Mars Satürn kavuşumu Ghat Dosha Evlerde

Mars Satürn kavuşumu Ghat Dosha Evlerde

Ghat Dosha, Satürn ve Mars'ın bir burçta bir araya gelmesiyle oluşur. Her ikisi de zararlı gezegenlerdir ve kişinin hayatında büyük tahribat yaratmak için bir araya gelir Satürn Mars dasha dönemlerinde etkilerini gösterir


SATÜRN + MARS KONJUNKSİYONU İÇİN ÇARE

Bir arada oturan iki doğal malefik zor iyi bir şey yaratabilir. Mars'ın üzerinde daha çok Satürn doğada birbirine tamamen zıt, bir arada otururken birbirlerine karşı inimsiz olmaları hayatta her zaman olumsuz etkiler yaratır.
Bu doğal 1. 8. lord'un 10,11. lord ile birleşimidir, hepsi Karma ile ilgilidir ve ona göre yükselir. Yani grafikte bu birleşime sahip olan her kimse, hayattaki başarı oranını belirlemek için Satürn ve Mars birleşimine bağlı olmak zorunda.
Öncelikle bu insanlar çok hırslıdırlar ve hayatta büyük bir şey yapmak için doğduklarını hissederler. Ama sonra Mars bunu o kadar kolay gerçekleştirmiyor ve oradan sonra hayal kırıklığı başlıyor. İşin özü, bu birleşim hayal kırıklığı veriyor.
Gece boyunca devrimci bir iş yapmayı düşünmekten ve diğerlerinden çok farklı olmaktansa, toplum için ne yapabileceğinizi, toplum için, ülke için veya çalıştığınız örgüt için ne tür bir değişim getirebileceğinizi düşünmeye başlayın. Toplu düşünün, bu birleşmenin ömür boyu süren kuralı budur.
Bir şey hakkında hemen harekete geçme konusunda düşüncesiz olduğunuzda (Mars) ilerlemenin pratik ve ilkeli olup olmadığını kendinize sormak için bir dakikanızı ayırın (Satürn). Mars ve Satürn'ün ortaya çıktığı evin yönettiği konularda o tekniği kullanmak sizi çok etkili hale getirebilir.
Gezegenlerden herhangi biri yücelse bile bazı insanlar bu enerjiyi hafife alıp kötüye kullanacaktır. Bu insanlar kötümser zalim/sadist, cinsel baskı altında/güvensiz/utanç verici, köşeleri kesip gerçek işten kaçınmak isteyecek materyalist pislikler olacaklar. Evrimleşmemiş alt ifade budur. ........ Oğlak burcunda
Satürn ve Mars enerjisini birlikte Mars'ın Rashi lordu, Satürn'ün nakshatra lordu olduğu Anuradha Nakshatra'da buluyoruz.
Anuradha insanlıktaki sevgi ve bağlılığın en tatlı şeklidir, Mitra - bağlılık ve dostluk Tanrısı bu nakshatra'nın tanrısıdır.
Yani Satürn & Mars birleşimi ile hayatın hiçbir alanında tavır ve kibir göstermemelidir. Bu bağlanma için en önemli çare budur.
İnsanlara karşı daha çok tatlı, dost canlısı ve kolay davranacaksınız, daha çok bu konjonktür hayatınızda dengeli olacak. Toplumdaki her türlü insana ve her kademe insana dostça olmak, kardeşlik göstermek, onu dengeli hale getirmenin anahtarıdır. Kimseden aşırı arkadaş canlısı ol demiyorum. Logo se mitrata banay rakhna hai.
Az kişi yalnızlığı sever, yalnızlığı sever; ama böyle eğilimler Mars+Satürn birleşimi insanlarla olmamalı. Daha dramatik hale getirecek.
Diğer kültürü, tarihi keşfetmeye devam edin. Farklı ülkelerden arkadaş edinin, kültürünü ve dinini daha iyi bilebileceğiniz.
Yabancı ülkeye bir şekilde bağlanmaya çalışın. İster eğitim, ister iş, ister yabancı yerleşim yoluyla ama farklı ülkelerle bağlantı kesinlikle faydalı olur.
İnsanlarla anlaşmazlıktan çok anlaşmazlık içinde olmaya çalışın. Ailede veya toplulukta insanları bir araya getirmek için aracı olun. Ama bu bağlantı bunu yapmayı çok zorlaştırıyor. Çoğunlukla kendi aile fertleriyle bile güçlü bir ilişkileri yoktur.
Böyle bir konjonktürün daha önemli bir çaresi sperm korumasıdır. Marslı gücü yüzünden spermlerinizi boşa harcamayın.
Böyle konjonksiyonu olan insanların çoğu hayatta ne yapacağını ve asıl canını neyin sıktığını bilmiyor; belli yaşa kadar, içlerinin yanmasından habersiz.
Satürn ve Mars birleşimi veya karşılıklı yönü hasara, kırıklara, kanamaya, yaralanmalara, kaza, felaket, cehennem sonuçta doğal 8. evin efendisi burası Mars.
Tam odaklanma ile her gün en az bir kez Vadvanal stotra okumaya devam edin. Ayrıca bazı gizli bilgiler öğrenmeye de katılın. Teknik alan içindeyseniz yeni kodlama öğrenin ya da yeni kodlama oluşturmaya çalışın. Eğer öyle bir alan değilseniz astrolojiyi, numerolojiyi, Sanskritçe'yi dil olarak veya kitlenin ulaşılması kolay olmayan, bizim de gizli bilgi dediğimiz herhangi bir şeyi çözmeyi öğrenin.
Satürn lenk bir adam, Mars en fit adam; yani ne Mars ne de Satürn büyük değil. Ama Mars ve Satürn'ü bir araya getirip ağırlık verenler bu birleşimin onlar için o kadar da güçlü olmadığını söylüyor.
Bu konjonktür vücut geliştirme ve vücudu zinde tutma konusunda doğuştan bir eğilim verse de, yine de çok fazla kilo alan varsa hemen spora başlamalıdır. Bu insanlar için kilo vermek her zaman diğerlerinden daha zordur.
Burcunuzda bu Mars ve Satürn birleşimi varsa asla aç kalmayın.
Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle daha iyi ilişki kurun.
Unutmayın, insanları kıskanacağınız ya da istismar edeceğiniz gün, bu birleşimin daha kötü sonuçları sizi bekliyor olacak.
Mars ve Satürn birleşimi için son ama en iyi çare sadece Krishna değil Radha -Krishna için bağlılığı uygulamaktır. Bu şahit olduğum bir mucize gibi işe yarıyor.
Bu dünyada hiçbir çare, bu bağlantının olumsuzluğunu tamamen hafifletemez, ancak bu çareleri (hepsini) daha uzun süre uygulamak hayatı daha iyi bir şekilde dengeleyebilir.

