Astroloji ve LGBT

Astroloji  ve LGBT 

Astrolojinin güzelliği, günlük hayatın ortak temalarına hitap etmesinde yatar. Antik metinler modern yaşamın birçok yönünden doğrudan bahsetmese bile, çok kolay paralellikler kurabiliyoruz. Cinsiyet ve cinsellik konusu, insanlık veya astroloji için hiçbir şekilde yeni değildir.

NEW,vedıcastroloji,Darakaraka,Astroloji ve LGBT,


Rashi ve Grahas Cinsiyeti

Rashi'lerin tanımları, her Rashi'ye cinsiyet atamayı içerir. Koç veya Mesha'ya atanan erkek cinsiyeti, Boğa veya Rishaba için Dişi vb. ile başlar. Bu birçok farklı şekilde yorumlanabilir. Gezegenlerin veya Grahaların da kendilerine atanmış cinsiyetleri vardır. Cinsiyetler olağan ikili değil, sayıca üçtür.

Güneş , Mars ve Jüpiter erkek gezegen. Cinsiyeti gezegenin diğer anlamlarıyla karşılaştırdığımızda, özelliklerini anlıyoruz.

Güneş erkeksi ve olgundur.

Mars bir savaşçı olarak tanımlanır ve daha genç bir erkektir.

Jüpiter bilgelik gezegeni, bilge ve olgun erkektir.

Dişi Grahalar

Venüs ve Ay açıkça kadınsı gezegenlerdir. Astrolojik olmayan metinler bile iki Graha'nın kadınsı güzelliğini över. Rahu patlayıcı ve vahşi bir enerjidir. Rahu da dişidir ve özellikle kontrolsüz ve vahşi bir dişidir.

Üçüncü Cinsiyet Grahaları

Erkek veya dişi kategorisine girmeyen gezegenler Satürn, Ketu ve Merkür'dür. Satürn, yaşlılığın göstergesidir ve bu nedenle cinsel olarak zayıf veya tarafsızdır. Merkür cinsiyet sıvısıdır, ne erkek ne de kadındır. Merkür'ün bir başka yorumu, onun bir ergen olduğu ve bu nedenle henüz cinsel olarak olgunlaşmamış olmasıdır.

Bazı metinler, Satürn'ün erkek gibi davranan bir kadın olduğunu, Merkür'ün ise kadın gibi davranan bir erkek olduğunu belirtir. Merkür veya Budh mitolojisi, onun androjen olan Ila ile evli olduğudur. Kadın olarak dünyaya gelen İla, her ay cinsiyet değiştirmeye lanetlenmişti. Efsane, Budh ve Ila'nın sırayla cinsiyet değiştirdiğini belirtir. Ketu aseksüeldir ve bekarlığa neden olabilir.

Yani Satürn, Merkür ve Ketu heteroseksüel değildir. Bununla birlikte, Satürn düşük libido ile bağlantılıdır. Merkür eşcinselliğe, Ketu ise arzu eksikliğine eğilimlidir. LGBTQ belirtilerini bir çizelgede incelemek için bu üç gezegeni ve etkilerini bir çizelge içinde inceleyebiliriz.

Üçüncü Cinsiyet Nakshatraları


Nakshatralar Mrigashira, Mula ve Satabhisa üçüncü cinsiyet olarak kabul edilir.


Doğum Haritasındaki Cinsel Eğilimler

Kama veya arzu evlerini inceleyerek bir kişinin cinselliğini inceleyebiliriz. Kama evleri 3., 7. ve 11. evlerdir. Ayrıca, daha fazla ayrıntı için 4., 5., 8., 11. ve 12. evleri inceleyebiliriz. Üçüncü cinsiyetli gezegenlerden herhangi birinin bu evler üzerinde etkisi varsa, daha fazla gösterge için harita incelenmelidir. Dişi burçlarda erkek gezegenlerin bir modeli ve bunun tersi de başka bir temel göstergedir.

Bir kişinin daha yüksek bir cinsel dürtüye işaret eden gezegensel konumları olduğunda ve bu, LGBTQ arzularının göstergeleriyle birleştiğinde, kişinin harekete geçme ve arzularını gerçekleştirme olasılığı daha yüksektir.

Jüpiter, geleneksel uygulamaların göstergesi olduğu için, LGBTQ eğilimlerini gösteren evlerin herhangi biri üzerindeki etkisinin onu geçersiz kılacağı düşünülmektedir. Bunları geçersiz kılıyor mu yoksa bireyin bunları bastırmasına neden oluyor mu tartışılır.

Heteroseksüel olmayan eğilimleri gösterebilecek pozisyonlardan bazıları şunlardır:

Doğal malefikler 7. Evde yerleşmesi ve 7 evin veya zayıf düşmüş lordu.

Mars ve Venüs 12. veya 8. evde Rahu birlikte veya açıda eğilimlere katkıda bulunur.

5 ve 7 Ev lordlarından birinin bir malefik tarafından zayıflatılması veya etkilenmesi durumunda

Merkür ve Ketu, özellikle (İkizler) veya (Akrep) Raşilerinde 4., 5., 8., 11. veya 12. evlerde birlikte.

8. veya 12. evlerdeki üçüncü cinsiyet gezegenlerinin üçü de (Merkür, Satürn ve Ketu) Yerleşmesi LGBTQ topluluğu üyelerinin haritalarında da görülür.

Üçüncü cinsiyetsiz gezegenlerinin Lagna üzerindeki çok güçlü etkisi ve 7. evde güçlü bir kadın etkisi bir lezbiyeni gösterebilir.

Üçüncü cinsiyetsiz gezegenlerinin Lagna üzerindeki çok güçlü etkisi ve 7. evde güçlü bir erkek etkisi eşcinsel bir kişiyi gösterebilir.

DAHA FAZLASI..

vedıcastroloji 5343724913687584939

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item