2. Evdeki Satürn'ün Astrolojik Etkileri

2. Evdeki Satürn'ün Astrolojik Etkileri

2. ev evlilik hayatını içerir. Bu ev aynı zamanda ölüme sebebiyet veren bir evdir (Maraka Evi). Maraka basitçe sizi zihinsel ve fiziksel olarak öldüren evler anlamına gelir ve 2. ev aileyi temsil ettiğinden, haritanızda hastaysa ailenizdeki insanlarla tartışmanıza, kavga etmenize ve aynı fikirde olmamanıza neden olur. Böyle bir evin olumsuz yönü, herhangi bir kişiyi ölüme sürükleyebilir.

 İkinci evde Satürn : Refah yavaş ama istikrarlı bir şekilde gelir ve uzun süre kalır.

Mali kaygılar.

Etkilenen Satürn sizi borca ​​sokar, güzelliği bozar, sizi evdeki huzurdan ve aile uyumundan mahrum eder, düşünmeyi yavaşlatır, ancak sizi popülerlik ve şöhretle ödüllendirir.


Astrolojide 2. evdeki Satürn, kişiyi ailesinden erken yaşta ayırır, finansal olarak başarılı olma dürtüsünü verir, ancak aynı zamanda anne ile olan ilişkiyi de kısıtlar.

Ayrıca Vedik Astrolojide 2. evdeki Satürn araba, ev, zenginlik ve başarı elde etmeyi 34 yaşına kadar geciktirir.

Astrolojinin 2. evindeki Satürn, aileyi, aile ortamını, kardeşleri, tasarrufları, varlıkları, mücevherleri, mülkü, mülkün mirasını veya mülk birikimini temsil eder. Kişinin tükettiği yemeği temsil eder ve ikinci ev olarak konuşması boğazı temsil eder.

İkinci ev söz konusu olduğunda, Satürn ikinci ev iyi bir konumda olmadığı için kişi için para biriktirme yeteneğini 35 yaşına kadar erteler.

Satürn ayrıca bir çocuğun ihtiyaç duyduğu ve aileden mahrum kaldığı çocukluk beslenmesini, lüksünü ve kolaylıklarını da kısıtlar.

kişinin ailesi muhafazakar ve çok disiplinli.

Kişi büyürken gerçekten kısıtlanmış hisseder ve sonuç olarak çok disiplinli ve çalışkan olurlar. Hayatta yoksullukla karşılaştıklarında, elde etmeye başladıklarında bu zenginliği korumak için ne gerekiyorsa yapacaklardır.

Bununla birlikte, ikinci ev konuşmayı temsil eder ve Satürn, zararlı etkisi ile bir kişinin konuşmasını etkileyebilir ve kişinin sesi gergin olabilir.

Kişi, alkolizm veya sigara içme gibi çocukluktan itibaren uzun süreli bağımlılığa neden olan kötü alışkanlıklar edinebilir.

İkinci evdeki Satürn'ün kişisi, sert ve acımasız bir hayat yaşadıkları için filozof olma eğilimindedir.

İkinci evdeki kişinin ailesiyle ilişkisi sevgisizdir, bu nedenle beslenme, anne sevgisi, babadan anlayış ve kardeşlerle bağlantı gecikir.

Kişi 30'+33 lu yaşlarının sonlarında barış ve istikrar yaşar.




Astrolojide Satürn de 2 ci ev de Para kolay gelmeyecek, bu yüzden kişi cimri olabilir. Kişi iyi servet biriktirebilir; ancak bunu kendi zevki için kullanamayacak. Bu pozisyon, bazı durumlarda kişiyi yoksulluk da verebilir. Finans, Satürn'ün varlığı nedeniyle sürekli bir mücadele olacaktır. Bu yerleşim konuşmada sorun yaratabilir; ana dili kirli, küfürlü veya sert bir dile sahip olabilir.

