ABD'NİN ASTROLOJİ HARİTASI



ABD'NİN ASTROLOJİ HARİTASI


ABD'nin 4 Temmuz 1776'da Bağımsızlık Bildirgesi'nin imzalandığı "doğduğu" ve saat 18: 30' yükselen 9 derece Yay burcudur


NEW,Örnek haritalar, Doğum Haritaları,NEW,ABD'NİN ASTROLOJİ  HARİTASI,


ABD neden yayla yükselen bir ülke ? Yay insanının özelliklerini düşünün: Bağımsız, Cesur, Olumlu Tutum, Yüksek Özlemler, Hayırsever, İyimser, Doğruluklu ve Açık. Bir Yay, başkasının etkisi altında olmaktan hoşlanmaz. Yay tamamen Hakikat, Adalet ve Ahlak ile ilgilidir… ama her zaman kendi bakış açısıyla, yani Öz-Adil. Yay, kabul etmiyorsa ve Konuşmada diplomatik değilse, başkalarına meydan okuyacaktır.

Yay'ın ilk bölümünün Yükselen nakshatra, Hindu Ölüm tanrısı Nritti tarafından yönetilen Moola'dır. Moola'nın başkalarına acı çekmesine neden olduğu bilinmektedir, ancak her zaman kendi iyiliği için olduğu düşüncesiyle.

ABD haritasında ikizlerde birçok gezegen var, başka bir şey düşünürken bir şey söyleyebilecek bir işaret. Bu gezegenler 7. evde, ortaklık evindedir ve diğer ülkelerle çok çeşitli çelişkili ilişkileri göstermektedir. İkizler gezegenlerinin gruplandırılması, bu ülkeye kendi içsel bakış açısını, ne yaptığının nedenlerini bulma arzusunu, genellikle arka planda verir..


Birleşik Devletler tablosunda AY (kova burcu) nakshatra Satabisha olarak bilinir ve bu nakshatra Rahu tarafından yönetilir.Ay Kova'da. Bir ülkenin grafiğindeki Halk'ı ve Halkın Zihnini temsil eder. Kova, Zodyak'ın Devrimcisi, İnsanlığı İyileştirmek İstiyor. Kova, ezilenlerin yanını alır. Ancak Kova'nın bencil, hatta günahkâr, materyalist bir tarafı da vardır, bu da bu işareti ve bu ülkenin halkını kolayca ikiyüzlü hale getirir.



28 Eylül 2015'te ABD bir kez daha Rahu Dasha Başladı ( ABD ulusun doğumundan bu yana üçüncü Rahu dasha) geri döndü . Rahu Dasha on sekiz yıl sürüyor ve genellikle devasa değişim ve yeniliğin yolculuğu olarak tanımlanıyor. Rahu, dışa dönük, radikal veya devrimcidir. bu yüzden önümüzdeki yirmi yılda teknolojik atılımlarda olağanüstü sıçramalar bekleyebiliriz. Yapay zeka, uzay yolculuğu ve "daha önce hiç kimsenin gitmediği yerlere gitme" (Star Trek referansı) Rahu'nun tüm özellikleridir.

Rahu, bizim kontrolümüz dışında olan beklenmedik olayların sekizinci evine de yerleşmesi Su ile ilgili aşırı olaylar, deniz seviyelerinin yükselmesi ve kuraklık ve sellerin hava durumu modelleri de tahmin edilebilir.



Rahu dasa
120 yıl sonra tekrar 1895'ten 1913'e ikinci kez geldi. Bu, ABD'de bir siyasi reform ve teknolojik (endüstriyel) devrim dönemiydi. Rahu döngüsü için doğru bir şekilde tahmin edebileceğimiz bir şey (özellikle Rahu, Yengeçte haritanın 8. evinde) kollektif zihinde normalden daha fazla korku eğilimi; sansasyonel medyada bir yükseliş; devrimci sosyoekonomik değişimler potansiyeli; bilimsel ve teknolojik keşiflerin patlaması; toplu göçler; sivil ve uluslararası savaşlar; ve sosyal adet ve geleneklerin yeniden yapılandırılmasıyla kültürel bir yeniden doğuş Rahu (diğer şeylerin yanı sıra) göç, göçmenler, yabancılar ve dokunulmazlarla ilgilidir; borçlar siyaset, gizli anlaşmalar, araziler ve suikastlar; kimyasallar ve zehirlenme; sağlık salgınları ( viral pandemikler ); savaş şiddet vurur; teknoloji; uzay yolculuğu ve havacılık; dava; ve kitle iletişim araçları, reklamcılık ve halkla ilişkiler. Rahu'nun vahşi yolculuğuna hazır olun..

