Numeroloji Kader sayısı

Numeroloji Kader sayısı 1+2+ 3

mars ve güneş'in etkisi altındasınız doğum numaranız nasıl hesaplanır:

 

19 haziran 1983'te doğduysanız , 1 + 9 + 6 + 1 + 9 + 8 + 3 = 37.

 

 

3 + 7 = 10.

1 + 0 = 1

yani, fadik veya kader numaranız olduğu 1. .

özellikler

zeki ve uyanıktırlar. idari kapasiteleri ve çekici görünüyorlar. her zaman temiz giysiler giyerler. yüzlerinde tatmin edici bir bakış var. herhangi bir işi cesurca üstlenirler.

ancak bazen önceden düşünmeden belirli faaliyetleri yerine getirirler. daha sonra tövbe ederler. erkekler ise, finansal olarak kadınlar aracılığıyla kazanırlar ve bunun tersi de geçerlidir.

bu insanların erken yaşamları mücadelelerle dolu olsa bile, hayatlarının ilerleyen safhalarında başarı ile ödüllendirilecekler. bu nedenle deneyim adamları olarak ortaya çıkarlar. eğitimleri kesintiye uğramasına rağmen başarılı bir hayat sürecek.

gençliklerinde maceracıdırlar. sevdikleri her şeyi yapacaklar. şelalelere, dağlara, barajlara ve plajlara bakarak zihinsel huzura kavuşurlar. doğası gereği bağımsızdırlar. başkalarının kontrolü altında yaşamayı sevmezler.

siyaset ve edebiyat konusunda yetenekleri var. fikirlerini ifade ederken güçlü bir şekilde konuşurlar. bazıları siyasette de iyi bir konuma ulaşıyor.

çok sayıda arkadaşları olduğu için onlar için çok para harcamaları gerekiyor. arkadaşları aracılığıyla herhangi bir harcama yapmadan işlerini halledebilecekleri de doğrudur.

numeroloji numarası 2

 mars ve ay'ın etkisi altındasınız .

doğum numaranız nasıl hesaplanır: 11 haziran 1983'te doğduysanız , 1 + 1 + 6 + 1 + 9 + 8 + 3 = 29.

2 + 9 = 11.

1 + 1 = 2

yani, fadik veya kader numaranız olduğu 2 .

özellikler

bazıları kronik hastalıklardan muzdarip olacak. zengin bir aileye ait olsalar ve her türlü konfora sahip olsalar bile, endişelenmekten kaçınamazlar.

bu kategorideki bazı kişiler çekici bir görünüme sahip yakışıklı görünüyor. ayrıca oldukça zekidirler. bu insanlar doğası gereği inatçıdır. başkaları ne tavsiye ederse etsin, kendi yollarına gideceklerdir. görüşlerini açıkça ifade ederler. yani diğerleri onları yanlış anlıyor. cesurlarmış gibi düşünmeden hareket edecekler ve akış ortasında kafaları karışacak. çapraz sorgulama ve tartışma konusunda uzmandırlar.

tanrı'ya inanır ve dinlerine bağlılar. çalışıyorlarsa, ofislerinde sürekli muhalefetle karşılaşmaları gerekecek. başkalarına yardım etmek ve sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmak için öne çıkarlar.

yaşam tarzı

birçok şey hakkında bilgi sahibidirler. böylece konuşmaları, yazıları ve eylemleri yoluyla insanları etkileyebilirler. ancak her zaman şu ya da bu şekilde muhalefetle yüzleşmek zorundadırlar. yararlı doğaları gereği iyi bir isim alsalar da, aniden kaba olurlar.

bazen yalnız kalırlar ve hayatları için endişelenirler. doğal manzaraya, eski sanat galerilerine, şelalelere, güzel binalara ve deniz kıyısına bakarak huzur buluyorlar.

hukuk, din, matematik, astroloji, felsefe ve tıp konularında iyi bilgiye sahiptirler. bu kategorideki pek çok kişi doktor, iş adamı, sanayici ve memur oluyor.

sözleşmeler, komisyon çalışmaları, acenteler, tarım, gıda ürünleri, yazı, kağıt ve lüks makaleler yoluyla para kazanacaklar.

hastalıklar: mide rahatsızlığından, idrar bozukluğundan, aşırı sıcaklığa bağlı hastalıklardan, şeker hastalığından, kalp hastalığından ve tansiyondan etkilenebilirler. bunlar tedavi edilebilir.

numeroloji ipuçları

şanslı sayılar: 5, 6

şanslı tarihler: 5, 6, 14, 15, 23, 24

şanslı taşlar: ay taşı, inci, kedi gözü

şanslı renkler: soluk mavi, sarı, mavi



NEW,Numeroloji kader sayısı,NEW,Numeroloji,


3 mars ve jüpiter'in etkisi altındasınız .


doğum numaranız nasıl hesaplanır: 21 haziran 1983'te doğduysanız , 2 + 1 + 6 + 1 + 9 + 8 + 3 = 30.

