Bharani Nakshatra'da Gezegenler

Bharani-Nakshatra'da-Gezegen-Etkileri 


Ay, bu segmentte Mesha Rashi'ye yerleştirilir. Ay, yazının altında ayrıntılı olarak ele alınan I, II, III veya IV pada doğumlarına bağlı olarak Aslan Başak ,Terazi veAkrep Navamsha 'ya yerleştirilecektir.

Kişi temiz kalpli bir insandır ve birine zarar verecek son kişi sen olur. Ancak Koç Rashi'nin etkisi nedeniyle, fikirlerinizi ortaya koyarken güçlü ve agresif sözleriniz ile başkalarını incitebilirsiniz. Anne ile bazı farklılıklar olabilir. Ay bizim ruh halimiz ve Mars yeni şeylere bakma gezegenimiz olduğu için; Geleneksel yöntemler yerine yeni yenilikçi yöntemleri tercih ederek hedeflerinize ulaşacaksınız.





Zaman zaman, Koç Rashi Ay , başkalarını ve fikirlerini reddedeceğiniz ve kendi içsel içgüdülerinizi takip etmeye çalışacağınız sert bir doğa verir. Bu nedenle, kendi ailenize muhalefeti ve direnişiyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Önemli ilişkileri bozabileceği için bu doğaya dikkat etmelisiniz. Kendi hatanızı anlamak için başkalarını dinlemeniz gerekir. Hatalarını fark ederek size gelen insanlar sizin tarafınızdan affedilecektir. Yaşınız olgunlaştıkça ve özellikle 28 yaşından sonra yaklaşımınızda daha incelikli ve akıllı olacaksınız. İstihdam olduğunuzda, yaşlılarınızın yönergelerine göre çalışmanız gerekir. Yaşlıların tavsiyelerine saygı duymalı ve bunlara uymalısınız. Gittikçe daha fazla bilgi edinmek için güçlü bir arzunuz var ve ayrıca herhangi bir konuyu keşfetme potansiyeliniz var.

Hayatında güzel gelişmeler olacak ve sosyal hayatta da parlayacaksın ama 28 yıl sonra. Biraz katı doğa nedeniyle servet kaybıyla karşı karşıya kalabilirsiniz, bu nedenle kendinize ait bir şey kurana kadar yaşlıların altında sakince çalışmak akıllıca olacaktır. Rekabet yaratacağı için gereksiz tartışmalara girmemelisiniz. Rakipleriniz hakkında dedikodu yaymaktan hoşlanırsınız ama böyle bir doğayı akıllıca kullanmak akıllıca olur. 28 yılı geçene kadar hayatın iniş çıkışlarla dolu bir salıncak gibi kalacak hiç şüphesiz başkalarına rehberlik edebilirsin ama aynı zamanda senin de bir rehbere veya danışmana ihtiyacın olduğunu unutma.

Bharani Nakshatra Fiziksel özellikler

Genellikle orta boy ve öğleden sonra doğmuşsa uzun olabilir, geniş alınlı, dar çeneli, uzun boyunlu, ışıltılı gözler, kalın kaşlar, iyi dişler, kırmızımsı ten. Bharani'de doğan dişiler genel olarak çok güzeldir.

Eğitim ve Kariyer

İlk yıllarda eğitimle ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak 28 yaşından sonra her şey olumlu yönde gelişecektir. 28 ila 32 yaş arasında, hayatınızda ve kendi kişiliğinizde birçok değişiklik hissedeceksiniz. Sanayi, tarım, spor, tıp, müzik, sanat, reklam, otomobil, restoranlar gibi herhangi bir yönetim türündeki işte, kendi işinizde başarılı olacaksınız.

Baharani Nakshatra Sağlık

Sağlık, özellikle Ay ve Mars burçta iyi yerleştirildiğinde iyi olacaktır. Diş, şeker hastalığı, baş ağrısı, vücut ağrısı vb. ile ilgili küçük sağlık sorunlarınız olabilir. Yiyecekleri sadece orta miktarda tüketeceksiniz. Sudan korkuyor olabilirsiniz. Sigaradan tamamen uzak durmalısınız, aksi takdirde ağır içici olursunuz.

Bharani Nakshatra I pada. Ay Bharani Nakshatra I pada'da (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)

Ay bu çeyrekte koç Rashi, Aslan Navamsha yerleştirilecek. Böyle bir yerleşim, her yerden, özellikle kardeşlerden bolca zenginlik, araç ve saygı sağlar. Ay'ın bu şekilde yerleştirilmesi, spekülatif eğilimlere yol açan hızlı para kazanma arzusu verir. Biraz kar verebilir ama sonunda zarar verebilir. Çalışan olarak çalışmak yerine kendi işinize sahip olmak için keskin bir arzu duyacaksınız. Bir mesleği bırakabilir ve kendi zevkinize göre bir şey seçebilirsiniz. Her hareketiniz kişisel olarak neyi sevdiğinize karar vermemeli çünkü şartlara da uyum sağlamanız gerekecek. Ay dasa 10 yıl boyunca faaliyet gösterir ve bu on yıl boyunca kesinlikle kendinize ait bir şeye başlayacaksınız. Bekleyen herhangi bir eğitim güncellenecektir ve bir aşk ilişkisi de mümkündür. Soy bekleyen insanlar da Ay dasada kutsanacaklar.


