6 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri

 6 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri


Astrolojide 6. Evdeki Satürn zamanla pozitifleşir. Burada Satürn tüm düşmanları yok edecek, üstün olanı tercih edecek ve zamanında terfiler sağlayacaktır.

 6. evdeki Satürn : zenginlik, güç, popülerlik.

Aklı başında ve aklı başında konuşuyor.

Bu süreçte bazı zayiatlar vermesi muhtemel olsa da düşmanları yener.

Astlardan gelen sorun.


Vedik Astrolojide 6. Evdeki Satürn de yaşam süreçlerini yavaşlatma eğiliminde olduğu için uzun ömür verir.

6. evdeki Satürn hastalıkları, düşmanları, günlük iş hayatını, rekabeti, davaları, kavgayı, boşanmayı, tıp mesleğini, cinsel yaşamda işlevsizliği, serveti, disiplini, hukuku, dakikliği, bağımsızlığı ve çalışma ortamını temsil eder.

Altıncı evdeki Satürn, kişiyi içine kapanık fakat bağımsız bir insan yapar ve her zaman uzun çalışma saatleri içindedir ve yavaş ve istikrarlı bir çalışma hayatına sahiptir. Altıncı Ev aynı zamanda kötülüğün evi olarak da bilinir, ancak Satürn, bu gezegensel konumda, kişiyi en çalışkan yapar; çalışkan enerjiyi kuluçkaya yatırır ve hayatındaki her şeyi başarması için ona iletir.

Altıncı evdeki Satürn, evlilik sonrası varlıkların inşasını temsil eder ve Satürn her süreci yavaşlattığı için, varlıklar evlilikten sonra yavaş yavaş inşa edilir.

Altıncı evdeki Satürn'ün kişisi cinsel yaşamında işlevsizleşebilir, çünkü cinselliği temsil eden sekizinci eve açı verir, bu nedenle zevk ve zevk sürecini yavaşlatır.

Satürn zayıflamışsa, kişiler mistikler gibi gizli şeylere odaklanmasını sağlar ve kişinin mistik bilime ve yaşamın bilinmeyen konularına daha fazla ilgi duymasını sağlar.

NEW,Satürn Kavuşumları,Gezegenler, 6 Evdeki  Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri ,


Satürn , bilinen veya bilinmeyen tarafından kötü tanıtımı nedeniyle sıradan insanın gözünde iyi bir üne sahip değildir. Satürn'ün ana görevi, sizi kontrol altında tutmak ve hayatın ve zamanın değerini ve anlamını fark etmektir. Davranışlarınızı kontrol etmeye devam eder, iyiyi ödüllendirir, kötüyü cezalandırır, arzularınızı kısıtlar ve sınırlar.

6 ev kariyer, meslek, iş arkadaşları, profesyonellik, hayata karşı tutum, sağlık sorunlarını vb

malefik evdeki Satürn olumlu sonuçlar verir. Hayattan düşmanları yok etmenize ve muhalefet kazanmanıza yardımcı olur. Zamanında kariyer büyümesini sağlar. Bu aynı zamanda uzun ömürlüdür. Bu yerleştirme, vatandaşa dava ve borçlarla etkin bir şekilde başa çıkmak için yapısal bir yaklaşım sunar. Satürn zayıflatılmışsa, kişi kemik sorunları vb. Gibi sağlık sorunlarına maruz kalmak zorunda kalabilir. 12. evdeki yönü yabancı toprakları ziyaret etme olasılığını öne sürer. Girişimciden ziyade çalışan olmanız ve kardeşlerden de destek almanız muhtemel.

6. Evdeki Satürn'ün  Olumlu Etkileri:


Satürn 6'da kişi işkolik ve meslek hayatı, hedefleri ve taahhütlere karşı çok ciddi hale getirir.

Çok çalışırlar, takdir ve tanınma ararlar ve bunu elde ederler. 6 ev Satürn rakipleri ve rakipleri karşısında bireyi korur.