sizi para konusunda bilinçlendirecek . yaşamınızda ilk dönemi kısıtlı koşullarla karşılaşmış olabilirsiniz. Doğal olarak tutumlu olacaksınız, kaynakları biriktirecek, bütçe ayıracak, vs. Ve bu sizi eninde sonunda açgözlü, çıkarcı, bencil, cimri yapabilir, her şeyi biriktirirsiniz. Zenginlikten yoksun olduğunuzu hissediyorsunuz, bu yüzden para ve mülkün peşinden koşarsın. Orta yaştan sonra para vs rahat olmalı. Ama genellikle hayat kurudur, aileden uzaktır, arkadaşlar yoktur. Geçmişteki yoksulluk ve deneyimleriniz ne olursa olsun, bu sefer Değer dersini öğrenmeye çalışın. Mutlu olmak istiyorsan paylaşmayı öğrenmelisin.

Mesele para değil, mutluluğu paylaşmayı, ailenize/arkadaşlarınıza güzel sözler söylemeyi, saygı göstermeyi, banyoda yüksek sesle şarkı söylemeyi ve doğada yürüyüşe çıkmayı öğrenmeli ve ruhunuzu yükseltmeye çalışmalısınız. Hayatı güzel yapan şeyin ne olduğunu fark etmeyi öğrenmelisin. Bunu yaparsanız, güvenlik ve özgüven duygunuzu geliştireceksiniz.

2. Evdeki Satürn: Satürn'ün yerleşimi, kişinin başarılı olma eğiliminde olmasına rağmen aynı zamanda insanı aileden, özellikle de anneden ayırır. 2. evdeki Satürn 36 yaşına kadar otomobil ya da ev ve aynı zamanda servet edinimini geciktirir. Evde kısıtlayıcı ortam olması nedeniyle kişi disiplinli olur. Satürn'ün dördüncü evdeki yönü, annenin çok sert, katı olabileceğini ve genelinde zorluklarla karşılaşabileceğini gösteriyor. İkinci evden, 11. gelir geliri evine bakmakta ve Satürn Dasa’ndayken pek çok kazanç elde edebilmektedir.

2. evdeki Satürn sizi para konusunda bilinçlendirecek . yaşamınızda ilk dönemi kısıtlı koşullarla karşılaşmış olabilirsiniz. Doğal olarak tutumlu olacaksınız, kaynakları biriktirecek, bütçe ayıracak, vs. Ve bu sizi eninde sonunda açgözlü, çıkarcı, bencil, cimri yapabilir, her şeyi biriktirirsiniz. Zenginlikten yoksun olduğunuzu hissediyorsunuz, bu yüzden para ve mülkün peşinden koşarsın. Orta yaştan sonra para vs rahat olmalı. Ama genellikle hayat kurudur, aileden uzaktır, arkadaşlar yoktur. Geçmişteki yoksulluk ve deneyimleriniz ne olursa olsun, bu sefer Değer dersini öğrenmeye çalışın. Mutlu olmak istiyorsan paylaşmayı öğrenmelisin.

Satürn Olumsuz Etkiler:


Kişi çocukluk yaşamı zorlu olacaktır,Ailesi muhafazakar ve disiplinli olacaktır. Kişi ailesi mali açıdan sağlam olmayabilir ve mali sorunlarıyla boğuşmaya devam edebilir.

Genel yerleşim tamamsa, kişi iyi bir servete sahip olacaktır, ancak hiçbir şey bu kadar kolay gelmeyecektir ve bunun için kanını ve terini çalışması gerekir. Kişi işinde başarısız olabilir, iyi fırsatları kaçırabilir, tüm sıkı çalışması için çok az kar elde edebilir, başkalarına kötü davranabilir. Bu aynı zamanda, kanca veya sahtekarlıkla para kazanmaya hazır olan onu açgözlü yapar.

Ancak, yerleştirme kötü veya sıkıntılıysa veya başka bir sorun varsa, kişi fakir veya iyi paradan yoksun olabilir.

Para onun yaşam boyu sorunu haline gelebilir.