Bharani Nakshatra II padası. Bharani Nakshatra II pada'da Ay (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Ay bu çeyrekte Koç Rashi, Başak Navamsha 'ya yerleştirilecek. Ay'ın bu yerleşimi şanslı bir yaşam sağlar, ancak sağlık veya kariyerde istikrarlı ilerlemede iniş çıkışlar yaşayacaklar. Her ikisi de aynı anda dengede olmayacaktır. Anne den yana miras alacaksınız. İyi bir eğitim alacak ve çalışan olarak iyi bir kariyer yapabileceksiniz. Hayatta bilgili insanlarla yakın ilişki içinde çalışma fırsatınız olacak. Onlardan iyi bilgiler öğreneceksiniz. Ay'ın bu kısmı, çalışan olarak kariyer veya aşırı yüklenmiş çalışan veya katı ofis zamanlama işi olarak kariyer için hiç de uğursuz değildir. Yukarıda belirtilenlerle uyum sağlayabilecekseniz, yaşlılarla çok iyi ilişkileriniz olacağı için kariyer gelişiminiz çok iyi olacaktır. 10 yıllık Ay dasa size en az üç terfi verecektir. Ay zararlı kavuşumu yada her iki yananında kapsaması sorunlar verecektir. Ay'ın her iki tarafında da doğal yararlı gezegenler varsa, 10 yıl içinde çok iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz.


Bharani Nakshatra III padası. Ay Bharani Nakshatra III pada'da (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Ay Koç Rashi, Terazi Navamsha ve Bharani Nakshatra'ya yerleştirilir. Bu, kendi girişiminde başarı ve evlilik hayatında başarı için Ay'ın mükemmel konumudur. Eşinize sadık olmalısınız, aksi takdirde evlilik hayatında veya evlilik dışı ilişkilerde sorunlar yaşanacaktır. İkili ilişkilerde çok şanslı olacaksın. Seks ve şarabı karıştırma alışkanlığı geliştirirsiniz. Kumaş, sanat, müzik, pamuk, gübre, otel, tarım, ticaret, bazı dükkan veya AVM sahibi vb. ile ilgili alanları seçebilirsiniz. Bu Ay sizi çok profesyonel ama kibar bir iş adamı yapar. Sözlerini tutacak ve başkalarına yardım edeceksin. Rakipler arasındaki genel eğilim olan nefretten ziyade iş çevrenizde saygı duyulacaksınız. Genel olarak, Ay dasa müşterilerinizi aniden artıracak, özellikle Ay her iki tarafta da faydaya sahipse ve faydadan görünüm alıyorsa.


Bharani Nakshatra IV padası. Ay Bharani Nakshatra IV pada'da (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Ay Koç Rashi ve Akrep Neecha Navmansha'ya yerleştirilir. Bu hayırlı bir yerleşim değil. Ay'ın bu şekilde yerleştirilmesi, gizli ve kurnaz bir doğa verir. Seks konusunda ciddi tutkularınız olacak ve bazı kötü işlere karışmak zorunda kalabilirsiniz. Cinsellikle ilgili bazı sorunlarınız olabilir ve ayrıca tıbbi veya cerrahi tedavi de alabilirsiniz. Hayatınızın çoğunu çalışan olarak yaşayabilirsiniz. Uzun süre evden uzak durmayı isteyen deniz, donanma, su ile ilgili bazı mesleklerle ilişkili olabilirsiniz. ayrıca istikrarlı bir kariyer bekleyebileceğiniz uyuşturucu satıcısı olabilirsiniz. Bu dördün Ay, burçlara göre iyi planlanmadıkça kendi işlerinde pek başarı getirmez.



Bharani Nakshatra'da Sun Güneş


Bharani Nakshatra I pada'da Sun Güneş (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Sun, bu çeyrekte Aslan Navamsha 'nın sahibi olan Mesha Rashi'ye yerleştirildi. Böyle Güneş çok güçlü bir kişilik verir ve bilgili bir insan yapar. 6 yıllık Güneş dasa'da dini faaliyetlere yoğun bir ilgi geliştireceksiniz. Astrolojiye ilgi veya yeni bir eğitim öğrenmek Güneş dasa'da zirvede olacak. Güneş dasa sırasında, bazı yönetim işleri, hükümetle ilgili işler, tıp, hukuk, tarım, otel veya ilgilendiğiniz başka herhangi bir iş ile ilişki kurarsanız, sizi şanslı ve zengin yapacak ve ayrıca bireysel kişiliğinize isim ve ün kazandıracaktır. Gözler yüzünden bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Çalışan işinden ayrılmak ve kendi seçtiğiniz kendi işinizi kurmak için güçlü bir istek olacak ve siz de başarılı olacaksınız. Bazı tepelik bölge ile ilişki de faydalı olacaktır. Bu 6 yılda doğu yönü sizin için hayırlı olacaktır.



