Zayıf Satürn Yükselen göre etkileri

Zayıf Satürn Yükselen göre etkileri

 Satürn, bir kişinin hayatının akışına karar vermede etkilidir. Yükselen ve yerleştirildiği eve bağlı olarak, Satürn'ün sağlam bir konumu refah getirebilir.

Vedik Astroloji'ye göre, doğum haritasındaki yedi gezegen, yerleşimleriyle birlikte, kişinin yaşamının doğru akışında, yerleştirildikleri eve bağlı olarak hayati rol oynar.

Benzer şekilde, Satürn'ün, yerleşimine dikkat edilmesinde önemli bir rolü vardır. Satürn'ün iyi ya da kötü etkisinin, Yükselen'in (burç) kim olduğu ve Satürn gezegeninin o belirli zodyakta nerede olduğu ile doğrudan bağlantılı olduğu gerçeği.

Satürn, tüm zodyaklarda seyahati tam daireyi tamamlaması yaklaşık 28-30 yıl süren güneş sistemindeki en büyük ikinci gezegendir. Satürn, herhangi bir meslek, emek, sıkı çalışma, disiplin ve itaatte başarı bölümündeki istikrarı temsil eder. Çoğunlukla petrol, gaz, madencilik, demir, ahşap, ağır metal, herhangi bir alanda mühendislik, petrol ve ürünleri ile ilgili kariyeri yönetir.

Satürn gezegeninin kişinin doğum haritasında sağlam bir şekilde konumlandırılması durumunda, kişiye iyi ve olumlu haberlerin nimetini vereceği doğrulanır. Ama tam tersine, herhangi bir evde Satürn'ün zayıf olması ihtimaline karşı; muhtemelen kişi için kötü haberler getirecek ve gecikme, hayal kırıklığı ve engel gibi şeylerin yerlinin yaşamının sadık bir faktörü olmasına neden olacağı kesin.

Burada, Yükselenlerine göre Ay işaretleri için Astrolojide Zayıf Satürn'ün çeşitli etkilerini tartışacağız.





Koç Burcu

Yükselen Koç burcuna göre Satürn Onuncu Evin (Kariyer veya Meslek Evi) ve On birinci Evin (Şans Evi) Lordudur. Satürn zayıfsa, kariyerdeki gecikmeler ve mücadeleler ve gelirdeki istikrar gibi sorunlar kişi için sürekli bir endişe noktası olacaktır. Bu gibi durumlarda başarı, kariyerin daha sonraki bir aşamasında gelecektir.

Boğa Burcu

Yükselen Boğa durumunda, Satürn Dokuzuncu Evin (Talih Evi) ve Onuncu Evin (Kariyer veya Meslek Evi) Lordudur. Satürn'ün zodyakta zayıf olması durumunda, daha sonra kariyerinin ilk aşamasında, kişi 20-30 yaş aralığındayken, iyi bir iş maaşı için çok mücadele etmek zorunda kalacaktır. hem mükemmel bir kariyer hem de harika bir gelir elde edin.

ikizler burcu

Yükselen İkizler'e göre, Rab olarak Satürn Sekizinci Ev (Çağ Evi) ve Dokuzuncu Ev'i (Şans Evi) yönetir. Kişinin 'Kayınvalidesi' ile ilişkisi gergin kalabilir, zodyaklarında zayıf bir Satürn olması durumunda 32 yaşına gelene kadar finansal cephede mücadele edebilirler.


Yengeç Burcu

Yengeç astrolojisine göre, Satürn, Evin Efendisi olarak Yedinci Ev (Evlilik ve İş Evi) ve Sekizinci Ev (Yaş Evi) üzerinde hüküm sürer. Satürn'ün Zodyak'ta zayıf olması durumunda, kişi gergin evlilik hayatı, ilişkilerdeki sorunlar, atadan kalan mülkün velayeti gibi sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilir, kişi için de zahmetli ve sıkıcı bir süreç ve görev olacaktır.

Aslan Burcu

Yükselen Aslan durumunda, Rab olarak Satürn gezegeni Altıncı Ev (Sağlık, Borç ve Düşman Evi) ve Yedinci Ev (Evlilik ve İş Evi) üzerinde hüküm sürer. Zodyak'ta zayıf bir Satürn ile kişi sağlık sorunları, büyük borçlar, düşmanlar sürekli bir tehdit olmaya devam edecek ve evlilik veya evlilik hayatı mücadele ve problemlerle dolu olacak.

