Ay Güneş Kavuşumu Yeni Ay

Ay Güneş Kavuşumu Yeni Ay

Doğumsal Güneş Ay kavuşumu, her anı geldiği gibi yaşayan, spontane ve yaratıcı bir bireyi önerir.

Duyguları söz konusu olduğunda, çok dürtüseldirler ve ihtiyaç duydukları şeyleri duygusal olarak, eylemlerle ifade etmeye çabucak eğilimlidirler.

Güneş ve Ay ile birlikte olan kişiler çok fazla fiziksel enerjiye sahiptir ve bir şeyleri gerçekleştirmeye veya yeni aktivitelere başlamaya heveslidirler.

NEW,Gezegenler,Ay Kavuşumları,Ay Güneş Kavuşumu Yeni Ay,


Herhangi bir şeyi yapmak için yeterli özgüvene ve gerekli becerilere sahiptirler, ancak başkaları üzerindeki etkilerini fark edemezler. Fazlaca Diplomattırlar,

Sevdiklerini önemserler, ancak genellikle nasıl bir izlenim bıraktıklarını bilmezler.

Güneş kavuşumu Ay geçişi gerçekleştiğinde, alacağınız tepkilerden korkmadan kişisel konulara yaklaşmalı ve mantıklı tartışmalar başlatmalısınız.

Ateş ve su bir araya geldiğinde doğal olarak buhar oluşturur. Yani bu iki gezegen tek bir burçta birleştiğinde, onu güçlü kılan kişide toplam buhar üretir. Bu insanlar hayatlarında ne istediklerini biliyorlar. Kişilikleriyle kavga etmezler. Tek bir yerde tek ve gövde olarak.



Güneş ve ay kavuşumu Doğum haritasında "ay yok" veya "amavasya"da doğan kişi anlamına gelir.

Ayın gücü zayıf, güneşin gücü güçlü olduğunda kişi en çok anne-baba ilişkisinden muzdariptir. Genellikle bu insanlar doğada duygusaldır.


Ay'ın Güneş Üçgen veya 10. evde veya kendi burçlarında (Yengeç, Aslan ve Koç) enerjileri birleştiğinde etkileri çoğunlukla olumludur. Böyle bir kişi cesur ve kendinden emin ama aynı zamanda sert ve kötüdür.



Daha düşük derecelerdeki gezegen, diğer gezegen üzerinde otoriteye sahiptir. Güneşin 5 derecede, ayın 15 derecede olduğu gibi, güneş bu kavuşumda daha fazla yetkiye sahip olacaktır.

Bu kavuşum, Koç ve Akrep yükselenler için kendra veya trikone evlerinde birleşirlerse raja yoga verir (1,4,7,10 ve 5,9).
  

Birinci Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi

Birinci evdeki bu kombinasyonun ,kişilerin yüzlerinde doğal bir çekicilik olan çekici bir kişiliğe sahip olma eğilimindedir. Çevrelerindeki insanlar tarafından sevilirler. Yetenekleri iyidir, bu nedenle genellikle Mühendislik gibi meslekleri tercih ederler. Bu insanlar profesyonel yaşamlarında çok becerikli oluyorlar. Onlar başarılılar.



Şahsen, yerliler kararsız ve bencil olabilirler. Doğaları gereği sabırsızdırlar. Karanlık düşüncelerle uğraşmak zorunda kalırlar ve ebeveynleri ile olan ilişkilerinden yükselebilirler. Güneş babadır ve ay annedir.

İkinci Evde Güneş ve Ay'ın Birleşimi


Güneş ve ay ikinci evde birleştiğinde, kişinin para ile uğraşma konusunda sorun yaşamasına neden olabilir. Hem güneş hem de ayın güçlü otoriteleri vardır. Güneş kraldır ve ay kraliçedir. Bu nedenle, genellikle yerliler, CEO, CFO veya devlet memuru olmak gibi yetkili bir pozisyonda bulunarak şöhret isterler.