Bharani Nakshatra II pada'da Sun Güneş (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Güneş, bu çeyrekte Koç Rashi ve Başak Navmansha'ya yerleştirilir. Bu, Sun'ın işgal etmesi için iyi bir konum. Aile ve genel yaşam konforu açısından şanslı olacaksınız. 6 yıllık Güneş dasada, servet ve atalardan kalma servet veya kazanılmamış bir servet kazanacaksınız. Yerli kadın için KBB, Göz veya jinekolojik bazı sağlık sorunları olabilir. Burcunuz bir mühendis olmanın yogasını gösteriyorsa, kimya mühendisi gibi kimya alanını seçersiniz. Ayrıca su veya petrolle ilgili bazı alanları da tercih edebilirsiniz.



Bharani Nakshatra III pada'da Sun Güneş (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Güneş, yüce Koç Rashi'ye yerleştirilir, ancak Terazi Navmansha'nın zayıflaması, dolayısıyla hayırlı bir yerleşim değildir. Güneş bu çeyrekte sağlıkla ilgili pek iyi sonuçlar vermiyor. Güneş dasa başlamadan önce iyi bir servetiniz olabilir, ancak çoğu 6 yıl içinde kaybolacak veya evlilik hayatında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Güneş alt dönemleri genel olarak o kadar da kötü olmayacaktır. Hukuk, tıp, mülkiyet vs. ile ilgili meslekleri tercih edebilirsiniz. Başla ilgili sağlık sorunları olacaktır. Tutarlı ve günlük gelirle ilgili endişeler olacaktır.



Bharani Nakshatra IV pada'da Sun Surya (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Güneş, bu çeyrekte Koç Rashi ve Akrep Navamsha 'ya yerleştirilir. Güneş'in bu şekilde yerleştirilmesi, erken çocukluk döneminde mücadele ve problemler verir. Uzun süre ebeveynlerden uzak durmak zorunda kalabilirsiniz. Bu Güneş, 6 yıllık dasada iyileşme için çok çaba ve mücadele verir. Zenginlik çok sıradan olacak. Bu Güneş'in iyi yanı, başkalarından biraz yardım alabileceksiniz, ancak her zaman başkalarından yardım istemek sadece yoksulluk verecektir. Sadece ciddi acil durumlarda yardım isteyin. Tüm bu sorunlara rağmen, hayatınızı etik bir şekilde yaşayacaksınız, dolayısıyla sosyal saygıya sahip olacaksınız.


Bharani Nakshatra'da Merkür Budha


Bharani Nakshatra I pada'da Merkür Budha (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Merkür Koç Rashi ve Aslan Navamsha yerleştirilecek. kişiyi zeki ve ders çalışmaya düşkün yapar. Erken yaşta yaşam riski olacaktır yaşam genellikle uzundur. 17 yıllık Merkür dasa genel olarak iyi olacak. El becerisi gibi bazı beceriler geliştirebileceksiniz. Ayrıca makine mühendisi veya mülk oluşturucu veya yönetici olarak da başarılı olabilirsiniz. Merkür dönemlerinde bazı yazı çalışmalarına ilgi duyacaksınız. Arkadaşlarınızın çoğu yaşınızdan çok daha genç olacak.



Bharani Nakshatra II pada'da Merkür Budha (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Merkür, Koç Rashi'ye ve yüce Başak Navamsha yerleştirilecek. Bu, Merkür için yüksek öğrenimde, işte başarı ve bu sayede çok fazla servet kazanmak için iyi bir konumdur. Görevleri tamamlamak için zihinsel baskılara ve gerilimlere neden olabilecek çok fazla aktiviteye aynı anda dahil olabilirsiniz. Bazılarını mahvetmeniz mümkündür, bu nedenle sadece yaşlıları memnun etmek için iş yükünü üstlenmemek iyi olur. Akşamları ofiste geç kalmak, eş için endişe kaynağı olacaktır. Bu 17 yılda birçok dosta, akrabaya, kız kardeşe yardım edeceksiniz. Başkalarına destek verme isteklerine karşı gelebileceğiniz için babanızla olan ilişkileriniz bozulabilir, ancak açık kavgalar olmayacaktır.



