Ashwini Nakshatra Gezegenler

Ashwini Nakshatra Gezegenler

Ashwini nakshatra 1 pada'da merkür 


(0 derece ila 3 derece 20 dakika)

merkür, koç rashi ve koç navamsha 'ya, dolayısıyla vargottama'ya yerleştirilecektir. merkür vargottama olmasına rağmen bu merkür için pek uygun bir konum değil.

bu pozisyonda merkür çok sıradan sonuçlar ve daha çok zararlı sonuçlar verir. allah'a olan inancınızı kaybetmeyeceğiniz gibi dost ve akrabalarınızdan da destek görmeyeceksiniz.

17 yıllık merkür dasada servetiniz çok sıradan olacak. merkür döneminde statünüz ve sosyal imajınız sıradan olacak. borçlardan dolayı da sıkıntı çekebilirsiniz.

içkiye ve diğer kötü alışkanlıklara düşkün olacaksın ve hesabında çok para kaybolacak.

satürn bu merkür'ü zararlı olarak görünümü varsa , tamamen çöküş beklenebilir.

jüpiter açıları gibi faydalı bir gezegen ise, zararlı sonuçların azalması beklenebilir ve bu 17 yıl içinde öğrenmeye ve kendinizi geliştirmeye yöneleceksiniz.






Ashwini nakshatra 2 pada'da merkür 


(3 derece 20 dakika ila 6 derece)

merkür, koç rashi ve koç navmansha'ya yerleştirilecek.

bu, merkür için çok daha iyi bir konumdur, çünkü iyi bir konuşmacı, iyi bir kavrayışlı öğrenci olacaksınız ve aynı zamanda sevdiğiniz konularda bilgi sahibi olacaksınız.

33 yıl sonra hayatınızda iyileşme bekleyebilirsiniz. özellikle merkür doğal malefik ile ilişkili değilse, ailede mutluluk olacaktır.

iyi bir hatip, öğretmen veya bazı bankacılık, finans, komisyonculuk alanlarında veya tıp alanında uzman olabilirsiniz.

Ashwini nakshatra 3 pada'da mercury 


(6 derece 40 dakika ila 10 derece)

merkür, koç rashi'ye yerleşecek ve bu çeyrekte (ikizler) navamsha 'ya sahip olacak. böyle bir pozisyon, normal sağlığa rağmen uzun ömürlü olması nedeniyle tanrı'nın nimetlerini verir. olgun ve sorumluluk sahibi bir insan olacaksın ve başkalarından saygı görecek ve saygı göreceksin.

merkür dönemlerinde mutlu yaşayacak ve günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar zenginliğe sahip olacaksınız. şanslı kızınız ve çocuklarınız ile kutsanacaksınız. .

Ashwini nakshatra 4 pada'da mercury budha

(10 derece ila 13 derece 20 dakika)

merkür bu sektörde koç rashi ve yengeç navamsha 'ya yerleştirilecek. bu 17 yıllık maha dasha kendi işinizde başarılı olamayabilirsiniz ve servet ve mülk konusunda gerilemeler olacaktır. yoksulluk nedeniyle acı çekebilirsiniz. olumsuz düşüncelere ve intihar eğilimlerine eğilimli olacaksınız. sözlü güvenceler konusunda başkalarına güvenecek ve acı çekeceksiniz.

faydalı gezegenler merkür'e açı yapıyorsa, finans, yazı vb. ile ilgili iyi bir eğitim bekleyebilirsiniz. bu kombinasyon aynı zamanda bazı şiirler veya diğer duygusal işler için de uygundur.

ashwini nakshatra'da venüs shukra


ashwini nakshatra 1 pada'da venüs shukra


(0 derece ila 3 derece 20 dakika) koç rashi

venüs bu çeyrekte koç rashi koç navamsha 'ya yerleştirilecek. venüs dasa, yaşam süresi boyunca maksimum 20 yıllık bir süre boyunca faaliyet gösterir. bu 20 yılda biraz kalın bir vücuda ve hoş bir kişiliğe sahip olacaksınız.

genelde zor zamanlarda bile yüzünüzde güzel bir gülümseme olur.

sekste aşırı hoşgörü de istekte mümkündür. sağlığınız özellikle çocukluk döneminde ve dasa dönemlerinde sıradan kalabilir. mühendis veya donanma ile ilgili bazı alanlar gibi teknik alanlara yöneleceksiniz.

