Numeroloji kadersel sayımız

 

Numeroloji kadersel sayımız


Numeroloji

Aşk, Romantizm ve Cinsel ilişkilerdeki eğiliminizle ilgili sırları doğum numaralarıyla ortaya çıkarır.
 

Bireysel burçlardaki gezegensel konumlar bir kişinin romantik doğasına karar verse de, numeroloji insanları toplam doğum tarihlerine (Doğum Numarası) göre 9 kategoriye ayırmasıdır…
 
Herhangi bir ayın 1'i, 10'u, 19'u veya 28'inde doğduysanız, Doğum Numaranız 1'dir
Eğer herhangi bir ayın 2'si, 11'i, 20'si veya 29'unda doğduysanız, o zaman Doğum Numaranız 2'dir
3. Herhangi bir ayın 12'sinde, 21'inde veya 30'unda doğduysanız Doğum Numaranız 3'tür Herhangi bir ayın
4'üncü, 13'üncü, 22'nci veya 31'inde doğduysanız, Doğum Numaranız 4'tür
Ay, doğum numaranız 5
Herhangi bir ayın 6'sı, 15'i veya 24'ünde doğduysanız, Doğum Numaranız 6'dır
Herhangi bir ayın 7'si, 16'sı veya 25'inde doğduysanız Doğum Numaranız 7'dir
8, 17 veya 26'da doğduysanız Herhangi bir aydan itibaren Doğum Numaranız 8'dir
Herhangi bir ayın 9'u, 18'i veya 27'si doğduysanız, Doğum Numaranız 9'dur.
Doğum Tarihine Göre Aşk İlişkisi
(Numerolojide Doğum Sayıları




1 NUMARA  numeroloji  için aşk ve ilişkiler

 
1 numaralı insanlar doğal liderlerdir ve her şeyde liderlik etmeyi severler. Partnerlerine de hükmetmeye çalışacaklar ve her konuda son söz sahibi olmayı sevecekler. Pek çok şey burçlarına bağlıdır, ancak genellikle istemedikleri bir şeyi yapmaya zorlanamazlar.
Bir Numara aşık olduğunda asla pes etmez. Çocukluk sevgilileriyle veya yakın bir akrabasıyla evlenmeleri olasıdır. Ödün vermezler; Sıra dışı insanlara aşık oldukları için bazı olağanüstü niteliklere sahip olduklarını hissederler. Duygusal olmaktan çok pratiktirler ve çok ince bir zevke sahip oldukları güzelliği severler. Uzun süre bekar kalmayı tercih ederler, ancak rastgele herhangi bir kişiyle yerleşmezler.
Sevişirken de partnerlerine hükmedecekler. Yaratıcıdırlar ve yeni şeyler denemeye çalışırlar. Kendilerini adamışlardır ve 1 Numaralı kişilerin ortakları, ortaklarının ilişkilerinde sadık olmasını bekleyebilirler.

2 NUMARALI numeroloji doğum için aşk ve ilişkiler:


2 numara çok hassas, şehvetli ve karamsar. Onlar için mesele her zaman partnerleriyle olan zihinsel bağlantıdır. Fiziksel ilişki, duygusal bağlantıdan daha az önemlidir. Hayal gücü çok yüksektir. Aşırı ruh hali değişimlerine sahipler, bu yüzden partnerlerinin istikrarlı bir zihne sahip olmaları önemlidir. 2 numara, aşk ve romantizmden ancak partnerleriyle çok iyi anladıklarında tatmin olurlar ve seks onlar için o kadar önemli değildir. Aşk, romantizm ve evlilik söz konusu olduğunda kalplerini takip ederler. 2 numara, birine bağlanıldığında kolayca yollarını ayırmaz. Ön sevişmede son derece iyidirler ve ortakları şehvetli rollerini severler. Ayrıca, işte başarılı olmaktan mutlu olmaları gerektiğinden, iyi bir profesyonel hayata sahip olmak için iyi bir kişisel hayata sahip olmak önemlidir.
 
