upapada lagna (ul): 12. evin arudha padası.

upapada lagna (ul): 12. evin arudha padası.

Upa, yakın veya ilgili anlamına gelir. Pada ayak izi demektir.

UL, eşinizin/partnerinizin doğasını yargılamada önemli bir faktördür. Aynı zamanda meyve vermeyen ciddi ilişkileri de gösterebilir -

İlişkide.

UL analiz edilirken güneş zararlı olarak kabul edilmez.

Koç, akrep, Oğlak ve Kova burcuna UL için malefik denir.

Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay ve Balık burçları UL için faydalı kabul edilir.


Evin yansımasına Pada denir . Her evin bir "padası" vardır. Pada kelimesi, bir şeyin ayakta durduğu veya duruyormuş gibi göründüğü ayak anlamına gelir. Evin padası evin sonuçlarını alacağımız yerdir.
Bir evin tezahürü, padasındandır.

Upapada 12. evin padasıdır.12 Ev evlilik, ruhsal yol ve yaşam yolunun yönüdür. Upapada 12. evin yansımasıdır ve onu gösterir. Bir kişi evlenebilir veya vazgeçebilir, hepsi 12'ye bağlı house, bu sonucu Upapada verecektir


UL'den 2H, ilişkinin sürdürülebilirliği için en önemli olanıdır.

2H daha güçlüyse, o zaman –

UL'den zayıf 2H & 2L ise ortalama durumlarda bile ilişkiyi bozabilir.

İkizler UL ise veya UL'den 2. ise, çoklu ilişkileri gösterebilir.
.Birden fazla faydalı konjonktür UL, güzel ve çekici bir eşi gösterir.

Yüce bir gezegen konjonktürü UL, bir maleik olsa bile ilişkiyi koruyacak ve Deb gezegeni tam tersini yapacaktır

UL'ye göre 7H'deki herhangi bir gezegen, örneğin ilişkinize/evliliğinize kimin karşı çıktığını gösterir. UL anneden 7H'deki Ay, ilişkiye karşı çıkıyor olabilir, eğer Satürn ailede yaşlı bir kişi varsa, diğerleri için de aynı şey söylenebilir.


Upapada bize evliliğimiz veya evliliğe dönüşebilecek veya dönüşmeyebilecek ciddi ilişkilerimizden bahsediyor.
Upapada, eşinizin nasıl olduğuna, evliliğinizin veya ilişkinizin kalitesine, süresine ve çocuklara karar veren kişidir.
Upapada'ya ızdırap, aynı zamanda evlenmenin engellenmesi veya sorunlu ilişkiler, kavgalar, boşanma, ayrılık veya aldatma anlamına da gelir. Upapada aracılığıyla bir kişinin evliliği veya ilişkisi hakkında tam bir fikir ediniriz

.

Upapada Lagna'nın hesaplanması.

Upapada'nın hesaplanması çok kolaydır, sadece 12. evden 12. Lord'a kadar sayın. Şimdi 12. evin lordundan itibaren birçok ev sayın. Sayımın bittiği ev, Upapada'nızın olduğu yerdir. Bir kaç istisna var:12. evin yöneticisi 12. evde veya 6. evdeyse, Upapada burcun 9. evine gidecektir.
12. evin yöneticisi 3. ve 9. evdeyse, Upapada burcun 3. evine gidecektir.

Upapada'nın bulunduğu evin adı Upapada'dır.

örnek 1


12. Lord Güneş'tir, 7. evde yer alır. Şimdi 12. evden 7. eve kadar sayın. Sayı 8. Şimdi 7. evden 8'e kadar sayın, buradan sekizinci ev 2. Evdir. Upapada Lagna Terazi burcunda 2. evdir.

Örnek 2
upapada lagna (ul): 12. evin arudha padası.

İstisna: 12. Ev Lordu Venüs 3. Evde, bu nedenle Upapada Lagna 3. Evde, Oğlak burcunda olacak

Örnek 3


İstisna: 12. Evin Efendisi Satürn 12. Evdedir, dolayısıyla Upapada Lagna 9. evde olacaktır.

Upapada Langa

Upapada Lagna, UL olarak gösterilir . Upapada, evlilik ve ilişki amaçları için bir yükselen olarak kabul edilir. Bu yükselen evlilik ya da ciddi ilişkiler hakkında her şeyi anlatır. UL'nin burcu, bulunduğu ev, UL ve UL efendisi olan gezegenler, eşin doğasını, evlilik veya ilişkinin kalitesini ve süresini açıkça tanımlayacaktır.


UL'nin gösterdiği farklı şeyler:-Evlilik ve Ciddi İlişkiler.
Bir kişinin sahip olabileceği evliliklerin veya ciddi ilişkilerin sayısı.
Bir ilişkinin evliliğe dönüşüp dönüşmeyeceği.
Eş, nitelikleri, görünüşü, ailesi ve doğası.
Evliliğin zamanlaması. Evlilikte gecikmeler, inkar ve diğer sorunlar.
Evlilik veya ilişkinin süresi, iyi ve kötü olayları.
Evlilikte veya ilişkide acılar veya nimetler.
Hile veya evlilik veya ilişkide ilişkiler.
Evliliği veya ilişkiyi bitirebilecek olaylar.
Evlilik yoluyla doğan çocuklar.
Evliliğin veya ilişkinin sonunun zamanlaması.

Upapada Lagna'nın rahatsızlığı varsa, bu ilişkide aldatma veya birden fazla partnere sahip olma gibi çeşitli sorunlara neden olur.

