Evlerin Aktivasyon yaşı

Evlerin Aktivasyon yaşı


en negatif ev hangisidir, altıcı ev mi, sekizinci ev mi, yoksa ikinci ev mi?

Hayatta mutluluk varsa keder de vardır. Dünyevi zevklerin ve kederlerin sonu gelmez. Kendini Tanrı'ya adayan ve sadece karma üzerine yoğunlaşan bir insanın, gezegenlerin dönüşünü de tersine çevirebileceği söylenir.

İnsan karmasını ve kaderini uyandırmaya çalışmalı.

hangi gezegenin ve evin acı verdiğini keşfedelim.

Dört acı evi: Burçta 12 ev var 4 tanesi acıdan sayılır. Bu evler - 2, 3, 11 ve 12.


Evlerin Aktivasyon yaşı



1. İkinci ev aile, kayınpeder ve para. Ağız, sağ göz, dil, diş vb. içinde de görülmektedir.

2. Üçüncü ev küçük erkek ve kız kardeş ve kudretin. Bunun dışında sabır, yazma çalışması, entelektüel gelişim, sağ kulak, cesaret, yiğitlik, konuşma ve iletişim, spor, boğaz, omuz, sağ el vb. Kar ve zarar da verir.

3. On birinci ev gelir, mülk, başarı, ihtişam, abi ve kız kardeş, sol kulak, araç, arzu ve başarı vb.

4. On ikinci ev gider, kayıp, hastalık, ceza, hapis, hastane, yurt dışı seyahat, sabır, keder, ayak, sol göz, yoksulluk, baygınlık, yatak, mutluluk, meditasyon ve kurtuluş duygusu içindir.

5. Üç büyük acı evi: Bu üç ev 6, 7 ve 8.

1. Altıncı ev hastalık ve düşman evidir, keder-acı, yara, kanama, yanık, silah, ameliyat, depresyon, hırsız, endişe, kavga-karga, dava, günah, korku, aşağılanma, iş vb. aynı zamanda görülüyor.

2. Yedinci ev karı koca ve ortaklık evidir. arzular, şehvetler, yollar, insanlar, işler de görülür.

3. Sekizinci ev ölüm, yaş ve ayrılık evidir. sıkıntılar, sıkıntılar, iftiralar, kölelik, gizli hastalıklar, okült bilgi, ata malı, dine iman, gizli faaliyetler, endişe vb.

Beş mutluluk evi: Bu beş ev- 1, 4, 5, 9 ve 10.

1. Lagna olan ilk benlik ev beden anlamına gelir. fiziksel zevk. Bundan, gördüğümüz, kişilik, özgüven, özsaygı, ilkellik, öz ışık, figür, akıl, konum, prestij, sabır vb. görülmektedir.

2. Dördüncü mutluluk evi. Toprak, bina, ana, mülk, araç, mücevher, eğitim, aile sevgisi, cömertlik, nezaket ve kalp vb.

3. Beşinci ev eğitim öğretim çocuk evidir. Ayrıca pay, müzik, gelecek bilgisi, başarı, yatırım, hayattan zevk, aşk, iyilik, mide, kutsal kitap bilgisi, yeni iş, yaratıcılık vb. görüyoruz.

4. Dokuzuncu ev şans ve prematüre doğum evidir. Bundan, din, maneviyat, bağlılık, hicret, hac, akıl gelişimi ve hayırseverlik vb. görürüz.

5. Onuncu ev karma evidir. İş, iş, devlet, prestij, şöhret, liderlik, babayı, teşkilat, idareyi, zaferi, hükümeti, nitelikleri, becerileri, vb. bundan görüyoruz.

Acı ve mutluluk veren gezegenleri tanıyalım:

Hayırlı gezegenler mutluluk ile ilgili bir evde olduğunda mutluluk elde edersiniz. Malefik gezegenler kederle ilgili evde ise, o zaman üzüntü vardır.

Uğurlu gezegen kötülüğün evindeyse, o gezegenle ilgili sıkıntılar yaşanır.


