Merkür-Mahadasa

Merkür Mahadasa


Merkür'ün Mahadasha'sı , kişinin hayatında 17 yıl boyunca çalışır. Bu dönemde kişi yaratıcılık, zeka, yönetim becerileri, iletişim, konuşma vb. düzeylerindeki değişiklikleri gözlemler.

Bu dönem genellikle kariyer, kar, ilerici fikirler ve gelişmiş yazma becerisinde ilerleme sağlar. Ticaret, demirleme, muhasebe, siyaset, ticaret, bankacılık ve öğretim alanlarındaki insanlar bu süre zarfında çok başarılıdır.

Öğrenciler için Merkür'ün Mahadasha'sı siyaset bilimi, diplomasi ve ticaret okumak için uygun bir dönemdir.

Kişi, ailevi konularda da oldukça rahat hisseder.

Merkür bu dönemde bir hafta ya da rahatsızsa, kişi sinir bozuklukları, cilt sorunları, zihinsel sorunlar, konsantrasyon eksikliği, hafıza kaybı ve karalamadan muzdarip olmalıdır.




Merkür Mahadasha'da Merkür Antardasha




Merkür Mahadasha'da Merkür Antardasha


Bu dönemde, kişi gelişmiş zeka ve daha iyi öğrenme yeteneği nedeniyle avantajlardan yararlanır. Çalışmalardaki konsantrasyon da gelişir. Bu esasen bir başarı dönemidir.

Kişi konuşmada çok daha yaratıcı ve anlaşılır hale gelir. Hesaplamaları da iyileşir, tartışmalarda ve iletişimde, muhasebede ve bankacılıkta başarılıdır.

Merkür Mahadasha'daki Merkür Antardasha'nın bu döneminde aile ile ilişki de gelişir .

Zararlı etki varsa, kişi zihinsel problemlerden ve konsantrasyon eksikliğinden muzdarip olabilir. Bazı hafıza veya sinir sistemi ile ilgili sorunlar da bu dönemde ortaya çıkar.



Ketu Antardasha, Merkür Mahadasha'da


Merkür Mahadasha'daki Ketu Antardasha, kişiye havadar bir zihin verir. Kişinin hayatına birçok zorluk ve sorun girer. Bu dönemde kafa karışıklığı ve yanlış anlamalar devam eder.

Konsantrasyon seviyesi de bir aksilikten muzdarip olduğundan, yerliler somut kararlar almak için mücadele eder.

Bu dönem aynı zamanda kişinin profesyonel ve finansal ilerlemesini de etkiler ve bu Dasha sırasında harcamalar sıklıkla artar.Bu dönem aynı zamanda dilleri de sevdiriyor.

Haritada zararlı etki varsa, kişi zihinsel olarak gergin hisseder ve gerçekçi olmayan beklentiler belirleme eğilimi de geliştirebilir.



Merkür Mahadasha'da Venüs Antardasha


Bu dönemde, kişi arkadaşlarından ve işverenlerinden çok fazla destek alırlar. Mercury Mahadasha'daki Venus Antardasha yerli için iş dünyasında çok fazla zenginlik ve kâr getiriyor.

Bu, kişinin entelektüel yetenekleri nedeniyle çok fazla tanınırlık kazanması için iyi bir zamandır.

Romantik duygular da kalbe yol açar. kişi sevdikleriyle vakit geçirmek istiyor.

Bu dönem aynı zamanda yaratıcı bir itme sağlar. Kişi müziğe, dansa, sanata, kokulara vb. düşkün olur.

Estetik açıdan çekici nesnelere yönelik eğilim artar.

Zararlıysa, bu Dasha ilişkilerde mesafeye yol açabilir. kişi kadınlarla olan ilişkisi nedeniyle hakaretle karşılaşabilir. Baş ağrısı, ateş ve stres gibi sorunlar da devam edebilir.



Güneş Antardasha, Merkür Mahadasha'da


Güneş ve Merkür arasındaki ilişki dostane olarak adlandırılabilir. Ateşli Güneş kişiye gerekli güveni verirken, dünyevi Merkür yerliyi topraklı tutar.

Bilgi ve öğrenme yetenekleri bu Dasha sırasında gelişir. Gezegenler, güçlü ise bir hükümet işi olasılığı oluşturur.

Evde ve ilişkilerde rahatlık ve huzur hakimdir. Kişi de ruhsal olarak eğimli hisseder. Toplum da bu dönemde çok yardımcı olur ve destekler.

Bu, bankacılık, öğretim, yönetim, muhasebe, hukuk ve diğer üst düzey alanlardaki işler için olumlu bir zamandır.