Bharani Nakshatra III pada'da Merkür Budha (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Merkür, Koç Rashi ve Terazi Navamsha 'ya yerleştirilecek. Merkür, Venüs tarafından yönetilen Bharani Nakshatra'da ve yine Venüs tarafından yönetilen Terazi Navmansha'da. Bu yerleşim mükemmel çünkü sizi çok keskin ve zeki yapıyor ve aynı zamanda uzun ömrü kutsuyor. Gelir, servet ve her türlü kendi kendine girişim açısından şanslı olacaksınız. Çalışan bir eş kutsanacaksınız. Eşiniz ailenizle ile çok ilgilenecek. Seçtiğiniz herhangi bir alanı seçebilir ve ayrıca makine mühendisi, Perakende zincir sahibi, hazır mal satıcısı, emlak müteahhidi veya herhangi bir eğitim kurumunu seçebilirsiniz. Genel olarak 17 yıl, özellikle Merkür lagnanız için faydalı olduğunda, size büyük bir isim ve ün kazandıracak.



Bharani Nakshatra IV pada'da Mercury Budha (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Merkür, her ikisi de Mars tarafından yönetilen Koç Rashi ve Akrep Navamsha 'ya yerleşecek. Bu yerleşimi iyi görmüyoruz ama yine de devlet işi gibi hükümet aracılığıyla kariyer veriyor. Bazı teknik eğitimleri de tercih edebilirsiniz. Bir kaza ile karşılaştıktan sonra yüz bölgesine yakın cildinizde derin kesik izi olacaktır. Hayat 33 yıla kadar iyi olacak ve Satürn iyi yerleştirilmişse 45 yıla kadar iyi bir yaşam bekleyebilirsiniz. 56 yaşından 64 yaşına kadar hayati tehlike olacaktır. Sağlık söz konusu olduğunda, Merkür'ün etkilenmesi durumunda sinir bozukluğu veya epilepsi nedeniyle bazı uzuv işlev bozuklukları yaşayabilirsiniz, aksi takdirde 64 yıla kadar sağlıklı bir şekilde yaşarsınız. Toplam uzun ömür sadece diğer gezegenler tarafından belirlenebilir, bu nedenle bu sadece bir gezegenin sonucudur.

Bharani Nakshatra'da Venüs Shukra


Bharani Nakshatra I pada'da Venüs Shukra (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Bharani Nakshatra, Venüs'e aittir, bundan böyle Venüs kendi Nakshatra'sında olacaktır. Kendi Nakshatra'sındaki herhangi bir gezegen, doğduğunuz Yükselenden bağımsız olarak da hayırlı sonuçlar verir. Venüs burcunuz için faydalı bir gezegen olursa, bu 20 yılda çok şanslı olacaksınız.



Venüs bu segmentte Koç Rashi ve Aslan Navmansha'ya yerleştirilecek. Bu çeyrekteki Venüs, Venüs ile ilgili çalışmalara yönelik güçlü bir eğilim verir, ancak Venüs faaliyetlerini yönlendirmez. Müziğe ilgin olabilir ama bunun sayesinde para kazanabilirsin. örneğin müzik öğrenmek için bir eğitim merkezi açabilirsiniz ama sizin müziğe ilginiz daha az olabilir. Müzik aletleri satışı için dükkân açabilirsiniz. Bazı spor ürünlerine de ilgi duyabilirsiniz. İyi bir danışman ve sözcü olacaksınız. İyi yemek yemeyi seven Venüs'ün egemen olduğu insanların aksine, ılımlı bir yiyici olacaksınız. Zincirleme sigara içmeye neden olabileceğinden sigara içmekten kaçınmanız gerekir. Gözle ilgili problemler mümkündür. Bazı durumlarda, Satürn burçta iyi bir konuma sahipse, müziğe kendi ilginiz olabilir. 20 yıllık genel Venüs dasa ılımlı sonuçlar verecektir. Bu segmentteki Venüs'ün kendi Nakshatra'sında olduğunu asla unutmamalıyız, bu nedenle Venüs, kişi Venüs ile ilgili şeylerle doğrudan veya dolaylı olarak bağlantılıysa, Venüs iyi sonuçlar verecektir. Eş de olumlu katkı sağlayacak



Bharani Nakshatra II pada'da Venüs Shukra (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Venüs Koç Rashi ve Başak Navamsha'ya yerleştirilecek. Cinsellik te aşırı sahiplenici detaycı hijyen olacaksınız Bu 20 yıl karakterinizi ve cinsel arzular üzerindeki kontrolünüzü test edecek. Seks veya anal bölge ile ilgili bazı hastalıklardan veya cilt probleminden dolayı da muzdarip olabileceğiniz için dikkatli olmanız gerekir. Kariyer konusunda tercih edebileceğiniz herhangi bir alan, eğitiminizle ilgili olmayabilir, çünkü kazanç konusunda çok fazla sorun yaşamazsınız. Kadınsanız, kariyer olarak jinekolojiyi seçmek en iyi seçenek olacaktır. Gözler de görme zayıflayabilir. 20 yıllık Venüs dasa'daki servet beklentilerinden çok korkmamalısınız, ancak sosyal imajınız için daha fazla endişelenmelisiniz.