Başak Burcu

Yükselen Başak ile Satürn, Beşinci Evin (Zeka, Çalışma, Kazançlar ve Sevgi Evi) ve Altıncı Evin (Sağlık, Borç ve Düşman Evi) Lordudur. Zayıf Satürn, eğitim, aşk-yaşam, sağlık ve düşmanların tamamlanma sürecinde sorunlar yaratmaya neden olur.

Terazi Burcu

Yükselen Terazi'ye göre Satürn, Dördüncü Evin (Aile İlişkileri ve Mülkiyet Konuları Evi) ve Beşinci Evin (Zeka, Çalışma, Kazanç ve Sevgi Evi) Lordudur. Satürn, Yükselen Terazi'de hayati bir rol oynayan en önemli gezegen olarak kabul edilir. Herhangi bir nedenle Satürn bu burçta zayıfsa, kişi eğitimde sorun, aşk hayatında sorunlar, finansal kriz ve mücadeleler, gergin aile bağları ve kapalı akrabalarla ilişkiler gibi çeşitli sorunlar yaşamak zorunda kalacaktır.

Akrep Burcu

Yükselen Akrep ile Satürn, Üçüncü Evin (Kardeşler, Cesaret ve Seyahatler Evi) ve Dördüncü Evin (Aile İlişkileri ve Mülkiyet Konuları Evi) Lordudur. Satürn'ün bahsi geçen zodyakta herhangi bir şans eseri zayıf olması durumunda, kişinin aile ilişkileri kötü etkilenecek ve mülkiyet konuları da sürekli bir endişe konusu olmaya devam edecektir. Kişi, düşük bağışıklık güçlerinden muzdarip olacak ve birden fazla sağlık sorunu yaşayacak. Düşmanlar kişi için de sürekli bir tehdit olmaya devam edecek.

Yay Burcu

Yükselen Yay burcuna göre Satürn, İkinci Evin (Zenginlik ve Ses Evi) ve Üçüncü Evin (Kardeş Evi, Cesaret ve Seyahatler Evi) Lordudur. Zodyak'ta Zayıf Satürn ile kişi finansal dalgalanmalar veya dalgalanmalar, kardeşleriyle kötü ilişkiler ve düşmanlarıyla bitmeyen bir sorunla mücadele etmek zorunda kalacak.

Oğlak burcu

Yükselen Oğlak durumunda, Satürn Birinci Evin (Yükselen, Kişilik ve Karakter Evi) ve İkinci Evin (Zenginlik ve Ses Evi) Lordudur. Satürn'ün bu zodyakta zayıf olması durumunda, kişi düşük özgüvenden, yüksek finansal dalgalanmalardan, kekemelik, kekemelik veya bocalama gibi çoklu konuşma engellerinden ve buna benzer rahatsızlıklardan muzdarip olacaktır.

Kova burcu

Yükselen Kova'ya göre, Satürn, Birinci Ev'i (Yükselen, Kişilik ve Karakter Evi) ve On İkinci Ev'i (Giderler ve Denizaşırı Seyahatler evi) yönetir. Verilen durumda, kişinin burcunda zayıf bir Satürn varsa, kişi düşük bağışıklık, düşük özgüven, yüksek harcamalar ve değişken finansal koşullardan muzdarip olacaktır.

Balık Burcu

Yükselen Balık burcuna göre Satürn, Onbirinci Evin (Gelir Evi) ve On İkinci Evin (Giderler ve Yurtdışı Seyahatler Evi) Lordudur. Satürn zodyakta zayıfsa, düşük gelir durumu, yüksek giderler, gelir dalgalanmaları ve sağlık sorunları gibi sorunlar kişinin yaşamının değişmez bir faktörü olacaktır.

Zayıf Satürn, kişi için her şeyin sonsuza kadar karanlık olacağı anlamına gelmez. Zayıf Satürn'ü güçlendirmek için mevcut çeşitli çareler vardır, ancak aynı şekilde, belirli bir doğum haritasında Satürn'ün neden Zayıf veya Zayıf olduğuna dair kesin gerekçeleri bilmek zorunludur. Ve aynı şeyi bilmek için, çareler ve her ikisinin de nedeni onunla doğru orantılı olduğu için yükselen burcunu tanımak gerekir.

Vedıkastroloji #hintastrolojisi #astrology #karma #astrolojikozmik #izmir #horoskop #astrolojidanışmanlığı #rektefikasyon #shani #astrolojieğitimi #meditasyon #finansalastroloji #mantra #yantra #astrolojidanışmanlığı #ayburcuhesaplama #vedıkastrolog #rahu #ketu #shani #satürn #vedıkastrolojieğitimi #satürn #rahsi #yoga #spritüel #merkür #merkürretro #navamsa


DAHA FAZLASI..

Zayıf Satürn Yükselen göre etkileri 7216772070286677932

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item