Kişi iki evlilik yapabilir . Ancak hüzünlü bir aile içi ve evlilik hayatı olabilir. Eşine asla güvenmez ve saygı duymaz. Ailevi sorunlar, koşullar ve uzun yolculuklar kişiyi çoğunlukla aileden uzak tutacaktır. Kişi, sık sık yapılan tartışmalar ve yanlış anlamalar nedeniyle ailesiyle bağ geliştiremez.

Kişi sebze, alkol ve sigara içmeyi sever. Kişi yalan söylemeye meyilli olur. Para kaybetmek için alakasız bir korku olabilir. İhtiyaç anında onu terk edebilecekleri için arkadaş çevresinden dikkatli olması gerekiyor.

Kişi bir şekilde para biriktirebilir, ancak gezegendeki gecikmeler nedeniyle arazi veya ev satın alması iyi zaman alacaktır.

Mutlaka değil ama bir nevi göz, ağız, kemik rahatsızlıkları olabilir.

Genel olarak, 2. ev Satürn'ün yaşamının ancak 35 yaşından sonra düzeldiği, başka bir yere yerleştiği ve zenginliğin, araçların ve yaşam konforunun tadını çıkardığı söylenir .

2 Evdeki Satürn'ün Bazı Olumlu Etkileri:


Kişi, çocukluğunda finansal zorluklarla karşılaşacağından, hayatta iyi para kazanmak ve kurtarmak için çok hevesli ve çalışkan olacaktır.

2. evdeki Satürn kişiyi para yönetimi konusunda iyi yapar. Bu insanlar tasarrufa inanırlar ve harcama konusunda oldukça pratiktirler.

Bu yerleşim, para birikimine yardımcı olur, ancak Satürn tarzında - çok zor bir şekilde.

Kişi maddi zevklere düşkün olacaktır.

Satürn iyi durumdaysa, kişi atalarının mülkünü alabilir.

Bu tür insanlar, hisse senedi piyasası ve diğer yüksek riskli yatırımlar gibi eski kalemlerden veya spekülasyonlardan daha fazla kar elde edebilir.

Satürn ikinci evinizdeyken bilge, adil ve çok nazik olacaksınız.

Satürn kişiyi hayata karşı çok sabırlı yapacaktır; kişi eski değerleri ve gelenekleri sevecektir.

Satürn, paranın size istediğiniz mutluluğu vermeyebileceğini ve etraftaki mutluluğu görebilmek için insanı ve insani değerleri sevmek gerektiğini öğretecek.

Bu pozisyon, işi başkalarından halletmek için daha kolay olacağından, ana dili yumuşak konuşulur.

3. evden Satürn açıları:

4. evdeki görünüm:

4. ev görünümü çocukluk döneminde problemler verebilir. Büyük ölçüde anne ile ilgilidir; annenin sağlığı, anneden ayrılığı ya da kötü bir anne olabilir.

8. evde açı:

8. ev dushsthana olarak kabul edilir . Uzun ömürlülüğü, gizli şeyleri, mirası, ani geliri, kazayı ve gizemli şeyleri temsil eder. Satürn'ün 8. evin karak gezegeni olduğunu unutmayın. 8. evde iyi yerleştirilmiş Satürn açısı, kişinin uzun ömürlü olmasını sağlayan ve aynı zamanda sağlıklı olmasını sağlayan uzun ömür verir. Kişiyi çalışkan yapar ve iyi bir miras avantajı kapsamı vardır. Bu yönü kişiyi çok maneviyattan kopuk hale getirebilir. 8. evdeki görünüm, 5. evdeki görünümle birlikte 5. ev romantizm, 8. ev evlilik ve seks olduğundan ve Satürn engel oluşturduğundan kişiye evlilik zevki eksikliği verir. Geç evlilik kesinlikle söz konusu. Kişi devlet memuru, müteahhit veya emekle çalışmayı içeren herhangi bir iş olabilir.