3 NUMARALI numeroloji doğum için aşk ve ilişkiler:
 
3 numaralı kişi, aşk ve ilişki söz konusu olduğunda 1 Numaralı insanlara benzer. Pratiktirler ve ortaklarına karar verirken genellikle kalplerini takip etmezler. 3 numara korkusuz ve hırslı. Kendi yasalarını yaratırlar ve çok fazla takıntılıdırlar. Genelde, en iyisini hak ettiklerine inandıkları için en iyilerle evlenmek isterler. 2, 6, 7 ve 8 gibi diğer sayılarla karşılaştırıldığında o kadar romantik değiller.
Ayrıca, bu insanlar partnerleriyle vakit geçirmeye inanmazlar; onlar için en önemli şey kariyerleridir. Cinsel yaşamda da partnerlerine hükmetmeyi severler. Her alanda üstünlüklerini kanıtlamaya çalışırlar. Diğer kişi kendisinin en iyi ikinci kişi olduğu konusunda hemfikir ise ilişkiler onlar için iyi olabilir. 3 Numaralı kişinin bu nitelikleri, partnerleri bunları yalnızca gizlilik içinde fark ettikleri için çok belirgin değildir.

4 NUMARALI   numeroloji  doğum için aşk ve ilişkiler


4 numaralı kişi son derece alışılmadıktır ve her birinin kendileri hakkında benzersiz bir yanı vardır. Ancak genel olarak romantik değiller. Çok azı evlilik dışında daha fazla ilişkiye sahip olma eğilimindedir, ancak yalnızca cinsel zevk için. Bu, 4 Numaralı tüm erkekler için geçerli değildir çünkü bunların küçük bir yüzdesi çok sadıktır ve partnerlerinin onlara hükmetmesine izin verir. 4 numara çapkın değil ve ilişkilerine çok bağlılar. Evlilikleri dışında cinsel ilişkiye girseler bile, partnerlerine bağlı kaldıkları için bunu keşfedemezler. Herhangi bir ayın 22'sinde doğan insanlar, 4,13,31 tarihte doğanlara kıyasla genellikle partnerlerine sadıktır.
4 numara, 4 Numaralı birçok kişinin boşanmasıyla sonuçlanan öfkeli.
Evlilik ve ilişkiler söz konusu olduğunda çoğu şanssız olduğu için insanlar düğümü bağlarken çok dikkatli olmalıdırlar.
Sadece 2,6,8 numara bunları halledebilir.

5 NUMARALI numeroloji doğum için aşk ve ilişkiler

 5 numara , birden fazla kişiyi mükemmeli aramak için test etmeye devam ederken evlilikten önce pek çok ilişki yaşayabilir. 5 numara çok yönlüdür ve denemeyi severler. Ayrıca sevişmenin yeni yollarını denemeyi de severler. Bir ilişkide seks onlar için önemlidir. Zihinleri çok hızlı çalışır, çünkü fikirlerini de sık sık değiştirirler. Dürtüseldirler ve 2 Numara insanlara benzer istikrarlı bir ortağa ihtiyaçları vardır. 8 numara, 5 Numara için iyi bir eşleşmedir. Genellikle aşka kapılmazlar ve ilişkiler ve evlilik söz konusu olduğunda pratik kararlar alırlar.

6 NUMARALI doğumnumeroloji  için aşk ve ilişkiler


6 numara, aşk, seks ve romantizm gezegeni olarak bilinen Venüs'ün sayısıdır. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda 6 numara büyüleyici ve çekicidir. Çok duygusal oldukları için aşka kendilerini kaptırabilirler. Bazı 6 kişi de çok manipülatif olabilir ve birden fazla kadınla ilişkilerini sürdürebilirler. Bu, özellikle 6 Numara eşine duygusal olarak bağlı olmadığında gerçekleşir. Bu insanlar için partnerleriyle zihinsel ve duygusal olarak bağlı olmak önemlidir. Tıpkı 2 Numara gibi, 6 Numara için de cinsiyet önemli değil - fiziksel uyumluluktan çok bağlantıyla ilgili. Genelde 6 numara büyüleyici kişilikleri nedeniyle karşı cinsten insanlarla çevrelenmiştir. İnsanları etkileme yetenekleri çoğu zaman akranlarını kıskandırır.

