Astrolojide Bakır Önemi

Astrolojide Bakır Önemi


Astrolojide Bakır, Güneş ve Mars Venüs ile ilişkilendirilir, bu nedenle bakır kaplardan su içmek canlılığı ve enerjiyi artırır.

Ay için de iyi bir şifadır - bakır veya gümüş kaplardan su içmek ayı güçlendirir, sezgi gücünü artırır ve ayın sıkıntısını giderir. 

Bakır Kaplarda pozitif olarak depolanan su, suyu şarj eder ve bir arıtma görevi görür. 
Bakır, antibakteriyel ve antiinflamatuar özelliklere sahiptir.
Bakır kaplardan içme suyu, iyi sindirim, cildi besler ve beyin fonksiyonlarını canlandırma gibi sayısız sağlık yararı sağlar.

Ayurveda'ya göre, bakır bir kapta depolanan su, vücudunuzdaki ateş, hava ve su elementleri olan (vata, kapha ve pitta) üç doshayı da dengeleme yeteneğine sahiptir.

Bakır kapta depolanan su, kimyasına göre moleküler yapısını değiştirir...

İnsan böyle bir su içerse vücudunun yüzde 70'i su olduğu için birçok sağlık sorunu gider.



Astrolojide Bakır Önemi




Ayurveda'nın kademeli olarak artmasıyla birlikte bakır, birçok evde çeşitli nedenlerle kullanılmaya başlandı. Bakır metalinin yerli kullanımı yüzyıllar boyunca büyük ölçüde arttı. İnsanlık tarihi boyunca bakır, bakır çağından modern çağa kadar uzun bir yolculuk yapmıştır.

Bakır metalinin güvenilirliği bu dönemde azalmadı ve tüm dünyada yararlı bir sağlık önlemi olarak muazzam bir şekilde artıyor.

Suyu bakır bir kapta veya bakır metal bir şişede 8 saat veya daha fazla sakladığımızda, suyun hidrojen ve oksijen iyonlarıyla karışarak iyonlarını suya salar. 

Bu süreç bir oligodinamik etkidir. Bakır metali antioksidan, anti bakteriyel, anti inflamatuar, anti kanserojen özelliklere sahiptir.

8 Bakır Metal Kullanmanın Önemi

Bakır, hemoglobin oluşumunda ve hücre yenilenmesinde önemli bir role sahiptir. Ne yazık ki insanlar vücutlarında gerekli olan bakır pigmentlerini oluşturamazlar. Bu nedenle, bakırı yemekle veya suyla veya başka bir şeyle almanız gerekir. Bakır, insan vücuduna çeşitli şekillerde faydalıdır. Bakırın bazı faydaları aşağıda listelenmiştir.Yaraları daha hızlı iyileştirir: Bakırın sergilediği özellikler takdire şayandır. Özelliklerine ek olarak bakır, cilt rejenerasyonu olarak bilinen cilt hücrelerini yeniden oluşturma yeteneğine sahiptir. Ayrıca bakır, bağışıklığınızı güçlendirir ve iyileşme oranını artırır.

Kilo Kaybı: 

Hiç kilo vermenin kolay bir yolunu merak ettiniz mi? Bakır, kilonuzu azaltan vücuttaki aşırı yağların çözülmesine yardımcı olur. Bir kişi dinlenirken bile bakır, yağ yakma durumunda kilo vermeye yardımcı olur. Ancak bu, bakırın çok fazla yağ yaktığı anlamına gelmez.

İnmeyi Önler


 Birçok doktor felç geçiren hastalarına sıklıkla bakırda depolanan suyu tüketmelerini önerir. Bakır, nöbetlerin önlenmesine yardımcı olan anti-konvülsiftir. Antioksidan bir bakır olmak, felç riskini azaltan oksidanları stabilize etmeye yardımcı olur.

Beyin Verimliliğini Artırır:


 İnsan vücudu genellikle elektriksel uyarılar yoluyla beyinle etkileşime girer. Bakır iyi bir iletkendir ve bu uyarılar yoluyla hücrelerin beyinle verimli bir şekilde iletişim kurmasına yardımcı olur.
Yaşlanmayı Kontrol Eder: Eski Mısır'daki birçok Mısırlı, bakırı güzelleştirici bir madde olarak kullandı. Çeşitli güzellik ürünleri, güzellik formüllerine sadece bir antioksidan olarak değil, aynı zamanda cildi yenileyici özellikleri için de bakır aşılar.

Kardiyovasküler 


sisteme yardımcı olur: Bakır, plağı ortadan kaldırarak vücuttaki kan akışını kalbe artırmaya yardımcı olur. Araştırmalar, vücuttaki bakır eksikliğinin kalp kaslarının işlev bozukluğuna yol açarak kalp hastalıklarına yol açabileceğini göstermiştir.

 
Mide Hazımsızlığı:


Daha önce, eski doktorlar midedeki mikropları öldürmek için bakır bazlı ilaçlar reçete ediyorlardı. Ayurveda, bakır kaplarda içme suyunun mideyi detoksifiye ettiğini ve temizlediğini iddia ediyor. Bakır, midenin iç astarındaki iltihaplanmayı azaltabilir ve daha iyi sindirim sistemine yardımcı olur.
 

Enfeksiyonu Önler: 


 Doğal anti-biyotik bakır, bakır kaplarda 8 saatten fazla depolanan su, suyun zararlı mikrobiyalini öldürmeye yardımcı olur ve suyu mikroplardan arındırır. Bakır, kolera, S. Aureus ve E. Coli ile birlikte diğer bazı su kaynaklı hastalıkları önler.


DAHA FAZLASI..

Tütsüler 2650632615434859695

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item