Kişiler, Mars veya Satürn bu konumu etkilemediği sürece, genel olarak aileleriyle harika ilişkiler sürdürebilirler. Aksi takdirde, aile serveti konusunda ebeveynlerle anlaşmazlıklar olacaktır. Güçlü bir cinsel dürtüleri vardır. Diğer insanların varlıkları ve zenginlikleriyle uğraşmakta çok iyidirler.

Üçüncü Evde Güneş ve Ay'ın Birleşmesi


Astrolojide üçüncü ev cesareti, kardeşleri, iletişimi, sporu, sosyal medyayı ve el becerilerini temsil eder. Üçüncü ev olmadan hayatta kalamayız ve bu çok önemli. Güneş ve ay üçüncü evde oturduğunda, zihin ve ruh 3. ev ile güçlü bir şekilde bağlantılıdır. kişiler yazma, edebiyat, kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etme ve dünyayla iletişim kurma konusunda büyük bir sevgiye sahip olabilirler.


Büyüyen bir ayları varsa, bir şeyleri başarmak için içlerinde güç ve ateş hissederler. Satürn'ün etkisiyle birlikte bir ayları varsa, uyuşuk olabilirler ve bir şeyler yapmakta zorlanabilirler. Sütten kesilen ay çatışmadan kaçar/ Büyüyen ay ile kişi daha fazla cesarete sahip olacak ve kavga sırasında tavır alacaktır. Genellikle çok bencildirler.


Dördüncü Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi




Ay dördüncü evi kontrol eder. Ay, dördüncü evdeki güneşten daha güçlüdür. Güneş bu evde yön ve güç kaybeder. Akıl ve ruh dördüncü evde bir arada, yani evde olmak isteyen bu insanlar. Kendi özel alanlarını severler. Anavatanlarının gelişmesine yardımcı olmayı severler ve çabalarlar. Oldukça güçlü hale gelirler.


Fark edilebilecek eğlenceli bir şey, kişinin genellikle tek bir ebeveyn tarafından yetiştirilebileceğidir. Bu evde Güneş ve Ay üzerinde herhangi bir zararlı etki varsa, kişinin psikolojik sorunları olabilir.



Ne zaman bir mülk satın alsalar, oldukça güçlü bir eve sahip oluyorlar. Eşyaları dekore etme biçimleri, çok güçlü bir insan izlenimi veriyor. Evlerinin hayatlarının bir yansıması olduğuna inanırlar.

Beşinci Evdeki Güneş ve Ay'ın Birleşimi


Beşinci ev çocukların, spekülasyonun, eğitimin ve zekanın evidir. Geçmişte yapılan amelleri gösterir. Ay geçmiş yaşamımızı, Güneş ise ruhumuzu temsil eder. Beşinci evde güneş ve ay bir aradayken, insan ruhu çocuklara hasret duyar. Büyük kardeş, güneş ve ayın birleşiminden dolayı birçok problemle karşı karşıya kalabilir. son derece sezgiseldir.

Profesyonel olarak, çevre, siyaset bilimleri ve tıp gibi konulara eğilimlidir. Her zaman başkalarından bir şeyler kazanmaya çalışırlar. Her zaman büyük kardeş ve yaptıklarıyla ilgilenirler. Hayatlarının asıl odak noktası çocuklarıdır.

Altıncı Evdeki Güneş ve Ay'ın Birleşimi


Altıncı evdeki güneş ve ayın bir araya gelmesi, kişinin rahatsız olmasına neden olur. Altıncı ev engelleri, düşmanları, sağlık hastalıklarını ve ölümleri temsil eder. Başa çıkmak için en hoş ev değil. Kişi olabilecek veya olmayabilecek şeyler için sürekli endişeleniyorlar. Bu insanlar STK'lar gibi sosyal refah için çalışmayı severler. Streslerini ve kaygılarını azaltmalarına yardımcı olduğu için idari işler yapmayı severler. Sağlık ve beslenme hakkında bilgi edinmekle ilgilenirler.


Mars bu kavuşumda üçüncü ev değilse, o zaman bir kişi genellikle sağlıklı bir yaşam sürecektir. Anneleriyle stresli bir ilişkileri var.



