Retro ve Yanmış gezegenler Karma

Zayıflamış, Yanan ve Retro Gezegen Astrolojisinden Ders (Karma)


Birçok insanın doğum haritasında zayıflamış, yanmış ve geri giden bir gezegen var. Bu gezegenlere sahip olanlar, yaşamlarında ne anlam taşıdıklarının cevabını arıyorlar. Cevap Evet''.

Astrolojide güçten düşmüş, yanan ve geri giden gezegenlerin bir anlamı vardır, aslında hayatlarında ders niteliğindedirler.

Hayat evrimsel bir süreçtir ve bu zayıflamış, yanmış ve geri giden gezegenler ruhumuzda zayıflık gösterir ve olgun ruh için zihinsel olarak gelişebilmemiz için hayattaki tüm bu zorlukların üstesinden gelmemiz gerekir. Sadece evrimsel süreç doğrultusunda nerede durduğumuzu gösterirler.




Zayıflamış gezegenler

Zayıflamış o gezegenle ilgili enerjiden yoksun olduğumuz ve enerji eksikliğinin üstesinden gelmek için çok çalışmamız gerektiği anlamına gelir. Genel olarak zayıflamış gezegen, Gezegenlerle ilgili bilinç eksikliğinden dolayı yaşamda bizi zor duruma soktu. Bu süreçte hayatımızda zor zamanlar yaşayabiliriz ama bu zor zamanlardan ders çıkarırız.


Retrograd gezegenler

Geriye giden o gezegensel enerjiyle ilgili olarak olgunlaştığımız için içimizdeki düşünme sürecini etkiler. Bilincimizi ve onun insan yaşamıyla ilişkisini etkilerler. Retrograd gezegenler kafa karışıklığı, yanlış anlama ve dengesizlikler yaratır, duyuları kontrol edememe, tersine çevirme, daha fazla düşünebilmemiz ve daha iyi anlayabilmemiz ve olgunlaşmamız için enerjiyi yavaşlatma veya içselleştirme etkisine sahiptir, uzun vadede iyidirler ama hayatın ilk kısmında hayatın birçok alanında sorun yaratırlar.

Yanık gezegenler

Güneş ile oturan herhangi bir gezegen Güneş'in sıcağında yanarlar. Güneş, hafif zararlı ama satwic gezegen olarak gördüğü en üstün güçtür. Güneş'in ateşinde yanan gezegenler, geçmiş yaşam hatalarından ders alabilmeleri için negatif enerjilerini arındırır, onlara o yanan gezegenle ilgili ders almanız gerektiğini öğretir ve bilinçlerini geliştirir.

Eğer öyleyse, bu bir ceza mı? Hayır. Bilinçli olarak gelişmek hayat dersidir. Ancak anlamayanlar doğum haritasındaki zor şeyleri bir tür ceza olarak düşünürler. Doğum haritası gezegenlerin zayıflığını gösterir, bu gezegenler davranışlarımızı iyileştirmemiz gerektiğinin göstergesidir.


Astrolojide iyi olan şey, doğum haritasının iç huzura ve hayatta mutluluğa giden yolu göstermesidir. Bunların kötü olmadığını, ancak bir öğrenme süreci olduğunu anlarsak, yaşam kolay olabilir ve hayatımızda pek çok hoş olmayan şeyi kabul edebiliriz.

DAHA FAZLASI..

Vedic Astroloji 241703692623798153

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item