Bharani Nakshatra III pada'da Venüs Shukra (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Bu çeyrekteki Venüs, Koç Rashi ve Terazi Navamsha'ya yerleştirilecek. Venüs için mükemmel konum ve ticari girişimlerde büyük başarı garanti edilir. Müşteriler, ne iş yaparsanız yapın etrafınıza ve özellikle de bayanlara akın edecek. Evli ve cinsel hayatınız çok güzel olacak. 20 yıllık Venüs dasa'da sosyal saygının yanı sıra ağırlık da kazanabilirsiniz. Eşiniz sadece iyi görünmekle kalmayacak, aynı zamanda aileyi de güzelce yönetecek. Burcunuza en uygun hazır giyim, kadın, medya, reklam, 9'dan 9'a kadar dükkan sahibi veya başka herhangi bir iş satışını seçebilirsiniz.



Bharani Nakshatra IV pada'da Venüs Shukra (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Venüs bu çeyrekte Koç Rashi ve Akrep Navamsa'ya yerleştirilecek. Geçiminizi sağlamak için yurt dışı gibi uzak bir yere gidebilirsiniz. Bazı mistik, okült, din veya Astrolojiye olan ilginiz bu 20 yılda artacak. Maddi kazançlarla ilgili alt tarafta, bu Venüs tapınak gibi bazı dini yerlere bağlanabilir ve bu sayede kazanılan parayla yaşamanızı sağlayabilir. Ama eğer bu Venüs iyi yerleştirilmişse ve Satürn'ün veya başka bir dost gezegenin 7. açısının altındaysa, çok rahat bir yaşam süreceksiniz.

Bharani Nakshatra'daki Mars Mangal


Bharani Nakshatra I pada'da Mars Mangal (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Mars, kendi Koç Rashi ve Aslan Navamsha yerleştirilecek. Bu pozisyon dışarıdan çok hayırlı görünüyor ama Mars bu çeyrekte uğurlu sayılmaz. Kişi, yaralanma ve kazalarla ilgili sağlık sorunlarıyla karşılaşabilir. 48 yıllık yaşamdan sonra sağlık sorunları ile karşılaşılabilir. Eğer onw yurtdışına taşınırsa, daha dikkatli olmak gerekir. 7 yıllık Mars dasa'da yaralanmalar, kazalar, kan bağı, karın, kız ve ilk çocuk ise kürtaj gibi sağlık açısından dikkatli olmanız gerekecek. Zenginlik beklentileri ılımlı olacak.



Bharani Nakshatra II pada'da Mars Mangal (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Mars, bu çeyrekte Koç Rashi ve Başak Navamsha yerleştirilecek. Çok zeki ve çalışkan bir insan olacaksınız ve rakiplerinize karşı çok sert olacaksınız. Mars'ın bu 7 yıllık veya alt dönemlerinde servetinizi geliştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Rakipler saldırganlık ve zeka karışımınızdan korkacaklar. Bu 7 yılda sporla ilgili faaliyetlerde de başarılı olacaksınız. Sıkı disiplin ve ofis zamanlamaları anahtar olacaktır. Bu yıllarda ince vücut ve orta kiloda kalacaksınız. Cilt, karın altı, karın bölgesinde kramplar gibi bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Mars dasa'da özellikle evlilik dışında tutkularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.



Bharani Nakshatra III pada'da Mars Mangal (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Mars, bu çeyrekte Koç Rashi ve Terazi Navamsha yerleştirilecek. Mars dasa başlangıçta bazı sorunlar verebilir, ancak eğlence, bağımsız iş veya diğer halka açık ilişkilerle bağlantılı alanlarda başarılı olabilirsiniz. Zenginlik beklentileri, yaşamda 48 yıl sonra iyileşir. Genel olarak Mars dasası zenginlik ve kendine ait girişim için iyi olacaktır.



. Bharani Nakshatra IV pada'da Mars Mangal (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Mars, bu çeyrekte kendi Rashi Akrep ve Navamsha yerleştirilecek. Bu Mars, bazı tıbbi ve farmasötik alanlarda sıkı çalışma yoluyla kazanç ve başarı sağlar. Bazı araştırmaları ve yeni yenilikçi yöntemleri tercih etmeye çok hevesli olacaksınız. Nihai hedeflere ulaşmada biraz huzursuzluk olabilir. Kariyerinizde hızla daha yüksek bir pozisyona yükseleceksiniz. Yolculuk sırasında ani kaza gibi bazı tehlikeler belirtilir. Yabancı kaynaklara bağlanmak da iyi bir zenginlik kazandıracaktır.


