11 Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

11 Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki 11 ev 'deki Ketu- Ketu, bir kişiye yaşamın ilk yıllarında birçok zorluk verir, gari...

11 Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

11 ev 'deki Ketu- Ketu, bir kişiye yaşamın ilk yıllarında birçok zorluk verir, garip işler ve düzensiz gelir sağlar.

Kişiyi hayattaki her türlü durumla yüzleşmek için zorlaştırır.

Kişi büyük kardeşler/ağ çemberi altında hizmet etmeli/çalışmalıdır.

Ancak yaşamın ikinci yarısında40 yaş sonrası , kişiye birden fazla gelir kaynağıyla kutsar.

Bu yerleştirme, siyasette veya sosyal hizmet uzmanı olarak iyi bir kariyer sağlayabilir. Aynı zamanda yerlinin diğer insanlar ve din için çalışmasını sağlar.

kişinin çocuklarının evlilik hayatını sıkıntıya sokar. Kişi, yaşlılıkta bile para kazanmaya karşı sağlıksız bir bağlılık oluşturabilir.

Astrolojide 11. Ev, her türlü kazanımı, umudu, isteği, arzu ettiğiniz hedefe ulaşma gücünü ve gelir kaynağınızı gösterir. 10. ev kariyer, kariyerde yükseliş ve düşüşleri gösterirken, 11. ev servet anlamında hayatınızda alacağınız büyük kazançları gösterir.

Vedik Astrolojide 11. Ev, kişinin eylemlerini, gelirini ve arzularının genel olarak yerine getirilmesini temsil eder. Aynı zamanda kariyerin sona ermesinden sonraki yılları, emekli maaşı almanın keyfini, arkadaşlarla vakit geçirmeyi temsil eder.
Fiziksel olarak 11. ev bacakların 3. kısmı, baldırlar ve inciklerle ilgilidir. 11. ev Kova ile eşleşir.
 
NEW,Gezegenler,Ketu Kavuşumları,11 Evde Ketu Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,


Ketu, bu gizemli alemdeki en yıkıcı gezegenlerden biri olarak görülüyor ve çoğu zaman sorunlara neden olabiliyor. Onbirinci ev, refah, büyüme, dostluk ve sosyal kaygılarla ilgilenir.

11. ev kazanımları, refahı, büyük kardeşleri, arkadaşlıkları ve sosyal kaygıları temsil eder.

Ketu 11. evde olduğunda ve kişi için uygun olduğunda, para konusunda oldukça tutumlu olacaktır.

Burada Ketu çok iyi kabul edilir. Zenginlik verir. Bu ev Jüpiter ve Satürn'den etkilenir. Ketu burada iyi yerleşmişse ve Satürn 3. evdeyse muazzam bir zenginlik veriyor.

ancak kişi geleceği hakkında endişelenmeye eğilimlidir.

Merkür 3. sıradaysa Raj Yoga'ya yol açar.

Astrolojide 11. evdeki Ketu, yalnızca Ketu Dasha'da kazanımlar elde edileceğinden tarafsız bir konumdur. 11. evde Ketu, kişiyi yalnızlaştırır veya onlara arkadaş edinme arzusu vermez.

Onbirinci evdeki Ketu, bireye bol miktarda para ve sosyal yükseklik getirecektir. Durum ne olursa olsun, sonuçlar Jüpiter ve Satürn'den de etkilenecek.

Ketu'nun onbirinci evdeki olumlu durumu, üçüncü evdeki Satürn ile birlikte bireye yüksek gelişme getirecek ve daha fazla servet kazanacaktır. Bu insanlar yaşamları boyunca çok fazla baskı ve stresle başa çıkacaklardır.

Onbirinci evde Ketu'ya sahip olan kişi, yeni ve kaçınılmaz gücü nedeniyle fiziksel ve zihinsel nitelikleri ile bazı etkili uzman ve kritik projeler oynayacak ve yeni başarı yolları açacaktır.


Ketu'nun burada oturması, bu evin özelliğinin etkileneceği anlamına gelir. Fırsatlar olacak, ancak birçok engel de olacak. Bildiğimiz gibi Ketu, zararlı ama çok zeki, son derece sezgisel ve filozof bir gezegendir. Bu insanlar yaratıcı yeteneklerdir, yani şarkıcı, dansçı, aktör, yazar, şair vb. Bu, iş için uygun bir yerleşim olarak kabul edilmez, çünkü hile yapma olasılığı vardır, ancak hizmet çalışanları, eğlenceler ve politikacılar için kesinlikle iyidir. Bilgeliği ile Ketu 11 kişi aynı zamanda manevi bir yol izleyebilir, ardından milyonlarca takipçisi olan ünlü bir vaiz olabilir.


