Jupiter Retrograd evlerde etkileri nedir?

Jupiter Retrograd evlerde etkileri  nedir?


Yükselen Koç: Jüpiter 9. ve 12. evinizi yönetiyor

Yükselen Boğa: Jüpiter 8. ve 11. evinizi yönetiyor

Yükselen İkizler: Jüpiter 7. ve 10. evinizi yönetiyor

Yükselen Yengeç: Jüpiter 6. ve 9. evinizi yönetiyor

Yükselen Aslan: Jüpiter 5. ve 8. evinizi yönetiyor

Yükselen Başak: Jüpiter 4. ve 7. evinizi yönetiyor

Yükselen Terazi: Jüpiter 3. ve 6. evinizi yönetir

Akrep Yükselen: Jüpiter 2. ve 5. evinizi yönetiyor

Yükselen Yay: Jüpiter 1. ve 4. evinizi yönetir

Yükselen Oğlak: Jüpiter 12. ve 3. evinizi yönetiyor

Yükselen Kova: Jüpiter 11. ve 2. evinizi yönetir

Yükselen Balık: Jüpiter 1. ve 9. evinizi yönetiyor



Jupiter Retrograd evlerde etkileri  nedir?

Retrograd gezegen nedir?

Bir gezegen geri giderken gökyüzünde geriye doğru hareket ediyormuş gibi görünür. Geri giden bir gezegen gökyüzünde geriye doğru gidiyormuş gibi görünür ama öyle değildir. Gökyüzünde sabittir ve yer hareketine göre geri hareket ediyor gibi görünmektedir. Gerileme, gezegenlerle ilgili şeylerin yansıması anlamına gelir. Güneş ve Ay asla geri gitmez.


Genellikle geri giden gezegenler geciken şeylerdir ve kolay kolay bir şey vermezler. Ev yerleşimine ve ev yönetimine bağlı olarak işleri geciktirdiler.


Peki Jüpiter bir karaka, ev yerleşimi ve ev hükümdarlığı olarak geri gittiğinde ne olur.

Jüpiter, büyüme, fırsat, ilahi bilgelik, inanç, iyimserlik, din, evlilik, çocuklar, yüksek öğrenim ve uzun mesafeli seyahat gezegenidir . Geri giden bir Jüpiter, kişinin ifadesiyle içe dönmesine neden olabilir. İnanç ve dine bakış açıları farklıdır. Bu nedenle çevrelerindeki kişilerle din veya manevi inançlar konusunda çatışma yaşayabilirler. Evren hakkında doğuştan gelen bilgiye sahiptirler ve iyi bir sezgisel güce sahiptirler. Jüpiter'in konumu ve yönettiği yer, kişinin içsel olarak iyimser olduğu alandır. Sağlık açısından Jüpiter karaciğerin karakasıdır ve retrograd Jüpiter karaciğer ile ilgili problemlere neden olur.


İlk Ev: İlk ev için Jüpiter retrosu. Kimliğiniz, sağlığınız, dünyayla başa çıkma veya bilgi toplama şekliniz geriye dönük demektir. Jüpiter astrolojide karaciğeri ifade ettiği için sağlığınız kötü veya karaciğeriniz zayıf olabilir. Kimliğinizle ilgili bir sorunuz olabilir. Etrafınızdaki insanlarla anlaşamıyor veya anlaşamıyorsunuz ya da insanlar tarafından aldatılabilirsiniz. Geri giden Jüpiter, beklediğiniz tüm faydaları ve korumayı sağlamıyor ve hayatınızdaki fırsatları ve şansı daha fazla geciktiriyor olabilir. “


İkinci Ev: İkinci bir ev için Jüpiter retrosu. Bu, paranızın, aile değerlerinizin, yakın arkadaşlarınızın, sesinizin, hayattaki güvenliğinizin ve konuşmanızın geri gittiği anlamına gelir. Para biriktirmekte sorun yaşayabilirsiniz, doğumda konuşmanız gecikebilir veya zamanında konuşamayabilirsiniz. Güvenlik sorunlarınız olabilir, yani kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz. Aile değerleriniz hakkında sorularınız var veya bunları takip etmek istemeyebilirsiniz. Sadece ikinci evle ilgili olarak beklediğiniz her şeyin faydalarını geciktirecek ve bu yardımda umduğunuz kadar büyük olmayabilir.