Ashwini nakshatra 2 pada'da venüs shukra


(3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika) koç rashi


venüs koç rashi ve boğa burcu navamsha 'ya yerleştirilecek. bu venüs için iyi bir pozisyon çünkü venüs 20 yıllık maha dasa'da ve alt dönemlerde iyi sonuçlar verecek. şişman olma eğiliminde olacaksınız, ancak kişisel yaşamda ve sosyal yaşamda başarılı olacaksınız. akıllıca para kazanacak ve kendi aileniz için harcayacaksınız. yasalarınız da tam destek sağlayacaktır. venüs dasa'da kariyerinizi veya eğitiminizi seçme fırsatı bulursanız, makine mühendisi veya sanat veya müzik veya edebiyat seçeceksiniz.

20 yıl Venüs dasha boyunca servetinizi boşa harcamayacaksınız ve hayattaki çoğu şeyi venüs dasa sırasında dengeleyeceğiniz için hakkınızda neredeyse hiç şikayet olmayacak.

ashwini nakshatra 3 pada'da venüs shukra

(6 derece 40 dakika ila 10 derece) koç rashi

venüs koç rashi ve ikizler navamsha 'ya yerleştirilecek. venüs'ün bu konumu sizi son derece zeki ve keskin bir zihin yapar. bazı tıbbi veya pazarlama ile ilgili eğitim ve kariyer seçersiniz. yaş ve diğer faktörler uygunsa siyasete girebilirsiniz. vücudunuzun sağ kolunda/dizlerinde problemler olacaktır. genel olarak, zekanız ve herhangi bir konuda tartışma yeteneğiniz için takdir edileceksiniz.


ashwini nakshatra 4 pada'da venüs shukra


(10 derece ila 13 derece 20 dakika) koç rashi

venüs bu segmentte koç rashi ve yengeç navamsha 'ya yerleştirilecek. güzel sanatlara, müziğe veya ilgili alanlara yöneleceksiniz.

eğer yaş uygunsa, dasanın başlangıcında evlilik olasılığı oldukça yüksektir, aksi takdirde venüs'ün egemen olduğu bazı kadınlara aşık olacaksınız. yaşınızdan çok daha genç bazı genç kadınlara ilgi duyacağınız için evlilik dışı ilişkiler de mümkündür.

ashwini nakshatra'da mars mangal


(0 derece ila 3 derece 20 dakika)

mars koç rashi ve koç navamsha 'ya olacak, dolayısıyla vargottama'da olacak. genel olarak güçlü mars niteliklerine sahip olacaksınız ve bu nitelikler mars'ın 7 yıllık dasa'sında veya antar dasa / bhukti'de büyük ölçüde tezahür edecek.

bu pozisyonu özellikle mars burcunuz için faydalı olduğunda uygun bir pozisyon olarak değerlendirebiliriz. sağlam bir vücuda ve orta boyda olabilirsiniz.

biraz otorite ile kariyerinizde iyi bir pozisyonun tadını çıkaracaksınız.

bazı teknik alanlarda başarılı olacak ve matematikte de iyi olacaksınız.

bu yedi yılda çok hızlı büyüyecek ve daha iyi konumlara ulaşacaksınız.

ayrıca, özellikle mars faydalı olduğunda ve burçta iyi bir şekilde yerleştiğinde, sağlığın tadını çıkaracaksınız.

