Arudha Lagna nedir?

Arudha Lagna nedir? Arudha lagna dış dünyada sergilediğimiz görüntüdür. Ne olduğunuzu ve yapmaya çalıştığınız şeyin insanların sizi nasıl a...

Arudha Lagna nedir?


Arudha lagna dış dünyada sergilediğimiz görüntüdür.

Ne olduğunuzu ve yapmaya çalıştığınız şeyin insanların sizi nasıl algıladığından tamamen farklı olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Arudha karmanızın yansımasıdır.

her şeyden önce arudha lagna navmansha, dashmansha vb.

Arudhalagnanın _grafik, dünyaya yansıyan tüm kişiliğini ve karma'yı gösterir.

Arudha navmansha grafiği, insanların evliliğinizi nasıl algıladığını gösterir.

dashmansha, insanların kariyerinizi ve karmanızı nasıl gördüğünü gösterir.

arudha yapmak Herhangi bir haritada lagnanın konumuna göre üç adım vardır..

Bu şekilde arudha'yı kontrol edebiliriz her bir bölünmüş haritanın

Arudha Lagna'nın Kullanımı


Arudha lagna maya, yanılsamalar, algılar ve izlenimlerle ilgilendiğinden , çeşitli materyalist şeyleri yargılamada çok önemlidir. Örneğin, Parasara ve Jaimini, AL'den 11. ve 12. evlerin finansal kazançlar ve harcamalar gösterdiğini öğretti.



AL'den 3. ve 6. evlerdeki doğal malefikler, düşmanlara sert vuran cesur bir kişi olarak algılanan birini gösterir. Bu tür izlenimler genellikle maddi olarak başarılı insanlar hakkında oluşturulduğundan, AL'den 3. ve 6. sıradaki malefikler kişiyi cesur ve maddi olarak başarılı kılar.



AL'den 3. ve 6. evlerdeki doğal faydalar, kişiyi çok nazik ve kamusal davranışlarda ölçülü yapar. Böyle bir kişi başkalarıyla cesurca savaşmaz.

Bu kombinasyon genellikle azizlerin ve aziz ve yumuşak huylu insanların haritalarında bulunur.



D-10'da lagnadan itibaren 10. ev, kişinin toplumdaki gerçek davranışını gösterir. Kişinin kariyerini ve karmasının (iş) gerçek doğasını gösterir.

AL'den 10. Ev D-10'da kişinin toplumdaki davranışlarına ilişkin algılarını gösterir. Daha çok kişinin kariyerdeki durumuyla ilgilenir.





hepimiz arudha'yı biliyoruzgörüntü anlamına gelir, bu yüzden insanların sizi nasıl göreceğini görmek için bu çizelgede birkaç şeyi kontrol etmemiz gerekiyor.

1. arudha lagna lordu kişide iyiye işaret edilirse varlıklı bir aileden olacaktır, eğer lord güçlüyse aile itibarı güçlüdür. 1. eve yerleştirilen gezegen, kişinin görüntüsünden daha ay ve Jüpiter'e dostsa korunacaktır.

2. Arudha lagnadan 2. ev, bir yaşam evidir. Doğal karaka Jüpiter'dir, bu nedenle güçlü bir destek kuvveti olan Jüpiter'in beslenmesidir. Buradaki pozitif gezegenler, ona en iyi desteği vererek Arudha'yı yükseltebilir. Malefikler, temsil ettikleri olumsuzluklarla Arudha'yı aşağı çekebilirler.

3. evdeki gezegen tamasik bir yok edici evdir ve karakası Mars'tır. Bu çok zor bir yerleşimdir ve kırılma niteliği gösterecektir. Tamasik gezegenler desteklendikleri için burada çok sert davranırlar. benefikler doğadan vazgeçmeyi gösterir. Göstergeden 3. eve bakan malefikler acılı/korkunç bir ölümü gösterir” , “Göstericiden 3. eve bakan faydacılar acısız/kolay bir ölüme işaret eder”. ölüm yerini de gösterir.

4. evdeki gezegen mutluluk ve kişinin ailesi, kalacağı ev tipi.

5. eve yerleştirilen gezegen, kişinin öğrenme ve becerileri için elde ettiği başarıları ve takdiri gösterir. Buradaki faydalar, bir kişiyi daha fazla lider ve liderlik rollerinde iyi yapacaktır.

6. eve yerleştirilen gezegen, Satvik gezegenler burada zayıf. 6. evdeki doğal bir malefik, maddi kelimede çok iyi sonuçlar verir, ancak maneviyat için değil.

