Astrolojide Uzun Ömür Bölümü

Astrolojide Uzun Ömür Bölümü


Bu amaç için standart yaşam süresi, insan haritaları için 108 yıldır. Bu üç bölüme ayrılmıştır:-

Kısa Ömür (Alp Ayu):- 0-36 yıldır.

Orta yaşam (Madhya Ayu):-36-72 yıl arasıdır.

Uzun ömür (Puran Ayu): - 72 -108 yıldır.

Astrolojide Uzun Ömür Temel Kuralları:

Jüpiter ve Satürn:

Sırada, güçlü bir Jüpiter'in kundli'de yüzlerce doshayı öldürdüğü söylendiği gibi , Jüpiter'in haritadaki durumu var. Satürn, karmasınızın gezegeni ve 8. ev için karaka gezegeni olduğu için dikkate alınması önemlidir .

Ashtakvarga'dan da uzun ömürlü olacağı tahmin ediliyor

Kural 1.

Genel bir uzun ömür anlayışına sahip olmak istiyorsanız, o zaman yükselen ve 8. evin efendisine bakın .Her ikisi de hareketli burçta veya biri ikili burçta ve diğeri sabit burçta ise uzun ömür belirtilir.
Her ikisi de ikili burçta ise veya biri hareketli burçta ve diğeri sabit burçta ise orta ömür belirtilir.
Her ikisi de sabit burçta ise veya biri hareketli burçta ve diğeri çift burçta ise kısa ömür belirtilir.

Kural 2.

Yükselenlerin Efendisi ve tüm faydalı gezegenler Kuadranlarda (1, 4, 7, 10) veya Üçgenlerde (1, 5, 9) ise, kişinin uzun bir ömrü vardır. Ardışık evlerde iseler (2, 5, 8, 11) orta ömür, şamdan evlerde ise (3, 6, 9, 12) kısa ömür çıkarımı yapılır.

Kural 3.

Astrologlar, ömrü temsil eden 8. evin aynı zamanda bir trik ev olduğunu söylüyorlar. Bu evde gezegenler rahatsız olur ama herhangi bir uğurlu gezegenin bu eve yerleştirilmesi uzun ömür için iyidir. Mars , Rahu veya Ketu gibi zararlı gezegenlerin bu eve yerleştirilmesi, kişinin yaşam süresi üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir. Etkilenen bir 8. ev ve güçten düşmüş 8. evin Lordu, bir kişinin ömrünü kısaltabilir. Zayıflamış bir Yükselen veya Yükselen'in Efendisi, kişinin hayatında birçok olumsuz durum yaratabilir. 3 6 11'i işgal eden Malefikler, upachaya evleri olduğu için uzun ömür verecektir .





Burçtaki gezegenler ve evler, hayatınızın belirli belirli yıllarında/dönemlerinde olgunlaşır.

Bunun grafik üzerinde oldukça derin bir etkisi var ve bu konuda bir sonuca varmadan önce analiz edilmesi gerekiyor.

Bir ev özellikle güçlü veya zayıfsa, olgunluğunun ve sonraki ifadelerinin etkisi hissedilir olacaktır.

Yükselen Lord Ay'ı içeren evlere özellikle dikkat edin .ve okuma sırasında herhangi bir özel yogakaraka gezegeni vb. Evlerin listeye göre olgunlaşması birkaç ila birkaç yıl sürebilir, bundan sonra kendilerinin en dengeli ifadesini verirler ve yerleşik gezegenleri ve gelen yönleri ile daha iyi etkileşime girerler.

Etkilerinin çoğu oldukça incedir, ancak kendinizi ve yaşam düzeninizi analiz ederseniz, bunları kolayca anlayabilirsiniz.