3 + 0 = 3.yani, kader numaranız 3'tür .

özellikler

inci gibi dişlere ve görkemli bir görünüme sahiptirler. iyi fikirleri vardır ve bunları açıkça ifade ederler. başkalarını dinleyerek bilgi alırlar. başkalarına soru sorma, insanları altlarında çalıştırma ve tat türü konuşmalar için baştankara yapma konusunda mükemmeldirler. hem fiziksel hem de zihinsel güçleri var.

orduda veya polis teşkilatında daha iyi hizmet verebilirler. yalan söyleyemezler. fikirlerinin başkalarına fayda sağlaması için açık ve net konuşurlar.

her zaman tetiktedirler ve dürüstlük ve adil oyun gibi belirli ilkelerle çalışırlar. bazen çok sinirlenebilirler. daha sonra davranışlarından dolayı üzülürler.

ülkelerine ve dinlerine bağlılar. ülkelerinin, dinlerinin ve toplumun refahı için çalışmak istiyorlar. çok çalışıyorlar ve hızlı düşünceleri var. fikirleri çok net. gülümserler ama nadiren. o gülümseme bile tamamlanmayacak. belki çok gülerlerse tehlikeyi gösterir.

davranışlarında katı görünüyorlar. bakmakla yükümlü oldukları kişilere doğru zamanda yardım ederler. büyüklerine ve bilge insanlara saygı gösterirler. aynı zamanda birisi yeterince saygı göstermezse, o kişiyi ne kadar büyük olursa olsun görmezden gelir.

muhalefetle karşılaşırlarsa, doğru fırsatı bekleyeceklerdir. sonra planlar yaparlar ve düşmanlarını yenerler. bu kategoriye büyük bilim adamları, büyük sanayiciler, üst düzey işadamları, akademik başarılara sahip kişiler, avukatlar, doktorlar ve yüksek rütbeli subaylar dahildir.


uygun isim ve isimlendirme yöntemi



isimler uygun değilse, kapasitelerine rağmen eğitimleri kesintiye uğrayacaktır. ilerlemeleri rahatsız olacak. aile hayatında kafa karışıklığı olacaktır. gereksiz komplikasyonlara karışacaklar. bu tür kişiler adlarını uygun şekilde değiştirmelidir.



bu kategorideki insanlar fabrikaları ziyaret ederek, bilimsel buluşlara bakarak ve antik çağın tarihini okuyarak huzur buluyorlar. gençlik yıllarında pek çok zorlukla karşılaşmış olabilirler. ancak uygun isimleri varsa adım adım daha yüksek bir konuma ulaşacaklardır.


isimlerini mars, jüpiter veya merkür sayılarıyla oluşturabilirler.

mars sayıları: 27, 36, 45 vb.

jüpiter sayıları: 21, 39 vb.

merkür sayıları: 14, 23, 32, 41, 50, 59, 77 vb.

yaşam tarzı : her zaman statülerini iyileştirmeye çalışırlar. cinsel konularda ölçülü davranmalıdırlar. yurt dışı seyahatleri ve ülke içinde uzun mesafeli seyahatler yaparak bilgilerini zenginleştiriyor ve yeni iş teknikleri öğreniyorlar.

hastalıklar

sinir hastalıkları, gaz sıkıntısı, karın ağrısı, şeker hastalığı, aşırı sıcaktan kaynaklanan hastalıklar, mide rahatsızlığı, alerji ve cilt hastalıklarından muzdarip olabilirler. tedavi edilebilirler.

numeroloji ipuçları

şanslı sayılar: 3, 5, 9

şanslı tarihler: 3, 5, 9, 12, 14, 18, 21, 23, 27, 30

şanslı taşlar: mercan, ametist

şanslı renkler: soluk mavi, sarı, kırmızı, menekşe, gül, turuncu

uygun olmayan renk: yeşil

uygun olmayan tarihler: 2, 7, 11, 16, 20, 25, 29


DAHA FAZLASI..

Numeroloji kader sayısı 9121310702965865598

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item