5. Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri

5. Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri

Astrolojide 5. evde bulunan Satürn, hem çocukları hem de evliliği 40'lı yaşların başına kadar erteler veya sonraki hayata kadar erteleyebilir.

 5. evde Satürn : geç evlilik, kürtaj, hasta çocuklar.

Ömür boyu gezgin.

Satürn burcunda veya yüceltilmesinde, hisse senedi spekülasyonu ve emlaktan iyi karlar vaat ediyor.


Satürn 5. evdeyken, 5. ev yaratıcılığı temsil ettiğinden yaratıcılık da engellenir ve Satürn donukluk, karanlık ve disiplini ifade eder.

Beşinci evde Satürn'ü olan kişiler eğlenme konusunda kendilerini garip hissediyorlar ve politik tartışmalara girmeyi ve ne kadar eğlenmeleri gerektiği veya kendi hayatlarına ne kadar yaratıcılık getirmeleri gerektiği konusunda disiplinli olmayı tercih ediyorlar.

Beşinci evdeki Satürn, kişinin hayatının her alanında kişiyi kontrol eder ve sonuç olarak kişi disiplinli hale gelir. Satürn, oyuna çok fazla olgunluk, sorumluluk, yaratıcılık ve gerçeklik getiriyor.

Beşinci evdeki Satürn'ün evliliğini geciktirir ve kişi hayatında kısıtlayıcı hissedebileceğinden 30 yaşından sonra evlenmesinin çok daha hayırlı olacağıdır.

Beşinci evdeki Satürn de çocukları temsil eder. Bu nedenle, bu gezegensel konumda 30'lu yaşlarında çocuk sahibi olmak daha iyidir, çünkü bu yaştan önce kişi, çocuk ve aile sahibi olmanın yükünü hissedebilir, çünkü kişi olgun ve çocuklarına karşı sevgi dolu olmaz. Bu, durum ve çevre hakkında kasvetli yapabilir, ailede çatışmalara yol açabilir ve işlevsiz bir aile yapısına neden olabilir.



5. ev , doğum haritanızın üçgen evlerinden biridir ve çok hayırlı olarak kabul edilir.
Satürn gibi zararlı gezegen mutluluk evde sorunları verecek.

Astrolojide 5. ev Çocuklar, Yüksek Öğrenim, Analitik Zihin Eğilimi, Zeka, Spekülatif Kazanımlar, Manevi Takipler, Mide Bölgesi, Romantizm, Çocuklardan Mutluluk, Spor ile ilgilidir.


Vücutta Mide, Karaciğer, Omurga ve Hamileliği temsil eder; Sindirim sisteminizle ilgili tüm problemler, Göbek'e ait vücut bölümleri 5. eve aittir.


Satürn'ün rahat olduğu birkaç ev bırakarak, evlerin çoğunda Satürn, geçmiş karmalarınıza göre bir gecikme veya engel oluşturur. Satürn zararlı bir gezegen olarak kabul edilir ve oturma evinin özelliğinden kolayca yararlanmanıza izin vermez.

5. ev Aslan burcu tarafından yönetilir ve Aslan Güneş tarafından yönetilir . Güneş ve Satürn, Vedik astrolojide düşmanlardır. Satürn, bu düşmanlık nedeniyle Güneş'in evinde rahat değildir. Bu nedenle 5. evin anlamlarıyla ilgili engeller, gecikmeler, umutsuzluk, korku ve depresyon getirecektir.


Satürn bir Adalet gezegenidir. Sonunda dürüst, tutarlı ve dengeli olanları ödüllendirir. Satürn onlara sabrının meyvelerini mutlaka verecektir. Bu insanların, ne olursa olsun hayatta biraz eğlenmeyi öğrenmeleri gerekiyor, kolay olmayacak.

5. evde Satürn: kişinin yaratıcı içgüdülerini engeller ve evliliği ve soyları geciktirir. Bununla birlikte, Venüs veya Merkür ile olan ilişkisi yaratıcılığı artırabilir. 5. evden 7. evdeki görünüşü evliliği tutuyor, ancak olgun ve disiplinli bir ortak vaat ediyor. Satürn'ün 11. kazanımlar evresindeki yönü, beklenmeyen kazançlar getiriyor. Bu yerleşim aynı zamanda yerel olanın utangaç olduğunu da göstermektedir.