Bharani Nakshatra'daki Jüpiter Guru


Bharani Nakshatra I pada'da Jüpiter Guru (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Jüpiter, Venüs tarafından yönetilen Koç Rashi, Aslan Navamsha ve Bharani Nakshatra'ya yerleştirilecek. Böyle bir pozisyon sizi hakikat aşığı ve iyi bir hatip yapacaktır. Çocuklarınızı ve ebeveynlerinizi seveceksiniz. Bilgin ve zekan sayesinde saygı göreceksin. Dilediğiniz kişiyle evlenebilirsiniz ve, birden fazla evlilik veya bir ilişki mümkündür. Genel yönetim, bankacılık, finans kurumu, danışmanlık, manevi vb. ile ilgili bazı kariyerlerde başarılı olacaksınız. Beyin hastalıklarına yatkınsınız. 16 yıllık Jüpiter dasası sizi yüksek mevkide iyi bir kariyer, nesil, karşı cinsten arkadaşlar, evlilik ve daha yüksek mevki nedeniyle istihdamda genel olarak büyük memnuniyet ile kutsayacak. Bu Jüpiter dasada herhangi bir işe başlamanıza gerek yok, çünkü özellikle Jüpiter iyi bir konumdaysa ve Yükselen için faydalıysa, ad ve şöhretle düzenli iyileştirmeler ve terfiler alacaksınız. 16 yıl içinde fahri koğuşlar bile bekleyebilirsiniz.



Bharani Nakshatra II pada'da Jüpiter Guru (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Jüpiter bu çeyrekte Koç Rashi ve Başak Navamsha 'ya yerleştirilecek. Ortak veya geniş bir ailede yaşayabilirsiniz, hatta oradaki amcalarınız bile olabilir. 16 yıllık Jüpiter dasada zengin olacaksınız. Dinle ilgili bazı işler yapacaksın. Kurumun bazı kredi departmanıyla ilişkili olabilirsiniz. Kariyer nedeniyle bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Tarım, çiftlik evi, eğlence, hukuk vb. alanlarda kariyer yapmayı tercih edebilirsiniz. Genel olarak, bu, kariyerde istikrarlı büyüme ve saygı için pek hayırlı bir yerleştirme değildir. Ama aileden daha az endişe olacak.



Bharani Nakshatra III pada'da Jüpiter Guru (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Jüpiter Koç Rashi ve Terazi Navamsha yerleştirilecek. Böyle bir Jüpiter'in evlilik hayatı, özellikle dinle ilgili uğursuz sonuçlar verdiği kabul edilir. Kişi 16 yıllık Jüpiter dasa'da yurtdışına gidebilir ve hayatta başarılı olabilir. Veya kişi sık sık seyahat edebilir. Jüpiter dönemlerinde çok iyi bir sporcu olabilirsiniz. Herhangi bir kazayla karşı karşıya kalmanız durumunda güvenli bir şekilde evinize dönme garantisi olacaktır. Hayatınız boyunca yaşadığınız ve seyahat ederken evden uzakta bir kaza ile karşılaştığınız herhangi bir öngörülemeyen durumda, vücudunuz güvenli ve saygılı bir şekilde doğduğu yere dönecektir. Mücevherat, hukuk, kendi teşebbüsü, astroloji, hazır eşya ticareti vs. gibi konuları tercih edebilirsiniz. Özellikle dine bağlı herhangi bir işle ilgili değilseniz, 16 yıl veya daha alt dönemlerde başarılı olacaksınız. Çoğu zaman uzak durabileceğiniz için, eşin aileye daha fazla bağlı olmasıyla evlilik hayatı normal olacaktır. 27 yıldan sonraki hayat çok daha iyi ve 51 yıl sonrası hayatın altın dönemi olacak.



Bharani Nakshatra IV pada'da Jüpiter Guru (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Jüpiter bu çeyrekte Koç Rashi ve Akrep Navamsha'ya yerleştirilecek. Çok sezgisel ve derin düşünme ile kesinlikle çok zekisiniz. Jüpiter'in bu şekilde yerleştirilmesi, akıllı yaşam tarzını başka acıları dayatır. Tarım, araştırma çalışmaları, gizli servisler, mistik, astroloji, okült, meditasyon vb. gibi konuları tercih edebilirsiniz. Bu Jüpiter, kişiyi doğaüstü aktivitelere kaptırabilir ve kişi yaşamının ve zenginliğinin izini kaybedebilir. Bu Jüpiter zenginlikle ilgili ya çok iyi ya da çok kötü sonuçlar verecek ve genel olarak kötü sonuçlar verecektir.

