Ay Burcumuz Duygsal ifadelerimiz ve tepkilerimiz

Ay Burcumuz Aile Duygsal  ifadelerimiz 

Ay burçlarının duygularını farklı bir şekilde ifade etme biçimleri vardır ve AİLE de yuvasında ilişki görünüşlerinde farklılıklar vardır. Aile ilişkileri, duygusal bağların ve karşılıklı koordinasyonun, birbirlerinin bireyselliklerini anlama ve saygı duyma yatırımları gibidir. Ay burcunuzu anlamak, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte günlük rutin yaşamınızda duygularınızı daha iyi bir şekilde açığa çıkarmanız için kişiliğiniz hakkında genel bir algı verecektir.



KOÇ

Koç burcu kiş, çocuklar üzerinde iyi bir otoriteye sahip olmak için doğarlar ve bazen kendilerini baskın ebeveynler olarak hayal ederler. Koç burcu çocukları, duygusal olarak bağımsız olmak için hızlı büyüme eğilimindedir. Yetişkinler olarak, herhangi bir konuda hızlı, yoğun ve kendiliğinden duygulara sahiptirler, ancak duygularının yoğunluğu dürtüseldir ve zayıf kişilikler tarafından ele alınamaz. Hayatlarındaki insanlardan, özellikle de aşk bağlarındaki insanlardan çok fazla ilgiye ihtiyaçları olabilir.

Olumlu Nitelikler: Tutkulu, hassas, olgun, net bir yönü var

Olumsuz Nitelikler: Talepkar, patavatsız, çok yoğun
  

BOĞA BURCU

Boğa kişileri, dünyevi duyguların ve tutumların her düzeyde takdir edildiği istikrarlı ailelerde doğarlar. Çocuklar olarak, çocukluklarında ve tüm aktivitelerini yeteneklerini en iyi şekilde geliştirmek için yanlarında olan aile üyelerinde düzenli programları vardır. Yetişkinler olarak, aynı ilişkilerde istikrar ararlar - tüm aile bağlarında uzun vadeli bağlılık. Aşk noktalarında şehvetli ve sevecendirler ve eşleriyle hem fiziksel hem de duygusal yakınlıkta hassas ve güçlü olurlar.

Olumlu Nitelikler: Kararlı, istikrarlı, hesaplanmış riskleri alabilen

Olumsuz nitelikler: İnatçı, yaşam seçimleri konusunda esnek olmayan, gerçek amaç yerine maddi rahatlığı seçer

İKİZLER BURCU

İkizler  duygusal olarak dengeli veya aşırı entelektüel annelere doğar. Çocuklar, onlar için bir meydan okuma olduğu için yaşamın çok erken bir aşamasında duygusal istikrarlarıyla bağlantı kurarlar. Yetişkinler olarak, tartışmacılar ve filozoflar olarak iyi bir yetenekleri vardır, ancak yakın aile üyeleri onları sığ karakterler olarak ve aileyle bağlantılı olmayan kişiler olarak tasvir edecektir. Doğasıyla çelişmeden tüm duyguları kucaklamak için iç çekirdeklerini küçük parçalar halinde keşfetmeliler.

Olumlu Nitelikler: Harika bir mizah anlayışı, her şeyi hissedebilme yeteneği, ancak gerektiğinde mesafeli kalabilme, düşünce lideri

Olumsuz Nitelikler: Yüzeysel, tutarsız, hayatla ve başkalarıyla bağlantısız
  

YENGEÇ BURCU

AY Yengeç kişileri, güçlü karmik bağlantıya sahip önceki yaşamlarından güçlü bağları olan annelere doğarlar. Annenin duygusal bağı, çocuklara anneden psikolojik bağımsızlık kazandırmayacaktır. Yetişkinler olarak sevdiklerine bakmak isterler, ancak herkese kendi pahasına en iyisini vermeye yönelik ekstra duygusal eğilim yararlı değildir. Dolayısıyla bu eğilimin üstesinden gelmek için her birinin bireyselliğine saygı duymayı öğrenmeli ve sevdiklerininkinden farklı kişisel seçimlere, düşüncelere ve hedeflere sahip olmanın sorun olmadığını anlamalıdırlar.

Olumlu Nitelikler: Büyük Anne – besleyici ama vahşi ve bağımsız

Olumsuz Nitelikler: muhtaç, hesapçı, kendinden şüphe eden

ASLAN

AY Aslan  dış güzellikle, dış görünüşle ve topluluklarındaki diğer insanları etkilemeyle ilgilenen annelerden doğma eğilimindedir. Yetişkinler olarak, gurur duyabilecekleri ve hatta kişisel karizmalarını sergileyebilecekleri güzel/yakışıklı romantik partnerler ararlar. Aslan kişileri iyi insan olma ve sevdikleriyle bağ kurma yeteneklerini geliştirecek olan, sözde büyüklük ve gerçek kırılganlık arasındaki boşluğu kapatmayı öğrenmelidir.

Olumlu Nitelikler: Sıcak, her şeyi kabul eden, başarılı, özgün

Olumsuz Nitelikler: Gururlu, kendini beğenmiş ve narsist

BAŞAK

AY Başak kişileri kendi aşk üçgenlerini yaratma becerisine sahip olabilirler. Çocukken, bir ebeveynle diğerine göre çok daha güçlü bir bağları olabilir. Yetişkinler olarak, yoğun aşk duygularını ifade etmekte zorlanırlar, ancak kalplerinde, bunu sona erdirdikten sonra bile ilişkide kalmaya eğilimlidirler. Genelde sevdikleriyle uyum içindedirler ve aile bağlarında ve özelde aşk ilişkilerinde dengeyi bulmaları onlar için iyi olur.

