Zayıf ay ile ilgili Hastalıklar

Zayıf ay ile ilgili Hastalıklar 


zihnimiz, duygusal duygularımız, anne, anne beslenmesi, ev ortamı, konfor alanımızdır . Vücudumuzdaki kan, vücuttaki tüm sıvıları kontrol eder, aynı zamanda duygusal zihni ve sol gözü temsil eder. Mars ile işbirliği içinde olan ay, kadınların adet döngüsünü kontrol ediyor


Zayıf ay ile ilgili Hastalıklar


> Duygusal rahatsızlıklar ;

> Zihinsel sapmalar ;

> Psikiyatrik sorunlar ;

> bir kişiden bir insana nasihat al ama asla doyma çünkü aklı karışık , yanlış nedir doğru nedir , yargı sorunu gibi düzgün düşünemez .

Doğum Haritasında güçlü aya sahip olan kişiler sizi kolayca ikna edebilir (zayıf ay) & başkaları tarafından kontrol edileceksiniz, onlar olmadan hiçbir karar alamazsınız.

> Sol göz hastalıkları;

> Epilepsi;

> Sudan ve sulu hayvanlardan korkun ve hayvanların boynuzlarından kaynaklanan yaralar.

> Adet döngüsü bozuklukları ;

> Venüs ay ile de ilgili ise kadın üreme sistemi hastalıkları;

> Göğüs hastalıkları ;

> Kan zehirlenmesi ;

> Flegmatik bozukluklar ;

> Tüberküloz ;

> Ödem ;

> Dispepsi ;

> Kusma ;

> Dizanteri ve İshal ;

> Soğuk ateş ;

Zayıf ay hastalıklar dışında anne, ev, memleket anlaşmazlığı, ev çevresi rahatsızlığı, beslenme & beslenme sorunu, duygusal sorun, anneden, evden, memleketten uzaklaşma sorunu da sorun yaratabilir.


Kalapurusha çizelgesinde, Ay 4. ev mülkünün efendisidir ve 2. ev zenginliği, aile varlıkları, birikimlerinin doğal burcu olan boğa burcunda yücelir.


Yani zayıf ay ya da işlevsel malefik ay veya malefik gezegenler Ay üzerinde etkisi, servetinizde ve arazi mülkünüzde anlaşmazlık problemine veya sadece ay mahadasha veya antardasha veya pratyantar'dan geçerseniz varlık arazi mülkünü kaybetme ihtimaline neden olabilir ayın işaret etmesi gereken

dasa - 6 , 8 , 12 veya 3 , 5 , 10 veya 7 , 8 , 12 yıldız efendisi aracılığıyla .

Aynı şekilde Ay Krishna Paksha'daysa, zararlı gezegenlerden görünüm alıyorsa, uğursuz bir evde bulunuyorsa, Digbal'de zayıfsa vb. kişinin zihinsel ve fiziksel sağlığı etkilenir.

Zayıf bir Ay Yükselen'deyken, kişi huzursuz olabilir. Böyle bir insan çok duygusaldır ve tüm kararları buna göre alır. Her zaman durumlara atılır ve onlardan kolayca sıkılır.


Zayıf bir Ay ikinci evde olduğunda, bir kişi göz problemlerinden muzdarip olabilir. Böyle bir kişinin sesi de etkilenebilir. Hayatta kararsız ve huzursuzdur.

Zayıf bir Ay üçüncü evdeyken, kişi kaba ve kaba olabilir.


Böyle bir kişinin kardeşi birçok sorunla karşılaşabilir. Yerlinin kardeşi onun düşmanı gibi davranabilir. Böyle bir kişi gereksiz ikilemler veya seyahatler için çok zaman harcar.


Zayıf bir Ay dördüncü evde olduğunda, kişi hayatta mutlu olmayabilir. Böyle bir kişi annesinden ayrılabilir. Sık sık hastalanır. Sütle ilgili bir işten zarar görebilir. Çok para harcayabilir.


Zayıf bir Ay beşinci evdeyken, bir kişinin çocuğu olmayabilir. Böyle bir kişinin de zayıf bir eğitim temeli vardır. Zayıf bir Ay altıncı evdeyken, kişi etik olmayan faaliyetlerde bulunabilir. Böyle bir insan hayatta mutlu kalamaz. Çocukluğunda ölümcül bir kazaya karışmış olabilir.


Zayıf bir Ay yedinci evde olduğunda, bir kişi fakir olabilir. Mali kaynakları etkilenebilir. Böyle bir kişinin hayat arkadaşıyla gergin ilişkileri vardır. Partnerinin sağlığı da etkilenebilir.

Zayıf bir Ay sekizinci evde olduğunda, kişinin sağlığı etkilenebilir. Böyle bir kişi huzursuzdur ve kötü arkadaşlardan kolayca etkilenebilir. Birçok tehlikeli veya can alıcı sorunla karşı karşıya kalabilir. Pek çok bağımlılık ve şehvetin içinde olabilir.


Zayıf bir Ay dokuzuncu evdeyken, bir kişi talihsiz olabilir. Babası da birçok sorunla karşılaşabilir. Böyle bir kişi fakir olabilir ve etik olmayan faaliyetlerde bulunabilir. Böyle bir kişi belirli niteliklerden yoksun olabilir ve bazı aptalca işler yapabilir.

Zayıf bir Ay onuncu evde olduğunda, kişi birçok hastalıktan etkilenebilir.

Böyle bir kişinin solunum problemleri veya astımı olabilir. Fiziksel olarak zayıftır. Böyle bir kişi eşinden veya babasından parasal faydalar alır.


Zayıf bir Ay onbirinci evdeyken, bir kişi gereksiz yere parasını harcayabilir. Böyle bir insan aptal olabilir. Hayatta mutsuz olabilir.


Zayıf bir Ay onikinci evdeyken, kişi fiziksel olarak zayıf ve hasta olabilir. Annesinden ayrılmış olabilir.

Böyle bir insan hayatta birçok zorlukla karşılaşabilir. O her zaman kötü bir şirkettedir.

DAHA FAZLASI..

Zayıf ay ile ilgili Hastalıklar 2588357604908873396

Yorum Gönder

  1. Ay akrep 21 derece 6.ev ve mars akrep retro 3 derece nefes darlığı yasiyorum ne tetikliyor belli değil bu durum nasıl geçer hocam🤲🥺

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item