Shastiamsa (D-60)

Shashtyamsha D 60 Karma Astroloji 

burç ve geçmiş yaşam enkarnasyonu hakkında?


Atma Karaka Graha (doğum haritasında en yüksek derecelere sahip gezegen), bu enkarnasyon sırasında Maya'da bazı Karmaları yerine getirmek için kişinin Ruhunu ve bir ruha düşen etkileri ifade eder.

Dolayısıyla, eğer Atma Karaka'nın Amşa Hükümdarları faydalı Shashtiamsha'daysa, o zaman kişi iyi karmalarla motive olan ve normalde adil ve dürüst bir hayat yaşayan saf bir ruhtur.

Biraz Adharma yapmak zorunda kalsa bile, ruhu içeriden ağlar.

Shashtiamsha veya d 60 çizelgesi veya burç, geçmiş yaşam reenkarnasyonuna ve hayatın aile, iş, aşk, ilişkiler ve kariyer gibi diğer yönlerine bakmak için kullanılan bir çizelgedir.

Shashtiamsha veya d 60 haritasının veya burcunun önemi, d9 veya Navamsha haritası kadar iyidir.

evet, yüksek düzeyde ayarlanmış enerjilere sahip bir tablodur.

bu nedenle, bu kararın doğum zamanı, her 120 saniyede bir d60 Yükselen değiştiği için doğru olmalıdır.

Geçmiş yaşam karması veya enkarnasyon, Shashtiamsha veya d60 çizelgesinde veya burçta daha güçlü bir şekilde görülür. Burada sanchit'i veya birikmiş karma'yı ararız.

d1 haritasının, d9 haritasının veya navamsha haritasının uygun şekilde incelenmesiyle, herhangi biri için uygun geçmiş yaşam karmasını bulabilirsiniz.


Retrograd gezegenler her zaman haritada bir karışıklık kaynağıdır. Bu gezegenlerin enerjileri farklı yönlendirilir, bu nedenle beklenen sonuçlar ertelenebilir veya hatta reddedilebilir. D-60, geri giden gezegenlerin sonuçlarında son noktadır. Eğer gezegen D-60 Rashi ve evinde iyi bir yerleşimdeyse sonuçlarını verir, geciktirebilir, inkar etmez. Yanan gezegenleriçin de benzer şekilde, nihai sonuçları D-60'tan doğru bir şekilde belirlenecektir.

Reenkarnasyon ve Geçmiş Karma Yaşam Kundli veya Burç Nedir?

Reenkarnasyon veya geçmiş yaşam karması, ruh için evrime inanan eski bir kavramdır, ancak duruma göre çeşitli hayvan veya insan bedenleri mükemmel olabilir!

Hindu, Budist, Jain, Sih'te güçlü bir şekilde takip edilir ve ayrıca Hıristiyanlık ve Yahudiliğin mistik geleneklerinde de takip edilir (kabala reenkarnasyon karmasını kabul eder )

Sami dinleri arasında İslam, reenkarnasyon kavramını kesinlikle reddediyor, ancak Türkiye'ye yakın birkaç mezhep aynı şeyi izliyor.

Bu, ruhların sürekli iyileştirilmesi için çok güçlü bir kavramdır ve bazı insanların neden kör, zayıf ya da sadece birkaç saat yaşadığını vs. açıklar - TANRI'nın gerçekten merhametli ve adil olduğunu ve yasalarının da öyle olduğunu düşündürür.

Bu, bu yaşamda sahip olduğumuz her hastalığın geçmiş yaşam zamanı reenkarnasyonuna bir nedeni olduğu anlamına gelir!

Sashtiamsa D 60   Karma Astroloji

Sashtiamsa D 60 Karma Astroloji örnek 

Kişinin yaşamı boyunca karşılaşacağı Karma ve karmik kalıpların arkasındaki nedenler bu çizelgede açıklanmaktadır. Doğum haritasındaki Gezegen konumlarının gerçek gücü incelenebilir. Örneğin, gezegen doğum haritasında yüceltilir, ancak uğursuz Sashtiamsa'da bulunursa, yaşamın o yönünde kötü etkiler getirecektir ve bunun tersi de geçerlidir.

D60 haritasındaki iyi yogalar, geçmiş bir yaşamdaki uğurlu veya iyi karma anlamına gelir; kötü yogalar, geçmiş yaşamda biriken kötü karmayı ifade eder. Sanchita karma adı verilen bu karma, bu yaşamda ortaya çıkar.

D60'ta doğum haritasının 3, 6, 8, 12 evinin yöneticileri

yüceltilirse, kişi geçmiş yaşam iyi karmanın avantajlarını boşa harcama eğilimindedir.

Bir yerlinin mesleği, sashtiamsa ile ilişkili tanrıya dayalı olarak D60 haritasında tahmin edilebilir.

Faydalı bir gezegen veya hayırsever evin efendisi kötü Sashtiamsa'ya düştüğünde, o evin olumlu etkisi ertelenir veya reddedilir. Retrograd genellikle gecikmeye neden olur ve retrograd faydalı kazançlar retrograd malefik üzerinde güç kazandığında gecikme Periyodu bozulur.

Haritanın Venüs, Jüpiter, Mars ve Darakarka gezegeni herhangi bir rahatsızlıktan kurtulduğunda, kişi geçmişten gelen iyi bir karmaya sahiptir ve bu hayattaki verimli olaylarla mutluluğun tadını çıkarır.


 













 




DAHA FAZLASI..

Varga harita 2284972052960871251

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item