Bharani Nakshatra'daki Rahu

Bharani Nakshatra'daki Rahu Rahu Bharani Nakshatra 1 pada'da (13 derece ile 16 derece) Rahu, bu segmentte Koç Rashi ve Aslan Navmans...

Bharani Nakshatra'daki Rahu

Rahu Bharani Nakshatra 1 pada'da (13 derece ile 16 derece)
Rahu, bu segmentte Koç Rashi ve Aslan Navmansha'ya yerleştirilir.

Rahu dasa 18 yıl boyunca faaliyet gösterir.

Bu 18 yılda başarılı olmayı, şöhret ve servet kazanmayı bekleyebilirsiniz.

Hayırlı işler yapacaksın ve aynı zamanda sağlığı da koruyacaksın.

Meşru yollarla servet kazanmak akıllıca olur, aksi takdirde Rahu dasanın sonunda servetinizin çoğunu kaybedebilirsiniz.

Köpek gibi evcil hayvanları beslemekten kaçınmalı ve köpeklere zarar vermemelisiniz.

Rahu'nun ıstırap çekmesi durumunda köpek ısırmasından kaynaklanan sağlık sorunları mümkündür.

Satürn'ünüz burçta iyi bir konuma sahipse, daha da iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz.
  
Bharani Nakshatra'daki Rahu

Rahu Bharani Nakshatra 2 pada'da (16 derece ile 20 derece)


Rahu, bu çeyrekte koç Rashi ve Başak Navmansha'ya yerleştirilecek.

Rahu'nun bu konumunu hayırlı ve şanslı olarak görüyoruz.

18 yıllık Rahu dasa boyunca veya alt dönemlerde iyi bir servet kazanacaksınız ve kazanılan servet ömür boyu da korunacaktır.

Tanınma ve onur bekleyebilirsiniz.

Bazı kâr paylaşım işlerinden, otomobillerden, deriden, hayvanlardan vs. iyiden kazanabilirsiniz.

Bu 18 yılda kariyer grafiğiniz ve servetiniz bir roket gibi yükselecek.

Burçta başka zararlı kombinasyonlar varsa ciltle ilgili sağlık sorunları olabilir.


Bharani Nakshatra 3 pada'da Rahu (20 derece ila 23 derece )

Rahu, bu koç Rashi ve Terazi Navmansha'ya yerleştirilecek.

Terazi Navmansha ve Bharani Nakshatra, Venüs tarafından yönetiliyor.

böyle bir yerleşim sizi iyi bir şair yapabilir.

Bu Rahu, bu 18 yılda çoğu zaman düşünce ve fantezilerde kaybolabileceğiniz için yüksek öğrenim için pek elverişli değildir.

Ayrıca kendi alanınızda bilinen diğer insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Bu Rahu, savunma veya polis gibi kariyer için seçici olarak hayırlıdır.

Bazı perakende showroom'ları işletiyorsanız, kısa ve belirli dönemler için sezonluk satışlar sunmak size büyük para kazandıracaktır.

Bharani Nakshatra 4 pada'da Rahu (23 derece ile 26 derece )
Rahu, Mars tarafından yönetilen Koç Rashi ve Akrep Navmansha'ya yerleştirilecek.

18 yıllık veya alt dönemlerin bu Rahu dasası, süt gibi ürünleri bazı sıvılar yoluyla zenginlik verir. Genelde yumuşak bir yaklaşım sergileyecek olsanız da, evlilik hayatında istenmeyen sorunlar olmasına rağmen. Yardımsever doğanız için toplumda saygı duyacaksınız.

Genel olarak, bu Rahu, ayık ve yardımsever doğanız için size toplumda isim ve ün kazandıracak. İçsel olarak, bazı bilinmeyen korkulardan endişeli ve korkacaksınız.


Nakshatra hakkında ilginç gerçekler.


1) Bu Nakshatra, Venüs tarafından yönetilir ve bu nedenle kişi çok yaratıcı olabilir.