ayrıca mars döneminde bazı polis veya güvenlik tercih edebilirsiniz.

mars'ın bu konumu çok güçlü bir sert tartışmacı mizaç verir, bu nedenle mars dönemlerinde kendinizi kontrol etmeniz gerekir.


ashwini nakshatra ıı pada'da mars


(3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)

mars, koç rashi ve boğa navamsha 'ya yerleştirilecek. mars'ın bu konumu, kişiyi zenginlik için aşırı hırslı ve biraz açgözlü yapar, ancak özellikle mars burcunuz için faydalı değilse, servet hırsları yerine getirilmez.

mars dasa veya antar, kafada yaralanmaya ve hatta yüzde yara izine neden olabilir. soy ve özellikle erkek neslin doğması açısından ailenin ıslahında zorluklar yaşanacaktır.

gebe kalsa bile, kürtajla kaybetme korkusu olacaktır.

genel doğanız intikam almakla dolu olacak ve kıskançlık ruhsal huzurunuzu da bozabilir.

özellikle yüksek ateş, ani yaralanma ve kan kaybı, yangın veya trafik kazası gibi mars faydalı değilse başka sorunlar da olacaktır.

mars burçta iyi yerleştirilmişse, daha iyi sonuçlar alırsınız.

ashwini nakshatra 3 pada'da mars


(6 derece 40 dakika ila 10 derece)

mars, bu çeyrekte koç rashi ve ikizler navamsha 'ya yerleştirilecek. bu tür bir mars yerleşimi, pazarlama, ilaç, kendi işi, samimi ve çalışkanlık gerektiren herhangi bir iş ve kardeşlerden biriyle birliktelik gerektiren herhangi bir iş için uygunsa. kısa seyahat gerektiren diğer işleri tercih edebilirsiniz.

mars'ın bu konumu sizi asabi bir insan yapabilir ama müşterilerinize yaklaşmak ve önemli anlaşmaları kapatmak konusunda çok akıllı ve kurnaz olacaksınız.

7 yıllık mars dasa'da başarının anahtarı öfkeyi kaybetmemektir.

evlilik içi seks için kendinizi sınırlayın ve mars dönemlerinde annenize bakın.

ashwini nakshatra 4 pada'da mars

(10 derece ila 13 derece 20 dakika)

mars, koç rashi ve neecha (zayıflama) yengeç navamsha 'ya yerleştirilecek. bu pozisyon mülkiyet, sağlık ve ev mutluluğu için uygun değildir. kendiniz için mülk edinebileceksiniz ama yeni ev size zihinsel huzur ve hatta sağlık sorunları ve su kaynaklı hastalıklar vericek,. bağışıklık sisteminiz zayıflayacak ve hatta düşük kan sayımı nedeniyle acı çekebilirsiniz. denize bağlı bir mühendis olmayı tercih edebilirsiniz. genel olarak, özellikle mars faydalı ve faydalı etki altındaysa, kariyer gelişiminde çok fazla sorun olmayacaktır.

ashwini nakshatra'daki jüpiter gurusu

(0 derece ila 3 derece 20 dakika) koç rashi

jüpiter bu çeyrekte koç rashi ve koç navamsha 'ya olacak. bu pozisyon jüpiter'i vargottama yapar, dolayısıyla jüpiter daha hayırlı sonuçlar verecektir. 16 yıllık jüpiter dasa'da yeni bilgi edinmeye büyük ilgi duyacaksınız.

seviyenizi her geçen gün geliştirmek için sürekli çaba sarf ederek öğreneceksiniz. seçtiğiniz bilgi konusunda şüphesiz becerikli ve bilgili olacaksınız, ancak bu çeyreğe yerleştirilen jüpiter, daha fazla felsefi ve dini bilgiyi teşvik ediyor. çevrenizdeki bazı efsanevi ruhani insanlara otomatik olarak ilgi duyacaksınız. manyetik kişiliğiniz ve hitabet yetenekleriniz başkalarını etkileyecek ve insanlar önerilerinizi ve tavsiyelerinizi takip edecek.

