nakshatra'da olmak anlamına gelir .

Ashwini Nakshatra'nın sahip oldukları kalıcı doğa ile güçlü bir temel elde edecek ve hayatlarında büyük başarılar ve finansal kazanımlar elde edeceklerdir.

Ashwini Nakshatra , Koç burcunda ve bu çeyrekte doğan insanlar iyi kalıcı hafıza, keskin bir zeka ve genel olarak daha yüksek bir zeka bölümü ile donatılmış.

Ashvini Nakshatra, herhangi bir bilgi veya akademik girişimin peşinde koşmaya başlamak için uygun bir dönem olarak kabul edilir.

Ashwini Nakshatra'ya genellikle şafağın öncüsü olarak atıfta bulunulur ve tıpkı şafağın taze ve yeni bir günün sembolü olması gibi, bu Nakshtra'nın kişileri gecenin karanlığıyla yaklaşan yeni gün arasındaki bağlantı olduğu söylenir

ashwini yükselen ay burcu olan insanlar

Tüm enerjileri ve coşkularıyla, Ashwini yükselen veya Ay burcuna sahip insanların öncü, kaşif ve her zaman yeni bir şey denemeye hazır olmaları şaşırtıcı değildir. Bunlar, iyi giyimli, işte verimli, saygın yollarla yaşayan ve ailenin önde gelen bir üyesidir. Yeni başlangıçların sembolü olarak, başkalarının rahatsızlıklarını düşünmeden, istediklerinin peşinden giden bir bebeği temsil edebilirler. Çocukça, sorumsuz ve düşüncesiz olabilirler. Ashwini her türlü ulaşım ve hızlı seyahati yönetir.

Ashwini Nakshatra'nın Aktivasyonu: Nadi Kuralı

24. yıl bu yıl etkinleşir ve aynı zamanda, sağlık sorunları olarak geçmiş yaşam karması aynı anda etkinleşir.

46. yıl, sağlık sorunları, iş sorunları ve davalar.

62 yıl, kendini uygular

Ashwini Nakshatra özellikleri

Bu Nakshatra'daki herhangi bir gezegen, bir tür ölümsüzlük ve/veya ölümsüzlüğe götüren şifa ile ilgili bir şey elde etmek için yetenekler verir.

Ayrıca, bir şeyleri hızlı bir şekilde elde etmek için güç veya istek verir.

Ayrıca yürüyüşte ileri geri gitmek için hızlı adımlar sağlar; bu bir doğa olabilir.

Ashwini her türlü ulaşım ve hızlı seyahati yönetir.

Ashwani Kumar'ın Yolculuğu Altın Savaş Arabasıydı

Bu yıldızın etkisi, bir asker, harika bir iyileştirme gücüne sahip bir doktor yapabilir.

Bu yıldız üzerindeki zararlı etki, hem sağır hem de kör bırakabilir.



Ashwini Nakshatra'nın Güçlü Yönleri 


Tüm çabalarında elinden gelenin en iyisini elde etmek isteyen yetkin bir çalışansınız. Temel güçlü yönlerinizden bazıları güçlü, güçlü, aile odaklı, eğlenceli, maceracı, ruhsal olarak eğimli, çekici, parası iyi, iyi giyiniyor, idealist, sezgisel, yardımcı, zeki ve kendi kendine yeterli.


Ashwini Nakshatra'nın Zayıf Yönleri 


Ashwini Nakshatra'ya ait insanların temel zayıflıklarından bazıları sabırsızlık, saldırgan davranış, öfke, motivasyon eksikliği, kibirli, inatçı, işler yolunda gitmezse kolayca hayal kırıklığına uğrar ve yüksek bir takip arzusu nedeniyle işleri zamanında bitirememe içerir. yeni ve farklı deneyimler.



Ashwini Erkek Özellikleri 

Ashwini Nakshatra'da doğmuş bir erkekseniz, oldukça sakin ve sakin görünüyorsunuz. Sessizce çalışmayı ve hayattaki hedeflerinize ulaşmayı seven son derece yetkinsiniz. Ayrıca doğada da kararlısınız ve çoğu zaman ruh halinizi ele almak zordur. Birine güven duyduktan sonra, onlar için büyük fedakarlıklar yapmaya hazırsınız. Kendiniz üzerinde sıkı bir kontrolünüz var ve en korkutucu durumlarda bile sakin kalıyorsunuz. Yavaş ama düşünceli hareket ediyorsun ve her zaman başarmak için bir dürtüyle çalışıyorsun. Sen bir temizlik manyağısın ve hayatında oldukça düzenlisin.

Ashwini Kadın Özellikleri Ashwini Nakshatra'da doğmuş bir kadınsanız, o zaman manyetik bir auraya sahipsiniz


Nakshatra Kadının Kariyer Eğilimi


Ashwini Nakshatra kadınları, idari ve tıbbi uzmanlık alanlarının ilgisini çekecek. Bununla birlikte, bu Nakshatra'ya ait kadınlar çok hırslı olmayabilir ve aile veya sosyal hizmet için mesleklerinden vazgeçme eğiliminde olabilirler.