Bharani Naksahtra'da Satürn Shani


Bharani Nakshatra I pada'da Satürn Shani (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Satürn, zayıflamış Rashi'ye ve düşman Aslan Navamsha ancak dost canlısı Nakshatra Bharani'ye yerleştirilecek. Satürn sizi zeki ve bilgili yapacak. Güler yüzlü ve tatlı dilli olacaksınız. Satürn dasa ilerledikçe yavaş yavaş dini konulara ilgi duyacaksınız. Ayrıca araştırmaya dahil olabilir ve hedeflerinize büyük bir başarı ile ulaşabilirsiniz. Hem devlet hem de merkezi hükümet tarafından onurlandırılacaksınız. Ayrıca araştırmalarınızı satarak çok fazla servet kazanacaksınız. Alında bir miktar yaralanma izi olabilir. Bu Satürn isim, şöhret ve zenginlik için faydalı olsa da, aynı zamanda cerrahi müdahale gerektiren baş veya karın ile ilgili tıbbi durumlar da verebilir. Migren de mümkündür.



Bharani Nakshatra II pada'da Satürn Shani (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Satürn, dost Başak Navmansha'ya yerleştirilecek. Bu Satürn sizi zeki yapacak ama aynı zamanda hayatta birçok gerilime neden olacak. 19 yıllık Satürn dasa'da hükümet aracılığıyla kazanmak için güçlü bir olasılığınız olacak. Dosyanızdaki engin deneyiminiz nedeniyle bazı devlet kuruluşlarına müteahhit veya danışman olabilirsiniz. Kişisel yaşamda çok fazla sorun olmayacak ama aileye ve çocuklara fazla zaman ayıramayacaksınız. Kadınlarda karında kramplar, çıbanlar, uyku bozuklukları, taş, gece körlüğü ve jinekolojik problemlere bağlı bazı sağlık sorunları olabilir.



Bharani Nakshatra III pada'da Satürn Shani (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Satürn, yüce Terazi Navmansha'ya yerleştirilecek, bu nedenle iyi bir pozisyon gibi görünüyor, ancak birçok zararlı sonucu var. 9/18/36 yıllarında yaşamın erken dönemlerinde her iki ebeveynin de kaybını gördük. Kişi doğum yerinden uzaklaşmalı ve başkalarına bağımlı olarak ya da bir odayı paylaşarak ya da başka bir şekilde yalnız olarak yaşamalıdır. Ebeveynlerden birinin kaybından sonra kişi acı çekebilir, ancak 36 yıl sonra hayatta başarılı olacaktır. 19 yıllık Satürn dasa kötü bir notla başlayacak ama dasa ilerledikçe zengin olacak ve kendiniz ve aileniz için mülkler edineceksiniz.



Bharani Nakshatra IV pada'da Satürn Shani (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Satürn, her ikisi de Mars tarafından yönetilen Mesha Rashi ve Akrep Navamsha yerleştirilecek. 36 yaşına kadar hayat sıradandır ve eğitimi tamamlamanın önünde bazı engeller olacaktır. Bazı okült uygulamalara veya yardıma meyledebilir ve kurnaz ve sert bir doğa geliştirebilirsiniz. Yavaş ve istikrarlı performans gerektiren bazı işleri veya uzun vadeli araştırma veya dedektiflik veya hükümet altındaki bazı gizli servisleri tercih edebilirsiniz. Zor görevler altında ömür boyu korunacaksınız. Kötü insanlardan ve arkadaşlardan uzak durun ve tantra veya okült uygulamalarla çözüm aramayın.



Bharani Nakshatra'daki Rahu


Bharani Nakshatra I pada'daki Rahu (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Rahu, Koç Rashi ve Aslan Navmansha'ya yerleştirilir. Rahu dasa 18 yıl boyunca faaliyet gösterir. Bu 18 yılda başarılı olmayı, şöhret ve servet kazanmayı bekleyebilirsiniz. İyi işler yapacaksın ve aynı zamanda sağlığı da koruyacaksın. Meşru yollarla servet kazanmak sizin için en hayırlısı olacaktır , aksi takdirde Rahu dasanın sonunda servetinizin çoğunu kaybedebilirsiniz. Köpek gibi evcil hayvan beslemekten kaçınmalı ve köpeklere zarar vermemelisiniz. Rahu'nun ıstırap çekmesi durumunda köpek ısırmasından kaynaklanan sağlık sorunları mümkündür. Satürn'ünüz burçta iyi bir konuma sahipse, daha da iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz.