Swami Vivekananda


Upapada, GunaPada'ya Dönüşüyor (Vazgeç). En Yüksek Maneviyat Evlilik Yok

Swami Ji, modern dünyanın gördüğü en yüksek azizdir. O gerçek bir sanyasiydi (feragat). UL'yi Guru'nun (Öğretmen) 9. evinde görüyoruz. Gurusu Shri Ramakrishna Paramhamsa tarafından dönüştürüldü. UL, 12. evin tezahürüdür, burada dünyevi zincirlerden kurtulmak için tezahür eder. UL efendisi Güneş, Yay burcundaki Atma Karaka'dır ve en yüksek mertebeden bir Sadhu'yu (Aziz) belirtir. Burada UL, evlilik için değil, gerçek maneviyatı takip etmek için tezahür etti.

Mahatma Gandi


ERKEN EVLİLİK

Mahatma Gandhi, 13 yaşında çok erken evlendi. Burada UL, erken bir ilişkiyi veya evliliği gösteren 2. evdir. Satürn yapışık UL de eş yaşlı olabilir. Kasturba Gandhi ondan bir yaş büyüktü. Yay, Upapada'yı Guru'nun kutsamasıyla uzun süre sürdürdüğü için uzun bir evlilik hayatları vardı. UL lordlarından biri olan Ketu, Marana Karaka Sthana'da olduğundan ve Satürn ile değiş tokuş yaptığında, bu da eşine sağlık sorunları olduğunu gösterir.

Salman Khan


Birçok ilişki Evlilik Yok

Salman Khan çok ünlü bir Bollywood oyuncusudur. İlişkileri hakkında her zaman bir söylenti içinde olmuştur ve ülkedeki en uygun bekarlardan biri olarak kabul edilmiştir.

UL, İkizler burcunda 3. evdir. İkizler burcundaki UL, birçok partneri ifade ettiği için iyi değildir, çünkü İkizler doğal zodyakta çiftleşmenin doğal bir işaretidir. İkinci olarak, UL aynı zamanda Jüpiter'le kavuştu, bu çok iyi, iyi görünen ortakları ifade ediyor ama püf nokta şu ki, Jüpiter 3. evde, bu da onun için Marana Karaka Sthana'dır, bu nedenle Jüpiter ilişkileri sürdürmeye yardımcı olmayabilir.

Ayrıca UL lordu Merkür'ün Rahu Ketu ekseninde yakalanmış ve 8. evde olduğunu görüyoruz. Merkür ve Ketu Yoga iyi değildir ve Merkür, Satürn'ün görünümünden de etkilenir. UL'deki gezegen ve UL efendisi, hem kötü yerleşimden hem de zararlı ilişkiden etkilenmiş. Bu, güçlü bir evlilik reddi olasılığını gösterir.

Yengeç UL'den 2. sırada, ayrıca Ay Kova burcunda zayıf olduğu ve Satürn ile yapışık olduğu için onu sürdürmekte başarısız oluyor. Bu, ilişkide sorunlar olacağını gösterir ve Satürn ayrıca ilişki sorunları nedeniyle gelebilecek kötü şöhreti temsil eder.

Bill Clinton


Evlilikte Aldatma

Eski ABD Başkanı Bill Clinton, ofis çalışanları ve diğer kadınlarla skandal bir ilişki yaşadığı için ilgi odağı oldu. UL Aslan'dır, Güneş kendi burcundadır ve eşinin güçlü olacağını ve aynı zamanda bir iktidar makamına sahip olabileceğini belirtir. Güneş de hükümeti temsil ediyor.

Evlilikte kırılma veya rahatsızlıkları gösteren Upapada'dan 2. ev, Venüs ve Mars'ın zararlı birleşimine sahiptir. Zayıflamış Venüs, bir kadını, Mars aşırı cinselliği gösterir. Bu, yerlinin aşırı cinselliği nedeniyle diğer kadınlarla ilişki nedeniyle evliliğin bozulabileceğini veya bozulabileceğini gösterir.



D60 grafiğinde ne görmeliyiz? Astrolojide neden bu kadar önemlidir?


Varga Çakraları olarak bilinen çeşitli Bölüm haritaları vardır.

Her biri hayatın belirli bir yönünü ifade eder, örneğin D10, Dasamsa'daki 10. ev, Kariyer için atıfta bulunulan toplumda yaptığınız Karma hakkında konuşur. D24 eğitimi gösterir, örneğin: D24'teki 4. ev İlköğretimi gösterir, D24'teki 7. evdeki 7. evin lordu yüksek öğrenim için güçlü bir istek gösterir.

Yüksek seviyede Varga çakraları şunları gösterir:

D1-D12, Fiziksel düzlemde varoluş

D13-D24 - Bilinç düzlemi

D25-D36 - Alt bilinç düzlemi

D37 ve üstü, bilinç üstü anlamına gelir

D60, önceki doğumlardan bu Doğuma kadar taşıdığınız Karmayı ifade eder. Tüm karmalarınızın sonuçlarını tek bir yaşamda almanız mümkün değildir. Bunun belirli bir kısmı taşınan şeydir ve D60 aynı şeyi ifade eder. D60'ın kesin olması için doğum zamanınızın 2 dakikaya kadar doğru olması gerekir.

BPHS'deki Maharishi Parashara (Brihat Parashara Hora Shastra), D1 ve D9'un birleşiminden ziyade D60'a daha fazla önem vermiştir. Aslında Maharishi, Kişilik ve deneyimler gibi bazı önemli şeylerin D60'ta D1'den daha iyi ifade edildiğini söylüyor. Diğer astrolojik yazıtlardan bazıları, sadece lagnadan ve onu Lagna'dan görmekten ziyade D60'taki gezegenlerin konumuna daha fazla önem verir. Ayrıca, geri hareket halindeki gezegenler, önceki doğumlardan taşınan karma ile güçlü bir ilişkiye sahiptir.

DAHA FAZLASI..

vedıc astroloji 6358640664136953736

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item