Bhrigu Bindu nedir?

 Bhrigu Bindu nedir?

Brighu Bindu veya Kader Noktanızdır.

Doğum haritasındaki herhangi bir evin parçası olabilecek burçta özel bir noktadır. 

Rahu ve Ay arasındaki orta noktadır. 

Aynı zamanda Vedik astrolojinin eşsiz bir parçasıdır. Kişinin geleceğine bakmanın bir alternatifi veya farklı bir yoludur.

 Bu kavram Sage Bhrigu tarafından tanıtıldı.

 Bu kavramın Rahu'nun doğum haritasındaki konumuna dayandığı varsayımı, onu haritanızdaki kader noktası yapar.

 Kariyeriniz ve yaşam yolunuz gibi pintlerde gezinmenize yardımcı olacak şey budur. 

Tekrarlanan istişarelerimde, grafikteki diğer okumalarla da bağlantılı olduğunu gördüm.

 Brighu Bindu, grafiğinizin diğer yönlerine aracılık eden noktadır. Bunu hesaplamanın en temel yolu, ilk önce Rahu'nun haritada nerede olduğunu analiz etmeniz ve ayrıca Ay'ın konumunu anlamanızdır. 

Bunu yerleştirdikten sonra, bu iki gezegen arasındaki mesafeyi derecelerine göre hesaplamalı ve dereceyi 2'ye bölmelisiniz. Şimdi, 2'yi Rahu'dan böldükten sonra elde ettiğiniz dereceyi saymalısınız. 

Hangi eve girerseniz girin, Brighu Bindu veya Kader Noktanızdır.
Bhrigu Bindu

Bu aslında kaderinizin o evin etrafında döneceğini gösteriyor

 Bunu kendi başınıza yapabilirsiniz, ancak bir astroloji danışmanından tavsiye almanız daha iyidir. Bunun nedeni, size Brigu Bindu'nuzun ne olduğuna dair çok doğru bir hesaplama yapmaları ve aynı zamanda okumayı çok daha iyi anlamanıza yardımcı olmalarıdır. İnternette gezinmek ve doğum haritanızın gerçekte ne söylediğini deşifre etmeye çalışmak sizin için kolaydır. Ancak bir astroloji danışmanına gittiğinizde. Sadece haritanızı anlamanıza yardımcı olmayacaklar, aynı zamanda doğum haritanızın bu anlayışlarıyla yaşamınızda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda size rehberlik edecekler.

Bu nedenle, bu sürece dahil olan her şeyi ilk önce anlamadan sonuçlara varmayın. Bu aynı zamanda Brigu Noktasını yanlış hesaplamış olmanız da olabilir. Kendi başınıza yapmak o kadar zor olmasa da, bu olasılık için hala yer var. Ayrıca, bu tek başına incelenmemelidir. Kişinin çizelgesinden anlaşılan başka birçok faktör vardır, bu yüzden kendi hayatınız veya sevdikleriniz hakkında herhangi bir anlayışa geçmeden önce her şeyi anlayın.

Bu, astrolojide birinin kaderini önceden belirleme yönteminden biridir. Aynı zamanda kader noktası olarak da adlandırılır. Kader sürekli olarak birinin hayatı ile ilişkilidir.

 Bu, kişinin kariyerini ve ilgisini kontrol etmek için en ideal yaklaşımdır.

Bhrigu Bindu (BB), Rahu ve Ay arasında var olmayan bir matematiksel orta noktadır; ve sık sık emredici sonuçlar verir. Haritada son derece hassas (kader) bir nokta olarak görülüyor.

