Astroloji Hayvan sevgisinin Göstergesi


Astroloji de Hayvan sevgisinin  Göstergesi 


Yolda yaralanmış bir köpek, kedi veya kuş fark ettiğimiz ve durumu hakkında kötü hissettiğimiz, ancak dışarı çıkıp hayvanın doğru tıbbi tedaviyi almasına yardım etmenin iyi bir fikir olduğunu düşünmediğimiz zamanlar olmalı. kurtarılabilmesi için yardım edin.





Ekosistemin dengesini korumak için hayvanlar alemini de güvende tutmamız zorunludur. Ekosistemdeki her hayvanın dünyanın refahında oynayacağı önemli bir rolü vardır. Bu dünyada tüm hayvanlar kuşatılırsa insan ırkının neslinin tükeneceği kanıtlanmış bir gerçektir. Hayvanlar, evcil hayvanınız olmasalar bile insanın en iyi dostudur, çünkü her hayvan türü, günlük olarak insanlığa fark edilmeyen ve takdir edilmeyen çeşitli şekillerde yardım eder.


Astroloji, Hayvan Sever Olduğunuzu Bilmenize Yardımcı Olur mu?

Genel olarak konuşursak, Altıncı Ev hastalıkları, zorlukları, rekabeti ve diğer sıradan şeyleri temsil eder. Ancak doğum haritanızda veya burcunuzda Altıncı Evinizin analizi ile evcil hayvan mı yoksa hayvan sever mi olacağınızı da öğrenebileceğinizi biliyor muydunuz?


Ay burcunuz, hayvanlara olan eğiliminize dair ipuçlarına yol açacak ve onların ihtiyaç duydukları hayvanlara sevgi ve özeni sağlamanız için sizi daha da kışkırtacak olayın hayatınızda nasıl ve ne zaman hizalanacağını veya tezahür edeceğini belirler. Genel anlamda, her ay burcu kişiliği, doğanın yaratılışını sevme ve hayvanlarla yakın ve güçlü bir bağ hissetme konusunda doğal bir eğilime sahiptir. Bunun nedeni, Ay İşaretinizden Altıncı Evde mevcut olan enerjidir. Bu nedenle, Ay İşaretinizden Altıncı Evin, hayvanlara ve evcil hayvanlara olan güçlü eğiliminiz için ana ev olduğunu söyleyebiliriz.

Ay Burcunuzun Nakshatra'sı, hayatımızın zorluklarını karşılamak için bize engeller getirecek veya yaratacak olumsuz niteliklerin ve engellemelerin neler olduğuna karar verecektir. Ay burcunuzun Nakshatra'sına bağlı hayvanlar, daha sonra bu ay işaretleri ile bağlantılı hayvanları beslemek, bu gezegenlerin yol açtığı zorlukların çoğundan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.


Peki sizi hayvansever yapan astrolojik faktörler nelerdir? Hayvan türünü sevmenizin arkasında birkaç astrolojik neden var. Bunlardan en önemlisi Altıncı Evinize yerleştirilen gezegendir. Altıncı Evinize yerleştirilen gezegen iyi yerleştirilirse, kürklü ve kürksüz arkadaşlarınızla tatlı ve uyumlu bir ilişkiniz olacaktır. Altıncı Evde Ketu veya Rahu'nun varlığı, evcil hayvanınız olarak harika ve parlak bir hayvanın gururlu bir arkadaşı olacağınızın da güçlü bir göstergesidir.


Altıncı Evinizde yüce (yüksek veya güçlü bir seviyede) bir gezegen veya gezegen olması durumunda, tıpkı bebeğiniz gibi sevginize, bakımınıza ve ilginize ihtiyaç duyacak tüylü ve tüylü olmayan iyi bir hayvan evcil hayvanınızı alacaktır. .


Hayvanlara Karşı Cömert Davranışlarınız Hayatınızı Nasıl Etkiler?

Hayvanlarla ilgilenmek sadece ruhunuz için yiyecek değil, aynı zamanda çeşitli astrolojik anlamlarla da bağlantılıdır. Bunun nedeni, farklı hayvanların farklı gezegenlerle ilişkilendirilmesi ve onlarla ilgilenmek veya onları beslemek, o gezegenlerin zararlı etkilerinden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Konuyu daha da netleştirmek için, Onuncu Evinizdeki veya Altıncı Evinizdeki Rahu veya Ketu ile herhangi bir bağlantınız varsa, hayvanlarla ilgilenmek, kariyerinizle ilgili iş bulmanızda size yardımcı olacaktır.

Revati ,Jyestha, Ashlesha Nakshatra'da bulunan gezegenler, her türden hayvan için yumuşak bir köşeye sahip olmanızdan da sorumlu olacaktır.

Pushya veya Purva Bhadrapada veya Uttara Bhadrapada'ya yerleştirilmiş herhangi bir gezegeniniz varsa, etrafınızdaki tüm türleri hatta yılanları korumanız, kurtarmanız ve beslemeniz iyi olacaktır.

Merkür Papağan ve Güvercin gibi kuşları beslemek, Merkür gezegeninden şans ve olumlu haberler getirecektir.

Jüpiter'den sağlık ve zenginlik ve diğer hayırlı sonuçların kutsamasını elde etmek için inekleri koruyun.

Ay Sudaki hayvanları ve yaşamı korumak ve sağlamak Ay'ınızı güçlendirmenize yardımcı olacaktır.

Mars'ınızın yanınızda olmasını istiyorsanız, sevginizi ve desteğinizi keçi, koyun koç gibi hayvanlara vermeniz size iyi gelecektir.

Satürn Köpekleri beslemek ve korumak size Satürn'den şaşırtıcı ve olumlu sonuçlar getirecektir.

Rahu Kedileri, kargaları ve karıncaları korumak, önemsemek ve beslemek size Rahu gezegeninden iyi sonuçlar ve nimetler getirecektir.

Çevrenizdeki köpekleri besler ve korursanız, çabalarınız için iyi haberler ve olumlu çıktılar alacaksınız.


Hayvanlar da doğal ortamlarında güvenli ve özgürce yaşama hakkına sahiptir. Bu dünyanın gelecek nesillerimiz için daha iyi bir yer olmasını istiyorsak, hepimiz hayvanlara ve onların refahına bakmaya başlamamız zorunludur ve bu ancak hepimiz kişisel düzeyde bunun için çalışırsak ve bir hayvan olmaya başlarsak mümkündür. hayvanlara karşı biraz daha nazik.

DAHA FAZLASI..

Vedıc Astrology 7665315427909015087

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item