Bu tür Kişiler genellikle iyi ve geniş bir sosyal çevresi vardır. Kişi iş arkadaşlarından, personelden veya meslektaşından iyi destek alır.

Satürn ayrıca kişinin hükümetle iyi bir ilişki kurmasına yardımcı olacaktır. Memurlar, sendikalar, siyasi liderler ve bürokratlar, mesleki hedeflerine ulaşmasına daha fazla yardımcı olacak.

Satürn, bireyi herhangi bir tıbbi acil duruma karşı korur ve hızlı iyileşmeye yardımcı olur.

Shani Satürn 6 evde Olumsuz Etkiler:


6 ev Satürn için kişi karşı kişi işkolik olabilir muhtemelen iş yapar. Çok fazla çalışmak, refahı etkileyebilecek endişe ve endişe ile birlikte gelir.

Rekabette öne geçme arzusu veya yaşlıların gözünde kendini kanıtlama isteği, kişinin özel hayatını, aile üyeleri ve sevdikleriyle olan ilişkilerini etkileyebilir.

Başka bir deyişle, iyi kazanıyor olabilir ama hayatı yaşayamayacak. Hayatta başka şeyler için zamanları olmayacak.

Şüphesiz bunlar başarılı kişilerdir ancak başarının bir bedeli olabilir.

mesleki arzuları nedeniyle büyük bir arkadaş çevresine sahip olacaktır. Bununla birlikte, bu arkadaşlar çok fazla zamanını ve enerjisini tüketebilir ve bu, ev hayatını daha fazla etkileyebilir.

Bu kişinin partneri onu sadakatsizlik veya evlilik dışı ilişki ile suçlayabilir. Genel olarak, bu kişinin aile sorumlulukları için çok dikkatli ve duyarlı olması gerekir.

6 ev annenin kardeşi kız kardeşi temsil eder. 6 inci Satürn onları ve acı bir çatışma ya iyi ilişkiler vermez uzun vadede her zaman mümkündür.

6. evden Satürn
açıları:


Satürn 8. evde açısı 

 
8. ev dushsthana olarak kabul edilir . Uzun ömürlülüğü, gizli şeyleri, mirası, ani geliri, kazayı ve gizemli şeyleri temsil eder. Satürn'ün 8. evin karaka gezegeni olduğunu unutmayın. 8. evde iyi yerleştirilmiş Satürn açısı, kişinin uzun ömürlü olmasını sağlayan ve aynı zamanda sağlıklı olmasını sağlayan uzun ömür verir. Kişiyi çalışkan yapar ve iyi bir miras avantajı kapsamı vardır.

Bu yönü kişiyi çok manevi ve materyalizmden kopuk hale getirebilir. 8. evdeki görünüm, 5. evdeki görünümle birlikte5. ev romantizm, 8. ev evlilik ve seks olduğundan ve Satürn engel oluşturduğundan kişiye evlilik zevki eksikliği verir. Geç evlilik kesinlikle söz konusu.

6 evde Satürn maha-dusham-sthan . kargaşadan korkuyor borç verdiğiniz dostlarınız düşmanlarınız oluyor ,hayata yüksek borçlar ile başlıyorsunuz Mali durumunuzun farkındasınız ve işleri bütçelendirecek ve böylece borca girmekten kaçınacaksınız. Genel olarak çok çalışkan olacaksınız ve Satürn egonun işe müdahale etmesine izin vermez, bu nedenle düşman yaratma şansınız azalır. Satürn uğurluysa, sizin için çalışan hizmetçileriniz de olacak, ancak onlara karşı sempati duyacak ve onlara insanca davranacaksınız. Buradaki ipucu, sıkıcı olsa bile, tüm çalışmaların nihayetinde iyi olduğunu kabul etmektir. Genel olarak uğurlu bir Satürn, burada sosyal tanınma ve başarı sağlayabilir. Ancak uğursuzsa para kaybı, sağlıksızlık, ahlaksız davranışlar ve sonunda rezillik gibi ciddi sorunlara neden olacaktır.