Mars ve Satürn Kavuşumları:


Mars ordunun bir askeridir, Satürn ise ordunun bir generalidir.

Bir asker ve generalin aynı evde olması bir savaş bölgesini simgeler; sadece bir savaş bölgesinde aynı anda hem general hem de asker bulacaksınız.

Bu bağlantı, kazalar, kesikler ve yanıklar gibi kişiye fiziksel zarar verebilir.

Ayrıca herhangi bir şekilde bıçaklama, kurşunlama, tecavüz ve öldürmeye yol açabilecek başkalarına zarar vermesine de neden olabilir.

Bu burçtaki en olumsuz birleşme olduğu kadar, aynı zamanda güçlü ama disiplinli bir yapıya sahip, işleri zamanında ve başarılı bir şekilde yaptırabilen çok yetenekli bir iş adamı da yetiştirebilir.

Doğuştan asi olma eğilimi vardır.

Bu kişiler çok bağımsızdır ve kanunlara uymayı sevmezler; bu yüzden hayatlarının büyük bir bölümünde yasal olarak başı belaya girer.

Bu ikisinin ikamet ettiği evde çok fazla gerilim ve korku vardır.

Bu kişilerde bipolar bozukluk, hipertansiyon bozukluğu ve aşırı öfke olabilir.

Bu birlikteliğin gerçekleştiği yaşam alanında sürekli bir savaş yaşanıyor.

Bu ikisi yer veya hava burçlarındayken bu kavuşumla olan gerilim azalacaktır.