jüpiter dasa, ruhsal gelişim için sizin için genel olarak faydalı olacaktır, ancak eğer jüpiter 5. ev lordu gibi işlevsel fayda sağlıyorsa veya lagnaya yerleştirilmişse veya başka bir şekilde zenginlik beklentilerine karşı pozitifliği gösteriyorsa, zenginlik açısından da faydalı olabilir. 16 yaşından itibaren başarılı olacaksınız ve jüpiter dasa 33 yıllık yaşamınızda veya sonrasında koşarsa daha da iyi olacaksınız.

jüpiter zenginlik yönlerini desteklemiyorsa, din ve gelenekler hakkında bilgi edineceksiniz.

ashwini nakshatra 2 pada'da jüpiter guru


(3 derece 20 dakika ila 6 derece ) koç rashi

jüpiter bu çeyrekte mesha rashi ve boğa navamsha 'ya yerleştirilecek. jüpiter'in bu konumu karışık sonuçlar verir. şüphesiz, herhangi bir tartışma forumuna güvenle dayanacak kapasiteye sahip son derece zeki olacaksınız. etkileyici bir kişilik geliştirecek ve bu 16 yıl veya alt dönemlerde de ünlü olacaksınız. zenginlik beklentileriniz ortalama olacak ve ortak bir ailede yaşayamayacaksınız. son derece verimli bir sözcü olacaksınız ve sıradan sözleriniz bile gerçek olacak. dinle ilgili zenginlik beklentilerine meyledeceksiniz. zenginlik yönlerinizi olumsuz yönde etkileyebilecek aşırı cömert olabilirsiniz.

bu 16 yıl veya alt dönemlerde size bazı yeni sorumluluklar da verilebilir.

ashwini nakshatra 3 pada'da jüpiter guru


(6 derece 40 dakika ila 10 derece) koç rashi

jüpiter bu çeyrekte koç rashi ve ikizler navamsha 'ya yerleştirilecek. hem maddi hem de manevi büyümede başarılı olacaksınız ve hatta manevi bilginizi maddi kullanım için kullanabileceksiniz ve aynı zamanda iyi bir servete dönüşme konusunda da çok başarılı olacaksınız. klasik kitaplar hakkında derinlemesine bilgi sahibi olarak çok şey öğreneceksiniz.

özellikle 51 yıl sonra isim ve şöhret kazanacaksınız. 16-21 yaşları arasında kendi sağlığınız veya babanız nedeniyle bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.


ashwini nakshatra 4 pada'da jüpiter guru


(10 derece ila 13 derece 20 dakika koç rashi

jüpiter bu çeyrekte yüce yengeç navamsha 'ya yerleşecek, dolayısıyla hayırlı. jüpiter'in 16 yıllık dasa veya daha küçük alt veya bhukti dönemlerinde gerçekten başarılı olacaksınız. çok şanslı ve zeki olacaksın ve ayrıca jüpiter dönemlerinde isim, ün kazanacaksın. nerede çalışırsanız çalışın, tüm meslektaşlarınız ve kıdemlileriniz size büyük saygı gösterecek ve şirketinizde kendilerini güvende hissedeceklerdir. tüm akrabalarınızla ilişkilerinizi geliştirme fırsatınız olacak ve iyileşme için ikamet değişikliği de mümkün olacak.


