10. Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

10. Evde Ketu  Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

10 ev 'deki Ketu- kariyerde istikrarsızlıklar verir.

Kişi, kariyerdeki sürekli değişim nedeniyle çok fazla dönüşüme uğrar.

İş ve işyerinde memnuniyet eksikliği.

Bu, ketu için özel bir yerleşim çünkü kaderinde bitirme-

Kitleler/toplumla ilgili geçmiş yaşam karması. Native, kurallara/yönetmeliklere uymak zorunda olmadığı patronlar için perde arkasında en iyi şekilde çalışır. Ketu burada kral yapıcı olarak adlandırılabilir.

Onuncu ev, çalışma yıllarını, kişinin tamamen üretken ve kariyer odaklı olduğu yaşam zamanını temsil eder. 10. ev geçim kaynağımızı, yaptığımız günlük işleri temsil eder. En aktif evdir ve genellikle işleri yapma şeklimizle ve dış dünyanın bizi nasıl etiketlediğiyle bağlantılıdır.

Ketu , oturduğu evin aksiyon öğelerinden bir özgürlük ve özgürlük gezegenidir. Kariyere çok huzursuz ve kafası karışmış bir yaklaşım getirecektir. Bu insanlar çok sosyal değiller. Bu insanları anlamak kolay değil. Bu insanlar çoğu zaman yalnız kalmayı tercih ederler ve fazla arkadaşı yoktur. Bu insanlar, elit ve yüksek maaşlı olsalar bile, sabit bir pozisyonu veya geleneksel 9'dan 5'e kadar bir işi asla sevmeyebilirler. Kurumsal otorite yapısını sevmezler ve takip etmezler. Bu insanlar nadiren devlet memuru olarak çalışırlar.

Fiziksel olarak 10. ev bacakların 2. kısmına yani dizlere karşılık gelir. Oğlak 10. eve karşılık gelir.




10. ev Satürn'e aittir. Ketu'nun buradaki etkisi Satürn'ün doğasına bağlıdır. Ketu burada faydalıysa, o zaman kişi şanslıdır, kendisi için endişelenir ve fırsatçıdır. Babası erken ölür. Satürn 6. sıradaysa ünlü bir oyuncudur. Kişi kardeşlerini suçları için bağışlamaya devam ederse, kişi hayatta ilerlemeye devam edecektir. Kişinin karakteri iyiyse, o zaman çok servet kazanır.

10. evdeki Ketu zararlıysa, kişi idrar ve kulak problemlerinden muzdariptir. Kişinin kemiklerinde ağrı olur.

Satürn 4. evdeyse, ev hayatı endişelerle dolu ve sıkıntılıdır.

Astrolojide 10. evde Ketu iyi bir pozisyon değil. Kişiyi başkalarına çok bağımlı kılar, kariyerlerini takip etmeleri için onlara enerji eksikliği verir ve Ketu'nun bu pozisyonuna sahip kişi evde oturup hiçbir şey yapmamak isteyebilir.

Ketu onuncu evde burçta olumlu olduğunda, kariyerde başarıya yol açar. Kişiye hayatta güç, statü ve zenginlik kazandırabilir. O, yüksek zekaya sahip güçlü bir bireydir ve birçok zanaatta yeteneklidir.

Böyle bir kişi, kendi kendine edindiği bilgiye sahip olacak ve hayatı boyunca çok fazla ün kazanacaktır. Başkaları üzerinde güçlü bir etkiye sahiptirler ve hatta düşmanlardan övgü alırlar. Ancak mizaçları olumsuzdur.

Etkilendiğinde, 10. evdeki Ketu kişiyi aptal yapar. Böyle bir kişi savurgan çabalara ve sıradan çalışmalara düşkündür. Doğası gereği fazla gururlu olabilir. Hayatları zihinsel huzurdan ve baba mutluluğundan yoksundur.

Talihsiz bir hayat sürebilirler ve birçok zorlukla karşılaşabilirler.

Araçtan kaynaklanan kaza olasılığı da mevcuttur.

Ayrıca, çalışma cephesinde de engellerle karşılaşabilirler.