Ateş burçlarında en kötüsüdür ve su burçlarında derin bir duygusal saatli bomba olma duygusu vardır


Ghat Dosha Evlerde Satürn ve Mars kavuşum etkileri

Ghat Dosha Evlerde Satürn ve Mars kavuşum etkileri

Ghat Dosha, Satürn ve Mars'ın bir burçta bir araya gelmesiyle oluşur. Her ikisi de zararlı gezegenlerdir ve kişinin hayatında büyük tahribat yaratmak için bir araya gelir Satürn Mars dasha dönemlerinde etkilerini gösterir



1. ev: Yükselen olarak bilinen 1. ev fiziksel görünümü, vücudun sağlık gücünü, temel kişiliği, kendini ifade etmeyi temsil eder, bu en önemli evdir çünkü bu evden bireyin zihinsel görünümüne, bireyin nasıl davrandığına ve kendini nasıl yansıttığına bakarız Dış dünyaya.

Mars ve Satürn benliğin ve kişiliğin ilk evinde kavuşacak. Bu birleşme sizi daha güçlü ve tavizsiz bir şekilde kişilerarası eylemlere odaklanmanızı sağlayabilir. Mars ve Satürn, pürüzsüzlük ve ilişkiler için uygun değildir. İlişkinizde bazı zorluklarla karşılaşırsanız, kendinizi hoş olmayan sert şekillerde ifade etmeniz olasıdır. Eylemlerinizi geri tutmak Mars'a yardımcı olmaz ve Satürn bir baskı oluşturur. Bazı üretken işlere enerji harcamanız ve size karşı çıkabilecek insanlardan kaçınmanız daha iyidir.



2. ev: 2. ev, çocukluğu, öz değer duygusunu, öz takdiri, aile değerlerini, çocukluk ortamını, aileden gelen güveni, yakın arkadaşları, servet biriktirmeyi, mücevherleri, değerli taşları, yiyecek alımını, boğazı, sesini ve güvenliğini temsil eder. değer verdiğimiz şey, aile ortamının evidir.

Mars kavuşumu Satürn'ün ikinci para evindeki gıda desteği ve aile bu, aile içinde ne pişirilmiş olursa olsun gerginliğin arttığını gösterir. Satürn iş gezegenidir ve Mars eylemdir, bu nedenle olumlu yönden, hayatınıza daha fazla para çekmek için işinizi eyleme geçirme konusunda bir destek alırsınız.

ancak ikinci ev yine de finansta ekstra stres olarak kendini gösterebilir ve 2. ev eşyalarıyla ilgili kötü seçimlere yol açabilir.



3. ev: 3. ev kardeşleri, iletişimi, merakı, yaratıcılığı, hobileri, kişisel ilgiyi, sahne sanatları, oyunculuk, rekabetçiliği, kişisel çabayı, iradeyi, cesareti, kısa mesafeli seyahati, komşuları, ofislerde toplantı odasını temsil eder. Etrafımızdaki insanlarla tanıştığımız ve iletişim kurduğumuz evdir. Beceriler, yetenekler, çabalar ve kişisel arzuların üçüncü evinde Mars kavuşumu Satürn. bu birleşimi, odaklanmış çabalar, enerji, yoğun projeler ve güçlü iletişim başlatmak için iyidir. ama bu evin somut şeyleri için iyi değil. Küçük kardeşlerle hayatınız acı çekebilir ve komşunuz muhtemelen bazı sorunlar yaşayabilir.


4. ev: 4. ev iç huzuru, anneyi, yuvayı, kendimizi güvende hissettiğimiz ortamı, iç huzuru, duyguları, içsel mutluluğumuzun en hassas kısmını temsil eder. Burası taşıtın, arazinin, mülkün, erken eğitimin evidir. Kendinden (ego) moksha'nın 1. evi. Satürn Mars, ev içi yaşamın ve derinlere yerleşmiş duyguların dördüncü evinde birlikte. Satürn binaların gezegenidir ve Mars fiziksel aktivitedir, bu nedenle ev projeleri ve onarımlar yapmak bu enerjinin iyi kullanımıdır. Bu birliktelik ev işleri için iyi değildir ve anneniz için sorunlar olabilir ve onunla ilişkiniz zarar görebilir. Bazen kendinizi huzursuz ve hissedebilirsiniz. Arabuluculuk uygulamasına günlük olarak devam etmeniz sizin için daha iyidir.