ashwini nakshatra'da satürn shani


(0 derece ila 3 derece 20 dakika)

satürn koçrashi ve koç navamsha 'ya yerleştirilecek. satürn'ün bu konumu, satürn'ün vargottama olmasına rağmen neecha rashi ve neecha navamsha 'ya 'dır. doğumunuz sırasında ailede yoksulluk gibi sorunlar ve anne veya amca gibi diğer aile üyeleri için sağlık sorunları vardı. satürn dasa başlangıçta olumsuz sonuçlar verecektir, ancak 19 yıllık satürn dasa ilerledikçe, satürn burcunuz için faydalıysa, finansal iyileşmeniz kesindir. devlet eliyle kazanımlar olacak. satürn zararlıysa, bu 19 yılda her türlü sağlık sorunu ve mesleki başarısızlık beklenebilir.

yaşınızın veya dasanızın ilk yıllarında donuk bir zihin olarak kabul edileceksiniz ama yaşlandıkça son derece zeki olacaksınız ve insanlar sizin entelektüel kapasiteleriniz karşısında şaşkına dönecekler.


satürn, merkür ile açı yapıyorsa bazı kekemelik sorunları olabilir. devletle ilgili bazı alanlarda, astroloji, mitoloji, yazı vb. alanlarda başarılı olacaksınız. özellikle satürn burcunuz için faydalı ve iyi konumlanmışsa, en az 72 yıldan fazla uzun bir yaşamınız olacak.

satürn dasa sağlık nedeniyle birçok kez tehdit edecek ama sonunda hastalıktan kurtulacak ve oldukça ruhsal hale geleceksiniz. satürn zararlıysa, sağlığı ve kariyerini korumak akıllıca olacaktır.

ashwini nakshatra 2 pada'da satürn shani


(3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika)

satürn bu çeyrekte koç rashi ve boğa navamsha 'ya yerleştirilecek. koyu siyahımsı bir tene, kalın saçlara ve yağsız bir vücuda sahip olacaksınız. özellikleriniz sıradan olacak. dahil edeceğiniz bazı gıda veya orman tarım ürünleridir. kariyerinde başarılı olacaksın ve kurnaz olacaksın ama yine de servet yüzünden acı çekeceksin. 36 yaşına kadar kötü insanlarla birlikte olabilirsin ama daha sonra hayatta daha iyisini yapacaksın. ancak her yaşta düşen 19 yıllık satürn dasa çok sıradan bir başarı verecektir.


ashwini nakshatra 3 pada'da satürn shani

(6 derece 40 dakika ila 10 derece)

satürn bu çeyrekte koç rashi ve ikizler navamsha 'ya yerleştirilecek. zayıflamaya rağmen, kariyerde başarılı olacak ve çok zeki olacaksınız. seyahati seveceksiniz . satürn'ün zayıflaması genellikle kısa öfkeli bir doğa verir, ancak bu yerleşim nispeten daha iyidir. kariyeriniz konusunda kurnaz ve hırslı olacaksınız. meslektaşlarınızla ve diğer ofis personeli ile iyi ilişkiler kurabileceksiniz, böylece karşılıklı saygı göreceksiniz. bazı tıbbi veya politik alanları tercih edebilirsiniz. sağlıkla ilgili olarak, uzuvlardaki herhangi bir yaralanmaya karşı dikkatli olmanız gerekecektir.


ashwini nakshatra 4 pada'da satürn shani


(10 derece ila 13 derece 20 dakika)

satürn koç rashi ve yengeç navamsha 'ya yerleştirilecek. satürn'ün bu yerleşimi, iyi sonuçlar almak için pek hayırlı değil. dine meyilli olacaksınız ve normal bir yaşam sürebilirsiniz, ancak kumarbaz olabilirsiniz. satürn dönemlerinde bazı tarımla ilişkilendirilebilir ve tarımla ilişkilendirilirseniz başarılı olursunuz. satürn kötü yerleştirilmişse, kiralık bir yerde veya uzak bir yerde ya da yağmur ve gürültüden etkilenen bazı sıradan barınaklarda yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

bu segmentteki ay ilişkisi son derece uç sonuçlar verebilir; lagna veya yükselene bağlı olarak pozitif veya negatif.