Bhrigu-bindu olarak bilinen Rahu ve Ay arasında var olmayan bir orta noktada bir gezegenin etkilerinin ardından seyahat beklentisi. Doğum haritasındaki son kavuşumdan sonra Ay'ın Rahu'dan ne kadar ilerlediğini keşfettikten sonra belirlenir. Bu nokta çok hassastır. Herhangi bir gezegen, faydalı veya zararlı (Rahu ve Ketu'yu sayarsak) seyahat açıları sırasında veya bu orta noktada kavuşum yaptığında, bireysel olarak bazı büyük veya zahmetli durumlar meydana gelir. 'Kombinasyon' ile seyahatin etkileri 'Perspektif' ile olanlardan daha güçlüdür. Şurada burada, en az iki faydalı gezegen aynı anda seyahat ettiğinde veya bu Bhrigu-bindu'ya bakış açısıyla seyahat ettiğinde, iyi sonucun boyutu olduğu gibi artar. Aynı şekilde, en az iki zararlı gezegen bu noktaya seyahat ederse veya perspektifi bu noktaya gelirse, olumsuz sonuçların boyutu artar.



Doğum Haritası Yorumlama


Kader Noktası olmak - kaderin evin (Bhrigu Bindu'nun düştüğü yer), yöneticisinin, nakshatra'nın, nakshatra efendisinin ve bu evi etkileyen gezegenlerin (konum ve açı bakımından) asıl işi olacağını anlayabiliriz. Astrolog bariz bir sonuca varmalı ve bir yerli için bu etkilerle ilgili önceden belirlenmiş belirli sonuçları tercüme etmelidir.

BB'nin burcunu/yıldız grubunu ve belirli düzenleyicileri (burç cetveli, nakshatra), Ay'dan konumlandırarak, BB'deki doğum açılarını, Arudha bakış açısından Ev tasvirini incelememiz önemlidir. Göksel beden üzerinde açık bir vurgu yapmalıyız.

Bhrigu Bindu konum evi aynı şekilde önceki varoluştan gelen bekleyen karma ile konuşacaktır. Düzenli benefiklerin/malefiklerin seyahatleri, bekleyen karma bağlı sonuçların görünümünü gösterecektir.

Bhrigu Bindu farklı evlerde

Bhrigu bindu kendra(çeyrek) evlerde(1,4,7,10) daha az çaba ile var olan erken başarıyı gösterir.

Trikone(trinal) evindeki Bhrigu bindu, muazzam bir karma ölçüsünü gösterir, trine evindeki BB, büyük miktarda eğitim, öğrenme ve içgörüden kaynaklanır.

Dusthana evlerindeki Bhrigu bindu (6,8,12), günlük yaşam boyunca muazzam çabalarla Geç başarı gösterir.

Birinci evdeki Bhrigu Bindu, kendi çabalarından sonra karma gösterir.

İkinci evdeki Bhrigu Bindu, aile, zenginlik, eğitim, şarkı söyleme bankacılığı ve fon ile karma ortağı gösterir.

Üçüncü evdeki Bhrigu Bindu, yoldaşlar, sistem ve daire, ticaret, kısa yolculuk, akrabalık, resim, yetenekler, seyahat, medya, BT, PC, medya ve beste yoluyla karma gösterir.

Dördüncü evdeki Bhrigu Bindu, karmanın ev, anne, mülk, araç, eğitim ile bağlantılı olduğunu söylüyor.

Beşinci evdeki Bhrigu Bindu, karmayı yaratıcılık, içgörü ve üzerinde çalışma, öğrenme, Astroloji, bilim, yönetim, ortak kapasite, hükümet sorunları, çocuklar, içerik kompozisyonu ve diğer dünyalar aracılığıyla anlatır.

Altıncı evdeki Bhrigu Bindu, çabalara, Sıkı çalışma, çalışma, günlük faaliyetler, yasal hizmet, anne tarafının akrabası, mahkeme, kovuşturma ve terapiye eşlik eder.

Yedinci evdeki Bhrigu Bindu, refakatçi, bağlantı, ortak çaba, iş, evlilik, ilerleme ve birliktelik yoluyla karma gösterir.

Sekizinci evdeki Bhrigu Bindu, aşırı çabalar, sigorta, endüstri, yasama sorunları, stres, tıbbi, diğer zenginlikler, hak edilmemiş nakit gizemi ve astroloji ile zor karma gösterir.

Dokuzuncu evde Bhrigu Bindu, daha yüksek asmak, eğitmek, ders vermek, uhrevilik, dharma, yasama sorunları, hukuk, adalet, uzun seyahat ve kader yoluyla karmaya sahip

Onuncu evdeki Bhrigu Bindu, İş, kötü şöhret, yasama sorunları Govt., baba aracılığıyla karma diyor.