Aswini Takım yıldızı, Mars ve Ketu gölge gezegeni tarafından yönetilir ve sembolü at başıdır. Zararlı bir takım yıldızıdır.

Aswini Nakshatra doğumlu olanlar, geniş alınlı ve normal büyüklükte burunlu insanlar olur. Bunun yanın sıra büyük, parlak ve güzel gözlere sahip olurlar.

Bu takım yıldızında doğanlar refah ve konforu severler. Azim ve sadakat, bu kişilerin öne çıkan güçlü özelliklerindendir.

Ahlaksız ve yasadışı işleri sevmezler. Ekmeklerini, azmederek ve çalışarak kazanmayı isterler.

Sert ve güçlü bir kişiğe sahip olduklarından kolay kolay arkadaşlıklar kuramazlar. dışarıdan sakin görünen ama özünde güçlü bir kimliğe sahiptirler. Bu kişiler entelektüel varlıklardır.

Evlilikleri genellikle normal bir yaşta, yirmi altı ile otuz arasında gerçekleşir

Sinirsel hastalıklarıdan, migren, epilepsi gibi sorunlardan muzdarip olabilirler.

Ashwini Nakshatra 1. Pada: ilk çeyreği Koç Navamsa'ya gelir ve Mars tarafından yönetilir. cesaret, güçlü faaliyet ve bağımsız bir ruh tarafından egemendir.enerji, sürücü ve inisiyatif ile kutsanmıştır.
Pada 1: Koç burcundadır Navamsa, Mars tarafından yönetilir. Bu insanlar zeki ama konuşmada agresiftirler. Kazalara eğilimli oldukları için dikkatli sürülmeleri gerekir.

Ashwini Nakshatra 2. Boğa burcu . Venüs tarafından yönetiliyor. Becerikli ve pratiktir, zarif ve zekice olan her şeyi birleştirir. Tüm maddi fikirler ve düşünceler bu padada tezahür edecektir
.
Pada 2: Boğa Navamsa'da düşer, Venüs tarafından yönetilir. Bu insanlar materyalisttir, güzel sanatlara da ilgi duyarlar.
Ashwini Nakshatra 3. Pada: İkizler Navamsa'sına düşüyor. Merkür tarafından yönetilir iletişimsel ve mizah yönü ile ilişkilendirilir. hızlı karar verme özelliğine sahiptir ve çeşitli zihinsel faaliyetlerde uzmanlaşmaktadır.

İkizler Navamsa Merkür tarafından yönetilir. Bu insanlar iyi konuşmacılardır. Tartışmacı, tartışmaları kazanmalarını sağlayın.

Ashwini Nakshatra 4. Pada: Yengeç Navamsa . Ay tarafından yönetilir. Zihinsel ve fiziksel iyileşme, burada baskın olan faktördür. asıl husus şefkattir.

Pada 4: Ay tarafından yönetilen Yengeç Navamsa'da. Bu insanlar zihinsel olarak dolaşıyor. Hiçbiri aileye meyletmez, sonunda kariyer cephesinde taviz verir.

ashwını nakshatra'da Mars bizim eylemimiz, enerjimiz ve cesaretimizdir. Hayatımızın öfke cesaret saldırgan tarafını temsil ediyor.
 

Ashwını Nakshatra Gezegenler 

Güneş : kişi bilgili ve zeki, ebeveynlerine Babaya saygı gösterir.

Ay : kadınlarla ilgilenecek, başkalarına kaba hilebaz çıkarcıdır

Merkür :fahişelerden hoşlanır, gösteriş yapmayı sever.

Jüpiter : servet, güç ve otorite ile ailesinin başı olur.

Venüs : iyi yemek yiyemez, diğer hanımların peşinden koşar ve sorunları davet eder, ancak topluma iyi işler yapar.

Satürn :Ailesinden kovulacak, annesinin sevgisinden hoşlanmayacak.




Ashwini Nakshatra 1. Pada: ilk çeyreği Koç Navamsa'ya gelir ve Mars tarafından yönetilir. cesaret, güçlü faaliyet ve bağımsız bir ruh tarafından egemendir.enerji, sürücü ve inisiyatif ile kutsanmıştır.



Ashwini Nakshatra 2. Boğa burcu . Venüs tarafından yönetiliyor. Becerikli ve pratiktir, zarif ve zekice olan her şeyi birleştirir. Tüm maddi fikirler ve düşünceler bu padada tezahür edecektir.



Ashwini Nakshatra 3. Pada: İkizler Navamsa'sına düşüyor. Merkür tarafından yönetilir iletişimsel ve mizah yönü ile ilişkilendirilir. hızlı karar verme özelliğine sahiptir ve çeşitli zihinsel faaliyetlerde uzmanlaşmaktadır.



Ashwini Nakshatra 4. Pada: Yengeç Navamsa . Ay tarafından yönetilir. Zihinsel ve fiziksel iyileşme, burada baskın olan faktördür. asıl husus şefkattir.

DAHA FAZLASI..

NEW 7803475076174491242

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item