Olumlu Nitelikler: Koşulsuz seven, destekleyici, sadık

Olumsuz Nitelikler: Yalnızlık, ilişkilerde zorluk, kopukluk
  

TERAZİ


AY Terazi kişileri , çocuklarının duygusal ihtiyaçlarına kayıtsız kalan annelerden doğma eğilimindedir. Terazi burcundaki Ay, kendi duygularını ihmal ettiklerinin farkına varmadan, başkalarının ihtiyaçlarını ilk sıraya koymayı öğrenir ve bu noktada, verimli olmayan bir tür depresif duruma yol açabilir. Terazi kişileri, kendileri için orada olmayı öğrenmek için çalışmalıdır, böylece enerjilerini başkalarını memnun etmeye harcamak yerine doğada özgün olabilirler.

Olumlu Nitelikler: Özgün, dürüst, güvenilir, kendini gerçek anlamda ifade eder

Olumsuz Nitelikler: Bağımlı, ayaklarını yere basmakta güçlük çekiyor, güçlü benlik duygusundan yoksun


Akrep

AY Akrep kişileri annenin erken yaşlardan itibaren çalıştığı, erken yaşlardan itibaren hayatlarında sevgi duygusal yokluğu nedeniyle anne ve çocuğun yakın bağ kurmasına meydan okuyan zorlayıcı durumlara doğma eğilimindedir. Bu, her durumla bir meydan okumayla başa çıkmak için erken yaşta yerleşik bilgeliği ortaya çıkarır. Akrep, her ilişkinin kendi bağına sahip olduğu ve bir yetişkin olarak aşk ilişkilerinin yürümediği durumlarda bu ilişkiyi bırakma konusunda esnek olmanın daha iyi olduğu ifade edildiğinden, aile ve kişisel ilişkilerde yakınlığa güvenmeyi öğrenmelidir.

Olumlu Nitelikler: Sadık, derin, yoğun, gerçekten mevcut, güçlü varlık

Olumsuz Nitelikler: şüpheyle tüketilen, septik aşırı kontrol eden, güvensiz

YAY BURCU

AY Yay kişileri, çok modern ya da çok dindar anneler gibi toplumun olağan insanlarından uzak, kendine özgü bir kişiliğe sahip annelerin çocuğu olarak doğarlar. Yetişkinler olarak, Yay kişileri her zaman kararsız zihinlere sahiptir, bu da onları başka herhangi bir kültüre veya ülkeye uyum sağlamak için esnek hale getirebilir, ancak bu onların kişisel ve aile ilişkilerini çok fazla engeller. İlişkilerde tutarlılık yaratmak için aile köklerini ve ailelerine aidiyet duygusunu ve sevgi taahhütlerini geliştirmeyi öğrenmelidirler.

Olumlu Nitelikler: Kabullenici, anlayışlı, istikrarlı, tutarlı

Olumsuz Nitelikler: Öngörülemez, uçuk, temelsiz.
  

OĞLAK

AY Oğlak burcu duygusal olarak dengesiz veya çok çevre dostu olmayan ortamlarda doğmaya eğilimlidirler, bu nedenle genç yaşta, bir savunma duvarı oluşturarak kendilerini korumayı öğrenirler. Yetişkinler olarak, olumsuz durumları kabullenici bir şekilde almadıkları için aile ilişkilerinde ve kişisel ilişkilerinde savunmasız olmaktan hoşlanmazlar. Oğlak burcu kişileri, normal bir olay gibi, savunmasız olmayı veya hayatta zayıf anlara sahip olmayı kabul etmelidir. Öte yandan, bir ilişkinin samimiyeti ile gelen hazineleri, birbirlerine duygular vererek ve alarak cimri ciddi olmalarak duygusal enerjileri vererek keşfetmek esastır.

Olumlu Nitelikler: Bağlı, sevgi dolu, koruyucu, anlayışlı

Olumsuz Nitelikler: Uzak, sevgisiz, sert, sevgide ve maddiyatta cimrilik,

KOVA

AY Kova çocuklarına koşullu sevgi sunan annelerden doğarlar. Yetişkinler olarak, kişisel ve aile ilişkilerinde tutumlarında açık sözlüdürler, ancak ilişkilerde mesafeli izlenimi verirler, aslında bunu ifade etmekten çok yakınlarına ve sevdiklerine önem verirler. Kova burcu insanları duygularını ifade etmeyi ve başkaları tarafından karşılıklı sevgi ve şefkat ifadelerini almayı öğrenmelidir.

Olumlu Nitelikler: Herkese açık, yargılayıcı olmayan, insanlığı ileriye götürebilir

Olumsuz Nitelikler: Ulaşılamaz, özgün olmayan, koşullu sevgi sunar
  

BALIK BURCU

AY Balık çok duygusal annelerden doğma eğilimindedir ve yaşamdaki ilişkilerinde zorluklar yaşayabilirler. Yetişkinler olarak, Ay Balık , geniş bir hayal tuvaline sahip olduklarından, ancak bu ilişkilerin yürümesi için yeterli inisiyatife sahip olmadıklarından, ilişkilerde sağlam bir temel bulmayı zor bulabilirler. Diğer insanların niyetlerini iyi okumadan ilişkilerde fazladan duygusal bir yol kat edecekler ve ilişkilerde hayal kırıklığına uğrayacaklar. Dengeli bir aile ve ilişki bölümü için iyi bir para kazanma süreci ile istikrarlı ilişkiler ile sağlam bir temel bulmak faydalı olacaktır.

Olumlu Nitelikler: Aynı zamanda güçlü ve esnek, sevecen, sezgisel

Olumsuz Nitelikler: Yanlış sezgiler, zayıf sınırlar, uçarı

DAHA FAZLASI..

vedıc astrology ay burcu 1109682504723541910

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item