Ketu'nun onuncu evdeki güvensiz varlığı, özellikle finansal ve kariyer sahibi olanlar için zorlu ve sert bir yaşam tarzına neden olur. İdrar yolları ve alt bağırsaklarla ilgili tıbbi sorunlarla karşı karşıya kalacaklardır.

Onuncu evde Ketu olan kişi, ev hayatında yüksek baskı ve uyumsuzlukla uğraşacak ve bu da yerlilerin ailelerinden soyutlanmasına yol açacaktır.

Onuncu evdeki Ketu, kişinin mesleğinde başarı için para ödüyor. Kişinin statü, etki, bolluk ve şöhret kazanmasına neden olabilir. Kişi, yüksek içgörü ile ödüllendirilir ve birçok sanat eserinde yetenekli olacaktır.

10. sıradaki Ketu nadiren iş tatmini bulur. Bu kişiler, kopukluk ve sınırsızlığın Ketu etkisi nedeniyle uzun süre tek bir yerde kalamayacakları için tüm kariyerleri boyunca birçok iş değişikliği yaşarlar.


Ancak bu, Ketu-10'un kariyere zarar verdiği ve geliri etkilediği anlamına gelmez. Sadece bu kişiler serbest çalışmayı, kendi işlerini yapmayı ya da kurumsal çalışma yapısından kaçınmak için benzer bir yol bulmayı tercih etmektedirler. Sabit maaş yerine bağımsız geliri tercih ederler.


10. ev Satürn'e aittir, yani Ketu Satürn evindedir. 10. evde Ketu etkisini incelerken Satürn'ün yerleşimi de önemli olacaktır. Ketu'nun etkisini incelerken, kişi haritadaki 10. evin kavuşumunu ve yönünü kontrol etmelidir. Ayrıca, bhavat bhavam müdüründen 7. evin durumu .


10. ev bir baba evidir, burada Ketu babadan kopma veya ayrılma anlamına gelir veya başka bir yerde yaşıyor olabilir. Ebeveynler aracılığıyla baba mutluluğu ve desteği eksik olacaktır. Bu insanların iyi psişik yetenekleri vardır ve araştırma, okültizm ve mistisizmde iyidirler.

Ketu 10. evde pozitifse, hayatta başarılı bir kariyer, statü ve zenginlik verir.Onuncu evdeki Ketu' kişisi , yaşamları boyunca birçok ayrıcalık kazanacak ve başkalarını etkileyecek ve düşmanları tarafından da övülecek. Ketu onuncu eve yerleştirildiğinde, kişinin daha az zeki olmasını sağlar.

Astrolojide 10. Evde Ketu'nun Uğurlu Sonuçları

 
Kişi aydınlanmış ve güçlü
Kişi kişinin karşıt veya olumsuz bir mizacı olabilir.
Kişi öksürük ve soğuk algınlığına yatkın olabilir.
Kişi zeki olabilir, Shastralar hakkında bilgili olabilir, zanaatlarda yetenekli olabilir ve kendi kendine edindiği bilgiye sahip olabilir.
Biri eşsiz bir etkiye sahip olacak.
Düşmanlar bile savaşta birinin övgüsünü söyler.
kişi her zaman göç eder sık sık ev ve iş değişim yaşar .

Astrolojide 10. Evde Ketu'nun Uğursuz Sonuçları

Ketu 10. evde olan kişi çirkin, aptal, boş yere çaba sarf eden, gururlu ve düşük işlerle uğraşan biri olacaktır.
Kişi talihsiz olabilir ve zorluklar yaşayabilir.
Baba mutluluğundan mahrum bırakılabilir.
Kişi babasına düşmandır ve babasına acı ve sıkıntı verebilir.
İyi işlerde engeller olabilir.
İnsan atlardan, fillerden, ineklerden ve bufalolardan korkabilir.
Araçla yapılan bir kaza nedeniyle kişi ağrı çekebilir.
Kişi karşı cinse aşık olabilir.
İnsan ruhen mutlu olmayabilir.
Siyah şeyler ilginizi çekebilir.
Kişi böbrek rahatsızlıkları ve mide problemleri yaşayabilir.
Bacak rahatsızlıkları yaşayabilir ve hırsızlardan korkabilir.
Gezegen ticaret ve iş için uğursuz ve bu karlı olmayabilir.
Bir araç nedeniyle yaralanabilir.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 1978091402916640040

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item