Evin olgunluk ve yaşınızın yıl listesi


9. Ev Doğumdan 24 yaşına kadar

10. Ev 25 ila 26 yaş

11. Ev 27-28 yaş

12. Ev 29-30 yaş

1. Ev 31-33 yaş

2. Ev 34 ila 36 yaş

3. Ev 37 ila 39 yaş

4. Ev 40 ila 45 yaş

5. Ev 46 ila 51 yaş

6. Ev 52 ila 57 yaş

7. Ev 58 ila 65 yaş

8. Ev 66 yıl ve ölüme kadar

Burç Evlerinin Olgunluğu


Şimdi bunun nasıl çalıştığına dair bazı ayrıntılar , ikamet eden gezegenler, açı yapan gezegenler, dasha-astrolojik zaman, geçişler vb. gibi çeşitli faktörler tarafından değiştirilecek olan genel eğilimlerdir.

Ancak, gerçekleşecek gerçek fiziksel olaylardan bağımsız olarak, ince tema kalacaktır.

Doğumdan 24 yaşına kadar hayatınızın temellerini 'Dharma' olarak atıyorsunuz.

Her türlü deneyim kişisel felsefenize dönüştürülür.

Baba figürleriniz, akranlarınız ve patronlarınız, hayatınızın felsefi çapalarına karar vermede çok önemli bir rol oynamaktadır.

Böylece 9. ev olgunlaşır . 9. ev aynı zamanda uğur evidir. Hayatınız, serveti veya başka bir şekilde buradan gelişir. 24 yaşında hayata bakışınız az çok sabittir. Bu ev, Dharmasthan, aynı zamanda en derin temellerinizin evidir, bu sürenin sonunda veya sonrasında Dharmapati/Dharmapatni'nizle de evlenebilirsiniz.



Genellikle 24-26 yaş arası, kariyerinizin oluşum yıllarıdır . İş yerlerinize, sosyal hareketliliğe, toplumdaki rolünüze ve mesleki başarıya odaklanmakla meşgul olacaksınız. (Kendiniz de baba olabilirsiniz, böylece sorumluluğu daha somut hissedebilirsiniz).

Böylece 10. ev olgunlaştı ve bundan sonra tam sonuçlarını verecek.



Mantıksal olarak 26. yaşından 28. yaşına kadar şanslı olabilir, gelir kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Toplumda daha görünür olabilir, yerli ve yabancılarla, yeni kişilerle ve yeni girişimlerle etkileşim içinde olabilirsiniz.

Uzun vadeli hedeflerinizin ve hırslarınızın temelleri artık daha net hale gelecek.

(Belki yeni bir iş) Böylece 11. ev ince sonuçlarını vermeye başlayacak.



28-30 yaş arası, uzun mesafeli yolculuklar, aileden/arkadaşlardan ayrılma ile oldukça huzursuz bir dönem olacaktır.

Fiziksel kayıplar veya ruhsal aydınlanmalar olabilir.

Yükler alabilir ve her zaman yorgun hissedebilirsiniz. Fiziksel beden ve içinde yaşamaya alışık olduğunuz çevre bir şekilde kurnazca 'azalacaktır'.

(Daha küçük bir eve geçebilirsiniz, bu sizi orantısız derin etkiler)

Böylece 12. ev artık aktiftir ve sonuçlarını vermeye başlayacaktır.



Bu kayıp deneyiminden sonra zinde bir şekilde toparlanacak ve 30'dan 33'e kadar çabalarınızı iki katına çıkaracak, hayatınıza ve sosyal yapınıza istikrar getireceksiniz. Yeniden doğuş gibi olacak, bir şekilde yeni bir kimliğe bürüneceksin.

(Bunlar ince etkilerdir unutmayın, asıl olay bir çocuğun doğumu olabilir, sizi bir baba/anne yapar) Kendinize daha çok güveneceksiniz ve bu güven kalıcı olacak, bu 1. ev vermeye başladı. sonuçları.



33. ila 36. yaş arasında, 2. evinizin sonuçlarını vermeye başlayacağı bir konsolidasyon aşaması olacak.

