8 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri

8 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri


8. evden devlet vergileri, casuslar ve gizli hükümet anlaşmaları ile ilgili işler görülür. 8. ev ölüme neden olan bir evdir (Maraka Evi), çünkü 8. ev toprağın derinliklerine gömülü şeylerle ilgilenir.

 Satürn 8. evde : zalim, arkadaş yok;

uzun ama fakir yaşıyor, kronik bir hastalıktan muzdarip;

mide ve üreme organlarının hastalıkları mümkündür.

Genellikle faaliyet türünü değiştirir ve hayattaki birçok denemeye katlanır.

Kadın haritasında böyle bir konum, evli yaşamda romantizm ve renk eksikliğini gösterir.


Fiziksel olarak 8. Ev, gövdenin en alt kısmına, cinsel organlara, anüsün ve eliminasyon sistemine karşılık gelir. Akrep 8. eve tekabül eder ve ani felaketlerin anlamını ekler.

Astrolojide 8. evde bulunan Satürn, Satürn'ün bulunduğu burcuna bağlı olarak iyi ve kötü olabilir.

Vedik Astrolojide 8. evde bulunan Satürn çok uzun bir ömür verir ancak kişiyi kara büyüye, büyülere ve kötü şansa meyilli yapar.

Sekizinci ev gizli şeyleri temsil ettiğinden, petrol veya petrol işindeki insanlar için bu iyi bir konumdur. Madencilik, petrol sondajı, cerrah, mistik ve sihirbaz gibi bir şeyin derinlerine inmeyi içeren herhangi bir iş, umut verici bir kariyere sahip olacaktır.

Sekizinci Ev, ölüm ve yeniden doğuş evi olarak bilinir. Gizli şeylerin, gizliliğin, okült bilimin ve gizli yeteneklerin evidir.

Sekizinci evdeki Satürn'ün kişisi kariyer yolunda hüsrana uğrar çünkü bu insanlar bir rutin ister, oysa bu öngörülemezlik evi iniş ve çıkışlardan hoşlanır. Sekizinci ev aynı zamanda evlilikten sonraki ortak varlıkları ve kayınvalidelerle ilişkiyi temsil eder, ancak Satürn de bunu kısıtlar ve en azından 30'ların sonlarına ve 40'ların başlarına kadar uzun zaman alır.

Sekizinci evdeki Satürn
, hayattaki kazaları ve aksilikleri de temsil eder. Satürn zayıflamışsa, bir suçluyu, yasadışı iş yapan birini, fuhuş işini vb. temsil edebilir; ancak, işler açısından, kişi bir inşaat işçisi veya maden işçisi gibi çok manuel kalıcı bir iş bulabilir.

Sekizinci evdeki Satürn'ün kişisi uzun bir yaşam sürer ve acı, kronik hastalık veya hastalık dolu olabilir ve kişinin ölümünü uzatır.

Satürn ailede kargaşa ve türbülansa neden olabilir, ayrılık yaratabilir ve kardeşlerle olan ilişki kişi için iyi olmayabilir.

NEW,Satürn Kavuşumları,Gezegenler,8 Evdeki Shani Satürn'ün Astrolojide Etkileri,


8 ev hayatı hakkında bütün olduğu; adaletsizliği, sertliği, kabalığı, ölümü ve hastalığı. Satürn kesinlikle çok ciddi bir gezegendir; nerede olursa olsun, yaşamı değiştiren bir amacı vardır. Satürn'ün görevi size ulaşmasını geciktirmek veya engellemektir ve onun da bir amacı vardır. 8. evdeki Satürn zor bir yerleşimdir ve hayatın muhtemelen size haksızlık olacağı ve size asla unutamayacağınız yaralar bırakacağı anlamına gelebilir.


