Navamsha d-81 grafiği

 Navamsha d-81 grafiği

d-81 grafiği sadece navamsa grafiğinin navamsa'sı gibi davranır (bu yüzden nav-navamsa grafiği olarak adlandırılır)

ya da d-9'un d-9'u.

9*9=81

d-81 navamsa grafiğinin 9. evinde bulunan gizli kalemiz.

"d-81 şartındaki tüm evler, kişiler gizlenmiş hisseli bhava'nın ve her gezegen, o özel bhavanın sonuçlarını bhava'nın ilgili parametrelerine göre değiştirilmelidir.

Navamsha d-81 grafiği


D-81 grafiğinin analizine Atmakaraka'nın gücünü ve belli ki yerleşimini değerlendirerek başlayın.

Bu, genel gizli servetin gücünü gösteren ilk parametre olurdu.

Ayrıca grafikteki konumuna dikkat edin, çünkü bu özel bhava niteliği kişinin servetinde önemli ölçüde görünür olurdu.

Atmakaraka'yı etkileyen yönü ve birleşimlerine bakın, Atmakaraka ile Kendra'da hangi gezegenler olduğuna bakın.

Yukarıdakiler gereklidir çünkü Atmakaraka ile Kendra'daki gezegen, gizli servet hakkında Atmakaraka'dan görülen etkiyi manipüle eder.


Shubh gezegeninin belirli bir bhava'da bulunması, o bhava'nın niteliklerine bağlı olarak gizli talihin kaynaklarını gösterecektir.

raja yogas'a ve bu grafikten herhangi bir materyalist yöne bakmıyoruz, bu sadece bu bhavaları etkileyen gezegenlerin gezegensel nitelikleri şeklindeki ilahi itişi ve sahip olduğunuz belirli bir bhavanın parametrelerini görmek için sadece görmek, her şeyin içinde bhavas gezegenler konur o gezegenler orada rahat olup olmadıklarını eğer evetse o gezegen kişi w.r.t o bhava'ya gizli bir servet verecek (gezegenin niteliklerine göre) ve yoksa gizli bir servet yok kişi W.r.t ile deneyimlenmiş parametreler bu bhava, o yüzden basit tut ve TANRI için işleri karmaşıklaştırma. Gördüm ki insanlar basit şeyleri uygulamakta zorlanıyorlar sonra da karmaşıklaştırarak kavramlara kurban oluyorlar

.
Örneğin Akrep yükselen için 11. Evde (9, 2. ve 5. evlerin efendisi olmak) Jüpiter ve Ay'a sahipse

Şimdi nasıl yorumlamalı.... çok kısa... böylece hepiniz şeylerin özetini anlayabilirsiniz....

Jüpiter ve ay Başak burcundaki 11. evde: 11. ev gizli servet yoluyla gizli kazanımları temsil ediyor, yani konuşma, aile, eldeki mevcut para (Jüpiter 2. Evin efendisi olmak), eğitim, iş, romantizm, Çocuklar, geçmiş erdemler et c (Jüpiter aynı zamanda 5. evin efendisi olmak), ilahi lütuf, din, baba, şans (Ay 9. evin efendisi)


Daha fazla sonuçlar 11. evin ve gezegenin efendisinin 11. evi analiz ederek değiştirilecek.... ve dahil olan tüm gezegenlerin güçlü yönleri (Ayrıca D-1, D-9 ve D-60 grafiklerindeki oryantasyon)

İşte, sonuca dahil olan gezegenlerin niteliklerini de ekleyin, buradaki gibi Jüpiter ve Ay'ın niteliklerini de dikkate almalıyız.

Bu analiz, gizli servet yoluyla gizli kazanımların tam analizini verecektir.

Bilge gizli servet gibi tüm bhavalar belirlenebilir.... ve ardından D-81 grafiğinin 12 bhavasını analiz ettikten sonra toplam sonuçlar açıklanabilir. Bu toplam sonuç sonunda Lagan/cusp grafiği, D-9 grafiği ve D-60 grafiği sonuçlarının ışığında yorumlanmalıdır.

DAHA FAZLASI..

Varga harita 7368502524956142589

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item