ashwini nakshatra'daki rahu


ashwini nakshatra 1 pada'da rahu

(0 derece ila 3 derece 20 dakika) koç rashi

rahu, koç rashi ve koç navamsha 'ya yerleştirilecek. vedik astrolojide, bir gezegenin iyi veya kötü olmasına rağmen iyi sonuçlar verdiği bu pozisyona vargottama denir.

rahu'nun sağlık sorunları verdiğine dair genel algının aksine, iyi bir sağlığa sahip olacaksınız ve hatta lagna lordunuz burçta iyi bir konuma sahipse çok iyi bir fiziğe bile sahip olabilirsiniz. bu çeyrekteki rahu sizi ekstra sıradan zeki yapacak. sempatik bir yapıya sahip olacak ve özellikle baba olmak üzere yaşlılarla ve yaşlılarla iyi ilişkiler kurmaya çalışacaksınız. kişiliğiniz, kimseyi gücendirmeyecek ve enerjinizi dikkatli kullanmayı tercih edecek, bundan böyle büyüklerinizle ofisteki mükemmel şartların tadını çıkaracaksınız.

rahu'nun 18 yıllık dasasında güzel bir şekilde büyümeyi bekleyebilirsiniz ve hatta daha küçük antar dasa ve bhukti dönemleri uğurlu olacaktır. uğurlu bir rahu, eğer erkekseniz sağ tarafta ve dişiler için sol tarafta siyah bir ben gibi izini bırakacaktır.

rahu sizi bu pozisyonda şanslı yapar. rahu, düşman ve zararlı gezegenlerin görünümündeyse, kafa sorunları ve kazalar gibi sağlık sorunlarına neden olabilir.

eğer satürn faydalı olursa, 18 yıllık veya alt dönemli rahu dasa'da çok olumlu sonuçlar bekleyebilirsiniz.

ashwini nakshatra 2 pada'da rahu (3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika) koç rashi


rahu bu çeyrekte koç rashi boğa navamsha 'ya olacak. kariyerinizle ilgili çok seyahatiniz olacak ve ayrıca 18 yıllık rahu dasa'da yurt dışına veya uzak bir yere taşınabilirsiniz. kişi yaşadığı yerlerden uzak durmanıza rağmen, dini inançları koruyacaksınız. gerçekten çok büyük tasarruflar yapmaya çalışacaksınız, ancak kontrolünüz ve anlayışınız dışındaki nedenlerle daha az başarı elde edeceksiniz. bu dönemde istenmeyen bazı borçlar olabilir. sadece bir yerde değil, düşüncelerinizde de istikrarsızlık yaşayacaksınız. mesleki gelişimden memnun kalmayacaksınız.

kbb veya kafa ile ilgili bazı sağlık sorunları endişe kaynağı olacaktır.


ashwini nakshatra 3 pada'da rahu

(6 derece 40 dakika ila 10 derece)

rahu bu çeyrekte mesha rashi ve ikizler navamsha 'ya olacak. herhangi bir zor iş yapmaktan dolayı biraz tembellik ve mutsuzluk geliştirebilir, bundan sonra kariyer ve finansal büyümede gerileme yaşayabilirsiniz.

birçok düşünceye ve halüsinasyona sahipsiniz ve doğada çok felsefi olabilirsiniz. sonunda kötü sonuçlar verebilecek dürtüsel kararlar alacaksınız. genel olarak, bu 18 yıl çok hayırlı olmayacak.

rahu'nun bu konumu, ikisi arasında yanlış anlaşılma olacağı ve her ikisi de düşüncelerini birbirleriyle paylaşmayacakları için evlilik açısından da sıkıntılara neden olur.

başka kadınlara meyledeceksin ama hiçbir ilişkiyi uzun süre sürdüremeyeceksin.

evlilik dışı cinsel ilişkiye girme arzusu da birçok kez kesişecektir.