Satürn  Olumsuz Etkiler:


Zihninizin ifadesi, 4. evden (zihniyet evi ) 2. ev (zihin) olduğu için 5. eve aittir . Dolayısıyla kişisel doğanızı, zihinsel doğanızı, duygularınızı, sevginizi, nefretinizi vb. gösterir.

Satürn, duyguların olmadığı çok kuru ve nötr bir gezegendir.

5. Satürn sizi duygusallıktan uzaklaştırabilir. Romantizm, aşk, sevgi vb. nedir bilmiyor olabilirsiniz. İnsanlar sizi çok kaba görebilir. Bu insanlar genellikle kimsenin onları sevmediğini hissedeceklerdir.

Hafıza, bilgi, öğrenme yeteneklerinin tümü 5. eve aittir. Eğitsel öğrenme, öğretme yeteneği, tavsiye verme yeteneği 5. eve aittir. Kişi biraz daha yüksek eğitim almaya istekli olabilir, ancak farklı türden sürekli sorunlarla karşılaşabilir ve sonunda onu bırakabilir.

Güneş bu evin doğal sahibidir ve Satürn'e olan düşmanlığı kişinin itibarını zedeler. Kişi yaptığına dikkat etmelidir .

5. ev 8. evden 10. evdir bu yüzden spekülasyon yeteneğini ifade eder, ancak burada Satürn herhangi bir spekülatif düşünceye karşı bir uyarıdır. Kişi mutlaka zarar görür.

5. ev, 10. (meslek) evinizden 8. (kayıp) dır, bu nedenle profesyonel kariyerdeki sıkıntıları ifade eder.

Geçmiş yaşam eylemleri de 5. eve aittir ve buradaki Satürn, Satürn'ün oturduğu ev için önceki hayatınızdan borçlu olduğunuz anlamına gelir. Geçmiş karmalarınızı geri ödemek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor.

5 inci ev temelde eğlenceli bir evdir ama Satürn bu yağma edecektir. Bu insanlar, hayatın çalışmaktan ibaret olduğunu ve kimsenin eğlenmesine izin verilmediğini düşünerek hayatı fazla ciddiye alacaklardır.

Bu kişinin anne ve babasıyla, özellikle de babasıyla iyi ilişkileri olmayacaktır. Ayrıca ebeveynliği rahat bir iş bulamayacaklar veya çocuklara bağlı olmayabilirler.

Satürn'ün engellerini aşabilirlerse, harika aşıklar ve ebeveynler olabilirler.

Satürn hamilelik, geç doğum, sorunlu çocuk doğum, erken doğum gibi sorunlar yaratacak.

Ayrıca yeni doğanlar başlangıçta aileye biraz sıkıntı getirebilir.

5. Evdeki Satürn'ün  Olumlu Etkileri:


Burada Satürn ile ilgili iyi bir şey, kendileri hakkında çok fazla konuşmayacakları için insanları mütevazı hale getirmesidir.

Bağlılığınız, dine inancınız, Tanrı buradan görülüyor çünkü aynı zamanda 9. evden de 9. Satürn'ün varlığı. Bu durumda Satürn iyidir çünkü size hayatta gelişme ve materyalizmin üzerine çıkma fırsatı verecektir.

Bakanlık görevi (danışmanlık) veya Devlet işinde gerekli olan herhangi bir görevde danışmanlık yeteneği 5. eve aittir. Buradaki Satürn size devlet işi verebilir.

İşe çok fazla odaklanmak, yaptıkları işte başarılı olmalarını sağlayacaktır. İş odaklı olmaları onları harika liderler ve endüstri profesyonelleri yapar.

Sıkıcı olabilirler, ancak başkalarının eğlenmek için yapmaktan hoşlandığı şeylere kendilerini iyi hissettirdiği için çok fazla ilgi gösterirler.

Sevilmek isterler çünkü içlerinde bir boşluk hissederler ama bunu ifade edemezler, bu yüzden birazcık sevgisi olan herkes onlarla anında bağlantı kurar.

Burası düşman evi ve Satürn düşmanlara karşı çalışacak, bu yüzden rekabeti kazanmak için iyi bir yerleşim.

Bu ev aynı zamanda siyasi kazanç/kayıplara da aittir. Buradaki Satürn, etkili insanlardan size siyasi bir iyilik yapacak.