Yedinci Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi


Yedinci evdeki bu kavuşum evliliklerinde birçok iniş ve çıkışla uğraşmak zorundadır. Ay küçülüyorsa, o zaman bir kişi genellikle evlilikte çok bencildir. Azalan bir ay duygusal beslenme arar. Büyüyen bir ay, evlilikteki çatışmaları çözmede daha iyidir.



İşletmelerde, birlikteliğin bir ortaklık içinde çalışmak yerine yalnız çalışmaktan daha iyidir. İş hayatında birçok anlaşmazlıkla karşılaşırlar.

Sekizinci Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi


Sekizinci ev, uzun ömür, sigorta, miras, servet iradesi, gizli servet, mistisizm ve gizli bilgiyi temsil eder. Sekizinci evdeki bu konum, bir kişinin mali durumu ve parası konusunda son derece sinsi olmasına neden olur - kara paraya karışabilirler.



Ay bu pozisyonda dostça bir burçta değilse, kişi cinsel olarak hüsrana uğrayabilir. Güneş çok kuvvetliyse kişide sürekli hemoroid oluşmasına neden olabilir. Bu evdeki bu özel birleşme, suyun derinliği ile ilgili bir fobiye de neden olabilir. Dolayısıyla, bu konumun yerlileri bodrum gibi daha karanlık yerlere girmekten hoşlanmazlar.

Dokuzuncu Evde Güneş ve Ay'ın Birleşimi


Dokuzuncu ev babanın, dinin, maneviyatın evidir. Dokuzuncu evdeki bu birleşme, kişinin her zaman 'dharma'yı, yani doğru bir yolu takip etmesine neden olabilir. Ay karanlıksa, kişi aşırı derecede meraklı olabilir.


Bu konum dini faaliyetlerle büyük ölçüde ilgilenirler . Her zaman babalarına hizmet etmek ve onlara yardım etmek isterler. Sonunda yabancı ve uzak topraklara taşınmaya eğilimlidirler. Ay küçülüyorsa, kişi çok stratejik hale gelir. Burada, genellikle baba, karar vermede anneye üstün gelir.


Onuncu Evde Güneş ve Ayın Birleşimi


Güneş doğal olarak yönünü bu evde alıyor. Yani insan çocukluktan itibaren hayatta ne olmak istediğini bilir. Onuncu ev, yetkilileri, hükümeti ve topluma karşı yükümlülüğü temsil eder. Çoğu zaman bu pozisyonun yerlileri insanlara hizmet etmek isterler. Dolayısıyla siyasete ve hükümete girmek istiyorlar. Bu kişi tamamen hizmetle ilgilidir.


Bu kişi çok rahatsız uykuya sahip olabilir ve harcamalarıyla başa çıkmakta pek iyi değildir. Ev hayatlarını dengelemede ve toplum için çalışma konusunda sıkıntı yaşayabilirler.

On Birinci Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi


Onbirinci ev, 'Labha' evi olarak bilinir, yani arzuların, umutların ve isteklerin yerine getirildiği ev. Ay ve güneş onbirinci evdeyken, insan her zaman çocukları arzular. Durum onlar için ne kadar kötü olursa olsun, her zaman servet elde edebilirler.


Bu kişiler çocuklarıyla, özellikle de ilk çocukları ile ortak bir paydada buluşamazlar. Sonunda çocuklarından tamamen farklı ve zıt yaşam ilkelerine sahip olabilirler. Kendileri için mükemmel bir sağlık isterler ve hayatlarının ortasına kadar bunun için mücadele ederler. Genellikle mükemmel bir eşleri vardır.



On İkinci Evdeki Güneş ve Ayın Birleşimi


On ikinci ev yalnızlığı ve astral dünyayı temsil eder . Bu konumlandırma nedeniyle, yerlinin tezahürü her zaman bir bedelle gelir. Onlar çok zeki. Alt tarafta, içki, sigara vb. gibi birçok bağımlılığa sahip olma eğilimindedirler. Bu insanlar paralarını cömertçe harcarlar ve aşkta özgürlük için can atarlar.

DAHA FAZLASI..

NEW 7376254357664685757

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item