Ghat Dosha

Ghat-Dosha-Shani-Mangal-yoga 


Ghat Dosha, Satürn ve Mars'ın bir burçta bir araya gelmesiyle oluşur. Her ikisi de zararlı gezegenlerdir ve kişinin hayatında büyük tahribat yaratmak için bir araya gelebilirler.




Ghat Dosha nedir?

Ghat Dosha, Satürn ve Mars'ın bir burçta bir araya gelmesiyle oluşur. Her ikisi de zararlı gezegenlerdir ve kişinin hayatında büyük tahribat yaratmak için bir araya gelebilirler.

Shani Mangal yoga , astrolojide en güçlü ve tehlikeli yoga olarak bilinir. Bu yuti veya iki gezegenin birleşimi herhangi bir evde burçta yer alırsa, kişinin kariyer, sağlık sorunları veya herhangi bir kaza türü ile karşılaşabileceğine işaret eder.

Yuti Yoga 6., 8. veya 12. eve yerleştirilirse, tahribat güçleri daha da güçlüdür . Bu tür yoga yapan kişiler araba veya bisiklet kullanırken çok dikkatli olmalı ve aceleci sürüşlerden kaçınmalıdır.

5. evdeki Satürn, çocuk sahibi olmayabilir veya çocukları ile sorunlarıyla karşılaşabilir.

5. evdeki Satürn evliliği geciktirir veya aşk hayatına skandal ve çocuk düşürme aldırma yaşayabilir .

Merkür'ün burcundaki Mars - kişinin'nin doğası egoist ve gururlu, eğer kadın haritasının sulu burcundaysa - kötü düşünme verir.

Satürn
Mars kavuşumu yakınsa ve onlar ve ev üzerinde uğursuz etkilerle, hayatı tehdit eden olaylar meydana gelebilir.

Mars Satürn kavuşumu aynı zamanda kişinin sorunlu evlilik hayatı, yabancı ülkelerdeki sorunlar, sıradan meslekler, mesleki konulardaki engeller ve eklem ağrıları verebilir.

Tam bir Satürn döngüsü veya Shani Grah'ın , her biri 2,5 yıllık üç bölüme ayrılan Sade Satti adı verilen 7,5 yıl sürdüğü bilinmektedir . İlk bölümde, Shani Devta bir kişinin mali refahını kontrol ediyor. İkinci kısımda ise kişinin sağlığında ve özel hayatında tahribatlara neden olur. İlginç bir şekilde, üçüncü bölümde, tüm döngü boyunca aydınlanmışsa, kişiden daha önce aldığı her şeyi ve çift oranlarda geri verdiği söylenir. Shani Grah'ın tıbbi etkilerinden biri artrit, romatizma, astım veya gut gibi hastalıklardır. Açıkça görüldüğü gibi, Satürn yükünü taşımak zordur.

Satürn ve Mars kombinasyonu güçlü shani yama yoga oluşturur ..birey yaşamı boyunca muhafazakarlığı ve sonunda başarıya ulaşma kararlılığıyla mücadele edecek. Ancak işte ve servette inişler ve çıkışlar olacaktır. 42'den sonra oturulabilir

Bu yoga etkileri, bu gezegen dasa-antardasa doğum haritasına geldiğinde veya bu gezegen doğum haritasındaki orijinal konumundan geçiş yaptığında daha az sonuç verdiğinde gözlemlenebilir olacaktır.



Kozmik Hizalanma Ghat Dosha'yı Nasıl Yaratır?

Mars ve Satürn, bir kişinin burcunda aynı evde konumlanmıştır. Bu, Ghat Dosha'nın meydana geldiği ve bir kişi için birçok zararlı etki yaratabildiği zamandır. İki zararlı gezegenin etkisi güçlü olabilir.

Ghat Dosha'nın Etkisi veya Etkisi:

Evlilikte hayatında gecikmeler engeller ve kargaşaya neden olur, bazen ayrılık ve boşanmaya yol açar.

Mali kayıp da Kuja Dosha tarafından belirtilir.

Profesyonel veya iş sorunları

Ghat Dosha, bir kişinin hayatında birçok mücadele yaratabilir.

Kişi, negatif enerjilerden etkilenebilir ve çevrelenebilir.

Bir birey, yolunda birçok engelle karşılaşabilir.

Kişi kariyerinde sürekli mücadele ve başarısızlıkla karşılaşabilir.

Aile bireyleri arasında bir anlaşmazlık olabilir ve mutsuzluk yaratabilir.

Yerli, sağlık sorunları ve hastalıklardan etkilenebilir.

Ghat Dosha için Ev Çareleri

Mars ve Satürn'ün kötü etkilerini azaltmak için Salı günleri oruç tutup Hanuman'a ibadet edin. Hanuman Chalisa'yı Salı ve Cumartesi günleri ve mümkünse diğer günlerde de söyleyin.

45 gün boyunca her gün kuyruğunda kırmızı vermilyon (Kumkum) tutarak ve doğum haritanızdan Ghat Dosha'yı çıkarmak için kutsamalarını arayarak 45 günlük bir Hanuman kuyruğu pujası yapın.

Cumartesi günleri kargaları besleyin ve yoksullara ve muhtaçlara yiyecek bağışlayın. Bu Shani'yi de memnun ettiği için sokak hayvanlarını besleyin.

Cumartesi günleri bir huzurevinde gönüllü olun.

Cumartesi günü yaşlı bir kadına demir bir kap ve mavi sari verin.

Cumartesi günleri herhangi bir Hanuman tapınağında mum yakıp, Hanuman'a dua edin.

DAHA FAZLASI..

Vedic Astroloji 1594841474956180034

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item