ashwini nakshatra ıv pada'da rahu

(10 derece ila 13 derece 20 dakika)

rahu, bu segmentte mesha rashi ve yengeç navamsha 'ya yerleştirilecektir. bu pozisyon bir öncekinden çok daha iyi ve annenize karşı sevgi ve şefkat duyacaksınız. 18 yıllık rahu dönemi veya alt dönemlerinde cesur ve aktif olacak ve her türlü sorumluluğu kabul etmeye hazır olacaksınız. bu dönemde hiç kilo alamayabilirsiniz ve hazımsızlık ve mide sorunlarına bağlı küçük sağlık sorunlarınız olabilir. bu dönemde yaşanılan yerin yenilenmesi mümkündür.

ashwini nakshatra'da ketu



(10 derece ila 13 derece 20 dakika) koç rashi


ketu, kendi nakshatra ve koç navamsha'ya yerleştirilecek. bu çok hayırlı bir yerleşim değil. doğduğunuz yerden ayrılmak ve yurtdışına veya uzak bilinmeyen bir yere gitmek için ciddi bir eğilim geliştireceksiniz.

yerlerinizi sık sık değiştirmeye devam edecek ve yeni ve dil ile uyum sağlamakta zorlanacaksınız.

kiralık veya bazı oda paylaşımı bazında yaşamak zorunda kalabilirsiniz ve günlük yiyecek vb. ihtiyaçlarınız için başkalarına bağımlı kalabilirsiniz.

ketu'nun yararına ise anne akrabaları aracılığıyla da bazı kolaylıklar alabilirsiniz. iç organlarla ilgili sağlık sorunları olacaktır.

ketu'ya ve genel olarak burçlara şiddetli rahatsızlıklar altında, 24 ila 33 yaşları arasında ciddi sağlık sorunları mümkündür.

ashwini nakshatra 3 pada'da ketu


(6 derece 40 dakika ila 10 derece)

ketu'nun pek hayırlı bir konumu değil, ancak yardımınızı başkalarına çok fazla karşılık vermeden uzatmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

kendi kardeşleriniz bu yedi maha dasa yılında veya bhukti veya antar dasanın daha küçük dönemlerinde başarılı olmayacak. size herhangi bir yardımda bulunamayacaklar, bunun yerine hesaplarında bazı sorunlarla karşılaşacaksınız.

bu tür sorunlara rağmen, elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceksiniz ve bu yedi yıllık dasanın küçük bir bölümünde; başkalarından çok az yardım alacaksınız.

toplumun alt sınıf insanlarıyla itibarınızı etkileyecek ilişkiler kurmaya daha çok meyilli olacaksınız. sıkı çalışmanızın sonuçlarıyla ilgili sorunlar olacak ve halüsinasyonlar da yaşayabilirsiniz. soy, kardeş ve komşuluk açısından sorunlarla karşılaşacaksınız. evlat edinmenin baskısını hissedebilirsiniz ama erkek çocuğa bile ulaşamazsınız. ya bir kız çocuğu evlat edineceksiniz ya da ıvf gibi bir tıbbi tedaviden bir kız çocuğu alacaksınız. venüs de yanlış yerleştirilmişse, kız çocuğu bilinmeyen başka bir erkeğin meni kullanılarak doğar.


ashwini nakshatra 2 pada'da ketu


(3 derece 20 dakika ila 6 derece 40 dakika) koç rashi



ketu burada kendi nakshatra ve boğa navamsha yerleştirilecek. ancak bu genel olarak ketu için pek uygun bir konum değildir, çünkü ketu dasa ve bhukti veya antar dasada karma sonuçlar verecektir.

ketu'nun bu şekilde yerleştirilmesi, 7 yıllık maha dasa'sında herhangi bir aile ve servet tasarrufu olmadan seyahat etmenizi sağlayabilir. iyi para kazanmazsınız demiyoruz ama bu 7 yılda pek bir şey biriktiremeyeceksiniz.

