9 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri

9 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri


9. Ev, 4 evden oluşan üçüncü grubu başlatır. 8. evin dönüştürücü nitelikleri, 9. evde tutarlı bir kalıba yerleşir. Fiziksel olarak 9. ev bacakların üst kısmına yani uyluklara karşılık gelir.

 9. evdeki Satürn : Bir kişinin babası çok sıradan bir insandır, Satürn dönemi baba için bir tehlikedir.

Bilime ilgi, münzevi alışkanlıklar, aile hayatında mutsuzluk, skandallar, uzun yolculuklarda sıkıntılar, zayıf görme.


Astrolojide 9. evde bulunan Satürn, bir avukat gibi kalabalığın önünde tartışma yeteneği verir. Satürn, kişiyi yasalara çok saygılı bir vatandaş yapar. Bu pozisyon, 28 yaşına kadar arkadaş çevresini ve ağ kurmayı kısıtlar.

9. ev, felsefi veya dini inançlar gibi yüksek inançların evidir ve uzun mesafeli seyahatlerin veya hac yolculuğunun evidir. Dokuzuncu ev aynı zamanda mezuniyet sonrası veya doktora derecesi gibi yüksek öğrenim evidir. Dokuzuncu ev öğretilerde, özellikle babanın öğretilerinde önemlidir.

Dokuzuncu evdeki Satürn,
babayla veya babanın öğretileriyle ilişki kurar. Çok kısıtlı olabilir veya kişi babasından uzak hissedebilir.

İyi bir ilişki olabilir ama uzak bir ilişki. Dokuzuncu ev, kişinin babasına ne kadar yakın veya uzak olduğunu belirler.

Dokuzuncu evdeki Satürn, anadilinin öğretmenleriyle olan ilişkiyi geciktirir ve kısıtlar ve yalnızca disiplin ve düzene dayanır. Satürn zayıflatıldığında, kişinin inançları hakkında gerçekten cahil kalmasına neden olabilir. Dokuzuncu evde, Satürn kişinin zorluklara inanmasına izin vermeyi reddedecek ve onu bunun için çalıştıracaktır.

NEW,Satürn Kavuşumları,9 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri,Gezegenler,


9. Evdeki Satürn – Entelektüel Bir Yerleşim

9 evdeki Satürn oğlak kova terazi boğa burcu yerleşimi çok entelektüel bir yerleşimdir.

Satürn çok ciddi bir gezegendir. Onu, dünyayı görmüş, hayatın içini dışını bilen ve hayatta daha düşünceli, sabırlı ve pratik olmayı öğrenmek için önemli dersler veren, yüksek bilgeliğe sahip, asırlık bir insan olarak düşünün.

9. ev Jüpiter'e aittir ve her ikisi de (Satürn ve Jüpiter) çok olgun, dini ve ruhsal gezegendir; üstelik her ikisi de birbirine düşman olmadan tarafsızdır. Dolayısıyla bu yerleşimde Jüpiter enerjileri Satürn ile birleşir ve hayatta materyalizmin çok üzerinde gelişme fırsatı yaratır.

9. ev dini, maneviyatı, kişinin hayata bakışını, şansı ve talihi temsil eder. Bu birey hayata felsefi bir bakış açısına sahip olacaktır. Son derece içe dönük olacak ve sürekli olarak hayatın daha yüksek anlamını arayacak ve insan varlığının ve etrafımızdaki şeylerin amacını anlamaya çalışacak. Dünyada hiçbir şeyin sebepsiz olmadığına inanır. Bu nedenleri ve bunların arkasındaki karmik dersleri anlamaya çalışır. Bu düşünce süreci, kişinin eylemlerine veya yaşam tarzına da yansır. Hayatının bir tatmin olmadan gittiğini düşünürse, yolu değiştirecektir.

9 EVDEKİ SATÜRN
ilahi nimetler sizi inançsız, başka dinlere ilgili yapacaktır. En azından gençken yüksek öğrenim, felsefe, inanç, inanç, organize dinin dış tuzakları vb. Geçmiş yaşamınızda din öğretmeniniz, aileniz veya dini grubunuz tarafından ihanete uğramış olabilirsiniz. Ya da din, inanç vb. konulardaki kişisel görüşleriniz için acı çektirildiniz. Bu olumsuz deneyimlerin bir kısmı bu hayatta da yaşanacaktır. Maddi her şeye sahip olmasına rağmen üzüntü ve ıstırap olabilir. Bu mutsuz olaylar, hayattaki daha yüksek güçler hakkında daha fazla düşünmenizi sağlar.Farklı kültürler, fikirler vb. hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışabilirsiniz, böylece hoşgörü, asimilasyon, kabullenme nitelikleri sizde olumlu şekilde oluşturulur.

