Navamsa'da Atmakaraka

 🎈Navamsa'da Atmakaraka🎈

1. Soyluluk ve kraliyet ailesinde doğum, Atmakaraka Navamsa Lagna'da veya 1. evdeyse ortaya çıkar. Navamsa Lagna'nın efendisi AK ile birleşirse, kişi mütevazi koşullarda doğmuş olsa bile, bir kralınkine benzeyen yüksek kazanımlar ve konum elde edilir. Öte yandan, AK Navamsa Lagna'ya açı veriyorsa, o zaman kişi doğuştan kraliyete sahiptir. Raja-yogaların gücü aynı zamanda birinci evin karakası olan Güneş'in gücüne, konumuna ve çağrışımlarına da bağlıdır.

2. Atmakaraka 2. evdeyse (lagna AK'den 12. evde), o zaman kişi feragat etmiş ve hatta muhtemelen bir azizdir (eğer burçta ek olarak başka kriterler de geçerliyse).

 Satürn 12. evin karaka'sıdır ve bu nedenle ya bir sannyasi'nin (resmi bir feragat) ya da insani amaçlarla yardım veren birinin yolunu gösterir. Venüs güçlüyse ve özellikle Ketu ve Satürn Venüs'e katılıyorsa veya karşılıklı açı yapıyorsa, o zaman kişi tapasya veya yogik çileler uygular.

3. Atmakaraka 3. evdeyse (lagna AK'den 11. evde), o zaman kişinin birçok yüksek sosyal bağlantısı olabilir, popüler ve etkili olabilir, zengin ve birçok girişimde başarılı olabilir. Güçlü ve başarılı kişiler arasında dostları vardır.

4. Eğer Atmakaraka 4. evdeyse (lagna AK'den 10. evde), o zaman kişinin işi Dharma'nın başarılı performansına önemli bir katkı sağlar. 10. evin çeşitli karakalarının gücü, karmanın gerçekleştirildiği yolları gösterir. Merkür ve Jüpiter güçlüyse, o zaman yardımseverdir, iyi bağlara sahiptir ve çeşitli çevrelerde hareket eder. Güneş güçlüyse, kişi raja yoganın etkilerinden keyif alır. Satürn güçlüyse, çok çalışarak ve fedakarlık yaparak geçmiş günahların sonuçlarını temizler.

5. Atmakaraka'nın 5. ev konumu (AK'den 9. evdeki lagna), dharma'nın emirlerini çok ciddiye alan çok dürüst bir kişiyi gösterir. Çok fazla punyanın sonuçları, sadhana (ruhsal uygulama) gerçekleştirme, ileri düzey ruhçularla tanışma ve onlardan öğrenme ve dünyada Hakikati yayma amacına hizmet etme fırsatları getirir.

6. Eğer Atmakaraka 6. evdeyse (lagna AK'den 8. evde), o zaman kişi geçmiş yaşamlardan gelen stigmatik karmalardan kaynaklanan birçok zorlukla yüzleşir. AK'nin böyle bir yerleşimine sahip kişinin Satürn'ü yatıştırması önerilir. Daha da önemlisi, Satya Narayana Vrata'yı düzenli olarak veya olabildiğince sık yapmalıdırlar. Maha-mantra'nın okunması, mevcut çağ olan kali-yuga'daki herkes için nihai olarak faydalıdır.

7. 7. evdeki Atmakaraka'nın konumu (AK'den 7. evdeki lagna) oldukça uğurludur ve kişiye iyi bir eş ve birçok faydalı birlikteliğin zevkini bahşeder. Kişinin kalbi temiz, iyi niyetli ve herkese karşı şefkatlidir.

8. Eğer Atmakaraka 8. evdeyse (lagna AK'den 6. evde), o zaman sonuçlar 6. evinkine benzer. Yerli, çözülmesi zor can sıkıcı sorunlarla karşılaşabilir. Duygusal ve ev içi süreksizliğin yanı sıra uzun ömürlülüğü zorlayan fiziksel rahatsızlıklar, bu tür yerliler için sorun olabilir. Maha-mantra ve Vishnu-sahasra-nama stotram'ın okunması ve Satya Narayana Vrata'nın icrası nihai olarak faydalıdır. Yerli ayrıca tüm ilişkilerinde doğruluk ve açık sözlülük uygulamaya çalışmalıdır.

9. Atmakaraka'nın 9. ev konumu (AK'den 5. evdeki lagna) belki de en hayırlı olanıdır ve kişi için bhagya'nın (talih) tam sonuçlarını getirir. Güçlü bir Güneş raja-yoga getirir ve kişinin eğitim ve ruhani çevrelerde çok etkili olmasını sağlar. Eğer Jüpiter güçlüyse, o zaman kişi kendini idrak etmiş ruhların veya daha yüksek bilgide ilerlemiş olanların kutsamalarını aldıktan sonra kendi başına bir guru olur. Maddi olarak konuşursak, böyle bir yerlinin bu dünyada hiçbir kaygısı yoktur.

10. Eğer Atmakaraka 10. evdeyse (lagna AK'den 4. evde), o zaman aile, ev ve anne aracılığıyla mutluluk kazanılır. Mal ve mülkle bereket, yakın dost ve dostlarla saygı ve sevgi artar. Bu tür sonuçların tezahür etme derecesi, Ay'ın Navamsa haritasındaki gücüne, konumuna ve birlikteliğine bağlıdır.