5. ev: 5. ev kendini ifade etmeyi, eğlenceyi, oyunu, sporu, zekayı, yaratıcılığı, çocukları, erken eğitimi, spekülatif işleri, aşkı, romantizmi, romantik ortakları, en çok sevdiğimiz şeyleri, zenginliği, geçmiş yaşam kredilerini ve manevi uygulamaları temsil eder. Mars ve Satürn 5. evde (hayırlı ev) birlikte, yani yaratıcılık, romantizm, spekülasyon, yatırımlar, eğlenceler ve çocuklar zararlı bir etkiye sahip. Beşinci evde romantizm, sevgilinizle pürüzsüz ilişkiler kurmaz ve çocuk ilişkisi için uygun değildir. Ancak canlı olmayan anlamlar için bu bağlaç, yaratıcı bir projeye yönelik yoğun çaba sarf etmek gibi yardımcı olabilir. 5. evdeki iki zararlı gezegenin etkisi altında spekülasyonlar ve yatırımlar genellikle gelişmez.


6. ev: 6. ev astrolojide en zorlu evdir, günlük rutin işler için mücadele edilen evdir. Burası sağlık, hastalık, bağışıklık sistemi, çatışmalar, yarışmalar, mahkeme, boşanma, düşman, hizmet, küçük evcil hayvanlar, hayvanlar, iyi veya kötü alışkanlıklara sahip, kendimizi geliştirmeyi öğrendiğimiz evdir. Satürn ve Mars, hizmet istihdamı, düşmanlar ve davaların altıncı evinde kavuşuyor. Altıncı evdeki zararlı gezegenler sorunlara neden olabilir ama aynı zamanda bu sorunları çözmek için enerji sağlar. Bu, sizin yerinizde çok çalışmak için iyidir. Düşmanın altıncı evindeki Mars ve Satürn, düşmanlarınızla savaşmak için iyi bir güç sağlar ve zafer için gerekli adımları atmanıza yardımcı olur.

7. ev: 7. ev partneri, diğer insanlarla uğraşmayı, iş anlaşmasını, iş ortağını, anlaşmaları, açık düşmanları temsil eder. Uzlaşma evidir çünkü partnerimizle birlikte sorun çıkması halinde buna uyum sağlamamız gerekir. Arzumuzu diğer insanlar aracılığıyla yerine getirmek istediğimiz evdir. 7. evde Satürn ve Mars kavuşumu ilişki için iyi değildir ancak bu doruk noktası, hayatınızın alanındaki zorlukların üstesinden gelmek için odaklanmayı ve işlerin yapılmasını sağlar. Bu, eş işi, gerekli ortak veya izin verilen iş rakibi olabilir. Bu nedenle, bu enerjinin olumlu bir kullanımı, profesyonel alanınızdaki çabalara ve başarılara odaklanmak olacaktır.

8. ev: 8. ev, ani iniş ve çıkışlar nedeniyle yaşamdaki dönüşümü, kontrolümüzün olmadığı, yüzleşmek zorunda olduğumuz yaşam durumlarını, ani kazanç ve kaybı, okült bilimi, tedavi edilemez hastalığı, yaşamın gizli tarafını, korkuyu temsil eder. başkalarını ve moksha'nın 2. evini diğerlerinden kaybetmek. Ortakların sekizinci evinde Mars ve Satürn kavuşumu, finansal katılımları ve aşağılanmayı zenginleştirir. Yani bu genel olarak 8. evde zor bir enerjidir. Zararlı gezegenler, hayatınızdaki değişikliklerle başa çıkmayı zorlaştırabileceğinden, eşiniz veya iş ortağınız ile finansal düzenlemeler zorlu bir döneme girebilir. Sağlık sorunlarıyla başa çıkmak zor olabilir ve hayatınızın genelinde herhangi bir gizli eylemde bulunmanın cazibesine karşı dikkatli olmalısınız çünkü bu size geri tepebilir ve aşağılanmaya maruz kalabilirsiniz.