9. evde Satürn'ün olumlu yönleri:


Bu kişi çok zekidir ve kendi din, Tanrı, maneviyat ve inanç kavramına sahip olacaktır. Bu konuların herhangi bir tartışmasında kimsenin onu reddetmesi kolay olmayacaktır. Aynı zamanda yaklaşımında çok ortodoks ve muhafazakar olabilir ve sık sık yapılan değişiklikleri veya yeni fikirleri çok kolay sevmez. İnatçı bir tavrı olacak ve uyum sağlama konusunda fazla esnekliğe sahip olmayacak. Aynı standardı başkalarından beklediği için bazen bu nedenle çok sert olabilir. Hayatın rutin olduğuna inanıyor;

Muhtemelen bu yüzden çok pratik ve istikrarlı bir kişiliğe sahip. Bu kişiyi her gün tayin edildiği yerde bulacaksınız.

Gizli bilimlere derin bir ilgisi var. 9. ev ayrıca uzun yolculuğu temsil eder; yabancı ülke veya dini yerler olabilir. Satürn bu evde iyi durumdaysa, o zaman kesinlikle yabancı yerleşime yardımcı olacaktır.

Bu yerleştirme aynı zamanda iyi bir eğitim, daha yüksek başarı ve yerleştirmeyle ilgili her şey yolundaysa iyi bir uzun yaşam sağlar.

9. evde Satürn'ün Olumsuzlukları:


Yukarıdaki gözlemler, Satürn'ün sağlıklı bir yerleşimine dayanmaktadır. Satürn'ün etkilenmesi durumunda, tablo bunlarla sınırlı olmamak üzere çok değişecektir: boğucu aile ortamı, kötü baba, ebeveynler için ciddi sağlık sorunları, ebeveynlerin erken ölümü, insanlığa ve tüm sisteme karşı nefret, yalnızlık, keder, depresyon, hayal kırıklığı, acı çekme, hayatın kendisine ilgi duymama vb.


Kişinin babasıyla çok kötü bir ilişkisi olması muhtemeldir veya ihtiyaç duyduğunda babasına düzenli olarak ulaşamayabilir. Baba ona karşı çok katı, düşüncesiz veya bilgisiz olabilir. Kişi çok rahat bir çocukluk geçirmeyebilir ve hayatının sonraki dönemlerinde de mücadele etmek zorunda kalabilir. Sık sık aksilikler yaşayabilir, hiçbir şey kolay gelmez ve belirli bir yaşa kadar hayatta ciddi finansal krizler olabilir.

Kişinin hayata alışması ve iyi bir hayat sürmesi uzun zaman alacaktır.

9. evden Satürn açıları:


Satürn , 9. konumdan 11. ev , 3. ev ve 6. ev ile açı yapıyor .

11. eve yapılan acı

Bu da yine çok iyi bir yön. Satürn'ün kendi evidir. 11. ev upachaya evlerinden biridir ve kâr evidir. Bu yön, yaşamın sonlarında çok fazla zenginlik ve başarı verebilir. Kişi etkili insanlar ve politikacılarla dolu çok büyük bir sosyal çevreye sahip olacak. Sağlığı çok iyi olacak. Ancak kişinin tüm bu başarılardan ve materyalizmden sıkılıp farklı bir yol seçme şansı vardır.

3. eve yapılan acı

Bu yön, geçim, kazançlar, karlar ve tatmin konusunda iyi bir başarı getirebilir ve daha yüksek hedeflere ulaşılmasına yardımcı olabilir. Ancak, varsayılan Satürn doğası gereği denemeler ve gecikmeler olacaktır. Bu yön, yerlinin çok çalışması ve zorluklarla yüzleşmesi için gerekli motivasyonu ve yeteneği sağlayacaktır.