Ailenizin kaynakları konusunda daha bilinçli olacaksınız ve bundan sonra para kazanmaya, biriktirmeye, yatırım yapmaya ve sonraki yıllarınız için güvence oluşturmaya odaklanacaksınız.

Ayrıca aileniz ve yakın arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamana içsel olarak değer vermeye başlayabilirsiniz.



Burç Evlerinin Olgunluğu




36-39 yaş arası olaylar sizi yaratıcılığa giden yeni bir yolda başlatacak. (bir blog yazmaya başlayabilirsiniz!). İnisiyatifinizi ve bağımsızlığınızı nasıl kullanacağınızı anlayacak ve daha fazla iletişim kuracaksınız. Mahallenizden ve sosyal çevrenizden yeni kişiler gelecek ve yeni maruz kalmanın keyfine varacaksınız.

Böylece 3. ev kendine gelecektir.



39'dan 45'e kadar olan dönemde, güvenlik ve istikrara değer vermenizi ve takdir etmenizi sağlayacak bazı olaylar meydana gelecektir.

(Yeni bir araba veya kalıcı bir ev alacaksınız) Meditasyonun ruhsal istikrarına bile çekilebilirsiniz. Böylece 4. ev olgun ifade seviyelerine ulaşacaktır.



45'ten 51'e kadar, kendinize yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Yaratıcı potansiyelinizi gerçekleştirmek için yeni aktiviteler keşfedebilirsiniz. Ayrıca tanrısallığın varlığını da fark edeceksiniz ve sizi 'saygın bir yaşlı' yapacak olaylar olabilir. Ayrıca çocuklarınıza daha fazla odaklanmanız ve belki de büyüdükçe hayatlarında onlara rehberlik etmeniz gerekebilir.



Ardından 51'den 57'ye çıkış modunun başlangıcı gelir ve bundan sonra fiziksel bedeninizin kusurlarının farkına varacaksınız. Köklü hastalıklarınız şimdi ortaya çıkmaya başlayacak.

Ardından 6. evinizin nasıl yerleştirildiğine bağlı olarak düşmanlarınız ve borçlularınız toplanmaya gelecek.

Hayatın ve yaşamanın kırılganlığının farkına varacaksınız.

Bu süptil bir süreçtir ve şimdi 6. aydan itibaren olgun ve aktiftir.



Şimdi 57-65 yaş arası dönem geliyor. Sonunda, kendinle olan ilişkinin önemli olduğunu derin bir içsel düzeyde fark edersin. Ya tefekkürde ya da arabuluculukta kendinizle daha fazla zaman harcarsınız. Manevi gelişim ve uygulama hakkında daha fazla kitap okuyabilirsiniz. 7. evin ince mesajı, önce kendinizle bir ilişki kurmanız ve gerçek Benliğinizi bulmanız gerektiğidir! Böylece bundan sonra, 11. ev gerçekten sizi kendinize daha çok yaklaştırması gerektiği gibi işlemeye başlar.



Ve sonra, fiziksel bedenin ölümüne kadar son 65. doğum günü. Ölüm ve nihai yeniden doğuşla ilgili soruları anlayacak ve yüzleşeceksiniz. Son 8. eviniz de olgunlaştıkça ve sonuçlarını vermeye başlarken, bu son derece gizli gizemleri deneyimlemeye ustaca hazır hale getirileceksiniz .



Böylece ortalama bir insanın hayatı ortaya çıkar. Kendinizi gözlemleyebilirseniz, bu çok güzel. Yaşamın her aşaması için gezegensel ve işaret güçlerinin etkileşimleri tarafından incelikle hazır hale getirilirsiniz. Tarafsız bir şekilde gözlemleyebilirseniz, hayat oldukça dengelidir. Kendinizi analiz edin ve kendi Güzelliğinize tanık olun!

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 3785213638647859227

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item