AL'den 3 ve 6, hırslarımızı ve istediğimizi elde etmek için ne yaptığımızı ve/veya kullandığımızı gösterir. Bu yüzden malefikler maddi refah için iyidir.

7. eve yerleştirilen bir gezegen, kişinin Arudha'nın yükselmesi için, bilinmek için nelerden geçmesi gerektiğini, yükselişimize giden yolda neler yaşadığımızı gösterecektir.

Aynı zamanda halkla nasıl ilişki kurduğumuzu da gösterir.

AL'den 7. evin lordu, AL'den iyi yerleştirilmişse başarı elde etmek için kullanılabilir, 7. evin lordu iyi yerleştirilmişse kapıyı açar ve Arudha'nın yolunu açmaya yardımcı olur. Negatif olarak yerleştirilirse Arudha ve kişinin imajına engel olur.

8. evde yer alan gezegen, karaka'sı uzun ömür göstergesi olan Satürn olmasına rağmen bir yaşam evidir. Buradaki gezegenler, bir insanın ne kadar sağlıklı algılandığını veya içinizdeki yaşamın nasıl algılandığını gösterecektir. Sattvik ve rajasik gezegenler, kişinin sağlıklı olarak algılanmasını sağlarken, tamasikler herkesin kötü alışkanlıklarınızı bilmesini sağlar.

9. eve yerleştirilen gezegenler de yıkım nedenidir, ancak iyi bir şey için. AL'den 9'uncu evdeki herhangi bir gezegen destek verecektir. 9. ev efendisinin dasa'sı, etkilenmediği sürece iyi olacak bir bhagya dönemi olacak.

arudha lagna'nın 10. evine yerleştirilen gezegen, kişinin gücünü, konumunu ve şöhretini gösterecektir. Bu bir rızık evidir, bu evdeki gezegen, kişinin imajına yardımcı olacaktır.

11. eve veya arudha'nın 11. evine açı yapan gezegene yerleştirilen gezegen, kişinin dasha ve antar dasha sırasında çeşitli yollarla kazanç elde etmesine yardımcı olacaktır. faydacı kazançların adil yollarını verirken, zararlı kazançların şüpheli yollarını verecektir.

12. evdeki gezegen kişinin başarısına engel olacak ve kişinin imajını mahvedebilir.

Arudha lagna'dan 1., 7. ve 10. evlere bakın. arudha'dan bu üç eve yerleştirilen gezegen size hangi gezegenlerin size başarı getireceğini söyleyecektir. özellikle 7. eve yerleştirilen gezegen, 7. ev dış dünya olduğu için daha fazla söz sahibi olacaktır. kendinizden başka insanlar. insanlar doğanızı bu eve yerleştirilmiş gezegen olarak görecekler. o gezegenle ilgili başarı ve şöhreti elde edeceksiniz.

mahatma gandhi ülkesi için savaşan bir savaşçının ününe sahiptir, arudha lagna'nın 7. evinde mars'ı vardır. Mars gezegeni ile ilgili üne kavuşur. aynen böyle, o gezegenle ilgili ün kazanacağız.

Eğer birinin arudha'nın 7. evinde Jüpiter veya Venüs varsa, bu onlar için bir nimettir, çünkü bu faydalı gezegen kolay ve istikrarlı bir şöhret getirecek ve bu gezegen kişinin başarılı olmasına yardımcı olacaktır. bir nokta daha, bu ikisinin dışındaki gezegen, kişinin başarı yolundaki en büyük engelidir. kişi başarılı olmak için o gezegenin işaret ettiği insanlarla savaşmak zorundadır. Mars oradaysa, kişi hak ettiklerini elde etmek için kardeşleriyle savaşmalıdır. ama sonuçta o gezegenle ilgili başarı ve şöhreti elde edin.

Arudha lagna'nın 7. evinin efendisine bakın. gücünü görün, eğer efendi o gezegenden daha güçlüyse ve o gezegenle ilgili insanlar hayatta başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Diyelim ki ay, arudha lgna'nın 7. lordudur, anneye göre, kişiye başarıya giden yolda yardımcı olacaktır ve eğer ay güçlüyse, kişi için yolculuğu kolaylaştıracaktır.

Arudhadan 7. eve yerleştirilen gezegenin ün verip vermeyeceğini teyit etmek istiyorsanız dashmansha /d10 haritanızın arudha haritasına bakın. d10 haritasındaki arudha'nın 1. ve 7. ekseninde evet yerine aynı gezegen gelecekse, o gezegenle ilgili şöhret kişinin hayatında kesindir.


DAHA FAZLASI..

vedıcastroloji 3125249736251706822

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item