Satürn iyi durumdaysa, kişi yazar olabilir, iyi iletişim yeteneklerine ve gizli bilimlere derin ilgiye sahip olacaktır. Ancak, kişi çok çekingen bir yapıya sahip olacak ve insanlara kolayca açık olmayacaktır. Bu yönü aynı zamanda iyi bir yurtdışı seyahat imkanı sağlar. İyi şeyler ne olursa olsun, hayatın sonunda olacak.

6. evde 10. Açısı

Bu yönü iyi değil kötü de değil. 6. ev Merkür evidir ve Satürn arkadaşının evinde rahattır. Ancak bu yönü, kişiyi hayatta çok ciddi hale getirir. Kişi gerekli olsun ya da olmasın başarılı olmak için çok fazla baskı alacaktır. Hayatın küçük anlarından zevk alamayacak ve sevdikleriyle olan ilişkisi çöpe gidebilir. Bu tür bir tutum, daha da kötüleşebilecek ciddi sağlık sorunları da yaratabilir. Kişi yeme alışkanlıkları konusunda çok ciddi olabilir.

Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 9. evdeki gezegenlerin görünümü, 9. evdeki diğer gezegenin yönü ve yerleşim evleri.

Astrolojide 9. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Seyahat etmeyi sever, dindardır, cesurdur, sabittir ve salih amellerde bulunur.

Kişi tatlı dilli, düşünceli, yardımsever ve sempatik olacaktır.

Kişinin karakteri ve başkalarına karşı davranışı tatlı olacak ve başkalarını cezbedecek ve onları kazanacaktır.

Kişi sakin bir doğaya sahip olacaktır.

Kişi kötü olmayacak ve basit yürekli olacaktır.

Kişi yumuşak huylu olacak ama sert kararlar alacak.

Kişi dünyevi zevklerden ve zevklerden uzaklaşacaktır.

Kişi ruhsal olarak yogaya meyledecek ve ilgi duyacaktır.

Kişi dini hac ziyaretlerine hevesli ve ilgili olacaktır.

Astroloji ve kara büyü ilginizi çekebilir.

İnsan, öldükten sonra anılacağı böyle işler yapar.

Kişi, iyiliği ve iyi talihi için aşağı insanların desteğini alacaktır.

36+ 39. Yıllarında halkın kullanması için tapınaklar, göletler yaptırılabilir.

Kişi kasvetli olacak, pratik yapmayı sevecek ve başkalarını reddedebilir.

erkek bir oğul ve servet ile kutsanacak ve mutlu olacak.

öğretmen veya avukat olarak başarılı olabilir.

Kişi 20 yaşında kazanmaya başlayabilir.

Üst sınıf insanlar arasında 27. yıldan itibaren kazanılabilir.

Kişi, yaşlıların servetini miras alabilir ve hatta ona ekleyebilir.

Gezegen aynı zamanda bağımsız ticaret ve ticaret için de elverişlidir.

Gezegenin konumu küçük erkek kardeş için hayırlı değil.

Kişinin iyi talihi 36 yaşından itibaren başlar.

9. Evde Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

kıskanç, gururlu, övünen, cimri, bencil, dar görüşlü, konuşkan, hilekar ve konuşmada kırıcıdır.

Kişi dini açıdan dogmatik olabilir, babasına, Tanrılarına ve hac ibadetlerine inanmayabilir ve talihsiz olabilir.

Kişi fiziksel olarak engelli veya deforme olabilir.

Gezegen, iyi kalpli insanlardan saadete ulaşmada engellere neden olabilir.

Kişi donuk ve aptal olabilir.

Kişi başkalarına acı verebilir.

Kayınvalidesi ona zarar verebilir.

Yurt dışı seyahatleri, hukuki sorunlar, uzun süreli göçler nedeniyle kişi zarar görebilir.

üvey annesi olabilir.

Biri bahtsız, fakir, dinsiz, oğlundan, kardeşinden, babasından yoksun.

Biri düşmanların etkisi altındadır, kötüdür ve karşı cinsle gayrimeşru ilişkilere sahip olabilir.

Kişinin arkadaşları hapsedilebilir ve kötü talihi başımıza gelebilir.

Kulları ve oğulları için endişelenebilir.

Bir kişinin birkaç arkadaşı olabilir.

Borç vermede veya başkası adına teminat vermede zarara uğrayabilir.


Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 7969192027582088042

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item