Numeroloji Kader sayınız

 numeroloji kader sayınız

4 + 5 + 6

mars ve rahu'nun etkisi altındasınız .

doğum sayısını hesaplamak için: kader sayısını bulmak için: eğer 1983, 1 + 3 + 6 13th haziran'da doğmuş olması gerekir + 1 + 9 + 8 + 3 = 31.

3 + 1 = 4. yani, kader sayınız 4'tür .

 

özellikler: akıllı bir görünüme sahipler ve orta derecede uzun boyları görünecekler. bazılarının kırmızımsı gözleri var. birçok insanın desteğini onlara yardım ederek alıyorlar. işlerini sadece konuşarak halletme konusunda beceriklidirler.

bu kategorideki pek çok kişi politikacı ve mükemmel hatip olarak parlıyor. sertliğin ve sert sözler kullanırlar..

 

hızlı düşünürler. sadece ziyaretçiye göz atarak ziyaretin nedenini anlıyorlar. doğaları gereği bu kapasiteye sahipler. dinlerine bağlılar ve onun büyümesi için çabalıyorlar.

 

sesleri yüksek ama kalpleri hassas. başkalarına yardım etmek için öne çıkacaklar. bu yüzden diğerleri gönüllü olarak onları övecek. uygun isimleri varsa, aile hayatının her alanında - sağlık, servet, hayat arkadaşı ve çocuklar - başarılı olacaklardır.

 

bazen istediklerini elde etmeyi, ondan herhangi bir kar elde etmekten daha çok önemserler. kumar oynamanın, yarışmanın, bahis oynamanın, içki içmenin ve yasadışı seksin kötü yönlerini bilirler.

ancak hiçbir alışkanlığa yenik düşmezler. başkalarını aldatmak istemiyorlar. kimse tarafından aldatılamazlar. dünyevi konularda çok yönlü bir bilgiye sahipler ve bu yüzden genel bilgileri iyi olan insanlardır.

 

yaşam tarzı

 

oldukça duygusaldırlar. bu nedenle yaşlandıkça sinir güçleri azalacaktır. vücuttan çok kelime ve zihin gücüne sahiptirler. dağlara, fabrikalara, çekici araçlara, kuşlara ve ağaçlara bakarak huzur buluyorlar. birçok mühendis, doktor, avukat, sanayici, iş adamı, politikacı ve memur bu kategoriye giriyor.

mahkemedeki davalardan rahatsız olacaklar.

 

hastalıklar :kan basıncı, şeker hastalığı, eklemlerde sırt ağrısı, sinir hastalıkları ve aşırı ısıya bağlı hastalıklardan etkilenebilirler. bunlar kolayca tedavi edilebilir.

numeroloji ipuçları

şanslı sayılar: 1, 5, 6, 9

şanslı tarihler: 1, 5, 6, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 27, 28

şanslı taşlar: mercan, hessonite, açık mavi safir

şanslı renkler : soluk mavi, kırmızı, soluk sarı

uygun olmayan renkler: yeşil, siyah

uygun olmayan tarihler: 2, 7, 11, 16, 20, 25, 29



NEW,Numeroloji kader sayısı,Numeroloji,


mars ve merkür'ün etkisi altındasınız .

 doğum numaranız ve kader numaranızı nasıl bulabilirsiniz: 14 haziran 1983'te doğduysanız , 1 + 4 + 6 + 1 + 9 + 8 + 3 = 32.

3 + 2 =   5 .

 

yani, kader sayınız 5 . son derece aktif insanlar hem fiziksel hem de zihinsel güce sahiptirler. bakmakla yükümlü oldukları kişilere sadık ve düşmanları için tehlikelidirler. birçok insan onlara saygı duyuyor. ilerleme sağlamak için çok çalışıyorlar. hangi işi alırlarsa alsınlar, çabucak bitirmek isterler. ayrıca başkalarının da kendileri gibi hızlı çalışmasını beklerler.

tembel insanları sevmezler. ne iş yaparlarsa yapsınlar, ondan gelir elde ettiklerini görüyorlar. zamanlarını boşa harcamayacaklar, her anını değerlendirecekler. hayattaki engellere takılmadan ilerlemeye devam ederler.