Ketu 11 ile başarı hiç kolay olmayacak ve çok geç gelecek. Başlangıçta, çok fazla hayal kırıklığı olacak. Kişi, erken yaşlarda finansal istikrarla başa çıkmakta zorlanacak. Kazançlara karşı sorumsuz davranışlar sergileyecek ve maddi şeylere çok az bağlı olacaktır.

11. ev ayrıca spekülasyon evidir; bu kişi hisse senedi piyasasına yatırım yapmamalı veya spekülatif beceri gerektiren herhangi bir finansal faaliyette bulunmamalıdır. Başarısız olacağı kesin. Bunun yerine bir uzmandan yardım isteyin.


Bu kişi, arkadaşlar veya sosyal topluluktaki herkese karşı çoğunlukla tarafsız bir tutum sergiler. Tarafsız olduğu için kitlelerin, halkın lideri olabilir. Bağlanma duygusu olmadığı için halk arasında ünlü olabilir. Ancak kan akrabalarından büyük hayal kırıklıkları yaşayacaktır.


11. evdeki Ketu, güvenilmez veya aldatıcı arkadaşlar verir, bunlar yasadışı şeylere veya skandala neden olabilir veya yardıma ihtiyacı olduğunda kişiyi terk edebilir. Arkadaşlar ve diğer grup üyeleri, yerelden gereksiz yere yararlanır. Arkadaşlar, herhangi bir dostluk bağı olmadan çabucak gelip gidecekler.

Kişiyi arkadaş çevresinden koparır.

Yerli nadiren her koşulda sadık kalacak gerçek bir arkadaş bulacaktır. 11. ev büyük kardeşleri temsil eder, bu nedenle kişinin büyük kardeşlerden ayrılma olasılığı oldukça yüksektir. Bu kişi temelde yalnız veya ben merkezlidir.



Sonuç neredeyse tamamen Ketu ve 11. evin efendisi ile oturan gezegene bağlıdır. Ketu 11, Rahu'nun 5. evde olduğu anlamına gelir, Rahu -Ketu 5/11 ekseni mucizevi olarak kabul edilir ve kişi sosyal olarak çok popüler bir kişilik olabilir.

Bu yerleşim haritada olumlu olursa, kişiye servet getirebilir. Upachaya evindeki Malefik gezegen, kişi yaşlandıkça daha iyi sonuçlar gösteriyor. Ne iyilik gelecekse orta yaştan sonra gelecek.

Astrolojide 11. Evde Ketu'nun Uğurlu Sonuçları


11. evde Ketu olan kişi, sakin bir kişiliğe, çekici bir görünüme ve aydınlanmış bir yüze sahiptir.

Kişi mükemmel, güzel ve taze giysiler giyecektir.

Kişi yardımsever, sempatik, liberal, halinden memnun ve yetenekli olacaktır.

Kişi iyi eğitimli, neşeli, bilgili ve Shastralara ilgi duyacaktır.

Kişi cesur, hırslı, köklü, popüler ve başkaları tarafından takdir ediliyor.

Biri müreffeh olacak ve güzel elbiseler ve süs eşyaları ile donatılacak.

Kişi her şekilde fayda sağlayacaktır.

Biri gerçekten şanslı olacak.

Zevk sahibi olacak, güzel bir evi olacak, her türlü konfora sahip olacak, silah kullanmada ve kendini süslemekte hünerli olacak.

Kişi servet birikimi, finansal kazanç ve diğer karlı başarılar olacaktır.

İnsan salih amel işler ve hiçbir işi yarım bırakmaz.

Kişi evcil hayvanlara sahip olacak ve tüm arzusunu yerine getirecek.

Astrolojide 11. Evde Ketu'nun Uğursuz Sonuçları


Ancak Ketu, kulak ve işitme bozuklukları ile ilgili sorunlar da verebilir. Ayrıca kişi kardeşleri, özellikle erkek kardeşleri ve kendi çocukları ile sıcak ve samimi bir ilişki sürdürmekte zorlanabilir.

Ketu burada da zaman zaman düşüklere neden olur.

Bu pozisyona sahip kişinin hayatta genellikle sınırlı arzuları vardır.

Sosyal hayatları da ortalamadır ve pek arkadaşları da yoktur.

İnsanlarla ilişkilerini sınırlı tutarlar.

Kişi zeki olmayabilir ve kendine zarar verebilir.

İnsan her zaman endişelenebilir.

Kişinin çocukları talihsiz ve korkak olabilir.

Kişinin çocukları son derece zavallı olabilir.

kişi karın rahatsızlıklarından muzdarip olabilir.

Böbreklerde ağrı ve diğer ilgili rahatsızlıklar olabilir.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 6291883595466538506

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item