Ketu 12. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

Ketu 12. Evde Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki

12 ev 'de Ketu - Maneviyat, izolasyon ve feragat için mükemmel yerleşim, ancak kişinin dövüş ve cinsel yaşamını mahveder.

Kişi cinsel zevkle ilgilenmez. Sürekli kabuslar ve diğer dünyalardan varlıklarla iletişim kurma yeteneği verir.

Bağımlılıklara, depresyona ve intihar eğilimlerine yol açabilir. Bu yerleşim aynı zamanda en iyi casusları, gizli ajanları yapar.

Kişi , aydınlanmaya, yaşam ve ölüm hakkında gerçek bilgiye yönelme eğilimindedir. Aynı zamanda kişiye iyileştirici güçler verir.

Yüksek zihninize erişmenizi, derin ve karanlık şeyleri kolayca kavramanızı sağlar. İçsel benliğinize bağlandığınızda sezgi yükselir. Kişi muhtemelen çocukluğunda cinselliği ve duygusal yoğunluğundan dolayı utanmıştır.
Astrolojide 12. evde bulunan Ketu, kişiler yaşamları boyunca güçlü servetler ve başarılarla kutsar. Ketu'nun göksel alemdeki yıkıcı etkisi, yerlilerin hayatlarına savaşlar ve zorluklar getirse de, 12. evde kişi için aydınlanma vadediyor ve aynı zamanda ona psişik yetenek ve ruhsal güçler kazandırıyor.

42 yaşla birlikte Bu kişiler zekalarını ve zamanlarını en iyi şekilde kullanacaklardır.

12. Ev, yaşamın son aşamasını ve kaçınılmaz ölümü temsil eder. 12. ev, herhangi bir kayıp veya harcama anlamına gelir. Olumlu uygulamalar arasında yatırımlar, bağışlar ve istenmeyen şeylerden kurtulma yer alır. Olumsuz uygulamalar ölüm, kayıplar, beklenmedik harcamalar, hırsızlıktır.

NEW,Gezgenler,Ketu Kavuşumları,Ketu 12. Evde  Sağlık, Kariyer, Zenginlik ve İlişki,


On ikinci evdeki Ketu ayrıca uyku eksikliğine neden olur ve bazıları göz hastalıklarının zararlı etkilerini de yaşayabilir. Ketu etkilenirse, kişi tıbbi problemlerin ve hastaneye yatmanın acı verici etkilerini yaşayabilir.

On ikinci evdeki Ketu, özellikle doğum yapan kadınlarda mide ağrısına neden olabilir. On ikinci evde Ketu'ya sahip olanlar için, annelerinin kardeşleri veya kız kardeşleri ile olan ilişkilerini etkiler, bu da kıskançlıktan kaynaklanabilir.

12. Evde Ketu Etkileri

Ketu , bu durumda olduğu gibi yerleştirilirse aşırı maneviyat verebilecek çok yetenekli bir gezegendir. Rahibe Teresa , Ketu-12 için mükemmel bir örnektir. 12. ev kötü bir ev olarak kabul edilir. Gizemlerin, kayıpların ve kargaşanın evidir. Ketu burada kötü bir etki olmadığı sürece iyi bir yerleşim veya daha az sorunlu bir yerleşim olarak kabul edilir. Ketu-12, yeniden doğuştan kurtulma, yani kurtuluş için iyidir. Bir insan için belirlenen olası en yüksek hedefe ulaştınız; tüm karmadan özgürsünüz ve bir daha bu dünyaya gelmenize gerek yok.

Rahu ve Ketu gizemli gezegenlerdir. Yöntemleri geleneksel değildir ve sonuçları da öyle. Sonuçları gizemli ve ani olduğu için bunlar tam olarak anlaşılabilir gezegenler değildir. Sonuçları bir olgunluk döneminden sonra gösterirler, bu nedenle genellikle orta yaşınızda aktiftirler veya 40'tan sonra sonuçlarının daha anlaşılır olduğunu söyleyebilirsiniz.

Ketu, dağılma, ayrılma, memnuniyetsizlik, bağlantısızlık, ayrışma kopması gezegenidir, herhangi bir şekilde ilgilenmezler. evin herhangi bir özelliği. 12 inci Evi kaybı ev (ayrılması).

