ÜÇÜNCÜ EVİNİZİ NASIL GÜÇLENDİRİRSİNİZ

ÜÇÜNCÜ EVİNİZİ NASIL GÜÇLENDİRİRSİNİZ❓

Astrolojide 3. ev, arzularımızı yerine getirmek ve düşmanları, skandalları, ani kayıpları yenmek için cesaretimizi ve motivasyonumuzu temsil eder. Öngörülemeyen olaylar. 3ev 'ye yerleştirilen gezegen, bu aktiviteleri gerçekleştirmek için cesaret verir.
 
Ör: 3 ev Merkür ~ zeka, yetkinlik, nükte ve mizah yoluyla.
3 ev Ay ~sezgi, psikolojik ve duygusal taktikler yoluyla kişi, yoluna çıkan engelleri aşmak için cesaret kazanır.

3 ev Jüpiter ~İç bilgelik, stratejik karar, bilgi ve zeka yoluyla, arzuyu yerine getirmek ve öngörülemeyen olaylara karşı güçlü bir şekilde durmak için muazzam bir cesaret elde edilir.

Güneş haritanızda hangi ev olursa olsun, ruhunuzun gerçek çağrısını takip ettiğinizde ve evin önemi konusunda uzman olduğunuzda insanlardan çok fazla ün ve ilgi görürsünüz.

Ör: 3 ev güneş ~yaratıcılık, hobiler, iletişim, zeka, sosyal medya, kehanet, seyahat ve yazı yazmak.
3 ev Satürn ~ kararlılık, yasa ve düzen, gerçek için sağlam bir duruş, özveri ve Satürn'ün karması aracılığıyla kişi düşmanları/kayıpları kazanmak için cesaret kazanır.

3 ev Venüs ~ yaratıcılık, çekicilik/güzellik, para, incelik ve korkusuzluk yoluyla kişi arzularını yerine getirir ve gizli düşmanları yener.


ÜÇÜNCÜ EVİNİZİ NASIL GÜÇLENDİRİRSİNİZ,





ÇARE: ÜÇÜNCÜ EVİNİZİ NASIL GÜÇLENDİRİRSİNİZ❓


ᴥᴥGüçlü bir üçüncü ev, 3. evin gücüne bağlı olarak olumlu ya da olumsuz hayatınızı zorluklarla dolu hale getirebilir.

▪️Hayatınızın devam eden hikaye çizgisini değiştirmek istiyorsunuz, orada da üçüncü eviniz kendi rolünü oynuyor.

▪️İhtiyacınız olan cesaret miktarı, sizdeki olumlu değişiklikleri getirmek ya da hayattaki tüm engelleri aşmak üçüncü eviniz de belirler.

▪️Hepimiz biliyoruz ki, irade gücünün kesin bir yüzde bir kısmı herkesin hayatında önceden belirlenmiş yaşam reçetesinden çıkmak için çalışır, üçüncü ev kendi çabası içindir.

ᴥᴥÜçüncü evin efendisi zayıfsa, o zaman küçük kardeşine hizmet etmeye devam et ve şartlarını olumlu ve pürüzsüz tut, özellikle hemen küçük olanını elinden geldiğince.

ᴥᴥÜçüncü eviniz zayıflamış Satürn veya ketu/rahu'dan etkileniyorsa, küçük kardeşinizden sağlıklı bir mesafeyi koruyun.

ᴥᴥZayıf üçüncü ev size asla iş ya da kendi kendine iş veremez.

ᴥᴥHayatta küçük küçük zorlukları almaya devam edin; örneğin kendi haftalık, aylık hedefinizi yapın ve bu hedefinize rekor sürede veya zaman sınırında ulaşın.

ᴥᴥDinlemek, üçüncü ev titreşimlerinizin ilgisini çekmek çok kolay bir iş. Çok dinlemelisiniz ve Üçüncü evinizin size iyi davranabileceği yer burası.

ᴥᴥİrade üçüncü evde olduğu için kendini kontrol üçüncü lord'un gücünü korumak için çok gerekli bir şeydir.

ᴥᴥÜçüncü evin birçok olumsuzluğunu kolayca azaltabilecek ilk şey yazı yazmak, düzenli yazı (yazma) üçüncü ev aktivitenizi değerlendirebilirsiniz.

ᴥᴥÜçüncü evinizde Ateş işareti varsa: Biraz tahrik edici aktivite için kendinizi meşgul edin, tavsiyenizi verenlere karşı sert olmayın. Burası arzunun ilk evi trine ya da Kaam trikon bu yüzden yasadışı arzularınızı kontrol altında tutun.

ᴥᴥÜçüncü evinizde Dünya işareti varsa :Üçüncü evinizde Dünya işareti varsa akrabalarınızla iyi geçin ve asla çok fazla gurur duymayın; hayatınızda biraz hareket getirin, oraya buraya sıkça seyahat planlayın.

ᴥᴥÜçüncü evinizde Havalı tabela varsa : Asla başkalarının düşüncelerini kopyalama, bu üçüncü evinizi daha kötü hale getirir.

ᴥᴥÜçüncü evinizde Sulu tabela varsa : Eğer bu sıkıntılıysa imzanızda bir değişiklik olsun. Ara sıra karar değiştirmeyi bırak.

ᴥᴥCesaret ve iletişim evi Mars ve Merkür tarafından yönetiliyor, bu nedenle çalışmak için çok hassas bir ev. Üçüncü evin titreşimini dengelemek çok zor çünkü her iki önemli değerler birbirine aykırı.

ᴥᴥSizi olağanüstü satış adamı, müthiş müzakereci, diplomat, yazar, düzenleyici vs, cesaret eksikliği, esnek tutum yapabilecek merkuri gücünüzü güçlendirirseniz.

ᴥᴥMarslı tarafınızı güçlendirirseniz, çok cesaret, kötü iletişim becerisi, sert konuşma, cesur ama sizi sportif, maceracı, kararlı, inatçı, biraz sosyal olmayan vb.

ᴥᴥÜçüncü eviniz ketu'dan muzdaripse kolunuzda ve omzunuzda dövmeye gitmeyin.

ᴥᴥÜçüncü evinizin olumsuzluklarını dengeleyebilecek işçi arkadaşlarınıza iyi davranmaya devam edin.

ᴥᴥ 3. ev ağır bir şekilde rahatsızlanıyorsa sağ kulağınızı deldirin.

Unutmayın ki çabanız doğru yönde ilerliyorsanız başarınızla doğru orantılıdır.

#vedıcastrology #navamshachart #planets #vedıkastrolog #astroloji #burçlar #repost #karma #nakshatra #navamsha #astrolojidanışmanlığı #dasha #yoga #meditasyon #mantra #izmir #remedy #shani #satürn #astrolojikozmik

#vedıkastrologer #zodiac #bloger #horoscope #dasha #yoga #meditasyon #planets #astrologypost #love


DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 4707549498167334949

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item