8. evdeki Satürn acı verici bir yerleşim

 
Ama endişelenecek bir şey yok, sadece karmanızı geri ödeyeceksiniz. Ve elbette, birliktelikler , ızdırap , güçten düşme, açılar, vb. gibi dikkate alınması gereken başka birçok şey var 
Bu yaşamın kırılganlığını ve sınırlarını anlamanız için kimlik dönüşümünüzün bir yolculuğu olacak. Satürn, kişiyi yeni ve değişmiş bir kişiye uyum sağlamak için tüm arzularını, isteklerini, statüsünü, itibarını, bağlılığını, duygularını ve maddi mülkiyetini elinden almaya zorlayacaktır. Birinin “ölüm olmadan yeniden doğuş olmaz” dediği gibi bu kolay olmayacak.

Buradaki Satürn, hayatın mümkün olan en karanlık yüzüyle yüzleşmenizi sağlayacak, ancak sadece ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz ama sahip olmadığınız ne kadar gereksiz arzularınız olduğunu fark etmeniz için. Disiplin, Satürn'ün ikinci adıdır ve size bunu öğretecektir. Kesin olan bir şey var ki, tüm bunların sonunda gerçek seni göreceksin. Bu süreç aynı zamanda sizi spiritüalizm yoluna itecek ve ahiret & reenkarnasyon vs. hakkında düşünmenizi sağlayacaktır.

Sekizinci evdeki Satürn: uzun bir yaşam süresinde doğallık kazandırırken, birini kötü servete karşı savunmasız kılar. Yeraltı işleriyle ilgili herhangi bir işletmenin bu yerleşimden fayda sağlaması olasıdır. Satürn ayrıca 8. evin yönettiği zorlukları ve dönüşümleri geciktirmekte ve hayatı daha da istikrarlı kılmaktadır. Satürn'ün 2. evden bu bakması, kişinin aileden ayrılmasının etken olduğunu gösteriyor.

Burada bir dereceye kadar Terazi Boğa oğlak Kova hariç hemen hemen tüm burçlarda hoş olmayan sonuçlar verir. Kendini dönüştürmeye yol açan felaket olayları artık Satürn tarafından sınırlandırılıyor. Bir sahnenin taşınmaz bir nesne türüyle karşılaşan karşı konulmaz güç. Geçmiş yaşamlarınızdan gelen iyi karmalar sınırlıdır. Bu zor pozisyon, ruhsal pratiğinizi de etkileyecektir, çünkü özünde, ruhsal uygulama en içteki benliğinizle, mümkün olan en derin dönüşümle birleşiyor.


Size gerçek bir yardım teklif edilse bile, onu tanıyamayacak, reddedecek ve başınız daha fazla belaya girecek. Sonra, yakınlıktan korkacaksınız. Sevdiğiniz için hissettiğiniz sevgiden korkuyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizi sevdiğini söylediğinde kendinizi savunmasız hissedersiniz. Hayatınızda bunun gibi çok az gerçek insan olacak.

Bu, istismarcı bir aile, parçalanmış aile, sevilmediğini hissetme, sevginin yokluğu, kırık kalp, soğukluk, duygusal travma, cinsel suç, erken çocuklukta veya geçmiş yaşamlarda okültün kötüye kullanılması vb. Ya bu sorunları yaşadınız ya da başkalarına işlediniz.

8. ev çok gizemli bir evdir ve saklı şeylerin tek evidir; tahmin bile edilemeyen şeyler başınıza gelebilir. Endişelenme, zenginlik anlamına da gelebilir. Kalıtım, 8. evin çok güçlü bir özelliğidir. Ancak, bir aile üyesinin veya eşin ölümüyle kazanç elde edebilirsiniz. Göreceğiniz bu finansal fazlada derin bir ders olacak. Aynı zamanda, kötü bir mali duruma veya para kaybına kapılmanız için her zaman bir tehlike vardır. Kurtulmak bu evin bir diğer güçlü özelliğidir, bu da geçmiş yüklerinizden veya yükümlülüklerinizden kurtulmak ve yeni bir başlangıç ​​yapmak anlamına gelir. Mutsuz veya bozulan evlilik ve sonuç olarak eksik bir cinsel yaşam için güçlü şanslar vardır. Eş aile tarafından çeyiz, taciz veya işkence vb. nedenlerle yerli olduğunu iddia eden bir sorun olabilir. Yerli, evlilik dışı ilişkiye veya dış cinsel ilişkilere dahil olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce, Venüs'ün yerleşimi ve gücü kontrol edilmelidir.