Anadili evliliği sorun olacak ve evlilik süreklilik (12 olarak boşanma sona erebilir inci evin) etkilenen veya kişinin evlilik dışı ilişki olabilir. Bu kişinin kararlı bir ilişki içinde kalması mümkün değildir. Anne yakınlarından sorun olabilir.

On ikinci ev aynı zamanda uyku, rüya görme, seks vb. ile de ilişkilidir.

Buradaki Ketu uykusuzluğa, kabuslara, cinsel işlev bozukluğuna, garip rüyalara, huzursuz uykuya neden olabilecek vizyonlara neden olabilir.

Ketu asıl etkisini mahadasha'da (büyük dönem) gösterecek ve kişi bu dönemde ruhsal bir yolculuk yaşayacaktır. Hatta kişi evden ayrılma aşaması kalabilir, manevi topluluk arayabilir veya manevi bilgelik kazanmak için uzun mesafelere gidebilir.

Bu insanlar maddi başarı elde edecek kadar yetkindirler, ancak kendilerini buna bağlı hissetmezler. Ancak bu yerleşim insanı manevi kılar. Maddi hayat onun hayatının amacı olmayacak. Kişi, gerçekten ihtiyacı olan başkalarına yardım eden insani veya hayır işlerinden hoşlanır. Bu kişiler hastane, huzurevi, yurt, sığınak, manastır, huzurevi vb. sosyal veya hayır işlerinde çalışmak gibi iyi amaçlara hizmet etmek için daha fazla zaman ve enerji harcarlar. dış dünyayla bağlantısını kesmek isteyen insanlar. 60 yaşından sonra kişi kendini tamamen tanrısal olarak her şeyi feda etmeye adayacaktır.

Astrolojide 12. Evde Ketu'nun Uğurlu Sonuçları


Kişi her zaman ilerleme ve terfiye sahip olacaktır.

Güzel gözleri ve iyi bir eğitimi olabilir.

Kişi düşmanları yenecek ve yok edecek.

Tartışmalardan biri galip gelecek.

Kişi parasını dindar bir iş için harcayacak ve servetini değerli amaçlar için kullanacak.

Kişi çok yeteneklidir, aziz gibidir ve duyuları üzerinde kontrol sahibi olacaktır.

Astrolojide 12. Evde Ketu'nun Uğursuz Sonuçları


kişi  yalancı ve sahtekar. olacaktır 

Kişi enerjik bir zihne sahip olabilir, güvenilmez olabilir ve hayaletler ve ruhlar hakkındaki bilgisiyle insanları aldatabilir.

Kişi gizlice günah işleyebilir, çelişkili konularda korkak olabilir, yanlış yolda yürüyebilir ve salih amel işlemeyebilir.

Kişinin zihni huzursuz olabilir.

Kişi savurgan, fakir, acınası ve cimri olabilir.

Biri eski serveti yok edebilir.

Kişi kötü işler için para harcayabilir.

Göz rahatsızlıkları, göbek ve çevresi ile ilgili rahatsızlıklar olabilir.

Bacaklarda ve ayaklarda ağrı olabilir.

Dayı saadetinden mahrum olunabilir.

Hayatı boyunca göç geçirecek.

#Vedikastroloji #guru #astrolojikozmik #aligül #vedıkastrolog #meditasyon #hintastrolojiburclar #vedıkastrolog #koçburcu #bogaburcu #ikizlerburcu
#bharani #Ashwini #Bharani #Mrigashirsha #mars #venüs #yoga #mantra #ekadashi #vedıkastrolojiburçlar #vedıkastrolojiayburcu

#koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu

#Aries #Taurus #Gemini #Cancer #leo #Virgo #Libra #Scorpio #Sagittarius #Capricorn #Aquarius #Pisces

#Mesh #Vrishabh #Mithun #Kark #Singh #Kanya #Tula #Vrishchik #Dhanu #Makar #Kumbha #Meena #vedıkastrology #vedıkastroloji #astrolojikozmik #vedıkastrolog #dasha #karma #mantra #altın #borsa #dolar #financialastrology #lovemantra #yoga

DAHA FAZLASI..

Zenginlik ve İlişki 8155994466567392378

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item