Zararlı ise, Merkür Mahadasha Güneş Antardasha kalp hastalıkları, cilt sorunları, zihinsel gerginliğin ve ilişkilerde ayrılık yol açar.



Ay Antardasha, Merkür Mahadasha'da


Kişi bu Dasha sırasında eşi ve çocukları ile mutlu bir dönem geçirir. Ay ve Merkür arasındaki ilişki ortalamadır. Her ikisi de doğada faydalı olduğundan, sonuçlar genellikle olumludur.

Bu Dasha'nın altındaki yerli, sanat, müzik ve yaratıcı alanlar için bir tutku geliştirir.

Ailevi konulardaki mutluluk, Merkür Mahadasha'daki Ay Antardasha dönemi boyunca devam eder .

Bu süre zarfında, kişi başarı elde etmek için daha çok çalışır. Bununla birlikte, kişi bazı gerginlikler nedeniyle bazen bitkinlik yaşar.

Zararlı etki altındaysa, bu Dasha zihinsel sıkıntıya, konsantrasyon eksikliğine ve kariyer konularında sorunlara neden olabilir.



Merkür Mahadasha'da Mars Antardasha


Mars, sırayla nötr olan Merkür'e karşı düşmandır. Bu genel olarak olumlu bir dönem değil. Bu Antardasha, konuşmada saldırganlığı ve tartışmacılığı arttırır.

Bununla birlikte, kişi bir ev ve araca sahip olmanın rahatlığını yaşar. Merkür Mahadasha'daki Mars Antardasha'nın bu döneminde aile hayatı mutlu olmaya devam ediyor .

Mars bazı engeller yaratırken, Merkür durumlarla etkili bir şekilde başa çıkmak için olgunluk ve zeka verir. Kişi fazla muhalefet nedeniyle belaya düşer,

Zararlı etki altındaysa, bu Dasha yüksek harcamaya, mide sorunlarına, cilt alerjilerine, göz ve kanla ilgili sorunlara yol açar.



Merkür Mahadasha'da Rahu Antardasha


Bu Antardasha'nın altındaki kişi diğerlerinden çok saygı görür. Dini ve felsefe arayışlara ilgi bu dönemde artar.

Ancak sudan korkabilir ve zihin karışıklığı yaşayabilir.

Kişi kariyer konularında birçok sorunla karşı karşıyadır, bu dönem sıkı çalışma ve streste bir artış ile işaretlenir.

Evlilik hayatında yanlış anlamalar hakimdir, bu nedenle eşinizle de sıkıntılı hissedeceksiniz. Kişi zaman zaman depresif ve tatminsiz hisseder.

Başarıya giden yolda birçok engel olabilir, ancak başarı için çalışmaya devam ediyor.



Jüpiter Antardasha Merkür Mahadasha'da


Bu ikisi Vedik Astrolojide en faydalı gezegenlerdir. Bu, evlenmek için iyi bir dönem. Kişi , eşi ve çocukları ile mutlu bir ilişki sürdürür.

Bu süre zarfında ruhsal eğilim de artar. Kişi bu süre zarfında sık sık dini yerlere seyahat eder. Öğrenme gücünüzle birlikte hayırseverlik içgüdüleriniz de artar.

Kişi çalışmalarda olumlu sonuçlar alır. Zihinsel güçleri ve anlayış düzeyleri de gelişir.

Merkür Mahadasha'daki Jüpiter Antardasha'nın bu dönemindeki kişi , bankacılık, astroloji, hukuk, tartışma, araştırma ve benzeri alanlarda iyi bir konum kazanırlar.



Merkür Mahadasha'da Satürn Antardasha


Satürn zararlı bir gezegendir ancak Merkür ile dostane bir ilişki paylaşır. Bazı engeller olsa da, sonuçlar genellikle olumludur.



Merkür Mahadasha'daki Satürn Antardasha'nın bu döneminde hayat biraz serttir . İş baskısı artar ancak çabalarınızın istediğiniz sonuçlarını alamayabilirsiniz.



Yerli çok fazla içsel güç kazanır ve erdemli bir yolda adım atar. Kariyer ve finansal konularda küçük sorunlar devam edebilir, ancak kişi bu Dasha'yı fazla zarar görmeden atlatır.



Bu gezegenlerde herhangi bir ızdırap veya zararlı etki varsa, kişi mide sorunları veya vücut ağrılarından muzdarip olabilir. Kişi ayrıca zaman zaman gereksiz bir sıkıntı hisseder.

DAHA FAZLASI..

NEW 4474071143897116747

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item