5. evden Satürn açıları:


7. evdeki açı:

7. ev yönü, geç evlilik veya evlilikten zevk alamama gibi evlilikle ilgili bazı sorunlar yaratabilir. Öte yandan, size dayanıklı ama çok rutin odaklı bir evlilik verir. Her iki taraf da evlilik hayatının sorumluluğunun baskısını hissedecektir.



11. evde açı:

Bu da yine çok iyi bir yön. Satürn'ün kendi evidir. 11. ev upachaya evlerinden biridir ve kâr evidir. Bu yön, yaşamın sonlarında çok fazla zenginlik ve başarı verebilir. etkili insanlar ve politikacılarla dolu çok büyük bir sosyal çevreye sahip olacak. Sağlığı çok iyi olacak. Ancak kişinin tüm bu başarılardan ve materyalizmden sıkılıp farklı bir yol seçme şansı vardır.


2. evdeki görünüm:

Bu durum finansal ve mesleki sorunlara neden olabilir. Kişi çok yoksul bir çocukluk geçirmiş olabilir ve daha sonraki yaşamda hayattaki temel maddi şeyleri elde etmek için mücadele edebilir. Ancak bu, onu hayattaki mali konularda çok ciddi hale getirecek ve sevdiklerinin asla aynı sorundan muzdarip olmamasını sağlayacaktır. Bu tür bir finansal deneyim, kişinin temel şeylere bile daha fazla tasarruf etmeye ve daha az harcamaya çalışacağı para takıntısına da yol açabilir ve bu da depresyona yol açabilir.


Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 5. evdeki gezegenlerin görünümü, 5. evdeki diğer gezegenin yönü ve yerleşim evleri.


5. Evdeki Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi zeki, bilgili, girişimci ve gezgindir.

Kibar, uzun ömürlü, mutlu, hayat dolu, dindar ve düşman gruplarına galip gelir.

İkinci çocuk, ilk çocuktan 5,7,9 veya 12 yıl sonra doğabilir.

Bazen bir çocuğu evlat edindikten sonra kendi çocuğu doğabilir.

Kişi sorunlarla yüzleştikten sonra refaha kavuşur.

Birinde karşı cinsten birçok insan var.

Eğitim tamamlandı ve hukuk eğitimi de başarıyla alındı.

Bir avukat veya hakim olabilir.

Birçok mücadeleden sonra kişi başarılı olacaktır.

5. Evdeki Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

Kişi her zaman hasta olacak ve bu nedenle zayıf ve zayıf olacaktır.

İnsan saf temiz bir akla sahip olmayacak.

Kişi temiz kalpli olmayabilir ve herkese kötü davranabilir.

Kişi akılsız, endişeli ve kötü karakterli olabilir.

İnsan kalpsiz ve aptal olabilir.

Kişi Allah'a iman etmeyebilir.

Kişi mantraları tam bir inanç ve inançla okuyamayacağı için mantralarda yetenekli olmayabilir.

Kişi serveti dalgalanıyor olabilir ve o fakir olabilir.

Kişi yeterince zenginliğe ve refaha sahip olmayabilir ve bu nedenle mutsuz kalabilir.

Eş cinsel sorunlar yaşayabilir ve çocuklar gecikebilir.

Bir oğlu olmadığı için insan her zaman mutsuz olabilir.

Gezegen doğumda engellere neden olur ve oğul için acı vericidir.

Birinin çocukları mutsuz.

Mide problemleri ve mide rahatsızlıklarından muzdarip olabilir.

Kişi silah saldırısından ve diğer rahatsızlıklardan muzdarip olabilir.

Kişi yaşadığı sıkıntı ve problemlerden dolayı zihinsel olarak huzursuz olabilir.

Kişi kendi bilgisizliğinden dolayı göğüs ağrısı çekebilir.

Kişi boğulma veya kalp sorunları nedeniyle ölebilir.

Kişi arkadaşlarına düşman olabilir ve arkadaşlarıyla tartışabilir.

Kişi doğası gereği çok tutkulu olmayabilir.

Kişinin cinsel isteği fazla olmayabilir.

Bir kişinin biyolojik ebeveynleri olmayabilir ve belki de evlat edinilmiş bir çocuğu olabilir.

Kişi aşkta başarısız olabilir ve kendisinden yaşça büyük birine aşık olabilir.

Spekülasyon, piyango ve yarışlarda kişi zarar görebilir

DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 2214111085825522895

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item