Tıpkı kişisel yaşamlarımızda olduğu gibi, ülkelerin yaşamlarının döngüleri , iniş çıkışları, kolay zamanları ve zor zamanları vardır. RAHU NUN OLUMLU YANI 2020 EYLÜLDEN İTİBAREN YAŞAMAYA BAŞLAYIP HIZLA KENDİNİ TOPLAYACAKTIR İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana Amerika Birleşik Devletleri'nin geçmiş Dasha'larının bazı önemli noktalarına bakalım. Göreceğiniz gibi, her dönem büyüme için farklı zorluklarla ve fırsatlarla birlikte gelir.

SATÜRN DASHA - 1929 - 1948 - Satürn, kemer sıkma ve daralma, dikkat ve koruma gezegeni, Dasha 1929 Wall Street kazası ile başladı, ardından on yıl boyunca büyük bir depresyon izledi. İkinci Dünya Savaşı da Satürn Dasha'da yapıldı. Roosevelt kapsamındaki Yeni Anlaşma, Sosyal Güvenlik Yasası, Adil Çalışma Standartları Yasası, bu dönemde yürürlüğe giren Satürn tabanlı güvenlik ağı programlarıdır.

MERKÜR DASHA - 1948 - 1965 - Merkür ticaret, iş dünyası, iletişim ve medya gezegenidir. Bu, Kapitalizmin Altın Çağı olarak bir yıkımdı savaş sonrası ekonomik patlamadan kaynaklanan refah, radyoların ve televizyonların ev eşyası olmasını mümkün kıldığından, kitle iletişim araçlarının da hayatımızdaki etkisini ilk kez getirdi.

KETU DASHA - 1965-72 - Ketu, feragat, felsefe, maneviyat ve maddi hayattan çekilme / kaçış gezegeni ve bize orta sınıf değerlerini reddeden ve deneylerle sınırları zorlayan hippi kuşağının karşı kültürünü getirdi. uyuşturucu, seks ve rock and roll ile (Rahu maddi dünyaya daha dalıyor ve Ketu geri çekiliyor, ancak her ikisi de kural kırıcılar).

VENUS DASHA 1972 - 1992- Venüs, önemlilik, zevk, rahatlık, diplomasi, barış, müzik, sanat gezegeni ve dasha'sında Hippiler Yuppies'e yol veriyor. Vietnam savaşı nihayet sona erdi, Sovyetler Birliği'nin düşmesiyle soğuk savaş, savaşa girmeden sona erdi. Gerçekten de bu dönemde ABD, 1991-1992 yıllarında Venüs dasha'nın sonundaki Körfez savaşına kadar doğrudan bir savaşa girmedi.

.

GÜNEŞ DASHA - 1992 - 1998 – Gunes , iyi şansın 9. evinin hükümdarı olarak ABD grafiğindeki en güçlü gezegendir. ABD ekonomisi patladı ve nokta döneminin gelişiyle bill Clinton Başkan oldu.

AY DASHA - 1998-2008 - ABD grafiğindeki Ay, bizi sonsuza dek değiştirmemizi kontrol edemediğimiz ayaklanma, değişim ve felaket olayları getiren 8. evin hükümdarı. Dot-com balonu 2000'de sona erdi ve 11 Eylül 2001 olayları toplumu sonsuza dek değiştirdi. halkın "duygusal" (ay) tepkisini ve çok duygusal olarak yüklü bir Başkan Bush'u ( Yengeç Yükselişi) ortaya çıkardılar.


MARS DASHA 2008 - 9/2015 - Mars , "benim yolum ya da otoyolum " tarzında bir tavır sergileyen tavizsiz bir gezegen. Yükselen'de Jüpiter'le Oğlak olan Obama, Jüpiter dasha'sında seçildi bir umut, inanç ve iyimserlikle içinde geldi. Başkanlığı 2008'deki bankacılık krizleriyle başladı Mars, yedinci evde iş ve ortaklıklar grafiğine çok olumlu bir şekilde yerleştirilmemiştir. Obama'nın seçilmesinden sonra silah satışları rekor seviyelere yükseldi ve Mars , Yükselişinde Mars'a aday olan Donald Trump'ın yükselişi için aşırılık yanlısı yol açtı .

DAHA FAZLASI..

Örnek haritalar 1237785709010813991

Yorum Gönder

emo-but-icon

Günlük Astroloji Yorumları

Satvik+Rajasık+Tamasıc+Faydaları

Translate

paylasmak güzeldir.

Sosyal Medya

facebook twitter google+ youtube

Blog Arşivi

Popüler Yayınlar

YAYINLARIMIZA ABONE OL

Enter your email address:

by www.astrolojikozmik.com

item