11. evde açı:

Bu da yine çok iyi bir yön. Satürn'ün kendi evidir. 11. ev upachaya evlerinden biridir ve kâr evidir. Bu yön, yaşamın sonlarında çok fazla zenginlik ve başarı sağlayabilir. Kişi, etkili insanlar ve politikacılarla dolu çok büyük bir sosyal çevreye sahip olacak. Sağlığı çok iyi olacak. Ancak kişinin tüm bu başarılardan ve materyalizmden sıkılıp farklı bir yol seçme şansı vardır.

Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 4. evdeki gezegenlerin görünümü , diğer gezegenlerin görünümü , yerleşim evleri, yüceltme , güçten düşme, açılar, Nakshatra, efendilik, kavuşum, derece vb.

2. Evdeki Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi yumuşak sözlü ve sağduyulu olacak.

Kişi ailesiyle uzaklara seyahat edecek ve hayattaki tüm konforları ve en iyi şeyleri elde edecek.

Yaşamın sonraki bölümünde, kişi evini terk edebilir, başka bir yere yerleşebilir ve zenginliğin, araçların ve hayatın konforlarının tadını çıkarabilir.

Kişi tutumlu, akıllı ve ileri görüşlü olacaktır.

Kişi parasını büyük ve ihtiyatlı bir iş girişiminin gelişimine yatırır ve bu onun servetini çoğaltmaya yardımcı olur.

Kişi yemekten memnun olmayacaktır.

Kişiler için para harcayacak ve onları kontrol altında tutacaktır.

Kişi yaşamak için iyi kazanıyor.

kişi iki veya daha fazla evlenebilir.

Demir işinde çok başarılı olur.

İki evlilik olasılığı var.

Çok çocuk, zenginlik ve saygı olabilir ama para biriktirilemez.

2. Evdeki Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

İnsan yakışıklı olmayabilir ama gözleri canlı.

Kişi karaktersiz, yaramaz, azizlere düşman ve açgözlü olabilir.

Kişi huzursuz, öfkeli olabilir ve Tanrı'ya inanmayabilir.

Kişi gereksiz yere sert sözler söyleyebilir ve kaba konuşmalar yapabilir.

Biri tatlı dilli olmayabilir.

Kişi yalancı, hayat dolu ve sahtekar olabilir.

Kişi, kötülüklerle zenginliğe ulaşabilir.

Tahta bir şeyin saldırısından dolayı gözde yara veya yara olabilir.

Göz rahatsızlıklarından da muzdarip olabilir.

Ağız ve diş rahatsızlıkları olabilir.

Mide sorunları, öksürük, soğuk algınlığı ve kemik rahatsızlıkları olabilir.

Kişinin yüzü şekilsiz olabilir.

Satürn zayıf veya kusurlu olduğunda, kişi tüm hayatı boyunca fakir kalmak zorunda kalabilir.

Kişi mali sorunlarla karşılaşabilir ve her iki ucu bir araya getirmek zor olabilir.

İş ve ticaret her zaman zararlı olabilir.

Kişi herhangi bir fayda elde edemeyebilir.

Kişi iş kayıplarına ve servet kaybına maruz kalabilir.

Kişi çok bencil olabilir ve hatta bencil çıkarlarını elde etmek için şiddete başvurabilir.

Birinin aile üyeleri ve arkadaşları onu terk edebilir ve başka birinin evinde yaşamak zorunda kalabilir.

Kişi, ailesinden herhangi bir mutluluk elde edemeyebilir.

Kişi düşük sanatları uygulayabilir.

kız kardeşinin çocukları hayatta kalamayabilir ve kız kardeşi düşük yapabilir.

Kişi yanlış yolu takip edip fakir olabilir.

Kişi tüm zevklerden mahrum kalabilir.

Birinin 15. ve 20. yıllarında, ailenin önde gelen bir üyesi sona erebilir.

Arkadaşlarından dolayı zarar görebilir.

Bir kişinin birçok kötü alışkanlığı olabilir.

Kişi karşı cinsi dolandırabilir.

DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 2670041882856063397

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item