Kötü sağlık veya uzun vadeli hastalık Bunun dışında kişi hırsızlık, yasal suçlama, dava, soruşturma, veya hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir. Kişi bir şekilde suçlular veya kaçakçılarla bağlantılı olabilir. Çoğu zaman ihtiyaç anında ortadan kaybolacağından, kişinin arkadaş çevresinden çok dikkatli olması gerekir.

Bu yerleşim, baba tarafından sorunları öne sürüyor; babanın ölümü veya kötü bir baba.

DERS, en içteki duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmayı öğrenmeniz gerektiğidir. Yakınlık sadece fiziksel yakınlık değil, aynı zamanda duygusaldır. Hayatınızda sevdiğiniz ve karşılığında sizi seven biri varsa, onunla kendinizi paylaşmaya çalışın. Sunulan yardımı kabul edin. Satürn, karmanızı çözmek için sizi duygusal olarak soğuk, yakınlık sorunları, miras sorunları vb. yaratarak bu dersi size tam olarak öğretecektir. Terk edilme, izolasyon, hayal kırıklığı, üzüntü ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğine bir borcun var, çöz yoksa aynı acılı dersi tekrar tekrar tekrar ediyor olacaksın. Ayrıca bu pozisyonla kendi psikolojiniz, en derin duygularınız, motivasyonlarınız vb. hakkında daha fazla bilgi edinmelisiniz.

Sahani 8 evde olumlu Etkileri

 
Olumlu bir kayda göre, kişi cesur, çalışkan, disiplinli ve mükemmel yönetsel yeteneklere sahip.

mali durumu konusunda çok ciddi olacaktır. Sakin, manevi ve hayırsever olacak. Bu yerleşim kişiyi lider, baskın, hırslı ve işkolik yapar. Kişi, büyük iş anlayışı nedeniyle büyük bir iş adamı olabilir. Bu pozisyon iyi bir yabancı yerleşimi önermektedir.

Bu yerleşimde Jüpiter konumu çok önemlidir.

8. evden Satürn açıları:


Buradan Satürn 10. ev , 2. ev ve 5. eve açı yapıyor .

10. evde açı:

Satürn 10. evin karakıdır, bu açı iyidir. Bu yön kişiyi lider, baskın, hırslı ve işkolik yapar. Kişi, büyük iş anlayışı nedeniyle büyük bir iş adamı olabilir. Kişi hayatı hafife almayacak ve sonuçta hayatta başarı, isim, şöhret, statü ve istikrar getiren hedeflerine ulaşmak için çok çalışacaktır. Satürn babayı temsil eder, 10. Satürn kişiyi büyük baba yapar. Çocuğunun büyümesi konusunda çok ciddi olacak.

2. evdeki görünüm:

Bu durum finansal ve mesleki sorunlara neden olabilir. Kişi çok yoksun bir çocukluk geçirmiş olabilir ve daha sonraki yaşamda hayattaki temel maddi şeyleri elde etmek için mücadele edebilir. Ancak bu, onu hayattaki mali konularda çok ciddi hale getirecek ve sevdiklerinin asla aynı sorundan muzdarip olmamasını sağlayacaktır. Bu tür bir finansal deneyim, kişinin temel şeylere bile daha fazla tasarruf etmeye ve daha az harcamaya çalışacağı para takıntısına da yol açabilir ve bu da depresyona yol açabilir.

5. evdeki görünüm:

Beşinci ev aşk hayatını, çocukları ve diğer zevkleri temsil eder. Bu yön, kişiyi eğlenceden, aşktan veya diğer zevklerden mahrum bırakır. Kişi, yaşam ve sorumlulukları konusunda çok ciddi olabilir ve yaşamın küçük anlarının tadını çıkarmayı unutacaktır. Aynı zamanda bu yön onu sakin, manevi, yardımsever yapacak ve hayatın anlamını ve amacını arayacaktır. Doğumda problem olabilir.