9. ev: 9. ev serveti, dini, uzun mesafeli seyahati, hukuku, yüksek öğrenimi, bilgelik felsefesini, öğretimi ve inanç sistemini temsil eder. 8. evi geçtikten ve hayatın güvensizliklerinden kalbimizi güçlendirdikten sonra, hayatın birçok yönünü öğrendiğimiz 9. eve girdik örn. farklı kültür. Gurunun ve ebeveynlerin dokuzuncu evindeki Mars ve Satürn kavuşumu genellikle onlarla ilişki için iyi değildir. Uzun mesafeli seyahatlerde ve herhangi bir dokuzuncu ev aktivitesinde sıkıntı çekebilirsiniz. Çatışma gezegeni Mars ve sert gerçekliğin gezegeni Satürn ile birlikte, sizi etik ve ahlaki standartlara uymaya daha az eğilimli hale getirme eğilimindedir. 9. evdeki bu kavuşumun olumlu yanı, ileri çalışmalar için yoğun çaba sarf ediyor olmanızdır.


10. ev: 10. ev sorumluluğu, sorumlu doğayı, babayı, kariyeri, sosyal ve kamusal tanınmayı, şöhreti, kamusal durumu, siyaseti, hükümeti, maddi başarıyı ve dünyadaki başarıyı temsil eder. Onuncu evde Mars ve Satürn kavuşumu, dünya eylemlerinde, topluluğunuzda ve toplumdaki davranışları içeren başarıyı gösterir. 10. evde Mars ve Satürn, başarıya giden yolunuzu belirlediğiniz ve odaklandığınız, statü ve konum kazandığınız anlamına gelir. Kariyerinizdeki insanlarla ilişkilerde dikkatli olun ve çevrenizdeki insanları, özellikle patronunuz ve devlet yetkilileri gibi üst konumdakileri, sizi küçük düşürme potansiyeline sahip oldukları için yabancılaştırmamaya dikkat edin.


11. ev: 11. ev lordu arkadaşları, sosyal çevreyi, dünyevi hırsları, büyük insan grubunu, karı, geliri ve meslekten gelen parayı temsil eder. Burası dünya, insanlık için bir şeyler yapmak istediğimiz hedeflerin, umutların ve dileklerin evi. Mars ve Satürn karlar, arkadaşlar, hedefler ve hırslar ve büyük kardeşle ilgili 11. evde kavuşuyor. 11. evdeki malefik iyi olmalı çünkü sizi hedeflerinize ulaşmak için daha kararlı hale getiriyorlar, ancak 11. ev insanlarına karşı aşırı derecede kararlı olmamaya dikkat edin, örneğin arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız ve büyük kardeşiniz. Mars ve Satürn'ün temsil ettiği yoğun çaba, ödüller ve kazançlar elde etmek için de yardımcı olabilir.

12. ev: 12. ev kaybı, yatak zevkini, bilinçaltını, Hayelleri rüyaları, hastaneyi, yabancı toprakları, hapishaneyi, ilticayı, spiritüalizmi, izolasyonu, meditasyonu ve kurtuluşu temsil eder. barış, aydınlanma ve moksha'nın 3. evi olmak için her şeyi bırakıp yalnız yaşamaya çalıştığımız ev.
12. evde Mars ve Satürn kavuşumu sorunlu. giderlerin, kayıpların, aşırı karamsarğın paranoyanın ,bozuk bilinçaltının,alma verme döngüsü bilinmemesi aşırı maddecilik, ihanetin ve gizli eylemlerin evidir, dürtüsel maddesel  eylemlere dikkat edin ve istenmeyen sonuçlara yol açar. 12. evdeki bu enerjiyle, gizli bir düşmanla tavizsiz bir şekilde başa çıkmak için donatılmış olabilirsiniz. Olumlu tarafı, kurumlar yapmak ve bu kurumlarda çalışmak için çok iyidir.

Bu, tüm evlerde Satürn ve Mars'ın genel yorumudur, etkisi yükseleninize göre değişebilir çünkü her yükselen için Satürn ve Mars farklı evleri yönetir.


DAHA FAZLASI..

NEW 310532257656863047

Yorum Gönder

  1. Star Wars Slots Review ᐈ Get 100 Free Spins + 50 Extra Coins
    When you play Star Wars, you win an extra amount of spins. You can start casinositefun at the start of the round without much of a choice, 카지노사이트 but that doesn't mean the player

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item