Üçüncü Ev: Jüpiter. Beklentilerinizden daha fazla geciken kardeşleriniz, komşularınız, iletişimleriniz, toplantılarınız, röportajlarınız, öğrenmeniz, kısa mesafeli seyahatleriniz anlamına gelir. Kardeşleriniz geç kalıyor ya da aranızda çok yaş farkı var. Kardeşlerinizle olan ilişkinizden memnun değilsiniz. Komşunuzla ilişkiniz tatmin edici değil. İletişim sorunlarınız olabilir veya öğrenmede zayıf olabilirsiniz veya bir şeyler öğrenmek için çok zaman harcarsınız.


Dördüncü ev: Jüpiter. Annenizin, iç huzurunuzun, araçlarınızın, ailenizin ve malınızın hayatta gecikmesi anlamına gelir. Annenle ilişkiniz iyi değil ya da üvey anne olabilirsiniz. İçeride huzurlu olmakta zorlanabilirsiniz. Araçlarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. 4. evdeki Jüpiter, mülk satın almak, taşınmak ve aileden destek almak için her zaman iyidir. Ancak geriye gittiğinde, beklentileriniz ne olursa olsun sonuçlar daha gecikebilir veya beklediğinizden daha yavaş olabilir.

Beşinci Ev: Jüpiter. Bu, çocuklarınızın, romantizmin, eğitimin, yatırımların, borsanın, sporun ve kumarın hepsinin geriye dönük olduğu anlamına gelir. Romantizmde sorunlar olacak veya romantizm hayatın ilerleyen zamanlarına kadar gerçeğe dönüşmeyebilir. Çocuklar da hayata çok geç gelirler. 5. ev romantizm olduğundan, geri giden Jüpiter bazı durumlarda izinsiz evlilik yapabilir. Bu pozisyonda geri giden Jüpiter asla kumar oynamamalıdır. Borsada her türlü yüksek riskli yatırımdan beklentileriniz umduğunuz kadar büyük çıkmayabilir veya getirileri daha da gecikebilir.


Altıncı Ev: Sağlık, hizmet, mahkeme, iş arkadaşları, çatışmalar, boşanma ve hayattaki hoş olmayan işleri gösterir. Altıncı ev sağlık olduğu için. Dolayısıyla fiziksel iyiliğin sorunlu olması beklenebilir. Yüksek kan şekeri nedeniyle düşük kan şekerinden muzdarip olabilirsiniz. Kilo alabilirsin. Jüpiter retrosunda beklediğiniz sonuçlar, sonucu umduğunuzdan biraz daha küçük geciktirebilirdi. Ofisinizde çok fazla külfetli gereksiz işiniz olabilir. Bir iş arkadaşı yardımcı olmayacak ve cömert doğanız nedeniyle sizden yararlanmaya çalışacaktır.


Yedinci Ev: İlişkilerin ve ortaklığın yedinci evi için Retrograd Jüpiter. Kişi cömert, neşeli ve ahlaklı bir ortak arayacaktır. Kişi ve partner, özgürlük ve bağımsızlık isteyecektir, ancak her biri istenmeyen kısıtlamalarla karşılanacaktır. Jüpiter evliliği temsil ettiğinden, retrograd incelemeyi veya yeniden yapmayı teşvik eder (ikinci evlilik). Jüpiter dürüstlüğü yönetir, bu nedenle retrogradasyon ortaklar arasındaki gerçeği çarpıtabilir. 7. ev için geri giden Jüpiter, bir partnerden veya başkalarından beklediğiniz şeyin umduğunuz kadar büyük olmadığı veya belki ertelendiği anlamına gelir.


Sekiz Ev: Retrograd Jüpiter. Sekizinci ev ortak girişimler, finansal anlaşmalar, vergiler, sigorta, hediyeler, borçlar ve ölümle ilgilenir. 8. ev için geri giden Jüpiter, vergi parasını kişiye iade edebilir, ancak aynı zamanda mirasları da geciktirir. Sigorta yardımı almak için çok çaba sarf edilmesi gerekir ve poliçeler yazılmadan önce yorucu bir çalışma gerekebilir. Kişinin aktif bir cinsel yaşamı olmasına rağmen cinsel yaşamda bir miktar memnuniyetsizlik vardır. Seksin ruhsal niteliği asla en derin arzuları tatmin etmez. Manevi inançlar tamamen tatmin edici değildir ve manevi bir huzursuzluk vardır.