bu 7 yılda kendinizi düşük konumda hissedebilirsiniz. çevrenizdeki çoğu insanla samimi ilişkiler kurmaya çalışacaksınız, ancak koşullar düzenli aralıklarla sizi test edecek. güçlü sözleriniz başkalarına zarar verebilir. sosyal refahınızı ve prestijinizi bozabilecek kötü şöhretli bir kişiyle bir ilişkiniz olabilir.

ashwini nakshatra 1 pada'da ketu


(0 derece ila 3 derece 20 dakika)

ketu, bu segmentte ve koç navamsha kendi nakshatra'sında olacak. yararlı veya zararlı herhangi bir gezegen, kendi nakshatra'sına yerleştirildiğinde de iyi sonuçlar verecektir.

ketu dasa veya ketu bhukti yürütüyorsanız, 7 yıllık veya daha kısa süreli bhukti veya antar dasa ketu dasa'da iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz. eğitiminiz sırasında ketu dasa ile karşı karşıyaysanız, eğitimde iyi bir başarı bekleyebilirsiniz. bu dasadaki performansınız konusunda aktif ve endişeli kalacaksınız, bu nedenle hiçbir şeyi çevrilmemiş bırakmayacaksınız. iş yerinde, özellikle ketu burcunuzda iyi bir yere sahipse, ketu döneminde refah ve iyileşme yaşayacaksınız. agresif ve olumlu bir tutuma sahip olacaksınız ve ayrıca meslektaşlarınız ve toplum arasında popüler olacaksınız. ketu dasanız profesyonel veya eğitim alanınızı seçerken başlıyorsa, tercihen mekanik veya metalurji alanında bir mühendis gibi bazı teknik alanları seçeceksiniz. bununla birlikte, bu dasa döneminde oldukça huzursuz olabilirsiniz ve ayrıca anne akrabası, büyük anne-baba, ve kendi ailenizle ilgili sorunlarla da karşılaşabilirsin
Ashwini Nakshatra 1. Pada: ilk çeyreği Koç Navamsa'ya gelir ve Mars tarafından yönetilir. cesaret, güçlü faaliyet ve bağımsız bir ruh tarafından egemendir.enerji, sürücü ve inisiyatif ile kutsanmıştır.


Ashwini Nakshatra 2. Boğa burcu . Venüs tarafından yönetiliyor. Becerikli ve pratiktir, zarif ve zekice olan her şeyi birleştirir. Tüm maddi fikirler ve düşünceler bu padada tezahür edecektir.


Ashwini Nakshatra 3. Pada: İkizler Navamsa'sına düşüyor. Merkür tarafından yönetilir iletişimsel ve mizah yönü ile ilişkilendirilir. hızlı karar verme özelliğine sahiptir ve çeşitli zihinsel faaliyetlerde uzmanlaşmaktadır.



Ashwini Nakshatra 4. Pada: Yengeç Navamsa . Ay tarafından yönetilir. Zihinsel ve fiziksel iyileşme, burada baskın olan faktördür. asıl husus şefkattir.


ashwını nakshatra'da Mars bizim eylemimiz, enerjimiz ve cesaretimizdir. Hayatımızın öfke cesaret saldırgan tarafını temsil ediyor.


Güneş : kişi bilgili ve zeki, ebeveynlerine Babaya saygı gösterir.


Ay : kadınlarla ilgilenecek, başkalarına kaba hilebaz çıkarcıdır


Merkür :fahişelerden hoşlanır, gösteriş yapmayı sever.

Jüpiter : servet, güç ve otorite ile ailesinin başı olur.

Venüs : iyi yemek yiyemez, diğer hanımların peşinden koşar ve sorunları davet eder, ancak topluma iyi işler yapar.



Satürn :Ailesinden kovulacak, annesinin sevgisinden hoşlanmayacak.


DAHA FAZLASI..

NEW 5358934691417541073

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item