Haritanızda Rahu'nun yerleştirildiği evle

Haritanızda Rahu'nun yerleştirildiği evle

lgili konuları korumak ve geliştirmek için, etraflarında gizliliği koruyun.

(Bu bir koruma biçimidir!)

Aynı şey bağımlılıklar için de söylenebilir. Bağımlılık, öz denetim eksikliğidir, belirli bir şeyin saplantılı bir şekilde kullanılmasıdır ve bu genellikle yeniden sefalete yol açar Rahu'ya sığınmak,hiç bitmeyen bir yanılsama ve sefalet döngüsüne yol açar




1. evde Rahu:


kendiniz hakkında gizliliği koruyun.

Fiziksel güçlü ve zayıf yönlerinizi ortaya çıkarırken dikkatli olun.

Aksi takdirde, başkaları tarafından manipülasyona veya yargılanmaya açık ve savunmasız hissetmenize neden olabilir.



2. evde Rahu:

 mali durumunuzu veya maddi varlıklarınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. aksi halde istenmeyen ilgi veya kıskançlık ve negatif enerjiyi çekebilir. Maddi zorluklar yaşayabilirsiniz

3. evde Rahu:


Gerçek düşüncelerinizi veya ağınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. Sözleriniz veya bağlantılarınızla başkalarını manipüle etme eğiliminiz olabilir ve bunu ifşa etmek itibarınıza zarar verebilir. Kardeşler kuzenler hakkında yorumlarda bulunmayınız

4. evde Rahu:


Aile geçmişinizi veya Anne ile duygusal zayıflıklarınızı başkalarına ifşa ederken dikkatli olun. Kökleriniz hakkında güvensiz hissetme veya ev ortamınızı kontrol etme ihtiyacı duyma eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, kendinizi savunmasız hissetmenize neden olabilir.

5. evde Rahu:

Çocuklarınızın yeteneklerini, borsa kazançlarını veya romantik ilişkilerinizi açığa çıkarırken dikkatli olun.

Meşguliyetleriniz veya aşk ilişkileriniz aracılığıyla onay arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, istenmeyen ilgi veya kıskançlık çekebilir.

6. evde Rahu:


sağlığınızı veya çalışma alışkanlıklarınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. Fiziksel sağlığınıza veya iş sorumluluklarınıza takıntılı olma eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, kendinizi savunmasız veya yargılanmış hissetmenize neden olabilir.


7. evde Rahu:


ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı başkalarına ifşa etme konusunda dikkatli olun. İlişkilerinizde yoğunluk veya dram arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, istenmeyen dikkati veya yargıyı negatifliği çekebilir.

Rahu 8. evde:


gizli arzularınızı/uygulamalarınızı veya korkularınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. Gizli gündemleriniz aracılığıyla güç veya kontrol arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, kendinizi savunmasız veya savunmasız hissetmenize neden olabilir.

9. evde Rahu:


Manevi/dini inançlarınızı veya seyahat planlarınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun.

Macera veya yeni deneyimler arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, istenmeyen dikkatleri veya yanlış anlamaları çekebilir.

10. evde Rahu:


kariyer hedeflerinizi veya kamusal imajınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. Mesleğinizde tanınma veya otorite arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmanız istenmeyen ilgi veya rekabeti çekebilir.

11. evde Rahu:


sosyal statünüzü veya grup bağlantılarınızı başkalarına açıklama konusunda dikkatli olun. Arkadaşlıklarınız veya topluluk katılımınız aracılığıyla onay arama eğiliminiz olabilir ve bunu açığa vurmak, istenmeyen ilgi, kıskançlık veya yargıları çekebilir.



12. evde Rahu:


Manevi uygulamalarınız, rüyalarınız ve fantezileriniz etrafında gizliliği koruyun.

Manevi uygulamalarınızı veya rüyalarınızı açığa vurmak, sizi başkaları tarafından manipüle edilmeye veya yanlış anlaşılmaya karşı savunmasız hale getirebilir. Karışıklığa, yanılsamaya ve aldatmaya yol açar.


DAHA FAZLASI..

Rahu Kuzey Karmik Ay Düğümü 3605040489555144328

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item