On birinci evdeki Bhrigu Bindu, Arkadaş çevresi, beklentiler ve dilekler, istekler, nakit, tedarik, kıdemli akraba, web, bilim, uzay, yenilik, endüstri ile karmayı gösterir.

On ikinci evdeki Bhrigu Bindu, yabancı, ayrılık, moksha, başkalarına hizmet, hediyeler yoluyla karma gösterir.


Brighu Bindu Transit Yorumlama


Herhangi bir gezegenin, seyahat perspektiflerinde faydalı veya zararlı veya Bhrigu Bindu ile kavuşum yaptığı noktada, sırasıyla olumlu veya olumsuz olması beklenir . Bu nokta üzerindeki bağlaçlar, perspektife göre olanlardan daha uygundur.

Gezegenleri Bhigu bindu üzerinde veya açıyla dolaşmak, hatasız olarak emredilmiş sonuçlar verir. Sıklıkla karakteristik olan malefik (Satürn, rahu, ketu, güneş, mars) olumsuz ve doğal faydalar (Jüpiter, Venüs vb.) olumlu sonuçlar verir.

'Kombinasyon' ile seyahatin etkileri 'Angle' ile olanlardan daha güçlüdür. Bazı durumlarda, en az iki faydalı gezegen sürekli bu Bhrigu-bindu üzerinden seyahat ettiğinde veya açı yaptığında, iyi sonucun boyutu düşünülen her şeyi artırır ve zararlı sonuçlar olumsuz sonuçlar verir.

Gezegenlerin Bhrigu Bindu noktasına seyahatleri (Ay'a rağmen Rahu/Ketu'nun ve farklı gezegenlerin orta noktalarını sayarsak) özellikle merkezlerin dasa/bhukti zamanlarında veya orta noktayı şekillendiren gezegen içindeki bhukti dönemlerinde çok büyük olacaktır.

Jüpiter : Bu ılımlı hareket eden faydalı gezegen iyi sonuçlar verebilir, örneğin çalışmalarda ilerleme; iş almak; evlilik; bir çocuğun doğumu; yönetimde ilerleme; iş hayatındaki faydalar; endüstrinin genişletilmesi; seyahat; uzun süredir devam eden rahatsızlıktan iyileşme; Uzun bir süre önce sevilen isteklerin tatmini vb. Jüpiter her zaman yoldaşların ve benzerlerinin yardımıyla rahatsızlıkların giderilmesine yardımcı olur.

Merkür ve Venüs : Bu hızlı hareket eden faydalı gezegenler harika sonuçlar verebilir, örneğin uzun bir süre sonra ilişkilerle tanışmak; küçük zenginlik kazançları; kısa yolculuklar; şenlikler ve yakın ilişkilerle kutlama vb.

Satürn : Tıbbi sorunlar, evlilik sürtüşmeleri (veya onun bozukluğu, kopması vb.) gibi zararlı sonuçlar; meslekte/işte talihsizlik (iş kaybı, istenmeyen değişimler, ani servet kaybı ve benzeri); yakın ilişkilerin geçmesi vb.

Güneş ve Mars : Bozukluk/hasar gibi küçük zararlı sonuçlar; yakın akrabalardan kısa bir ayrılık; nakit kaybı; münakaşalar veya yanlış değerlendirmeler vb.

Rahu/Ketu : Beklenmedik, büyük ölçekte ve ani kaynaklardan hem olumlu hem de zahmetli sonuçlara neden olabilir. Normalde şaşırtıcı alanlardan gelen ani faydalı veya zararlı sonuçlar (rahu/ketu'nun faydalı veya zararlı olmasına bağlı); Yılan veya zararlı böcekler tarafından çiğnenmesi gibi zararlı sonuçlar; stres/provokasyon; hükümet tarafından gereksinim saldırıları; varlıkların çalınması; istihdamda/evlilik ilişkilerinde talihsizlik vb.


DAHA FAZLASI..

Vedic Astroloji 3262572665264948021

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item