Dokuzuncu Ev: Jüpiter. Dokuzuncu ev yüksek öğrenimi, guruyu, medyayı, pazarlamayı, yayıncılığı, uzun mesafeli seyahati ve hatta yasal konuları temsil eder. Yüksek öğretime ara verilecek, ancak daha sonra tamamlanacak. Eğitim tamamlanmış olabilir ve kariyere uygulanmayabilir. bir öğretmen olarak nitelikler kazanabilir. Dokuzuncu ev için geri giden Jüpiter, farklı bir inanç sistemi verir, gurularla anlaşamayabilir ve farklı inançlara öncülük edebilir. Jüpiter retrosu, evde beklentilerin daha da ertelenmesine neden olur. Sonuçlar biraz daha küçük, biraz gecikmeli ve umduğunuz kadar büyük değil.


Onuncu Ev: Retrograd Jüpiter. Kariyerde gecikme, kariyer yerinde sorunlarla karşılaşabilir, çift kariyer, terfide gecikme veya herhangi bir terfi için çok çalışmanız gerekebilir. Yeni bir iş girişimi başlatmada gecikme veya zorluk. Sonuçlar umduğunuzdan biraz daha küçük. Bu yüzden daha sabırsız olabilirsiniz ve her şeyi çok daha hızlı istiyor olabilirsiniz. Gerçekten harika iş ve kariyer fırsatları olacak, ancak faydaların sonuçları biraz daha gecikebilir veya biraz daha yavaş olabilir.


Onbirinci Ev: Umutların, hayallerin, gelirin ve dileklerin 11. evi için Retrograd Jüpiter. Bütün bunlar geriye dönük olacak. Arzunuzu, beklentilerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi yerine getirmekte zorlandığınız anlamına gelir. Her ne umuyor ve bekliyorsanız Jüpiter gerilemesi ertelenebilir veya sonuçlar umduğunuzdan daha küçük olabilir. Uzun vadeli hedefleriniz ve hırsınız zamanında yerine getirilmiyor. Gelirinizin gecikmesi, sosyal ağlardan memnun kalmamanız, ağabeylerinizin sandığınız gibi bir faydası olmayacaktır. Sonuçlar biraz gecikti ve umduğunuz kadar büyük değil.


On ikinci ev: 12. ev izolasyon, hapishane, hastane, moksha, araştırma ve yatak keyfi için Jüpiter retrosu. Jüpiter retrosu, daha yüksek bilgeliğe ulaşmak, ilahi doğaya bağlanmak, meditasyon ve araştırma yapmak ve çalışmak için iyidir. 12. ev, perde arkasında olanlardan daha fazlasıdır. Jüpiter retrosu, ev ve burç yerleşimine bağlı olarak da bazı kötü sonuçlar verebilir. Bazen beklentileriniz daha fazla hüsrana uğrayabilir ve Jüpiter umduğunuz kadar yardımcı olmayabilir.



Yükselen Koç: Jüpiter 9. ve 12. evinizi yönetiyor

Yükselen Boğa: Jüpiter 8. ve 11. evinizi yönetiyor

Yükselen İkizler: Jüpiter 7. ve 10. evinizi yönetiyor

Yükselen Yengeç: Jüpiter 6. ve 9. evinizi yönetiyor

Yükselen Aslan: Jüpiter 5. ve 8. evinizi yönetiyor

Yükselen Başak: Jüpiter 4. ve 7. evinizi yönetiyor

Yükselen Terazi: Jüpiter 3. ve 6. evinizi yönetir

Akrep Yükselen: Jüpiter 2. ve 5. evinizi yönetiyor

Yükselen Yay: Jüpiter 1. ve 4. evinizi yönetir

Yükselen Oğlak: Jüpiter 12. ve 3. evinizi yönetiyor

Yükselen Kova: Jüpiter 11. ve 2. evinizi yönetir

Yükselen Balık: Jüpiter 1. ve 9. evinizi yönetiyor





Bu yüzden yükseleninize ve hayatınızda nasıl bir sonuç alabileceğinize göre yukarıdaki evleri kontrol etmeniz gerekiyor.





Sonuçlar, Jüpiter'in işaret yerleşimine göre değişiklik gösterebilir. Kendi burcunda veya dost burcunda geri giden Jüpiter, zararlı ve zayıf burcundaki kadar kötü değildir.


DAHA FAZLASI..

NEW 7678354043903831016

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item