Bunlar genel gözlemlerdir. Genel sonuç hayıra bağlı olacaktır. 8. evdeki gezegenlerin görünümü, 8. evdeki diğer gezegenin yönü ve yerleşim evleri.

 8. Evde Satürn'ün Uğurlu Sonuçları

Kişi cesur ve ağır bir vücuda sahip.

Kişi alim, hünerli, sempatik, korkusuz, liberal ve çok net olacaktır.

Kişi evlilikten maddi olarak fayda sağlayacaktır.

Kişi kimsenin mirasçısı olarak mal ve mülkü miras alabilir ve aynı zamanda mülke de bakabilir.

Kişi 75 yaşına kadar yaşayacak.

Kişi hayatının ilk kısmı sorunludur, ancak daha sonra mutluluk vardır.

İyi şans 36 yaşından sonra başlar.

Kişi ölüm anında sağlıklı olacaktır.

Kişi, ölümünden biraz önce onun ölümünü zaten bilecektir.

Kişi hayatını bağımsız ticaret yoluyla kazanacaktır.

8. Evdeki Satürn'ün Uğursuz Sonuçları

Kişi zayıf ve zayıf bir vücuda sahip olacaktır.

Biri kötü ve tembel.

Biri konuşkan, korkak, öfkeli, hain, cimri, tatminsiz, hilekar ve taktlı.

Konuşmada sert, mizaçta düşük olur ve güler yüzlü ve neşeli bir meseleye katılmayabilir.

Kişi başkalarını eleştirebilir ve bu nedenle küçük kalpli, dar görüşlü ve çarpık fikirli olabilir.

Kişi, günahlarından dolayı yanlış yola sapabilir ve kendisine iftira atabilir.

Biri hasta olabilir.

Mineral eksikliğinden dolayı acı çekilebilir.

kişi cüzzamdan muzdarip olabilir.

Kaşıntı, çıban ve diğer cilt rahatsızlıkları nedeniyle ağrı çekilebilir.

kişinin zayıf bir vizyonu olabilir.

Kalp problemleri, öksürük, soğuk algınlığı vb. nedenlerle ölebilir.

Silah saldırısı nedeniyle kişi acı çekebilir.

Kişi önceden birikmiş servet elde edemeyebilir.

İnsan hayatta her zaman hayal kırıklığına uğrayabilir.

Kişi servetini kaybedebilir ve yoksulluk çekebilir.

Kişinin oğlu bir sahtekar olabilir.

Kişi yurt dışında veya düşük bir yerde ölebilir.

Kişi yurtdışında ikamet edebilir ve orada mutsuz olabilir.

Kişi hırsızlıktan cezalandırılabilir ve aşağılık bir kişinin elinde ölebilir.

Arkadaşlar birini görmezden gelebilir.

Akrabaların, azizlerin ve bilginlerin ayrılığına gereksiz yere katlanılabilir.

Dindar, doğru sözlü ve iyi insanlarla arkadaşlık kurulamayabilir.

Kişi kötü insanlarla birlikte olabilir.

50. yaşından sonra kişinin başına uğursuz olaylar gelir.

Bir kişinin 6. yılında, ya ebeveynlerinin süresi dolabilir ya da kişinin babası ciddi bir mali krizle karşı karşıya kalabilir.

32.+36 yılları sorunlu olabilir.


Güneş burçlarını evlilik analizi- çocuk sahibi olmak ve ruh eşi bulmakta kullanıyorum. Ay Burçlarını psikolojik denge, sağlık ve hastalık analizini ve HAYATIN TÜMÜNE YAYILAN TÜM KARARLAR için kullanıyorum. Yükselen burcu kişinin karakterini güvenirliğini görmek için kullanıyorum.


DAHA FAZLASI..

Satürn Kavuşumları 8651938629422571317

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item