1. Güneş, Mars, Satürn ve Rahu acıya neden olan gezegenlerdir.

2. Venüs, Jüpiter ve Ketu mutluluk veren gezegenlerdir.

3. Ay ve Merkür hem mutluluk hem de keder verebilir. Ama daha fazla üzüntü var.

Evlerin Aktivasyon yaşı

Evlerin Aktivasyon yaşı
Birinci ev üzerinde: - 27 ila 28 yıl.
İkinci ev üzerinde: -29 ila 30 yıl arası.
Üçüncü ev: - 37 ila 39 yıl.
Dördüncü ev: -40 ila 45 yıl arası.
Beşinci Ev:- 46 51 kadar kadar.
Altıncı Ev:- 52 ölüm 57 kadar.
Yedinci Ev: - 58 ila 65 yaş arası.
Sekizinci Ev:- 66'dan ölçüde.iyi ve kötü görünümleri.
Dokuzuncu ev: - 20 ila 24 yıl.
Onuncu Ev: - 25 26 boyunca kadar.
On birinci ev: - 27 ila 28 yıl.
On ikinci ev: -29 ila 30 yıl arası.

Hangi gezegenin hangi evin efendisine bağlı hangi düşman gezegen olduğunu bilecekseniz sorunu çözmek kolay olacaktır.

1. ev - Güneş

2. ev - Guru

3. ev - Mars

Dördüncü ev - Ay

Beşinci ev - Guru

Altıncı ev - Mars

Yedinci ev - Venüs

Sekizinci ev - Satürn

Dokuzuncu ev - Guru

Onuncu ev – Jüpiter, Güneş, Merkür ve Satürn

on birinci ev - guru

on ikinci ev - Satürn

Şimdi en olumsuz ev hangisi sorusuna geliyor, Altıncı Ev mi, Sekizinci Ev mi, yoksa burçta On İkinci Ev mi?

Cevap burcunuzda hangisinin daha aktif olduğu tabloya bakmaktır. Daha hareketli ev eşyalarla ilgili sorun yaratabilir.

6. ev burçlarınızda daha hareketli ise gündelik hayatta iş, mevsimsel hastalıklar, yarışmalar vs gibi rutin işlerde sıkıntı çekersiniz.

8. ev burcunuz hareketli burç ise kara büyü, hayalet, hayatta ani iniş çıkışlar, kayınpeder tarafından sorunlar yaşanır.

12. ev burcunuz hareketli ise uyku problemleri, doğa ile ilgili konular, bitmeyen masraflar vb.

Burç burcunun 6. evi

Altıncı ev günlük işle ilişkili. Çalışma becerisi, edinilen becerilerin uygulanması. Altıncı ev ile de astlar ve hizmetçiler ilgilidir. Hayvanların varlığı ve onlara karşı tutum. Altıncı ev de sağlık ile ilişkili. Evin gezegenlerine ve evin üst kısmındaki işarete göre hastalıklara yatkınlığı belirleyebilirsiniz.

Örneğin, altıncı evin tepesindeki İkizler sık sık üşütme, konuşmada sorun yaşayabilir ve genellikle zayıf solunum koruması olabilir. Altıncı evde olaylar: iş, yeni bir işe girme, işten çıkarma, hastalık, tedavi, iyileşme, hizmetçiler de dahil olmak üzere astlarla ilişkiler.

Burcunun sekizinci evi

Sekizinci ev genellikle aşırı korkular ilişkilidir. Burası sınır eyaletlerinin evi. Olağanüstü durumlar, acil ameliyat, ölüm, riskli veya yasadışı faaliyetlere girişme - hepsi sekizinci evle ilgili. Sekizinci evin bir diğer anlamı da kişinin cinselliğinin yanı sıra cinsel ilişkidir. İlk cinsel deneyim her zaman bir şekilde sekizinci ev ile bağlantılıdır, sınırın geri dönülmez geçiş olarak "öncesi" ve "sonrası"dır.

