Vedik Astrolojiye göre Venüs'ü güçlendirmek

Vedik Astrolojiye göre Venüs'ü güçlendirmek için kolay adımlar

Bir haritada güçlü Venüs etkisine sahip olmanın göstergesi.
• Belirgin elmacık kemikleri.
•Güzel saçlar (saç kalitesi Venüs ile ilişkilendirilir)
•Tatlı/çekici ses ve yüz
• Kaynakların kolay kullanılabilirliği.
•Güçlü aura (insanların dikkatini kolayca çeker)
•moda, parfüm veya alışverişte bulunmak
• Pek çok hediye alan ve talipleri cezbedin.
•Güzel el yazısı.
• Kadın olarak kadınlarla iyi ilişkiler Venüs ile ilişkilendirilir.
•maneviyat/dine yatırım yaptı.
Bu, bir haritadaki Venüs'ün gücüne ve saygınlığına dayanmaktadır.
Modaya, alışveriş parfümlerine, çiçeklere, bahçıvanlığa düşkün*.
Bharani Nakshatra
Purva Ashada nakshatra
purrva phalguni Nakshatra
2 ev , 4 ev , 7ev , 12ev 'de bir Venüs'ünüz varsa veya Venüs Boğa, Yengeç, Terazi, Balık veya Ay / Güneş'te Venüs veya Venüs yukarıdaki evlerde Rahu / ketu ile kavuşumda ise Haritanızda güçlü bir Venüs etkisi var.
Rx venüs, ilişki ve finans söz konusu olduğunda inişler ve çıkışlar gösterebilir.
Bu yüzden paranızı akıllıca yatırın ve ilişkilerde çok anlayışlı olun.







Vücudunuzu veya evinizi temiz tutmazsanız, Venüs gezegeninin kötü etkileriyle yüzleşmek zorunda kalırsınız; bu yüzden Venüs'ü memnun etmek için kendinizi ve evi temiz tutun ve her zaman temiz giysiler giyin.


Cuma günü Venüs'ün gözdesi olan beyaz eşyaları kullanın. Örneğin cuma günü beyaz giyinmeyi deneyin veya cebinizde beyaz bir mendil bulundurun. Evin duvarlarında kahverengi veya bej renk almaktan kaçının. Venüs gezegeninin bu olumsuz etkisinden dolayı artmaya başlar.


Beyaz hem Venüs hem de Ay ile ilişkilidir. Böyle bir durumda beyaz objeleri kullanmak & bağışlamak Venüs'ün uğurluluğunu arttırır. İneklere, kargalara ve köpeklere yemekten önce bir miktar yiyecek vermelisiniz. Venüs, bu eylemlerle bir kişinin hayatına karşı naziktir.




Gümüş en çok Venüs'ü çeker, Venüs gümüş giyerek güçlenir. ayrıca platin. Gümüş takmak cilt problemlerini giderir, cilt parlar. Başparmağa gümüş yüzük takmak çok faydalıdır.



Diyetinize beyaz ürünlere yer vererek kanınızı güçlendirebilirsiniz. Sanki her cuma sütten yapılmış şeyler yiyebilirsin. Venüs gününde tuz tüketmezseniz, Venüs'ünüz kesinlikle güçlü olacak ve mutlu bir yaşam sürebileceksiniz.



Bu oruç için, banyo ve meditasyondan sonra beyaz giysiler giyin, 3 veya 21 Venüs Mantra çelengi söyleyin ve prasad olarak sadece süt ve pirinç ürünlerini alın. Bir Divyang'a, özellikle tek gözlü dilenciye lor bağışlamak hayırlı kabul edilir; mümkünse prasad'ı almadan önce yapın.




Evde daha fazla beyaz eşya kullanın - çarşaflar, perdeler, duvar renkleri vb. - Beyaz mendili daima cebinizde bulundurun. -Venüs Yantra'yı gümüş bir parça üzerinde tutun ve yanınızda bulundurun. -Ayinlere göre Maa Lakshmi Friday'a ibadet edin. Lotus çiçekleri sunun ve Lakshmi Sukta'yı okuyun.





Ev yerleşimine göre Venüs için çareler 1. Venüs Ist evinde: her zaman lor ile banyo yapın ve siyah bir ineğe servis yapın. Ayrıca, herhangi bir iş için daima aile büyüklerinden tavsiye alın. 2. Venüs 2. evde: Bal, Khand vb. bağışlamaya devam edin. Ayrıca düzenli olarak Ishta Dev'e ibadet edin.





3. Venüs 3. evde ve tutulmuş: Eşinizle iyi bir ilişki sürdürün. Herhangi bir suiistimalde bulunmayın, aksi takdirde iftira niteliğinde işlemlerle karşılaşabilirsiniz. 4. Venüs 4. evde :: Ma Laxmi'ye Tapın, ona Kheer sunun. Alkolden uzak durun, ablanız ve teyzenizle aranız iyi olsun.
5. Venüs 5. evde: İneğe ve annene hizmet et. Ayrıca yabancı bir kadınla ilişki yaşama. 6. Venüs 6. evde: Karınıza ve tüm kadınlara saygı gösterin, kırmızı ineklere hizmet edin. 7. Venüs 7. evde: Beyaz, siyah ve kırmızı ineklere düzenli olarak servis yapın. Ayrıca kayınvalide ile herhangi bir iş yapmayın.

DAHA FAZLASI..

Venüs(Shukta ve Sikuru) 2192950855265470323

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item