Karma ve Manevi sözleşmeler



KÖTÜ KARMA VE MANEVİ SÖZLEŞMELER

“Hayat neden bu kadar haksız?” “Lanetlenmişim gibi geliyor.” "Ben bunları hak edecek ne yaptım?" Bu soruların Vedik astrolojide yanıtı genellikle Karma kavramı halk arasında Sebep ve Etki Yasası olarak algılanmaktadır. Potansiyel “nedenleri”, sayısız geçmiş yaşamınız boyunca işlenmiş eylemlere tekrarı olarak dahil edersek, kötü karmayı ortadan kaldırmak imkansız gibi görünmeye başlar.
Her yaşamın sonunda Ruh Birliğe yeniden bağlanır ve ruhun kollektif geçmiş Karmalarına (eylemlerine) bakar. Bizi yargılayan bir dış güç veya Tanrı değil, kendisini yargılayan Ruhtur, kendi ilerlemesini değerlendirir ve son kez hangi deneyimleri tam olarak anlamadığını veya hangilerinin aydınlanma yolculuğundaki gelişime daha fazla yardımcı olacağına karar verir.
Bu noktada ruhlar arasında manevi sözleşmeler veya anlayışlar gerçekleşir. Bir durumu bir ebeveyn veya iş ortağıyla yeniden çalıştırmanız gerekebilir, çünkü geçen sefer dinamikleri veya deneyimi tam olarak anlamadınız. Bu şekilde ebeveynlerimizi veya ortaklarımızı ve bu hayatta yaşamamız gereken olayları seçiyoruz. Elbette, bu Spiritüel sözleşmelerin çoğu kolay veya rahat deneyimlerden başka bir şey olacaktır. ağrılı ve travmatik
olabilir
 

Karma'nın teknik anlamı “Aynadaki Toz” - ilahi Ruhun bir yansıması olarak ruh olan ayna; belirsiz toz, birçok yaşamın deneyimleri tarafından üretilen izlenimlerin birikimidir.

Kötü Karma, yanlış yaşamlar, ihlaller, kasıtlılık, cezai davranışlarla dolu geçmiş yaşamlar için geri ödeme yapılması gerektiği anlamına gelir. Sorumlu olduğumuz tek şey olan tek bir yaşamın sınırlı görüşünü sürdürmek konusunda ısrar edersek bu çok haksız görünüyor (ki kendisi de aynaya daha fazla toz ekleyerek başka bir cehalet şeklidir).

kötü karmanızı “yakmak” için. daha geniş perspektiften bakıldığında, ruhun biriken tozu başka bir yaşamdan “dökmesi” için çürümüş bir evlilik yaşamak ya da hasarlı bir bedende yaşamak ya da işinizde başarısız olmak gerekebilir. Sonunda acı ve sefalet bizi kendimiz ve gerçekliğin gerçek doğası hakkındaki gerçekleri kabul etmeye zorlar.

Hayatlarımız bütünüyle deneyimlenecek. Sevinç, neşe, acı ve keder yaşamın bir parçası olarak hissedilmeli ve baskı ya da inkar ile yönlendirilmemelidir. Duygular ruhun dilidir. Fiziksel, duygusal ve ruhsal insan varlığımızın önemli bir parçası olarak kabul edilmeleri gerekir. Çok katmanlıyız. Sonuçta her birimizin kim olduğumuz için sorumluluk alması gerekir . Bazılarımız için “kim olduğumuzu” bulmak bu yaşamın zorluklarından biri olabilir.

Hayatınızdaki sorunlar sizin zorluklarınızdır ve mümkün olan en iyi şekilde ele alınabilir. Sadece kendinizi ve yanılgılarınızı kabul ederek, Bütün olabilir ve kendinizle barış içinde olabilirsiniz ve dolayısıyla başkalarına karşı gerçekten yargılayıcı olamazsınız.




Vedic Astrology
'nin analizinin gerçekten yararlı olması için, hayatlarımızı kirleten bu gizemli kötü karmayı nasıl ortadan kaldıracağımız veya en azından azaltacağımız konusunda rehberdir..

Gezegenlerin ay işaretleri (nakshatras) dahil işaretlere yerleştirilmesi ve gezegenlerin evlerde (yaşam bölümleri) düzenlenmesi anlamını yorumlayarak, astrolojik analiz bu yaşamdaki potansiyel rollerinizin bir resmini çizer . Özgür iradenizi kullanarak, potansiyelleriniz arasından olumlu, yani iyi karma üreten bir eylem seyri seçebilirsiniz. Erdemli, hizmet odaklı bir hayata öncülük ederek geçmişin Kötü Karma'sına karşı koymaya başlıyorsunuz.

Yükselen, giydiğimiz bir maskedir, böylece kimse gerçekte nasıl olduğumuzu bilemez. Hangi maskeyi saklıyorsun?

“Tabelalardaki Ay” bölümü, aile karmanızın altına inmenize ve annenizle ilgili her şeyi kabul etmenin neden bu kadar zor olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Geçmişin hatalarından nasıl kaçınacağınızı ve hayatınızı nasıl daha mutlu edeceğinizi öğrenin!

DAHA FAZLASI..

NEW 2516829733500714266

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item