Başkalarının mülkü, para, sigorta, vergiler ve krediler - burası sekizinci evin diğer bir yüzü. Ev etrafında olaylar: yaralanmalar, operasyonlar, ölüm (başkasının kendi veya yakını), başkalarının parasıyla yapılan işlemler, makbuz veya para kaybı, cinsiyet, risk, ceza davaları.

İşte yeterli bir sorun ortaya çıkabilir: Bu olaylar nasıl ayırt edilir? Bir insanın acil bir durum yaşayacağını ya da ilk cinsel ilişkisini yaşayacağını nasıl anlarsınız? Bunu yapmak için burçlara ve mevcut etkilere birlikte bakmak, başka hangi evlerin, gezegenlerin işin içinde olduğunu ve hangi yönlerin oluştuğunu görmek gerekir.

on ikinci evi

Burası insanın anlaması en zor ev. İnsan için gizli, ulaşılamaz her şeyden sorumludur. Düşmanların perde arkasındaki entrikalarını gösteriyor.

Mahrumiyet ve hastalık genellikle on ikinci ev ile ilişkilidir. Göç, evden, aileden ayrılma, hapishane, askerlik, kronik hastalıklar - bunlar on ikinci evin tipik olayları. Aynı zamanda üzerinde çalışılması gereken karma odak noktası. Karmanın özü on ikinci evin üst kısmı, valisi ve karka rolüyle anlaşılır. Astrolojide "Burçların Evi" kavramı eski zamanlarda ortaya çıkmış ve hala bu bilgi sisteminin önemli bir parçasıdır. "Ev" terimi TANRI anlamına gelen "DOMINUS" (Latince) kelimesini ifade eder. Astrolojik evler, burç ve gezegenlerin işaretleriyle birlikte kişisel burçların ana yapı taşlarıdır. Astrolojik evlerin gizemini daha iyi anlamak için Zodyak hakkında fikir sahibi olmak ve doğum çizelgesinin yapım prensibine sahip olmak gerekir

astrolojide kötü geçmiş yaşam karmasının göstergeleri midir?

Altıncı ev

Ev Başak burcu ile ilişkilidir, çünkü burası kulluk evidir. Bu ev bize rutinlerimizi, sağlığımızı ve işe olan tutumumuzu anlatıyor. Nasıl hizmet edebiliriz ve olmak istiyoruz? Katı bir rutine mi ihtiyacımız var yoksa daha öngörülemeyen bir hayatla mı zafer kazanacağız? Sağlıklı kalmak için neye ihtiyacımız var?

Sekizinci ev

Burası aynı zamanda ilişkilerde çok dikkat edilen bir ev çünkü bu ev diğer şeylerin yanı sıra cinselliğe de odaklanıyor. Ketu'nun enerjisine sahip olduğu için ev Akrep burcu ile ilişkili. Burada tutku, takıntı, ölüm ve yeniden doğuştan bahsediyoruz. Bu en yoğun evlerden biri ve bu evdeki birçok gezegen dönüşüm için güçlü bir ihtiyaca işaret edecektir. Korkularımızın ve tutkularımızın gizlenemeyeceği gölge işinin yuvasıdır.

takıntı, ölüm ve yeniden doğuş. Bu en yoğun evlerden biri ve bu evdeki birçok gezegen dönüşüm için güçlü bir ihtiyaca işaret edecektir. Korkularımızın ve tutkularımızın gizlenemeyeceği gölge işinin yuvasıdır.

On ikinci ev

Son ev bizi kendimize getirir ama egomuzun kendisine değil. Bu, aydınlanmış benliğimizle, maneviyatımızla ve fedakar varlık halimizle ilgili. Kulağa çelişkili geliyor ama bu benlik kavramını kaybettikten sonra benlik ile ilgili. Bu ev ruhsal eğiliminden dolayı Balık takımyıldızı ile ilişkili ve son derece mistik bir ev. Psişik yeteneklerimiz bu evde ele alınıyor, aynı zamanda kaçışçılık ve bilinçdışı dürtülerimiz de bu eve ait.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 5871936413369125189

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item