11. Cesaret ve yetenek, Atmakaraka haritanın 11. evindeyken (lagna AK'den 3. evde) herhangi bir görev sonucunun yerine getirilmesidir. 
kişi  zekidir ve görevlerin yerine getirilmesinde sağlam bir zihne ve sarsılmaz bir kararlılığa sahiptir. Sorunları hızlı bir şekilde çözebilme ve kriz durumlarında kararlı davranabilme yeteneğine sahiptir. 
Eğer Mars güçlüyse, kişi raja-yoganın sonuçlarını Ruchaka Maha-Purusa-yoganınkine benzer şekilde alır. Kişi, herhangi bir yüzleşme durumunda cesareti ve korkusuzluğu nedeniyle başkaları tarafından saygı görür veya takdir edilir.

12. Eğer Atmakaraka 12. evdeyse (lagna AK'den 2. evde), o zaman kişi Vişnu'nun eşi Lakshmi-devi'nin kutsamalarının bir sonucu olarak kolayca servete kavuşur. Aynı anda Merkür, Jüpiter ve Venüs güçteyse, o zaman kişi, tanrıça Sarasvati'nin kutsamaları sayesinde bilgiye ulaşabilir. 2. evin efendisi 5. ve/veya 9. evin lordu ile birleşirse, kişi Dhana-yoga'nın (zenginlik) sonuçlarından yararlanır.

Navamsa'da Atmakaraka



Karakamsha Karakamsha Koç burcudur ♈- Kendinizi sık sık başkalarına ait olan çatışma ve kavgaların içinde bulabilirsiniz. Çok fazla zarara neden olabilir. Altınızda çalışan veya ezilmiş durumdaki insanlarla ilgili sorunlar olacaktır. Rastgele dövüşte gereksiz bir Şehit olabilirsiniz.



Karakamsha Boğa burcudur ♉- Kararsızlıktan ve planlanmamış olaylardan korkabilirsiniz, ancak sık sık hareket ederseniz büyük başarı elde edersiniz. Doğal eğilim, daha güvende hissetmek için para kazanmaya yönelik olacaktır.



Karakamsha İkizler burcundadır ♊- Hayat zorlu, rahatsız olacak ama yeterince cesaret harika sonuçlar verecektir. Çok zeki, koşullara göre kolayca değişebilir ve sinirlenebilir. Başkaları aracılığıyla para kazanabilir.



Karakamsha Yengeçtir ♋- Hayat açıkça duyguların etrafında toplanmıştır. İçinde gezinmek için mücadele ederken sık sık güvensiz hissedebilirler. Ancak psikolog, yazar, şair vb olurlarsa aynı duygular onlara refah verebilir. Fikir, kaçmak değil kucaklamaktır.



Karakamsha Aslan'dır ♌- Yüzleşme korkusu yaşayacaksınız. Gereksiz yere sizde şiddet uyandırmaya çalışacak kişilerle sözlü münakaşaya girmemeye çalışacaksınız. Savaşmak için ayağa kalkarsanız, kesinlikle galip geleceksiniz. Meslektaşlarınızdan ve arkadaşlarınızdan farklı olun



Karakamsha Başak'tır ♍- Yerli, ateşten korkabilir. Hayattaki motivasyon eksikliği, sorunların temel nedeni olabilir. Alışılmadık olma ve gelenekleri bozma şansları var.



Terazi'de Karakamsha ♎- Ticarette ve tüccar olarak iyi durumdalar. Her türden insan, varlıkları refaha bağlar. Her zaman ufkunu genişletmeyi düşünmeli ve hayatta kalmaları için önemli olan iletişimlerini keskinleştirmelidirler.


Karakamsha Akrep'tir ♏- Yalnız ve duygusal olarak tatminsiz hissedebilirler. Beslenmeden yoksundurlar. Anneye sorunlar, onlara acı verebilir. Gizli sorunlar ve düşmanlar sürekli bir zorluk kaynağıdır. Dikkat çekmezlerse manevra yapmayı öğrenebilirler.

Yay burcundaki Karakamsha ♐- Yerli, hareket halindeki bir araçtan veya yüksek bir yerden düşerek kazalara maruz kalır.

Her şeyden çok statülerinin düşmesinden korkarlar. Zirveye ulaşmak onlar için sorun değil ama var güçleriyle zirvedeki konumlarını koruyorlar.

Karakamsha Oğlak burcudur ♑- Suda yaşayan hayvanlar, kuşlar, cilt, yaralar veya habis tümörlerden kaynaklanan sorunlar olabilir.

Bu sutra, yaşamdaki çeşitli alanlardan kaynaklanan çeşitli sorunların bir göstergesidir. Yerlinin çok dikkatli olması gerekiyor.

Karakamsha Kova'dır ♒- Dindar, Hayırsever, Sosyal Hizmet Görevlisi. T

apınaklara, yollara, yetimhanelere, sivil toplum kuruluşlarına vb. bağışlar. Her zaman toplumla ve ilerlemesiyle ilgilenir.

Sosyal konular hakkında çok sesli.



Balık burcundaki Karakamsha ♓



Çok Manevi, Dürüst, Dindar ve iyi bir hayat inşa edecek.










DAHA FAZLASI..

vedıc astroloji 8064039222658210429

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item