 

yaşam tarzı dağlık alanları, fabrikaları ziyaret ederek, elektronik aletlere, hayvanlara bakarak ve tarımı kurarak huzur buluyorlar. bu kategorideki pek çok kişi doktor, mühendis, sanayici, sorumlu devlet memuru ve öğretmen oluyor.

 

meslek sözleşmeler, komisyon çalışmaları, acenteler, inşaat işleri, mal sevkiyatı, nakliye, tarım ve metalle bağlantılı işler yoluyla hayata geçecekler.

 

hastalıklar :deri hastalığı, mide rahatsızlığı, eklem ağrısı, safra bozukluğu, soğuk algınlığı, tansiyon, kalp ağrısı ve gaz sorunu yaşayabilirler. bunlar tedavi edilebilir.

 

numeroloji ipuçları

şanslı sayılar: 5, 9

şanslı tarihler: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27

şanslı taşlar: mercan, elmas

şanslı renkler: soluk mavi, kırmızı, kül grisi

uygun olmayan tarihler: 2, 7, 11 , 16, 20, 25, 29

uygun olmayan renk: yeşil

mars ve venüs'ün etkisi altındasınız .

 

doğum numaranız kader numaranızı nasıl bulabilirsiniz: 15 haziran 1983'te doğduysanız , 1 + 5 + 6 + 1 + 9 + 8 + 3 = 33.

3 + 3 =    6 .

öyleyse kader sayınız 6 .akıllı, görkemli ve cesur görünümü her işi en iyi şekilde yapmak istiyorlar. yürüyüşleri, kıyafetleri ve tavırları görkemli ve çekici. çok zekiler ve harekete geçmeden önce düşünüyorlar. başkalarıyla ilgilenirken, onlara aynı madeni parayla geri öderler. onlar da duruma göre kurnaz, intikamcı veya şefkatli olurlar. başkalarını çekecek manyetik güce sahipler.

felsefe konuşan ya da dedikodu yapmak için zaman harcayan insanlardan çok rahatsız olurlar.

kendi çabalarıyla yüksek bir yere ulaşmaları hedefiyle yaşarlar. dünyanın tüm zevklerinden uygun şekilde zevk almak istiyorlar. yardım etmeye hazır oldukları iyi arkadaşları vardır.

başkalarının da hayatta ilerleme kaydetmesini isterler. böylelikle sosyal refah faaliyetlerine katılır ve ünlü olurlar. tanrı'ya inanır ve dinlerine bağlılar. ama sık sık ibadethaneye gitmezler. kalplerinde tanrı üzerine meditasyon yapmayı tercih ediyorlar. zevk ve acının ortasında, sakinlik sergilerler. başkalarına zararlı faaliyetlerde bulunmazlar.

 

yaşam tarzı bazı iş adamları, sanayiciler, doktorlar, avukatlar, mühendisler ve üst düzey yöneticiler bu kategoriye giriyor.

 

hukuk, astroloji, tıp ve bilim araştırmalarına ve çeşitli zevklere ilgi duyuyorlar. aniden dersler veya yazılarla ifade edecekleri yeni fikirler edinecekler. sıradan bir işte çalışsalar bile, hayal kırıklığına uğramalarına gerek yoktur..

 

meslekler :lüks mallar, sözleşmeler, acenteler, mal sevkiyatı, tarım ve inşaat işleri ile bağlantılı işler onlar için uygundur.

 

hastalıklar :kan basıncı, gaz sorunu, idrar bozukluğu, sırt ağrısı, yığınlar, diş ağrısı ve şeker hastalığından muzdarip olabilirler.

numeroloji ipuçları

şanslı sayılar: 6, 9

 

şanslı tarihler: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27, 28

şanslı taş: mercan

şanslı renkler: soluk mavi, kırmızı, soluk sarı

uygun olmayan renkler: koyu yeşil, gül, turuncu, menekşe

uygun olmayan tarihler: 2, 7, 11, 16, 20, 25, 29




DAHA FAZLASI..

Numeroloji kader sayısı 4225133366117066978

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item