Satürn 12. evde açı 

 
12. ev açısı düşmanlarınızı kontrol altında tutacaktır. Ancak kişi yabancı ülke ile ilgili eğitim, meslek veya yerleşim gibi sorunlarla karşılaşabilir. Uyku sorunları olabilir.

Satürn 3 eve görünümü 

Üzerinde Aspect 3 evin geçim, kazanç, kar ve yerine getirilmesi iyi bir başarı getirebilir ve daha yüksek hedeflere ulaşmak yardımcı olabilir. Ancak, varsayılan Satürn doğası gereği denemeler ve gecikmeler olacaktır. Bu yön, kişinin çok çalışması ve zorluklarla yüzleşmesi için gerekli motivasyonu ve yeteneği sağlayacaktır. Satürn iyi durumdaysa, kişi yazar olabilir, iyi iletişim yeteneklerine ve gizli bilimlere derin ilgiye sahip olacaktır. Ancak, kişi çok çekingen bir yapıya sahip olacak ve insanlara kolayca açık olmayacaktır. Bu yönü aynı zamanda iyi bir yurtdışı seyahat imkanı sağlar. İyi şeyler ne olursa olsun, hayatın sonunda olacak


Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 6. evdeki gezegenlerin görünümü, 6. evdeki diğer gezegenin yönü ve yerleşim evleri.


6. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi güzel, sağlıklı ve güçlü olacak.

Kişinin iştahı kuvvetlidir ve çok yiyecektir.

Kişi iyi bir konuşmacı olacak ve tartışmalarda yetenekli olacak ve bu nedenle rakipler için tehlikelidir.

Kişi birçok kişiye barınak sağlayacak, iyi çalışmayı takdir edecek ve başkalarının yeteneklerini test edecek.

Kişinin arkadaşları ve akrabaları çok olacak.

Biri çok güçlü olacak ve düşmanları ondan korkacak.

Manda, inek, at ve evcil hayvanlara gibi dört ayaklı hayvanlara düşkün olabilirsiniz.

Kişi kötülük yapmaz.

Kişi hayatını hukuk uygulayarak kazanabilir.

Kişi, disiplinli hizmetçiler aracılığıyla iş yaptırabilecektir.

Kişi bahtiyar olacak, rahata, süse, araçlara sahip olacak, eğitimli, sağlıklı ve mutlu olacaktır.

kişi yurtdışına seyahat edebilir.

Olasılıklara karşı savaşmak ve mücadele etmek ve sonunda ilerlemek zorunda kalabilirsiniz.

Şöhret, zenginlik ve güç aynı anda elde edilemeyebilir.

Evlenmeden önce sağlıklı bir insan olmayabilir.

Evlendikten sonra sağlık durumu düzelebilir.

Kişi yüksek bir memur olma yeteneğine sahip olacaktır.

6. Evdeki Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

Kişi hırslı, kibirli, dünya zevklerine dalmış, bağımsız karakterli ve kötü karakterlidir.

Gezegen, erken yaşta sorunlara neden olur. İş yerinde engeller olabilir, yardım alınamayabilir ve ilerlemek için büyük çaba sarf etmek gerekebilir.

Yaşlılıkta maddi sorunlarla karşı karşıya kalınabilir.

Sürekli Göç yoluyla mutluluğa ulaşılamaz.

Kişinin vücudu, uzun süreli fiziksel rahatsızlıklar nedeniyle hasta olabilir.

Yiyecek ve giyecek eksikliğinden dolayı kişi sağlıksız olabilir.

Bel çevresinde ağrı hissedilebilir.

Boğaz rahatsızlıkları ve solunum problemleri yaşayabilir.

Gizli hastalıklardan da muzdarip olabilir.

Ev hayatları sorunsuz yürümeyebilir.

çocuğu olmayabilir veya çocukları hayatta kalamayabilir.

Mide ve göğüs rahatsızlıkları olabilir.

Kişi fakir, başarısız, istikrarsız, karalanmış ve aptal olarak kabul edilebilir.

Kişi düşmanın hakimiyeti altında olabilir ve uzun süreli hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Aile yıkılabilir.

Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 374141990291733642

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item