Rahu Bharani Nakshatra II pada'da (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Rahu, bu çeyrekte Koç Rashi ve Başak Navamsha yerleştirilecek. Rahu'nun bu konumunu hayırlı ve şanslı olarak görüyoruz. 18 yıllık Rahu dasa boyunca veya alt dönemlerde iyi bir servet kazanacaksınız ve kazanılan servet ömür boyu da korunacaktır. Tanınma ve onur bekleyebilirsiniz. Bazı kar paylaşım işlerinden, otomobillerden, deriden, hayvanlardan vs. iyiden kazanabilirsiniz. Bu 18 yılda kariyer grafiğiniz ve servetiniz bir roket gibi yükselecek. Burçta başka zararlı kombinasyonlar varsa ciltle ilgili sağlık sorunları olabilir.



Rahu Bharani Nakshatra III pada'da (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Rahu, bu sektörde Koç Rashi ve Terazi Navamsha yerleştirilecek. Terazi Navamsha ve Bharani Nakshatra, Venüs tarafından yönetiliyor. böyle bir yerleşim sizi iyi bir şair yapabilir. Bu Rahu, bu 18 yılda çoğu zaman düşünce ve fantezilerde kaybolabileceğiniz için yüksek öğrenim için pek elverişli değildir. Ayrıca kendi alanınızda bilinen diğer insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Rahu, savunma veya polis gibi kariyer için seçici olarak hayırlıdır.



Bharani Nakshatra IV pada'da Rahu (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Rahu, Mars tarafından yönetilen Koç Rashi ve Akrep Navamsha yerleştirilecek. 18 yıllık veya alt dönemlerin bu Rahu dasası, süt gibi bazı sıvılar aracılığıyla zenginlik verir. Genel olarak yumuşak bir yaklaşım sergileyecek olsanız da, evlilik hayatında istenmeyen sorunlar olmasına rağmen. Yardımsever doğanız için toplumda saygı duyacaksınız. Genel olarak, bu Rahu, ayık ve yardımsever doğanız için size toplumda isim ve ün kazandıracak. İçsel olarak, bazı bilinmeyen korkulardan endişeli ve korkacaksınız.

Bharani Nakshatra'da Ketu


Bharani Nakshatra I pada'da Ketu (13 derece 20 dakika ila 16 derece 40 dakika)



Ketu, bu segmentte Koç Rashi ve Aslan Navamsha yerleştirilecek. Böyle bir Ketu, kişinin sağlığı ve uzun ömürlülüğü için uğurlu değildir. Operasyon altındaki Ketu dasa çok sıradan bir servet verir. Kişi, bazı okültlerle ilgili mantra okunuşuna meyledebilir.



Bharani Nakshatra II pada'da Ketu (16 derece 40 dakika ila 20 derece)



Ketu, bu sektörde Koç Rashi ve Başak Navmansha'ya yerleştirilecek. Ketu'nun bu konumu kişiyi şanslı kılar ve 62 yıla kadar uzun ömürlülüğü korur. Bazı ordu veya polis ve güvenlik servislerine katılabilirsiniz. Ketu'nun bu konumu enfeksiyonlara bağlı sağlık sorunlarına, baş bölgesinde yaralanmalara, epilepsiye, beyinle ilgili sorunlara, göz sorunlarına, eklem ve omurilik sorunlarına ve denizaltı bölgesinin altındaki sorunlara yol açar.



Bharani Nakshatra III pada'da Ketu (20 derece ila 23 derece 20 dakika)



Ketu, Koç Rashi ve Terazi Navamsha yerleştirilecek.Ketu, evlilik yönlerini tamamen bozabilir ve kendi isteklerinize göre bekar kalabilirsiniz. Bu Ketu aşırı güçleri kutsayabilir. Şüphesiz ruhsal olarak bilgili ama maddi becerilerde fakir bir insan olacaksınız.. Kendinizi Jüpiter gibi insan türünün hizmetine dahil ederseniz, Ketu'nun bu konumu mükemmel sonuçlar verebilir. Herhangi bir kişisel amaç olmadan hizmet etmeye istekli olmanız koşuluyla, Tanrı sizi doğaüstü güçleri ve bu doğa ve şifalı bitkiler hakkındaki derin bilgileri kutsayacaktır. Jüpiter, Satürn ile ilgisi olmayan ve Ketu veya Nakshatra'sı ile ilgili olarak burçta iyi bir konuma sahipse, neredeyse manevi yaşamda başarıyı garanti eder. Burcunuz daha yüksek bir ruhsal yükselme vaadi içeriyorsa, kesinlikle azizler gibi Tanrı ile iletişim kuracaksınız.



Bharani Nakshatra IV pada'da Ketu (23 derece 20 dakika ila 26 derece 40 dakika)



Ketu, bu segmentte Koç Rashi ve Akrep Navamsha 'ya yerleştirilecek. Yedi yıllık Ketu dasa, mülkle ilgili konularda başarı sağlayacaktır. Güzel sanatlara ilgi duyabilirsiniz. Gözler, gizli organlar veya cilt ile ilgili sağlık sorunları olacaktır.


DAHA FAZLASI..

NEW 4152966467976726340

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item