2) Bu nakshatra ile ilgili bazı mitolojik hikayeler nedeniyle bir üvey anneniz olabilir.



3) Başkalarının çocuklarının sorumluluğunu almak zorunda kalabilirsiniz.

4) Kendinizi bir aşk üçgeni içinde bulabilirsiniz (bu tür hikayeleri bazen filmlerde görürsünüz).

5) Başkalarının acısını üzerinize alırsınız.

6) Bu Nakshatra'nın efendisi, dharma (yasa) ve ölüm tanrısı Yama'dır (veya Yamaraja). Yani bu Nakshatra'nın ölüm ve yeniden doğuşla bir ilgisi var.



7) Satürn bu Nakshatra'da (Koç 20 derece) zayıftır ve bu sizi sabırsız ve uyuşuk yapabilir. Ayrıca babanızla ilişkilerde problem yaşayabilirsiniz ve ayrıca Satürn Bharani Nakshatra'ya yerleştirildiğinde hiç sevmediğiniz bir üvey kardeşiniz veya üvey kız kardeşiniz olabilir.



8) Bu Nakshatra aynı zamanda iyileştirici gücü de temsil eder. Başkalarını iyileştirme yeteneği.

Böylece ayurvedik şifacı, bütünsel şifacı, pronik şifacı, reiki şifacı, Çin tıbbı, psişik şifacılar vb. olabilirsiniz. Bunun nedeni, Venüs gezegenine (bu Nakshatra'nın hükümdarı) birini ölümden hayata döndürmek için Sanjivani Gücünün verilmiş olmasıdır. Yani doktorlar ve Hemşireler de bu Nakshatra'dan görülüyor.



9) Bu Nakshatra aynı zamanda yeni bir doğum veya kendini gerçekleştirme olarak kabul edilen Kundalini Güç Uyanışındandır. Kundalini Gücünün uyanışı sizi tüm zayıf yönlerinizden ve hastalıklarınızdan iyileştirir.



10) Rahu gibi dışlanmış bir Nakshatra'dır ve bu nedenle gerçekten doğduğunuz dine ait olmadığınızı hissedebilirsiniz. Örneğin, Hristiyan bir ailede doğduysanız, nasıl oluyor da Hristiyan olduğunuzu hissedeceksiniz? Bazı insanlar bu Bharani Nakshatra'da doğmuşlarsa, bu duygu nedeniyle dinlerini bile değiştirebilirler.



11) Eğer Rahu bu Nakshatra'ya yerleştirilirse kişi güç ve sahiplenmeye aç olabilir. Hastalar şifa için onlara gelmezse, onlar hastalara gidecekler.



12) Bu Nakshatra'da Rahu ile daha önce evli ve çocuk sahibi olan biriyle bile evlenebilirsiniz. Eşleri, boşanma nedeniyle ölmüş veya ayrılmış olabilir. Bunun nedeni, Rahu'nun toplumun sosyal normlarını çiğnemekten asla çekinmeyecek nitelikte olmasıdır.



13) Rahu'nun bu Nakshatra'ya yerleştirilmesiyle motivasyon koçları, spor koçları ve manevi öğretmenler olabilirsiniz. Bazı sebeplerden dolayı morali bozuk olan insanların moralini yükseltmek de bu Nakshatra'nın ana motivasyonudur.



14) Bu Nakshatra'da, birini ölümden veya tedavi edilemez hastalıklardan hayata döndürmek için manevi veya ilahi güce sahip birçok Aziz doğdu. İyi bir örnek , Sahaja Yoga'nın kurucusu Shri Mataji Nirmala Devi olabilir . İki gezegeni Ay ve Mars'ı Bharani Nakshatra'ya yerleştirdi. Her insanın içinde yer alan kundalini gücünü uyandırma ve böylece onları sağlıkla ilgili tüm sorunlarından iyileştirme gücüne sahipti.



15) Kişi, Satürn'ü bu Nakshatra'ya yerleştirilmişse Astroloji veya diğer mucize şifalar hakkında sorular sorabilir.