7 NUMARALI doğum numeroloji için aşk ve ilişkiler


 7 numara genellikle rüya gibi ve düşünceli oldukları için daha az konuşurlar. Ancak bu onların soğuk ve romantik olmadıkları anlamına gelmez. 7 numara, 2 Numara'ya benzer birkaç niteliğe sahip olan Ketu'yu temsil eder ve bu yüzden 2 Numara insanlarla en iyi sonucu alırlar. 7 numara doğası gereği rüya görür ve hayatta ne istediklerini görselleştirmeye devam ederler. Zihinleri o kadar güçlü ki, görselleştirdiklerini çekebilirler. Stresten kaçınmalı ve daha rahat olmalılar. 2 Numaraya benzer şekilde, 7 Numara insanların partnerleriyle duygusal olarak bağlantılı olması önemlidir. Genel olarak, 7 Numaralı insanların çoğu, ortakları tarafından kötü bir şekilde yaralanana kadar sadıktır. 2 Numara gibi, iyi bir kariyere sahip olmak için kişisel yaşamlarında da mutlu olmaları gerekir.
Ortaklarıyla ilgili herhangi bir küçük sorun, aşırı analiz doğası nedeniyle kafalarında büyük hale gelir. 7 numara, yanlış anlamaları gidermek için partnerleriyle daha sık iletişim kurmalıdır.


8 NUMARALI numeroloji doğum için aşk ve ilişkiler


8 numara çok duygusal ama yine de güçlü. Tüm sayılar arasında en sadık olan onlar; ancak en çok acı çekiyorlar çünkü büyük ölçüde herkes tarafından yanlış anlaşılıyorlar. Çoğu 8 numara evlilik hayatında acı çekiyor. Bu nedenle, 8 numaralı kadınların evlenmeden önce burçları kesinlikle eşleştirmeleri öneriliyor. Aşık olduklarında sadık kalırlar. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda pratik değiller, sadece kalplerini takip ediyorlar. Birine bağlanmak çok zaman alır, ancak bağlandıklarında eşlerini körü körüne takip ederler. 8 Numara insanlar, kendileriyle en iyi uyumu paylaştıkları için genellikle diğer 8 ve 4 Numaralara ilgi duyarlar. Ancak bu sayıların ikisi de mücadele getirdiği için, iki 4 Numara veya iki 8 Numara asla birbirleriyle evlenmemelidir. 2 numara evli hayatında tek kelime etmeden uzun süre acı çekebilir, ancak kötü bir şekilde yaralandığında ve ilişkiden çıkmaya karar verdiklerinde kimse onları durduramaz. Evlenecek en iyi kişi 8 numara (4 veya 8 numara hariç).

9 NUMARALI numeroloji  doğum için aşk ve ilişkile


 9 numara , yıkıcı bir gezegen olan Mars'a aittir. Bu insanlar saldırganlık ve enerji dolu. 9 numara duygusaldır, ancak dünya onların bu tarafını pek göremez. 9 Numaranın cinsel talebi diğer tüm sayılardan daha fazladır ve her zaman cinsel uyuma daha fazla önem verirler. 9 numara erkeklerin evlilikleri dışında fiziksel ilişkileri vardır, bu sadece fiziksel zevk içindir ve duygusallaşmazlar. 9 numara duygusal ve sadece ailelerine bağlılar (eşinden çok çocuklara). Ancak evlilikleri dışında seks yapma şansı bulurlarsa asla tereddüt etmezler.



DAHA FAZLASI..

Numeroloji kader sayısı 4439907396695851150

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item