Bharani Nakshatra'da doğan insanlar tarafından gerçekleştirilen hayatın tüm mucizelerine kolayca inanmazlar.



16) 1. evde, 10. evde, 11. ve 12. evde Satürn (bu Nakshatra'da) zayıflamış bir kişi eklem ağrıları veya topallayabilir. Kişi, zayıflamış Satürn nedeniyle sorumluluklarından bile kaçabilir. Hiç iyimser değiller ve karmalarını gerçekleştirmek için motivasyondan yoksunlar. Hepimizin bir gün öleceğimizi düşünüyorlar ve bu hayatın ne faydası var ve bu yüzden hayatlarındaki her şeyden rahatsız oluyorlar.



17) Hindistan'da Trupti Jayin adında bir bayan doktor vardır ve kişinin önceki yaşamında neler olduğunu tam olarak bilmesi için herhangi bir kişiyi bilinçaltı aracılığıyla önceki yaşamına gönderme konusunda özel güçleri vardır ve bu işleme denir. geçmiş yaşam terapisi. Yaşam ve ölümle meşgul olduğu için Bharani Nakshatra'da birkaç gezegeni var. Makalede bunun hakkında daha fazla yazdım > Bu hayattaki korkunuz geçmiş hayatınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?



18) Mars 8. evde bu nakshatraya yerleştirildiyse, bu nakshatra hamile bir kadını temsil ettiği için bir Jinekolog veya doğum odası hemşiresi veya doğurganlık uzmanı olabilirsiniz.



19) Bu nakshatrada Venüs'ün yerleşimi iyi sayılmaz. Bu nakshatra'da Venüs'ün yerleşimi ile kuzeniniz erkek veya kız kardeşinize veya yakın akrabalarınızdan herhangi birine aşık olabilirsiniz. Pek çok insanın kendi kuzeni kız kardeşi veya kuzeni kardeşiyle sadece şehvetten evlendiğini görüyorsunuz ve bu, bu yerleşimle olabilir. Anne ile olan ilişki de acı çekebilir. Annenizin size yeterince ilgi göstermediğini hissedebilirsiniz. Kadınlar bu yerleşim ile lüksü sevecek ve sanatta başarılı olacaklardır.

Bu nakshatra'da Venüs ile kışkırtıcı cinsel davranış eğilimi de olabilir.



20) Bu aynı zamanda bazı sebeplerden dolayı hayatta depresyona giren insanlara ışık göstermenin bir nakshatrasıdır.. Gezegenlerinden bazılarını Bharani Nakshatra'da yaşıyor olabilirler. Bunun nedeni, bu Nakshatra'nın tamamen ölü olan her şeye hayat vermekle ilgili olmasıdır. Bir Jinekolog ayrıca bu dünyada bir bebek şeklinde yeni bir hayatın ortaya çıkmasına yardımcı olur.



21) Bu nakshatra'da gezegenleri olan birçok insan Şamanizm uygular ve aynı zamanda taşıyıcı anneliğe katılır .



22) Bu nakshatra'da doğan insanlar kolayca kışkırtılabilir. Daha sakin olmaları gerekiyor. Güneş, Bharani Nakshatra'ya yerleştirilirse, kişi iyi bir sağlığa kavuşabilir, çünkü Güneş, Koç burcunda yüceldiğinde iyi sağlık verendir. Ama kibirli de olabilirler.

Bu Nakshatra genellikle acımasız bir nakshatra olarak kabul edildiğinden, et yeme ve hayvan tahribatına da dahil olabilirler.

Mars bu Nakshatra'ya yerleştirilirse, bir kasap olabilir.

Bir sürü gizli anlaşma da olabilir ve yerli de suçlara karışabilir.



23) Ama bazen dharma'yı kurmak için belirli türden insanları yok etmeniz gerekir ve bu durumda bazen bu Nakshatra'da iyi insanlar da doğar. Sadece kötülükleri yok etmek ve Dharma'yı kurmak için zalim olurlar.

DAHA FAZLASI..

NEW 3431793422006329571

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item